Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δραγασάκης: Ως το τέλος του χρόνου ψηφίζεται η τροπολογία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18/12/2018 · 02:00

Δραγασάκης: Ως το τέλος του χρόνου ψηφίζεται η τροπολογία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Σύντομα, είπε επίσης ο κ. Δραγασάκης, κατατίθεται στη Βουλή και η ρύθμιση με την οποία θα αποσαφηνίζεται το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας το οποίο θα επεκταθεί και στην πρώτη κατοικία των επαγγελματιών. Στόχος της κυβέρνησης είναι η προστασία να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να συνοδευτεί από μια ευρύτερη πολιτική στέγασης για όσους δεν έχουν κατοικία.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Mέχρι το τέλος του χρόνου ψηφίζεται από τη Βουλή η τροπολογία για την παράταση του εξωδικαστικού συμβιβασμού και τη διεύρυνση του πεδίο εφαρμογής του, όπως ανέφερε μιλώντας στη Βουλή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης.

Σύντομα, είπε επίσης ο κ. Δραγασάκης, κατατίθεται στη Βουλή και η ρύθμιση με την οποία θα αποσαφηνίζεται το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας το οποίο θα επεκταθεί και στην πρώτη κατοικία των επαγγελματιών. Στόχος της κυβέρνησης είναι η προστασία να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να συνοδευτεί από μια ευρύτερη πολιτική στέγασης για όσους δεν έχουν κατοικία.

«Το ιδιωτικό χρέος που είναι μια από τις πιο οδυνηρές πλευρές της κρίσης, είναι προτεραιότητα της επόμενης περιόδου. Εχουμε καταθέσει τροπολογία που θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου για παράταση του εξωδικαστικού συμβιβασμού η οποία θα συνοδευτεί από περαιτέρω απλούστευση και διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής του. Σύντομα δε, θα αποσαφηνιστεί το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας και στη Βουλή θα κατατεθεί σχετική ρύθμιση. Στόχος μας είναι η εν λόγω προστασία να επεκταθεί και στην πρώτη κατοικία επαγγελματιών, η προστασία να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να συνοδευτεί από μια ευρύτερη πολιτική στέγασης για όσους δεν έχουν κατοικία», ανέφερε ειδικότερα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

«Δημιουργούμε το νέο κοινωνικό κράτος και θέλουμε να το κατοχυρώσουμε και συνταγματικά», είπε ακόμα ο Γιάννης Δραγασάκης και πρόσθεσε «Κεντρικό καθήκον, μετά τα μνημόνια, είναι να σχεδιάσουμε το μέλλον, χρειαζόμαστε ένα σύστημα δημοκρατικού σχεδιασμού για τη χώρα και την ανάπτυξη».

«Τα μέτρα και οι δράσεις που προβλέπει ο Προϋπολογισμός, όπως η σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, η επιδότηση της στέγασης, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, η κατάργηση του φόρου στο κρασί, το μεταφορικό ισοδύναμο, η επιδότηση τους κόστους μεταφοράς στα καύσιμα, η αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η αύξηση του κατώτατου μισθού κ.ά. δεν είναι έκτακτες προεκλογικές παροχές αλλά μόνιμες διαστάσεις του νέου Κοινωνικού Κράτους που δημιουργούμε και θέλουμε να κατοχυρώσουμε και συνταγματικά», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι «η πιο κρίσιμη διαχωριστική γραμμή είναι ακριβώς αυτή: συνταγματοποίηση του νεοφιλελευθερισμού, δηλαδή του ελάχιστου κράτους πρόνοιας, των ιδιωτικοποιήσεων και των ανισοτήτων εις βάρος των πολλών, όπως θέλει η ΝΔ ή συνταγματική θωράκιση της κοινωνίας με κατοχύρωση των δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και την προστασία των κοινών και των δημόσιων αγαθών, όπως υποστηρίζει και πράττει η σημερινή κυβέρνηση;».

Σχεδιασμός της ανάπτυξης

«Κεντρικό καθήκον, μετά τα μνημόνια, είναι να σχεδιάσουμε το μέλλον», είπε επίσης ο Γιάννης Δραγασάκης σημειώνοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα σύστημα δημοκρατικού σχεδιασμού της ανάπτυξης», όχι ανάπτυξης παγιδευμένης στη νεοφιλελεύθερη λογική όπως συνέβη με τις κυβερνήσεις του παρελθόντος αλλά ανάπτυξη βασισμένη στην Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική που αποτελεί ισχυρή αφετηρία για τα επόμενα βήματα. Η κυβέρνηση είτε υλοποιεί είτε καταρτίζει πολυετή τομεακά προγράμματα, όπως το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα που τέθηκε ήδη σε διαβούλευση από το υπουργείο Ενέργειας ή η Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2021 που υλοποιείται από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και ταυτόχρονα καταρτίζεται τετραετές πρόγραμμα προσλήψεων, που θα είναι, όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «ένα πρόγραμμα τομή για την ορθολογική διαχείριση των ανθρώπινων πόρων».

Στο υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καταρτίζεται πολυετές σχέδιο για την αύξηση των εξαγωγών με στόχο η συμμετοχή τους στο ΑΕΠ να φθάσει στο 50% εντός της επόμενης 10ετίας. Προετοιμάζεται επίσης θεσμική τομή που θα επιτρέψει να περάσουμε από τους ετήσιους προϋπολογισμούς δημοσίων επενδύσεων σε πολυετείς προϋπολογισμούς ή πενταετή αναπτυξιακά προγράμματα ενώ σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ διεξάγεται μελέτη για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας, με στόχο να μπουν οι βάσεις για ένα Πολυετές Πρόγραμμα Περιφερειακής Σύγκλισης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αναφερόμενος στο Πενταετές Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είπε ότι θα λειτουργεί ως το Εθνικό Αναπτυξιακό Σχέδιο το οποίο θα υλοποιεί την Εθνική Αναπτυξιακή Στρατηγική και θα εξειδικεύει τους εθνικούς αναπτυξιακούς και κοινωνικούς στόχους. Παράλληλα σύντομα τίθεται σε διαβούλευση και ψήφιση το σχέδιο νόμου που θα ορίζει τον τρόπο κατάρτισης και ελέγχου των Πενταετών Εθνικών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, προκειμένου στη συνέχεια να αρχίσουν οι διαδικασίες κατάρτισης του πρώτου πενταετούς προγράμματος με ενεργή συμμετοχή των παραγωγικών φορέων και της κοινωνίας. Το πρώτο Πενταετές Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης θα πρέπει να είναι έτοιμο προς υλοποίηση την 1.1.2021, οπότε και θ" αρχίσει η νέα προγραμματική περίοδος και το νέο ΕΣΠΑ (2021-2027), «το οποίο ελπίζουμε να είναι αυξημένο κατά 8%, όπως προβλέπει και η πρόταση της Επιτροπής», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Νέο αναπτυξιακό υπόδειγμα

Ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε την εθνική αντιπροσωπεία ότι δημιουργείται το θεσμικό πλαίσιο για το νέο υπόδειγμα ανάπτυξης, της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και της χρηματοδότησης που αντιστοιχεί σε αυτό.

«Η ΝΔ ανάγει όλα τα προβλήματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις στο ζήτημα της φορολογίας. Δημαγωγεί και λαϊκίζει ασύστολα αποκρύβοντας τη χρεοκοπία της χώρας, απόρροια της συστηματικής υποφορολόγησης των εχόντων και της διαχρονικής ανοχής στη φοροδιαφυγή και τη φοροαποφυγή, όπως και τις καταστροφικές συνέπειες του πρώτου και του δεύτερου μνημονίου. Όμως οι ίδιες οι επιχειρήσεις έχοντας επίγνωση των δημοσιονομικών περιορισμών, όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη (PWC), ιεραρχούν, σε ποσοστό 70%, ως κύριο πρόβλημά τους τη γραφειοκρατία και το υψηλό διοικητικό κόστος που αυτή συνεπάγεται. Επίσης, ο οίκος Moody"s θεωρεί την ψηφιοποίηση δημόσιων υπηρεσιών ως έναν από τους παράγοντες που επηρεάζουν το αξιόχρεο μιας χώρας», είπε και ενημέρωσε ότι:

– Επειτα από χρόνια εξαγγελιών γίνεται πράξη η αρχή «πρώτα αδειοδοτώ, μετά ελέγχω». Ήδη 55.000 επιχειρήσεις έχουν γνωστοποιήσει την ίδρυση τους στη σχετική πλατφόρμα. Και τώρα η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις.

– Διαμορφώνεται νέος ελεγκτικός μηχανισμός.

– Ψηφιοποιούνται όλες οι διαδικασίες για την ίδρυση, τη λειτουργία, τον έλεγχο και την εποπτεία επιχειρήσεων. Από τον Ιούνιο έχει μπει σε λειτουργία η πλατφόρμα για την ψηφιακή ίδρυση επιχειρήσεων, διαδικασία που διαρκεί από λίγα λεπτά έως το πολύ λίγες ώρες. Ήδη έχουν ιδρυθεί οι πρώτες 1.000 επιχειρήσεις με αυτόν τον ψηφιακό τρόπο. Το μέτρο θα επεκταθεί σύντομα σε όλες τις μορφές επιχείρησης.

– Δημιουργούνται κανόνες αντικειμενικοί, διαφανείς και καθολικής ισχύος.

– Στο μέτρο που επιτρέπουν οι δημοσιονομικές συνθήκες προχωρούν στοχευμένες φορολογικές ελαφρύνσεις, όπως για παράδειγμα η μείωση της φορολογίας (φόρος εισοδήματος νομικών προσώπων) από το 29 στο 25% την επόμενη τετραετία.

Οι επενδύσεις

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφερόμενος στις επενδύσεις είπε ότι «η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να ντρέπονται για το παρελθόν τους και για την κατάσταση που παρέδωσαν. Για ένα κράτος που το είχαν μετατρέψει σε κομματικό λάφυρο κι έναν αναπτυξιακό νόμο που τον είχαν κάνει προσωπικό πελατολόγιο τους, όπως πιστοποιούν οι Εκθέσεις όλων των ελεγκτικών μηχανισμών, ελληνικών και ευρωπαϊκών, αλλά και εισαγγελικές έρευνες που δεν «λένε» να τελειώσουν».

«Εμείς επιλύουμε τα συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος, εμπεδώνουμε καθεστώς διαφάνειας και στη βάση αυτή λειτουργεί ήδη ο νέος Αναπτυξιακός Νομός, χωρίς παρεμβάσεις, πελατειακές ή επιλεκτικές πρακτικές του παρελθόντος», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης και αναφέρθηκε στο νέο σχέδιο νόμου που βρίσκεται σε διαβούλευση για τις Στρατηγικές Επενδύσεις. Στον τομέα της χρηματοδότησης εξάλλου έχουν δημιουργηθεί ή είναι στο στάδιο της δημιουργίας πάνω από 50 δράσεις ή χρηματοδοτικά εργαλεία που καλύπτουν χρηματοδοτικά κενά ή εντοπισμένες ανάγκες που κατά κύριο λόγο αφορούν μικρές επιχειρήσεις, αγρότες κι ελεύθερους επαγγελματίες. Από κοινού με το Υπουργείο Οικονομικών ολοκληρώνεται η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις μικροπιστώσεις ενώ το νέο έτος βγαίνει στη διαβούλευση και το νομοσχέδιο για τη δημιουργία Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Πηγή: tanea.gr

  • ΠΑΡΑΤΑΣΗ
  • ·
  • ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
  • ·
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ
  • ·
  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ·
  • ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Καλάθης: «Πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, στόχος να παίξουμε στη EuroLeague!» (vid)

All Content

Αντετοκούνμπο: Το 3ο Family Day από το CAFF και το σωματείο Δεσμός (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Project Voria: Τον Μάιο του 2028 τα εγκαίνια του καζίνο Αμαρουσίου στο κτήμα Δηλαβέρη

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Στο επίκεντρο οι νέες ταυτότητες, η άμυνα και τα έργα Τεχνητής Νοημοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Καθαρά κέρδη στα 5,4 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Πωλήσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ

All Content

Μουντιάλ 2026: Σκοράροντας µετά το τελευταίο σφύριγµα

All Content

ΔΥΠΑ: Στην Choose το spec των 2,1 εκατ.

FleetNews

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

FleetNews

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

FleetNews

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes VLE

All Content

Ολυμπιακός: Ο δρόμος της δόξας! (video)

All Content

Block party στο Top-10 της σεζόν στη EuroLeague! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Οι λύσεις τηλεϊατρικής TytoCare στην έκθεση BEYOND 2026

All Content - BusinessNews.gr

Οι πρόεδροι ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν εξ αποστάσεως τη συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου

All Content - BusinessNews.gr

Theon: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για εξαγορά της HGH, deal 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Αποκάλυψη για το BMW M Concept Neue Klasse

FleetNews

Ξεκινάνε τα Ford Pro Blue Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Το Charles Antetokounmpo Family Foundation και ο «Δεσμός» στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί & ELPEN: Αναβαθμίζουν σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα

CSRΝews.gr

Shell V-Power: Στηρίζει τους “Flandy”και Κώστα Στεφανή στο Ράλλυ Ακρόπολις

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Παππάς: Καταδικαστέα, αποτρόπαια, απεχθής και καταδικάζεται χωρίς αστερίσκους η επίθεση στον ΣΚΑΪ
Παππάς: Καταδικαστέα, αποτρόπαια, απεχθής και καταδικάζεται χωρίς αστερίσκους η επίθεση στον ΣΚΑΪ 18/12/2018 - 02:00
Καταδίκη δύο ιδιοκτητών φωτοτυπικών καταστημάτων 18/12/2018 - 02:00
Καταδίκη δύο ιδιοκτητών φωτοτυπικών καταστημάτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κρεμλίνο: "Οι Ευρωπαίοι πιθανόν διοχέτευσαν επιζήμιες ιδέες στον Τραμπ στη διάρκεια της συνόδου της G7"
    18/06/2026 - 15:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κομισιόν και ΟΟΣΑ: Παρουσίαση κοινού πλαίσιου ψηφιακού γραμματισμού στην ΑΙ για τους μαθητές
    18/06/2026 - 15:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.474,70 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,40%
    18/06/2026 - 15:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα αμερικανικά ΜΜΕ επικρίνουν τις "παραχωρήσεις" που έκανε ο Τραμπ στη συμφωνία με το Ιράν
    18/06/2026 - 15:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • NATO: Ο Πιτ Χέγκσεθ επανεξετάζει την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην Ευρώπη
    18/06/2026 - 15:23 ΚΟΣΜΟΣ
  • “Il Giardino Segreto” στο ATRIUM of Alexander’s Lounge
    18/06/2026 - 15:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζελένσκι: "Μόνο ένας άνδρας, ο Πούτιν" ευθύνεται για τον πόλεμο
    18/06/2026 - 15:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • EFA GROUP: Συμφωνία με τη Shield AI για αυτόνομα αμυντικά συστήματα στην Ελλάδα
    18/06/2026 - 15:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το ευρώ υποχωρεί 0,38%, στα 1,1464 δολάρια
    18/06/2026 - 15:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Volkswagen: Θα καταργήσει 50.000 θέσεις εργασίας ως το 2030
    18/06/2026 - 15:03 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Project Voria: Τον Μάιο του 2028 τα εγκαίνια του καζίνο Αμαρουσίου στο κτήμα Δηλαβέρη
    17/06/2026 - 16:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Anthropic: Κατηγορίες εναντίον της για παραπλανητική διαφήμιση
    17/06/2026 - 17:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Intracom: Στις 22 Ioυνίου η αποκοπή μερίσματος - Από 26/6 η καταβολή του
    17/06/2026 - 21:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ολλανδία δεσμεύτηκε να χορηγήσει στην Ουκρανία 500 εκατ. ευρώ για drones και και εξοπλισμό αεράμυνας
    17/06/2026 - 20:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • METLEN: Στρατηγική παρουσία στην Eurosatory με το VBCI PHILOCTETES
    17/06/2026 - 16:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Charles Antetokounmpo Family Foundation και ο «Δεσμός» στηρίζουν ευάλωτες οικογένειες

18/06/2026 - 11:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί & ELPEN: Αναβαθμίζουν σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορεστιάδα

18/06/2026 - 10:48
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

18/06/2026 - 05:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

18/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo