Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΥΔΑΠ: Αύξηση 4,4% του κύκλου εργασιών
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/09/2020 · 12:16

ΕΥΔΑΠ: Αύξηση 4,4% του κύκλου εργασιών

Η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία των εισπράξεων, από τον Ιούνιο έως σήμερα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αύξηση 4,4% σημείωσε ο κύκλος εργασιών της ΕΥΔΑΠ το α' εξάμηνο του 2019 και ανήλθσε στα 158,3 εκατ. ευρώ από 151,7 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2019, ενώ το EBITDA υποχώρησαν 21,8% στα 36,7 εκατ. ευρώ από 46,9 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν σε 14,3 εκατ. ευρώ από 25,1 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2019 (-42,8%).

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία των εισπράξεων, από τον Ιούνιο έως σήμερα.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο εξάμηνο του 2020, χαρακτηρίστηκε από τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του covid-19. Ωστόσο η ΕΥΔΑΠ ανταποκρίθηκε άμεσα στις έκτακτες συνθήκες υλοποιώντας με επιτυχία ειδικά επιχειρησιακά πλάνα.

Το πρώτο εξάμηνο του 2020 η ΕΥΔΑΠ παρουσίασε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 4,4% (6,6 εκατ. ευρώ) στα 158,3 εκατ. ευρώ από 151,7 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019. Η συνολική κατανάλωση παρουσίασε αύξηση 2,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικράτησαν σε πολλούς κλάδους επιχειρήσεων, που διέκοψαν την δραστηριότητά τους, υπήρξε μείωση στην κατανάλωση πελατών που ανήκουν στην κατηγορία επαγγελματικού τιμολογίου. Αντίθετα υπήρξε αύξηση στις υπόλοιπες κατηγορίες και κυρίως στην οικιακή κατανάλωση λόγω των αυξημένων αναγκών αντισηψίας αλλά και του αυξημένου χρόνου παραμονής στο σπίτι.

Το λειτουργικό κόστος χωρίς την απομείωση χρηματοοικονομικών στοιχείων διαμορφώθηκε στα 123,1 εκατ. ευρώ από 126,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019 παρουσιάζοντας υποχώρηση κατά 3,2 εκατ. ευρώ ή -2,6%. Ωστόσο λόγω της αύξησης της πρόβλεψης για την επισφάλεια των πελατών (απομείωση χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων) η οποία ανήλθε στα 17,2 εκατ. ευρώ από -1,8 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019 (+19 εκατ. ευρώ), σημειώθηκε αύξηση στο λειτουργικό κόστος κατά 12,7% (+16 εκατ. ευρώ). Η αύξηση αυτή οφείλεται στις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας αλλά και στην επανεξέταση της πρόβλεψης απομείωσης απαιτήσεων που είχε σχηματιστεί την 31/12/2019 στο πλαίσιο της εφαρμογής του ΔΠΧΑ 9.

Τα ανωτέρω μεγέθη ενδέχεται να βελτιωθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Συγκεκριμένα, η πορεία των εισπράξεων είναι σταθερά ανοδική από τον Ιούνιο, γεγονός που δείχνει τις προσπάθειες της Εταιρείας να υπάρξει εξομάλυνση μέχρι το τέλος του έτους. Σημειώνουμε ότι από τις 30 Ιουνίου μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, η βελτίωση των εισπράξεων έχει ξεπεράσει το 50%. Ειδικότερα, ενώ στις 30 Ιουνίου 2020 η σωρευτική διαφορά των εισπράξεων συγκριτικά με την ίδια περίοδο του 2019 ήταν στα -18,7 εκατ. ευρώ, στις 17 Σεπτεμβρίου η διαφορά ήταν στα -9,1 εκατ. ευρώ. Η μέγιστη σωρευτική διαφορά που σημειώθηκε ήταν -26,1 εκατ. ευρώ, στις 14 Μαΐου 2020.

Η αύξηση του λειτουργικού κόστους επηρέασε τους δείκτες μέτρησης αποδοτικότητας. Τα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA*) παρουσίασαν πτώση κατά 21,8% (10,2 εκατ. ευρώ) και διαμορφώθηκαν στα 36,7 εκατ. ευρώ από 46,9 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ το EBITDA margin διαμορφώθηκε στο 23% από 31%.

Επίσης πτώση παρουσιάστηκε στα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT*) τα οποία διαμορφώθηκαν στα 18,6 εκατ. ευρώ από 27,9 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019. Το EBIT margin διαμορφώθηκε στο 12% από 18% το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 24 εκατ. ευρώ από 34,5 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019 σημειώνοντας μείωση κατά 30,4%.

Τα κέρδη μετά από φόρους υποχώρησαν στα 14,3 εκατ. ευρώ από 25,1 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019, παρουσιάζοντας μείωση της τάξης του 42,8%. Το καθαρό περιθώριο κέρδους διαμορφώθηκε στο 9% από 17% κατά το Α΄ εξάμηνο του 2019.

Οι Λειτουργικές Ταμειακές Ροές διαμορφώθηκαν σε 34,3 εκατ. ευρώ από 47,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019. Οι Επενδυτικές Ταμειακές Ροές ήταν αρνητικές στα -5.234 χιλιάδες ευρώ (εξαιτίας των αγορών ενσωμάτων ακινητοποιήσεων ύψους -10.286 χιλιάδων ευρώ και των εισπραχθέντων τόκων ύψους +4.234 χιλιάδων ευρώ) από – 1.240 χιλιάδες ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται με το Ελληνικό Δημόσιο για την επέκταση του δικαιώματος αποκλειστικής διάθεσης ύδατος στην περιοχή της Αθήνας για την επόμενη εικοσαετία, η Εταιρεία και το αρμόδιο Υπουργείο επεξεργάζονται τις παραδοχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την εφαρμογή της μεθοδολογίας υπολογισμού της τιμής του αδιύλιστου ύδατος για την περίοδο αυτή.

Επίσης, σχετικά με το τίμημα του αποληφθέντος νερού από 1/7/2013 έως 30/6/2020, η εταιρεία στο πλαίσιο των προσπαθειών της για λύση και οριστική διευθέτηση της σχετικής εκκρεμότητας συνεχίζει να εξετάζει, με την συνδρομή οικονομικών, τεχνικών και νομικών συμβούλων όλες τις παραμέτρους της απαίτησης του Ελληνικού Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένου και του θέματος, όπως προβλέπεται στην από 09.12.1999 σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Εταιρεία και την ΚΥΑ 135275/22.5.17, της δυνατότητας ανάκτησης από την ΕΥΔΑΠ ΑΕ του όποιου επιπλέον κόστους αδιύλιστου ύδατος τυχόν προσδιορισθεί, για την παραπάνω περίοδο. Η εταιρεία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την διευθέτηση της υπόθεσης, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας, η Εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα στις έκτακτες συνθήκες προχωρώντας σε εφαρμογή επιχειρησιακών πλάνων σε όλες τις λειτουργίες της ενώ υπάρχει συνεχής αναβάθμιση ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών. Η σωστή διαχείριση και η επιτυχής προσαρμογή στις συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα να μην αντιμετωπιστούν σοβαρά θέματα στην λειτουργία της Εταιρείας, πέρα από την μερική καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στις εισπράξεις, κυρίως λόγω της αναστολής λειτουργίας των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών, κατάσταση που βελτιώνεται συνεχώς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Χάρης Σαχίνης σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, ανέφερε:

"Στις πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε, η ΕΥΔΑΠ έθεσε ως πρωταρχικό στόχο την αδιάλειπτη παροχή νερού, του κυριότερου μέσου προστασίας απέναντι στην πανδημία, στους κατοίκους της Αττικής, προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία. Οι άξονες της Ασφάλειας, της Αποδοτικότητας και της Ανάπτυξης αποτελούν την βάση για αυτήν την επιτυχία. Ενώ αντιμετωπίζουμε πρωτοφανείς προκλήσεις, όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την επανάκτηση της κερδοφορίας παρά τις επιδράσεις της πανδημίας. Οι καθυστερήσεις στις εισπράξεις ήταν το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, όμως μετά από στοχευμένες κινήσεις η κατάσταση βαίνει προς εξομάλυνση. Η ΕΥΔΑΠ επιταχύνει το σημαντικό έργο της με σκοπό να προσδώσει αξία τόσο στην Εταιρεία όσο και στη κοινωνία".

Η Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση είναι αναρτημένη στην εταιρική ιστοσελίδα www.eydap.gr

* Εναλλακτικός δείκτης μέτρησης απόδοσης.

  • ΕΥΔΑΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ηρακλής: Έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο

All Content

Προμηθέας Πάτρας: "Ποδαρικό" για τη νέα σεζόν (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

All Content

Μόργκαν: "Ποιοτική ομάδα ο Άρης, ανυπομονώ να ξεκινήσω"

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

"Κλείδωσε" η πώληση της ΕΛΒΟ στους Ισραηλινούς
"Κλείδωσε" η πώληση της ΕΛΒΟ στους Ισραηλινούς 25/09/2020 - 11:58
ΑΔΜΗΕ: Νέο κοινοπρακτικό δάνειο 400 εκατ. ευρώ 25/09/2020 - 12:23
ΑΔΜΗΕ: Νέο κοινοπρακτικό δάνειο 400 εκατ. ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη
    17/08/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    17/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τρεις νεκροί
    17/08/2026 - 19:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
    17/08/2026 - 19:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I
    17/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal
    17/08/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παναθηναϊκός: Η Χαλ ετοιμάζει κίνηση για τον Τσέριν μετά τη ρεβάνς με τη Χράντετς
    17/08/2026 - 16:47 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Φωτιές: 302 συλλήψεις για εμπρησμούς μέσα σε οκτώ μήνες – Οι 31 από πρόθεση
    17/08/2026 - 16:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρωσία: Ο αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου φιλελεύθερου κόμματος Λεβ Σλόσμπεργκ φυλακίζεται
    17/08/2026 - 16:35 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών
    17/08/2026 - 08:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές
    17/08/2026 - 08:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα €544,2 εκατ. στο εξάμηνο και νέα συμβόλαια – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    17/08/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Clarita Global Matrix: Τεχνητή νοημοσύνη για ναυτιλία και λιμάνια με έμφαση στην ακρίβεια
    17/08/2026 - 08:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

17/08/2026 - 20:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανιώνιος: "Πάτησε" Ελλάδα ο Χριστοφίλης (pics)

17/08/2026 - 20:10
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo