Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΥΠΕΞ: Διάβημα προς Τουρκία για τις υπερπτήσεις
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/01/2021 · 17:09

ΥΠΕΞ: Διάβημα προς Τουρκία για τις υπερπτήσεις

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε πως η ελληνική πλευρά πραγματοποιεί έκτακτο διάβημα διαμαρτυρίας στην τουρκική πλευρά
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το πεδίο των διερευνητικών επαφών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας χαρτογράφησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου κατά τη σημερινή τακτική ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών και 3 ημέρες πριν από την επανεκκίνηση του 61ου γύρου στην Κωνσταντινούπολη. "Δεν είναι διαπραγματεύσεις. Είναι επαφές. Δεν αναλαμβάνονται υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν τηρούνται πρακτικά. Δεν μετέχει κανένας τρίτος, είναι μεταξύ μόνο των δύο πλευρών. Δεν γίνονται ενημερώσεις για το περιεχόμενο των διερευνητικών επαφών" καθόρισε με σαφήνεια.

Ξεδιπλώνοντας περαιτέρω το πλέγμα των διερευνητικών επαφών, ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως είναι άτυπες, μη δεσμευτικές, εμπιστευτικές συζητήσεις προκειμένου να διερευνηθούν τα σημεία σύγκλισης για ενδεχόμενες μελλοντικές διαπραγματεύσεις για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, πάντα στη βάση του Διεθνούς Δικαίου. Επισήμανε πως εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που τυχόν ακολουθήσουν τις διερευνητικές, οι δύο πλευρές θα πρέπει να συμφωνήσουν σε κείμενο συνυποσχετικού, που στη συνέχεια θα υποβληθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξέφρασε την άποψη της ελληνικής πλευράς, ότι αν διεξαχθούν καλή τη πίστει, μπορούν να οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση των εντάσεων. Διαμήνυσε πως η Ελλάδα προσέρχεται στον 61ο γύρο καλή τη πίστει και με πνεύμα συνεργασίας.

Επίσης, κατέστησε σαφές πως στις διερευνητικές δεν συζητείται θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, δεν διαπραγματευόμαστε οποιοδήποτε θέμα αφορά την εθνική κυριαρχία και υπογράμμισε πως η θέση της Ελλάδας είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.

Σε ερώτηση για την προσφορά καλών υπηρεσιών από διάφορες χώρες για διαμεσολάβησή τους μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών τούς ευχαρίστησε και τόνισε εκ νέου πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται τη διαμεσολάβηση τρίτων για να μιλάει με την τουρκική πλευρά, επισημαίνοντας πως οι επαφές είναι μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υπάρχει ανάγκη διαμεσολάβησης τρίτων. "Μιλάμε απευθείας" προσέθεσε.

Περαιτέρω, είπε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και επανέλαβε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως η Ελλάδα είναι πάντα ανοιχτή στον εποικοδομητικό διάλογο και ότι θα ήταν ανοιχτή σε μια ενδεχόμενη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Δηλαδή, όπως διευκρίνισε, όταν υπάρξει το κατάλληλο κλίμα που θα επιτρέψει μια τέτοια συνάντηση να είναι εποικοδομητική και υπενθύμισε ότι η ελληνική πλευρά είχε πει πως ένας βασικός όρος για να προχωρήσουμε προς μια τέτοια συνάντηση είναι να υπάρξει αποχή από προκλήσεις. Προσέθεσε πως σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ καλή η σχέση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Αναφερόμενος στην επέκταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, τόνισε πως αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας, όπως προβλέπεται και από τη Σύμβαση του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε κρίνει.

Ερωτηθείς για τις υπερπτήσεις από τουρκικά αεροσκάφη πάνω από ελληνικά νησιά, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε πως η ελληνική πλευρά πραγματοποιεί έκτακτο διάβημα διαμαρτυρίας στην τουρκική πλευρά, στο οποίο τονίζει πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην αποκλιμάκωση και στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος. Ομοίως, επανέλαβε, πραγματοποιήθηκε διάβημα και για την επακούμβιση του σκάφους του Λιμενικού κοντά στα Ίμια.

Σε ό,τι αφορά τη Συνθήκη Ανοικτών Ουρανών, δήλωσε πως η Ελλάδα τη στηρίζει πλήρως, με την πεποίθηση ότι αποτελεί συστατικό παράγοντα του καθεστώτος ελέγχου συμβατικών εξοπλισμών στον ευρω-ατλαντικό χώρο. Επισήμανε ότι η χώρα μας εφαρμόζει απαρέγκλιτα τις προβλέψεις της συνθήκης, τηρώντας τις διεθνείς υποχρεώσεις που ανέλαβε.

Πλούσια η ατζέντα των επαφών του ΥΠΕΞ - Επίκειται επικοινωνία Ν. Δένδια- Χ. Μάας

Ο κ. Παπαϊωάννου ξεκίνησε την ενημέρωση του προγράμματος του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τις σημερινές επαφές του. Καταρχάς, θα έχει μια εθιμοτυπική συνάντηση με τον πρέσβη της Νορβηγίας, στη συνέχεια θα συναντήσει την πρέσβη της Πορτογαλίας, η οποία ασκεί το τρέχον εξάμηνο την προεδρία της ΕΕ, και θα έχει, ενδεχομένως εντός της ημέρας, μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, κατόπιν αιτήματος της γερμανικής πλευράς. Απαντώντας σε ερώτηση για την επικοινωνία του Νίκου Δένδια με τον Χάικο Μάας, είπε πως θα ενημερώσει προφανώς για την πρόσφατη επίσκεψή του τελευταίου στην Άγκυρα και θα συζητήσουν για τις περιφερειακές εξελίξεις και το επικείμενο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Αύριο, Παρασκευή, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον πρεσβευτή της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο κ. Δένδιας θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών της ΕΕ, ενώ στο περιθώριο θα έχει αρκετές επαφές με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ειδικότερα, τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον επίτροπο για θέματα Διεύρυνσης Όλιβερ Βαρχέλι, με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και με τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοσέπ Μπορέλ. Την επόμενη ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τη Βελγίδα ομόλογό του Σοφί Βιλμές και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Κληθείς να απαντήσει για την ατζέντα της συνάντησης με τον γενικό γραμματέα, είπε πως θα είναι συνέχεια της διμερούς συνάντησης που είχαν τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα και ότι από τα ζητήματα που θα εξεταστούν θα είναι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, και η προετοιμασία της άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ του Μαρτίου.

Την Τετάρτη, θα έχει εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους νέους πρεσβευτές της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη χώρα μας.

Την Πέμπτη, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την Ιταλίδα πρέσβη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

Την επόμενη ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Σαράγεβο, όπου θα έχει διαδοχικές επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Επίσης, δίνοντας μια πρώτη εικόνα και για το πρόγραμμα της μεθεπόμενης εβδομάδας, ενημέρωσε πως ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του Ντομινίκ Ράαμπ, ενώ ενδέχεται να μεταβεί και στο Δουβλίνο προκειμένου να συναντήσει τον Ιρλανδό ομόλογό του. Ακόμα, ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα έχει επαφές. Την ίδια στιγμή, σημείωσε πως θα πραγματοποιηθούν αρκετές επαφές που βρίσκονται στα σκαριά.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, είπε πως σήμερα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα συμμετάσχει στην τηλε-σύνοδο κορυφής, η οποία αφορά τα θέματα της πανδημίας. Αύριο, θα συμμετάσχει σε μια τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας, με θέμα "Κοινή Διπλωματία του Κλίματος". Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 28 Ιανουαρίου, θα απευθύνει χαιρετισμό σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η πορτογαλική πρεσβεία στη χώρα μας αναφορικά με τις προτεραιότητες της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση, ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση των υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας, με τίτλο "Ενδυναμώνοντας τις γέφυρες ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και τους Έλληνες της Διασποράς".

  • ΥΠΕΞ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Δείτε πώς ο Παναθηναϊκός λύγισε στο τέλος την Μπασκόνια (video)

All Content

Πήρε το ντέρμπι στην παράταση η Παρτιζάν, 85-82 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Παπουτσάνης: Διερεύνηση εξαγορών και στόχος για πωλήσεις 150 εκατ. ευρώ έως το 2031

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Ενισχύεται η ανθεκτικότητα των ελληνικών τραπεζών, παρά την αύξηση των «κόκκινων» δανείων

All Content - BusinessNews.gr

Pizza Fan: Αναστολή της ιδιότητας μέλους στην ΕΠΟΕΣ μέχρι τη διερεύνηση της υπόθεσης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Νέα διεθνής τουριστική καμπάνια «Phenomenon»

All Content

Από τους Meteorites η νέα καμπάνια του Ούζου 12

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Εμφατικές νίκες για Ντουμπάι και Ρεάλ Μαδρίτης, «διπλό» για την Μπαρτσελόνα (vids)

All Content

Ομπράντοβιτς: Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα

All Content - BusinessNews.gr

Συνεχίζεται η Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών έως το τέλος του χρόνου

All Content - BusinessNews.gr

BIC Βιολέξ: Άνοδος 69% στα καθαρά κέρδη, εξαγωγές 176 εκατ. ευρώ και μέρισμα 40 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

NEF-NEF: Διψήφια ενίσχυση μεγεθών, νέα καταστήματα και επέκταση σε τέσσερις χώρες

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Η Superbet παρουσίασε το «Όλοι Super»

CSRΝews.gr

Γιώργος Νταλάρας και Δημήτρης Πλατανιάς στο Μέγαρο Μουσικής για το «Μαζί για το Παιδί»

CSRΝews.gr

Campeón Gaming: Για 4η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε στα Best Workplaces in Technology Hellas

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΤτΕ: Ανατρέπονται οι προβλέψεις για την ελληνική οικονομία λόγω κορονοϊού
ΤτΕ: Ανατρέπονται οι προβλέψεις για την ελληνική οικονομία λόγω κορονοϊού 21/01/2021 - 16:48
Δρομολογείται ο εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 21/01/2021 - 17:46
Δρομολογείται ο εκσυγχρονισμός του πλαισίου λειτουργίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σκλαβενίτης: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους
    22/10/2026 - 22:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enaon EDA: Αποκατάσταση βλάβης σε αγωγό φυσικού αερίου στον Κολωνό
    22/10/2026 - 21:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δημοσκοπήσεις Pulse και Metron: Η ΝΔ συγκεντρώνει το 30% - Δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ., κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ
    22/10/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    22/10/2026 - 20:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καλά στην υγεία του ο αν. υπουργός Μεταφορών Γ. Κώτσηρας - Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο
    22/10/2026 - 20:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Aγροτικό πετρέλαιο: Η νέα ψηφιακή διαδικασία στο myDiesel ολοκληρώνεται σε τέσσερα απλά βήματα
    22/10/2026 - 19:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της αλυσίδας πιτσαρίας - Βρέθηκε μυστική κρύπτη με 1,1 εκατομμύρια στη βίλα του ιδιοκτήτη
    22/10/2026 - 19:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μάργαρης (ΑΔΜΗΕ): Το 2027 οι διαγωνισμοί για την δεύτερη ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Ιταλίας
    22/10/2026 - 19:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας με Mubadala και Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων για κοινές επενδύσεις
    22/10/2026 - 18:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καναδάς-Τουρκία: Στρατηγική συνεργασία με στόχο εμπορικές συναλλαγές 10 δισ. δολαρίων - Τι συζήτησαν Ερντογάν-Κάρνι
    22/10/2026 - 18:40 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΔΕΗ-Metlen: Πρεμιέρα για τις πρώτες μπαταρίες στα Βαλκάνια το 2027 - Το χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων
    22/10/2026 - 08:57 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • BIC Βιολέξ: Άνοδος 69% στα καθαρά κέρδη, εξαγωγές 176 εκατ. ευρώ και μέρισμα 40 εκατ. ευρώ
    22/10/2026 - 10:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • NEF-NEF: Διψήφια ενίσχυση μεγεθών, νέα καταστήματα και επέκταση σε τέσσερις χώρες
    22/10/2026 - 10:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • EFA Group: Σχέδιο για χρηματιστηριακή είσοδο έως το 2028, επενδύσεις στην AI και διεθνής επέκταση
    22/10/2026 - 08:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ημερίδα ΠΑΔΑ, ΦΙΛΑΙΟΣ & ΙΕΓ για την προστιθέμενη αξία του ελαιοτουρισμού και της γαστρονομίας
    22/10/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λεσόρ: Να νικάμε και στα άσχημα παιχνίδια μας

22/10/2026 - 21:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πήρε το ντέρμπι στην παράταση η Παρτιζάν, 85-82 τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

22/10/2026 - 21:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet παρουσίασε το «Όλοι Super»

22/10/2026 - 14:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Superbet παρουσίασε το «Όλοι Super»

22/10/2026 - 14:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Υπ. Τουρισμού εγκαινίασε την έκθεση «Μνήμη και Ορίζοντας» στα 50 έτη του Radisson Blu Park Hotel Athens

22/10/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Γιώργος Νταλάρας και Δημήτρης Πλατανιάς στο Μέγαρο Μουσικής για το «Μαζί για το Παιδί»

22/10/2026 - 13:28
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Mad Gym Boutique”

21/10/2026 - 11:43
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo