Κυριακή, 5 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Μειωμένες κατά 86% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' τρίμηνο του 2021
NEWSROOM NEWSROOM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/05/2021 · 14:32

ΤτΕ: Μειωμένες κατά 86% οι ταξιδιωτικές εισπράξεις το α' τρίμηνο του 2021

Μειωμένες κατά 86% εμφανίστηκαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στην Ελλάδα το α' τρίμηνο του 2021 (Ιανουάριος - Μάρτιος), σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Μάρτιο του 2021 εμφάνισε πλεόνασμα 9 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 33 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Ειδικότερα, μείωση κατά 63,0% κατέγραψαν το Μάρτιο του 2021 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 34 εκατ. ευρώ, έναντι 92 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2020, ενώ μείωση κατά 58,2% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Μάρτιος 2021: 25 εκατ. ευρώ, Μάρτιος 2020: 59 εκατ. ευρώ).

Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 75,9%, αν και η μέση δαπάνη ανά ταξίδι αυξήθηκε κατά 55,7%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 0,4% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 3,3% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 19 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 201 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Μείωση κατά 511 εκατ. ευρώ (-86,1%) παρουσίασαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 83 εκατ. ευρώ, ενώ πτώση κατά 329 εκατ. ευρώ (-83,8%) παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 64 εκατ. ευρώ. Η μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην πτώση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 85,2%, καθώς και στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 5,6%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 0,4% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 2,4% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Το Μάρτιο του 2021, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 63,0% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Αναλυτικότερα, μείωση κατά 66,1% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 μειώθηκαν κατά 59,0% (Μάρτιος 2021: 19 εκατ. ευρώ, Μάρτιος 2020: 46 εκατ. ευρώ).

Η μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 ήταν αποτέλεσμα της πτώσης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 59,5% (Μάρτιος 2021: 12 εκατ. ευρώ, Μάρτιος 2020: 30 εκατ. ευρώ), αλλά και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 80,3%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 31,2% και διαμορφώθηκαν στα 4 εκατ. ευρώ, καθώς και αυτές από τη Γαλλία κατά 76,1% στο 1 εκατ. ευρώ.

Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, μείωση κατά 58,9% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 90,6% και διαμορφώθηκαν στο 1 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τη Ρωσία επίσης μειώθηκαν κατά 98,3% και διαμορφώθηκαν σε επίπεδα κάτω του 1 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 86,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 και διαμορφώθηκαν στα 83 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 κατά 82,0%, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 42 εκατ. ευρώ, καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-27 κατά 88,6% στα 41 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 30 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 84,3%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισαν πτώση κατά 71,6% και διαμορφώθηκαν στα 12 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 74,5% και διαμορφώθηκαν στα 13 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 83,5% και διαμορφώθηκαν στα 3 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, μείωση κατά 90,4% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 5 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 97,9% και διαμορφώθηκαν στο 1 εκατ. ευρώ και αυτές από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 98,5% και διαμορφώθηκαν σε επίπεδα κάτω του 1 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Μάρτιο του 2021 διαμορφώθηκε σε 99 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 75,9% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 77,7%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 80,8%. Η μείωση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-27 κατά 76,1% και της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 κατά 75,7%.

Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε σε 31 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 64,0%, ενώ πτώση κατά 82,7% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ (Μάρτιος 2021: 27 χιλ. ταξιδιώτες, Μάρτιος 2020: 157 χιλ. ταξιδιώτες). Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 49,2% και διαμορφώθηκε σε 10 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 78,7% και διαμορφώθηκε σε 3 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 62,7% και διαμορφώθηκε σε 6 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 94,2% και διαμορφώθηκε στους χίλιους ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία επίσης μειώθηκε κατά 97,8% και διαμορφώθηκε σε λιγότερους από χίλιους ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση μειώθηκε κατά 85,2% και διαμορφώθηκε σε 271 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 1.828 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 87,9%, καθώς και αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 85,8%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 διαμορφώθηκε σε 159 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας πτώση κατά 82,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-27 επίσης μειώθηκε κατά 87,9% και διαμορφώθηκε σε 112 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 80,6%, καθώς και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-27 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 84,3%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 72,0% και διαμορφώθηκε σε 37 χιλ. ταξιδιώτες, καθώς και από τη Γαλλία κατά 74,9% σε 9 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-27, η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκε κατά 87,0% και διαμορφώθηκε σε 15 χιλ. ταξιδιώτες, καθώς και από τις ΗΠΑ κατά 97,1% σε 3 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία, επίσης μειώθηκε κατά 97,4% και διαμορφώθηκε σε λιγότερους από χίλιους ταξιδιώτες.

  • ΤΤΕ
  • ·
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο Γιόκιτς νίκησε τον Γουεμπανιάμα στην παράταση - Οι Χιτ 152-136 τους Γουίζαρντς! (vid)

All Content

Νέο σοκ στους Λέικερς: Νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Όστιν Ριβς

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία

All Content - BusinessNews.gr

Π. Μαρινάκης: «Σε καμία κρίση δεν αφήσαμε την κοινωνία αβοήθητη»

All Content - BusinessNews.gr

Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

All Content

Παγκόσµιο Κύπελλο και Διαφήµιση: Θα «σκοράρει» το Μουντιάλ;

All Content

Tempo OMD & L'Oréal ενεργοποιούν το πρώτο TopReach σε Ελλάδα και Ευρώπη

FleetNews

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

FleetNews

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

FleetNews

Το BMW Group δημιουργεί νέο κέντρο κυκλικής οικονομίας

All Content

Σαρωτική η Μούρθια 89-67 στην Μπανταλόνα πριν από τους δεύτερους αγώνες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

All Content

Βαλένθια: Χωρίς Ντε Λαρέα κόντρα στον Παναθηναϊκό

All Content - BusinessNews.gr

Το δύσκολο στοίχημα του 2026: Γεωπολιτικές αναταράξεις και «διόρθωση» της αγοράς κρουαζιέρας

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης: Γιατί επενδύει 35 εκατ. στις Τρεις Γέφυρες και πότε αλλάζουν ταμπέλες τα καταστήματα Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Η Premia αντλεί 150 εκατ. ευρώ από την έκδοση ομολόγου και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις

FleetNews

Suzuki Greece – Leoussis a_: Μια καµπάνια που δεν την σταµατά τίποτα

FleetNews

Skoda Peaq: Όλες οι πληροφορίες για το πιο προηγμένο EV της μάρκας

CSRΝews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

CSRΝews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

CSRΝews.gr

Το GIVMED και η Alpha Bank ενίσχυσαν την πρόσβαση σε αγαθά υγείας με δράσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Θεσσαλονίκη: Προσδοκίες για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών ένδυσης το 2021
Θεσσαλονίκη: Προσδοκίες για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών ένδυσης το 2021 24/05/2021 - 13:16
e-αποδείξεις: Απόφαση ΑΑΔΕ για ρυθμίσεις σε φορολογικές δηλώσεις 2020 24/05/2021 - 15:17
e-αποδείξεις: Απόφαση ΑΑΔΕ για ρυθμίσεις σε φορολογικές δηλώσεις 2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/04/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σκλαβενίτης - Αναπροσαρμογή αποδοχών: Αύξηση του εισαγωγικόυ μισθόυ στα 1.000 ευρώ
    04/04/2026 - 14:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»
    04/04/2026 - 14:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 'Ακης Σκέρτσος: Ο ανερμάτιστος αμοραλισμός είναι το μόνο και αναλλοίωτο brand του Αλέξη Τσίπρα
    04/04/2026 - 13:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι διάλογοι Παπακώστα – Μελά και η περίπτωση του Κώστα Αχ. Καραμανλή
    04/04/2026 - 13:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μέση Ανατολή: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
    04/04/2026 - 13:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν Σχοινάς, Τουρνάς και Λαζαρίδης
    04/04/2026 - 13:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στη Βηρυτό - Στόχος οι γέφυρες
    04/04/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πάσχα στην Αθήνα: Συναυλίες, θέατρο και δράσεις σε όλη την πόλη
    04/04/2026 - 12:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Μπορεί να αναστραφεί το brain drain;
    04/04/2026 - 12:00 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ
    04/04/2026 - 11:10 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα – Στόχος η προστασία καταναλωτών και η εύρυθμη λειτουργία
    04/04/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μέση Ανατολή: Πέντε υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ζητούν να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας
    04/04/2026 - 13:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Π. Μαρινάκης: «Σε καμία κρίση δεν αφήσαμε την κοινωνία αβοήθητη»
    04/04/2026 - 11:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Προς τον Σταθμό Δικαστήρια ο "μετροπόντικας" της γραμμής 4 - Πέρασε την Κυψέλη
    04/04/2026 - 10:45 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Γιόκιτς νίκησε τον Γουεμπανιάμα στην παράταση - Οι Χιτ 152-136 τους Γουίζαρντς! (vid)

04/04/2026 - 22:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

04/04/2026 - 22:00
FleetNews
fleetnews.gr

Η ενεργειακή κρίση πυροδοτεί το ενδιαφέρον για EV

03/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DIAGEO & Υπουργείο Υγείας: Συνεργασία για την πρόληψη της κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους

03/04/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Wide Media Group παρουσιάζει το «Mind the Game powered by Athletiko»

03/04/2026 - 12:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Allianz & Plus2Feet: Δωρεά 425 βοηθητικών συσκευών για ζώα με κινητικά προβλήματα από το 2021

03/04/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Η MG φέρνει SolidCore μπαταρίες και νέα Hybrid+ τεχνολογία

02/04/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo