Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πέτσας: Διεθνώς αντιληπτή η αναξιοπιστία της Τουρκίας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/10/2020 · 13:27

Πέτσας: Διεθνώς αντιληπτή η αναξιοπιστία της Τουρκίας

Για την αναξιοπιστία της Τουρκίας, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Με ευχές στον Δημήτρη και τη Δήμητρα και «τη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει την απελευθέρωσή της και τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο», ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ενημέρωση.

«Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στη Βουλή η τριήμερη συζήτηση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ υποβάλλοντας πρόταση μομφής στο υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα», είπε ο κ. Πέτσας.

Και συνέχισε: «Μία πρόταση μομφής που μετατράπηκε τελικά όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός σε μπούμπερανγκ κατά του προκατόχου του. Με τη συζήτηση και την ψηφοφορία επαναβεβαιώθηκε η ενότητα της ΚΟ της ΝΔ και η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών. Ταυτόχρονα δόθηκε η ευκαιρία να προβληθεί το κυβερνητικό έργο και βέβαια η ουσιαστική διαφορά με τις πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς σε διάστημα 16 μηνών μειώσαμε 18 φόρους ή ρυθμίσαμε φορολογικές υποχρεώσεις ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε ή αύξησε 29 φόρους. Ψηφίσαμε 115 νομοσχέδια από τα οποία τα 12 αφορούν κύριες διαρθρωτικές αλλαγές όταν επί ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν αντιμεταρρυθμίσεις όπως στην παιδεία. Εξαλείψαμε το μεγαλύτερο από τα ελλείμματα, το έλλειμμα εμπιστοσύνης και με την αυξημένη εμπιστοσύνη της πατρίδας μας σε διεθνές επίπεδο βελτιώσαμε το επενδυτικό περιβάλλον».

«Αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ και αδυναμία της ηγεσίας του να προσφέρει πειστικές απαντήσεις»

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως το αποτέλεσμα είναι: «παρά την παγκόσμια κρίση που προκαλεί η πανδημία σήμερα στη χώρα μας να υλοποιούνται 43 στρατηγικές επενδύσεις ύψους 13,4 δισεκατομμυρίων ευρώ με κορυφαία την επένδυση της Microsoft. Αλλά και να δανειζόμαστε με τα ιστορικότερα χαμηλά επιτόκια. Γεγονός που μας επέτρεψε να αντλήσουμε 16 δισ. ευρώ και να μπορούμε να στηρίξουμε την κοινωνία απλώνοντας ένα ευρύ δίχτυ προστασίας το οποίο στο τέλος του χρόνου θα φτάσει τα 24 δισ. ευρώ».

Υπογράμμισε επίσης ο κ. Πέτσας πως «στην ίδια συζήτηση αναδείχθηκε η αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι η δική του κυβέρνηση που προχώρησε στην κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, την πραγματοποίηση περισσότερων από 25.000 πλειστηριασμών και τη θέσπιση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την καθιέρωση αυτόφωρης διαδικασίας κατά των διαμαρτυρόμενων».

Συνεχίζοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τη «δεύτερη ευκαιρία», «είναι σημαντικό το γεγονός ότι πράγματι παρέχει μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που υπήρχε μια “οιονεί οικονομική φυλακή”» και τόνισε:

«Διότι - όπως τόνισε ο πρωθυπουργός - υπάρχει και σήμερα “ατομική χρεοκοπία” η οποία είναι ουσιαστικά αιώνια, διαρκεί δεκαετίες ολόκληρες, ακινητοποιεί γενιές ολόκληρες, μεταφέρει βάρη σε παιδιά και σε εγγόνια. Αυτή η μάστιγα με το νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα τώρα τελειώνει. Μετατρέπουμε το τέλος σε μία νέα αρχή και δίνουμε πραγματικά μία δυνατότητα, μέσα από αυτήν τη διαδικασία, να διαγραφούν χρέη προς το Δημόσιο και προς τις τράπεζες».

«Στην ίδια συζήτηση καταδείχθηκε, ταυτόχρονα, η αδυναμία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να συλλάβει και να προσφέρει πειστικές απαντήσεις στις μεγάλες εξωγενείς προκλήσεις -τις τουρκικές αυθαιρεσίες και το νέο κύμα του κορωνοϊού- που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Και η απόδειξη για αυτό ήταν ότι ο κ. Τσίπρας προχώρησε στην κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών σε μια μέρα που κυριαρχούσε η ανάγκη για πατριωτική συσπείρωση, πολιτική ενότητα και κοινωνική αλληλεγγύη».

«Η Τουρκία αποτελεί και ταραξία και αναξιόπιστο συνομιλητή»

Σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας θέματα, ο κ. Πέτσας μεταξύ άλλων τόνισε πως πλέον «η αναξιοπιστία της Τουρκίας γίνεται αντιληπτή διεθνώς».

Ειδικότερα, ανέφερε: «Η Τουρκία επιδίδεται σε μια επίμονη προσπάθεια να αποδείξει πως όχι μόνο αποτελεί ταραξία στην ευρύτερη περιοχή μας, αλλά και παντελώς αναξιόπιστο συνομιλητή.

Η έκδοση νέας παράνομης Navtex, με την οποία δεσμεύει θαλάσσια περιοχή που επικαλύπτει τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτίως της Ρόδου, δείχνει για πολλοστή φορά την επιμονή της σε μια προκλητική και παραβατική συμπεριφορά, που αγνοεί πλήρως το Διεθνές Δίκαιο, περιφρονεί τις εκκλήσεις της Διεθνούς Κοινότητας και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και επιδιώκει την αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Ενημερώσαμε γι’ αυτό Συμμάχους και εταίρους και επιδώσαμε στην Άγκυρα διάβημα διαμαρτυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πρωτύτερα, και ελάχιστες ώρες μετά τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι συμφώνησε στην αποφυγή στρατιωτικών ασκήσεων κατά τις εθνικές επετείους, η Άγκυρα είχε προχωρήσει σε άλλη Navtex, με την οποία ανακοίνωνε στρατιωτική άσκηση κατά την 28η Οκτωβρίου. Αποδείκνυε έτσι ότι άλλα συμφωνεί τη μια, και άλλα κάνει την επόμενη μέρα. Και αυτή η αναξιοπιστία της Τουρκίας γίνεται αντιληπτή πλέον διεθνώς. Η μεγάλη επιτυχία της πατρίδας μας είναι ότι μετέτρεψε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μία ελληνοτουρκική διαφορά, ή τουρκοκυπριακή διαφορά, σε ευρωτουρκική διαφορά».

«Ιδιαίτερα σημαντική η επίσκεψη Λαβρόφ»

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του CNN Greece.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα η συνάντηση του κ. Λαβρόφ με τον πρωθυπουργό σε μια περίοδο που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλητικές της ενέργειες στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Απευθύνουμε έκκληση στους νεότερους να προσέχουν και να αποφεύγουν μαζικές συναθροίσεις»

Όσον αφορά στην πορεία του κορονοϊού στη χώρα, ο κ. Πέτσας σχολίασε: «Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες χώρες. Μαζί με τις σκανδιναβικές χώρες, είναι οι καλύτερες χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων. Σε αριθμό τεστ ανά 100.000 πληθυσμού, η Ελλάδα βρίσκεται στον ευρωπαϊκό μέσο μαζί με τις καλύτερες ευρωπαϊκές χώρες».

Ο κ. Πέτσας τόνισε ωστόσο ότι «παρόλα αυτά, είναι προφανές ότι έξαρση παρατηρείται και στη χώρα μας, με τον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων να παρουσιάζει σημαντική αύξηση τις τελευταίες ημέρες. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, με στόχο να προλάβουμε τα χειρότερα, ήδη εφαρμόζονται δύο νέα μέτρα: Απαγόρευση της κυκλοφορίας στις περιοχές των επιπέδων 3 και 4 από τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5:00 το πρωί και υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού. Διαπιστώνεται, στο μεταξύ, ότι η εξάπλωση του ιού εντοπίζεται κυρίως μεταξύ των νέων. Γι' αυτό και οι ειδικοί, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση, απευθύνουμε έκκληση στους νεότερους να προσέχουν και να αποφεύγουν μαζικές συναθροίσεις. Τώρα είναι η ώρα να μετατρέψουν -όπως είπε ο πρωθυπουργός- την ορμή τους σε ευθύνη και να γίνουν πρωτοπόροι στα δύσκολα. Τους καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη τις επόμενες ημέρες. Παρατηρείται ακόμη, ότι ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συμμορφώνεται στα μέτρα, την ίδια στιγμή εκδηλώνονται μεμονωμένες, συνειδητά οργανωμένες προσπάθειες απείθειας στα ισχύοντα μέτρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι διασποράς του ιού».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως για το λόγο αυτό, οι αρμόδιες Αρχές -η αστυνομία, η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η ΔΗ.Μ.Ε.Α.- προχώρησαν σε εντατικοποίηση των ελέγχων. Και αυτό θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα.

«Ήδη η αστυνομία πραγματοποίησε το Σάββατο, 49.745 ελέγχους στους οποίους βεβαιώθηκαν 520 παραβάσεις για μετακίνηση από 00:30 έως 05:00 και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, διαπιστώθηκαν 25 παραβάσεις και έγιναν 5 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ενώ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε 6 καταστήματα» ανέφερε ο κ. Πέτσας και τόνισε:

«Είναι πλέον προφανές -και το έχουμε πει πολλές φορές- ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο τρίμηνο. Οφείλουμε όλοι να εφαρμόσουμε σχολαστικά τα μέτρα που συνιστούν οι ειδικοί και θεσπίζει η Πολιτεία. Πρώτα απ' όλα για να σωθούν ζωές. Να μην αυξηθεί σε αβάσταχτα επίπεδα η πίεση στο σύστημα Υγείας. Και, βέβαια, για να μην υπάρξει ανάγκη αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων. Είναι, άλλωστε, για πρώτη φορά από την αρχή αυτής της περιπέτειας, ορατή στον ορίζοντα η προοπτική να διαθέτουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο στο τέλος του χρόνου, ή τις αρχές του επόμενου. Και η κυβέρνηση έχει φροντίσει να το προμηθευτούμε έγκαιρα και να το διαθέσουμε, με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα».

  • ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΕΤΣΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έτσι προκρίθηκε η ΑΕΚ στο Final-4 του BCL - Τα highlights του Μπάρτλεϊ (vids)

All Content

Κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. και Θύρας 13 - H ένσταση των «πρασίνων»

All Content - BusinessNews.gr

ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Έπεσαν οι υπογραφές για το Block 2 στο Ιόνιο - Έως 270 δισ. κ.μ εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2026

All Content

Κρίση στη Μέση Ανατολή και διαφηµιστική δαπάνη: Θα χαθούν 94 δισ. δολάρια;

All Content

Spec 500.000 ευρώ από το Υπερταμείο

FleetNews

Κινούμαι Ηλεκτρικά: Παράταση με επιπλέον 6 εκατ. ευρώ

FleetNews

GAC Group: Πρώτη στη διατήρηση αξίας οχημάτων σε βάθος 3ετίας

FleetNews

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Ολοκληρώθηκε νέα πανελλαδική δράση

All Content

Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός: Τι προβλέπει ο κανονισμός μετά την αποχώρηση των «πρασίνων»

All Content

Σάκοτα: «Είναι μεγάλη επιτυχία να είμαστε ξανά στο Final-4»

All Content - BusinessNews.gr

Γ. Στουρνάρας: Την ανανέωση της θητείας του στην ΤτΕ προτείνει η κυβέρνηση

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,9% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας - Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2031

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

CSRΝews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

CSRΝews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

CSRΝews.gr

Το Μαζί για το Παιδί συγκέντρωσε 2.500 είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Προϋπολογισμός: Κατά 5,5 δισ. ευρώ μειωμένα τα φορολογικά έσοδα το 9μηνο
Προϋπολογισμός: Κατά 5,5 δισ. ευρώ μειωμένα τα φορολογικά έσοδα το 9μηνο 26/10/2020 - 13:18
Συνέχεια στα ιστορικά υψηλά για τα Κρατικά Ομόλογα 26/10/2020 - 13:39
Συνέχεια στα ιστορικά υψηλά για τα Κρατικά Ομόλογα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΝΤ: Καλεί τις χώρες να λάβουν μέτρα για να περιορίσουν τις ενεργοβόρες δραστηριότητές τους
    15/04/2026 - 22:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Σχοινά με Ευρωπαίους Επιτρόπους: Στόχος νέο κεφάλαιο εμπιστοσύνης με τις Βρυξέλλες για τον αγροτικό τομέα
    15/04/2026 - 22:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία: Εξι στους 10 πολίτες δηλώνουν ότι «έχουν σφίξει το ζωνάρι», λόγω της ενεργειακής κρίσης
    15/04/2026 - 21:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Βρετανία επιστρέφει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus από το 2027
    15/04/2026 - 21:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Διανέμει 169.060 ίδιες μετοχές σε στελέχη και προσωπικό, στο πλαίσιο του Stock Awards
    15/04/2026 - 20:42 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης - «Βουτιά» των μετοχών ειδών πολυτελείας
    15/04/2026 - 20:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή
    15/04/2026 - 20:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ-Ιράν: Κοντά σε συμφωνία πριν τη λήξη της εκεχειρίας
    15/04/2026 - 19:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το BBC θα καταργήσει 2000 θέσεις εργασίας, μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ
    15/04/2026 - 19:18 MEDIA
  • Απάτες με το Fuel Pass: Πώς δρουν οι δράστες και πώς συλλέγουν αριθμούς τηλεφώνων
    15/04/2026 - 19:06 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Mohito: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας επεκτείνεται
    15/04/2026 - 07:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Γιώργος Μυλωνάκης λιποθύμησε στο Μαξίμου, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό
    15/04/2026 - 09:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Lidl: Επέκταση στις τηλεπικοινωνίες σε συνεργασία με την 1Global
    15/04/2026 - 10:41 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Έπεσαν οι υπογραφές για το Block 2 στο Ιόνιο - Έως 270 δισ. κ.μ εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου
    15/04/2026 - 14:48 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΚΕΦΙΜ: Στα ύψη τα ενοίκια στην Ελλάδα - δεύτερη στην ΕΕ μετά την Κροατία
    15/04/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κοινή ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. και Θύρας 13 - H ένσταση των «πρασίνων»

15/04/2026 - 20:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Basketball Champions League 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

15/04/2026 - 20:56
FleetNews
fleetnews.gr

Κινούμαι Ηλεκτρικά: Παράταση με επιπλέον 6 εκατ. ευρώ

15/04/2026 - 15:36
FleetNews
fleetnews.gr

GAC Group: Πρώτη στη διατήρηση αξίας οχημάτων σε βάθος 3ετίας

15/04/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

15/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Luka Dončić: Πρώτος σε πωλήσεις σε φανέλες NBA στην Ευρώπη

15/04/2026 - 13:03
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

15/04/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δήμος Αθηναίων: Στις 20 και 21 Απριλίου το διεθνές «ραντεβού» του τουρισμού στην Αθήνα

15/04/2026 - 11:49
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo