Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ποιοι μπορούν να διαγράψουν ακόμα και όλο το χρέος προς την ΔΕΗ
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/02/2018 · 02:00

Ποιοι μπορούν να διαγράψουν ακόμα και όλο το χρέος προς την ΔΕΗ

Ακόμη και την ολική διαγραφή του χρέους από απλήρωτους λογαριασμούς στην ΔΕΗ μπορούν να διεκδικήσουν περίπου 1.300 νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα ώστε να επανασυνδεθεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο νοικοκυριό τους.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ακόμη και την ολική διαγραφή του χρέους από απλήρωτους λογαριασμούς στην ΔΕΗ μπορούν να διεκδικήσουν περίπου 1.300 νοικοκυριά με πολύ χαμηλά εισοδήματα ώστε να επανασυνδεθεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο νοικοκυριό τους.

Ανάσα σε νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα δίνει η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία παρέχεται εφάπαξ ειδικό βοήθημα ύψους 10 εκατ. ευρώ. Αφορά όσους καταναλωτές έχουν χαμηλά εισοδήματα και τους έχει γίνει αποκοπή ρεύματος λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Η απόφαση αναμένεται να ανακουφίσει τουλάχιστον 1.342 νοικοκυριά που τους κόπηκε το ρεύμα πέρσι και πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια αλλά και όσα νοικοκυριά μπουν στην κατηγορία αυτή στη συνέχεια. Το κούρεμα του χρέους κυμαίνεται ανάλογα με το εισόδημα, αφορά όσους πολίτες ζουν σήμερα στα σκοτάδια, ενώ η χρηματοδότηση γίνεται μόνο για κύρια κατοικία.

Για χρέη έως 6.000 ευρώ διαγράφεται το 100% της οφειλής, για ποσά ύψους 6.001 – 9.000 ευρώ καλύπτεται το 75%, για οφειλές 9.001- 12.000 ευρώ έως το 30%.

Ειδικότερα όπως αποκάλυψαν πρώτα τα dikaiologitika.gr, το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος εξέδωσε την υπουργική απόφαση που εξειδικεύει τα κριτήρια για το εφάπαξ επίδομα για την στήριξη καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και την επανασύνδεση τους στην παροχή ρεύματος. Το ειδικό βοήθημα θα φτάνει το ανώτατο τις 6.000 ευρώ.

Οι προς εξέταση δικαιούχοι του ειδικού βοηθήματος για να υποβάλουν αίτηση σε ειδική επιτροπή και να λάβουν το ειδικό επίδομα ώστε να επανασυνδεθεί το ρεύμα που έχει διακοπεί λόγω οφειλών πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

Μέχρι και την ημερομηνία θέσεως σε ισχύ της παρούσας υπουργικής απόφασης, να είναι αποσυνδεδεμένοι από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας του προς εξέταση δικαιούχου.

Το ύψος του ειδικού βοηθήματος θα αντιστοιχεί σε ποσό που θα καθορίζεται αναλόγως του ύψους της συνολικής οφειλής των καταναλωτών προς τον Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας και συγκεκριμένα: Για συνολικές οφειλές έως έξι χιλιάδες (6.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το σύνολο της οφειλής, για συνολικές οφειλές άνω των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ και έως εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της οφειλής, για συνολικές οφειλές άνω των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ και έως δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το πενήντα τοις εκατό (50%) της οφειλής και για συνολικές οφειλές άνω των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ θα καταβάλλεται εφάπαξ το τριάντα τοις εκατό (30%) της οφειλής. Οι καταναλωτές θα εντάσσονται σε πρόγραμμα διακανονισμού και το εναπομείναν ποσό θα εξοφλείται από τους ίδιους σε άτοκες μηνιαίες δόσεις. Το ποσό και ο αριθμός των δόσεων θα ορίζονται από τον εκάστοτε Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Εισοδηματικά κριτήρια

Να πληρούν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού τους, τα κριτήρια χορήγησης του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και το ετήσιο συνολικό πραγματικό (φορολογητέο, αυτοτελώς φορολογούμενο ή ειδικώς φορολογούμενο ή απαλλασσόμενο φόρου) ή τεκμαρτό εισόδημα, όπως αυτό προκύπτει από τις τελευταίες εκκαθαρισμένες δηλώσεις φόρου εισοδήματος των μελών του νοικοκυριού για τις οποίες έχει λήξει η οριζόμενη από τις κείμενες διατάξεις ή η παραταθείσα με οποιονδήποτε τρόπο προθεσμία υποβολής, με την επιφύλαξη προσκόμισης των δικαιολογητικών μεταβολής οποιουδήποτε εισοδηματικού ή περιουσιακού στοιχείου ή σύνθεσης νοικοκυριού κατά το φορολογικό έτος 2017.

Για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω τα παραπάνω εισοδηματικά όρια αυξάνονται κατά οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ.

Για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα παραπάνω εισοδηματικά όρια αυξάνονται κατά δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ. Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος προστίθεται το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) ευρώ και για κάθε επιπλέον ανήλικο μέλος το ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ, μέχρι του συνολικού ορίου των τριάντα μία χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού. Το ανώτατο όριο του παραπάνω εδαφίου αυξάνεται κατά οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω και κατά δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για νοικοκυριό που στη σύνθεσή του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους.

Περιουσιακά κριτήρια

Να έχουν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού τους, με βάση τους ορισμούς του άρθρου 2 της Γ.Δ.5οικ.2961-10/ 24.1.2017 απόφασης «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», ακίνητη περιουσία, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, με συνολική φορολογητέα αξία, με βάση τον υπολογισμό του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) που προκύπτει από την τελευταία εκδοθείσα πράξη προσδιορισμού φόρου, έως το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενη κατά δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και έως το ανώτατο όριο των εκατόν ογδόντα χιλιάδων (180.000) ευρώ.

Τα μέλη του νοικοκυριού τους να μην εμπίπτουν στις διατάξεις του φόρου πολυτελούς διαβίωσης με την εξαίρεση της υποπερ. i της περιπτ. β της παραγράφου 1 του άρθρου 44 του ν. 4111/2013 για πολύτεκνες οικογένειες και να μην δηλώνουν δαπάνες διαβίωσης για αμοιβές πληρωμάτων σκαφών αναψυχής, δίδακτρα σε ιδιωτικά σχολεία και για οικιακούς βοηθούς, οδηγούς αυτοκινήτων, δασκάλους και λοιπό προσωπικό, με βάση τις τελευταίες εκκαθαρισμένες δηλώσεις φόρου εισοδήματος των μελών του νοικοκυριού για τις οποίες έχει λήξει η οριζόμενη από τις κείμενες διατάξεις ή η παραταθείσα με οποιονδήποτε τρόπο προθεσμία υποβολής.

Σύσταση Επιτροπών- Διαδικασία υποβολής και εξέτασης αιτήσεων Συστήνονται στους δήμους όλης της χώρας Επιτροπές αποτελούμενες από έναν (1) εκπρόσωπο της αντίστοιχης Δημοτικής Αρχής, έναν (1) εκπρόσωπο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε.) και έναν (1) εκπρόσωπο Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε να εξετάζουν τις υποβληθείσες αιτήσεις, να αξιολογούν την πραγματική οικονομική και περιουσιακή κατάσταση των αιτούντων, να χορηγούν το ειδικό βοήθημα και να δίνουν άμεσα την εντολή για την επανασύνδεση των ευπαθών καταναλωτών. Με απόφαση του οικείου Δημάρχου συγκροτούνται οι Επιτροπές, και ορίζονται τα μέλη, καθώς και ο συντονιστής αυτών.

Η διαδικασία που εφαρμόζεται για την χορήγηση του ειδικού βοηθήματος έχει ως εξής:

Οι καταναλωτές που έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής υποβάλλουν αίτηση, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/1986 ως προς τα δηλωθέντα στοιχεία, προς τις Επιτροπές που συγκροτούνται, ως ανωτέρω, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:

- δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε.1) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού

- δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε.9) όλων των μελών του νοικοκυριού, εφόσον προβλέπεται η υποχρέωση υποβολής τη

- πράξη διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος (εκκαθαριστικό) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού

- πράξη διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.I.A.) του τελευταίου φορολογικού έτους όλων των μελών του νοικοκυριού

- πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

- γνωμάτευση πιστοποίησης αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει και άτομο ή άτομα με αναπηρία εξήντα επτά τοις εκατό (67%) και άνω

-βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα ή Κρατικού Νοσοκομείου, με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη κατ' οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή ατόμου ή ατόμων που περιλαμβάνονται στην σύνθεση του νοικοκυριού. Σε περίπτωση που οποιοδήποτε εισοδηματικό ή περιουσιακό στοιχείο ή η σύνθεση του νοικοκυριού έχει μεταβληθεί κατά το φορολογικό έτος 2017, απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού τεκμηριώνει τη μεταβολή (καταστάσεις μισθοδοσίας τελευταίου έτους όλων των μελών του νοικοκυριού, συμβόλαια πώλησης ή αγοράς, δωρεάς, παραχώρησης ή κατασχετήριο, πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κ.α).

Οι Επιτροπές κατά την διαδικασία αξιολόγησης των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών , μπορούν είτε να ζητούν την προσκόμιση περαιτέρω στοιχείων είτε να διενεργούν κοινωνική έρευνα και κατ’ οίκον επισκέψεις για επιτόπια επαλήθευση της σύνθεσης και των συνθηκών διαβίωσης του νοικοκυριού. Κατόπιν τούτων, ελέγχουν αν πληρούνται τα κριτήρια του άρθρου 2 και αποφασίζουν για την αποδοχή ή την απόρριψη της αίτησης. Οι Επιτροπές είναι υποχρεωμένες να κοινοποιούν ανά μήνα τις αποφάσεις στην Διεύθυνση Ηλεκτρικής Ενέργειας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή, ο εκπρόσωπος Προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, ως μέλος της ανωτέρω Επιτροπής, διενεργεί έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των ως άνω ευπαθών καταναλωτών, όσον αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους για ηλεκτρική ενέργεια αναζητώντας τα στοιχεία αυτά από τον τελευταίο Προμηθευτή στον οποίον εκκρεμούν οι οφειλές και καθορίζει αναλογικά, σύμφωνα με το άρθρο 4, το ύψος του ποσού του ειδικού βοηθήματος.

Ο έλεγχος των τεχνικών στοιχείων που απαιτούνται για την επανασύνδεση τους γίνεται από τον εκπρόσωπο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε ΑΕ.

Το ποσό του ειδικού βοηθήματος θα καταβάλλεται από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε , ο οποίος έχει ορισθεί ως διαχειριστής του ειδικού λογαριασμού που συστάθηκε για τον σκοπό αυτόν, απευθείας στον τελευταίο Προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στον οποίον εκκρεμούν οι οφειλές του δικαιούχου της εν λόγω παροχής. Ο Προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας θα ενημερώνεται για να εκδώσει εντολή επανασύνδεσης, η οποία θα προωθείται στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε για εκτέλεση. Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε Α.Ε θα υλοποιεί την επανασύνδεση και δεν θα χρεώνει τέλη επανασύνδεσης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

  • ΔΕΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Προμηθέας Πάτρας: Και επίσημα παρελθόν ο Γιώργος Βόβορας

All Content

Μπαρτζώκας: «Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη επίθεση της EuroLeague» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στα 26 δισ. ευρώ η ετήσια δαπάνη των Ελλήνων για είδη παντοπωλείου - Αλλάζει το διατροφικό καλάθι

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Αύξηση 21,3% του όγκου πωλήσεων στο οκτάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Συμμαχία με Thales για την ανάπτυξη αμυντικού δορυφορικού συστήματος

All Content

Omnicom - IPG: Τα συµπεράσµατα της Κοµισιόν για την Ελλάδα

All Content

Choose: Νέα συνεργασία με την TSAL Industry

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ομπράντοβιτς: «Η Παρτιζάν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν»

All Content

Ολυμπιακός: Με 16 παίκτες στην Ισπανία για τους αγώνες με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Η Ελλάδα αποτελεί τη σημαντικότερη αγορά εκτός Κύπρου

All Content - BusinessNews.gr

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τα σενάρια για την τιμή εκκίνησης, την επιδότηση στην αντλία και την αύξηση του επιδόματος

All Content - BusinessNews.gr

Σε πλήρη εφαρμογή η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους – Το χρονοδιάγραμμα

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία σε 14 δημοτικά σχολεία της Μεσσηνίας από το GIVMED

CSRΝews.gr

Με συμμετοχή ρεκόρ ολοκληρώθηκε η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2026

CSRΝews.gr

Chiquita: Η Miss Chiquita γίνεται πρέσβειρα κατά του καρκίνου του μαστού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Eurogroup: "Πάγωμα" της δόσης λόγω Ελληνικού και πλειστηριασμών
Eurogroup: "Πάγωμα" της δόσης λόγω Ελληνικού και πλειστηριασμών 20/02/2018 - 02:00
Προσωπικά δεδομένα: Οι νέες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων 20/02/2018 - 02:00
Προσωπικά δεδομένα: Οι νέες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ONE Channel: Τέλος η συνεργασία με τον Σταμάτη Ζαχαρό μετά τις αντιδράσεις για την Εριέττα Μόλχο
    12/10/2026 - 17:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πέτρος Πετρόπουλος: Οριστική συμφωνία για την εξαγορά της Τζωρτζής έναντι 6,5 εκατ. ευρώ
    12/10/2026 - 17:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισραήλ: Τουλάχιστον 20 τραυματίες από έκρηξη στο βόρειο Ισραήλ
    12/10/2026 - 17:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έξι επενδυτικά σχήματα κατέθεσαν φάκελο ενδιαφέροντος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
    12/10/2026 - 17:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Capital Maritime Finance: Ξεκινά η δημόσια προσφορά για άντληση έως 300 εκατ. ευρώ
    12/10/2026 - 17:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζελένσκι: Μετά τις σημερινές ρωσικές επιθέσεις ότι είναι «όλο και πιο σαφές» ότι η Ρωσία δεν επιθυμεί ενεργειακή εκεχειρία
    12/10/2026 - 17:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σταύρος Καλαφάτης από το 1ο Βιοτεχνικό Εθνικό Συνέδριο: «Το Κράτος γίνεται επιταχυντής της παραγωγής
    12/10/2026 - 17:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΕ: "Δραστικά μέτρα" αν ψηφιακές πλατφόρμες μεταδώσουν ζωντανά την εκτέλεση ενός Αμερικανού
    12/10/2026 - 17:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Πανεπιστήμιο Tsinghua, 11ο στον κόσμο, στο Πανεπιστήμιο Keele Greece
    12/10/2026 - 17:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζόρτζια Μελόνι για το κόστος της ενέργειας: «Χρειάζεται μια άμεση λύση στα πλαίσια της ΕΕ»
    12/10/2026 - 17:01 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο Βίσση και Καρβέλας – Στο επίκεντρο συναυλίες, περιοδείες και οικονομικές εκκρεμότητες
    11/10/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    11/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έχασε την ζωή του και ο δεύτερος τραυματίας του δυστυχήματος στην Μότορ Όιλ
    11/10/2026 - 20:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο θέρμανσης: Τα σενάρια για την τιμή εκκίνησης, την επιδότηση στην αντλία και την αύξηση του επιδόματος
    12/10/2026 - 08:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Eνεργειακή εκεχειρία»: Η Ουκρανία δηλώνει την υποστήριξή της, η Μόσχα σιωπά
    12/10/2026 - 09:00 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Νέα εκπαιδευτική πρωτοβουλία σε 14 δημοτικά σχολεία της Μεσσηνίας από το GIVMED

12/10/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προμηθέας Πάτρας: Και επίσημα παρελθόν ο Γιώργος Βόβορας

12/10/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«The Voice of Greece powered by Telekom»: Δυνατές φωνές και πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης!

12/10/2026 - 13:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Με συμμετοχή ρεκόρ ολοκληρώθηκε η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2026

12/10/2026 - 13:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με συμμετοχή ρεκόρ ολοκληρώθηκε η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2026

12/10/2026 - 13:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τζόσεφ: «Να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες» (vid)

12/10/2026 - 13:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo