Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Φάμελλος: "Φυσικό περιβάλλον και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας περιέχονται από κοινού στη στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/12/2017 · 02:00

Φάμελλος: "Φυσικό περιβάλλον και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας περιέχονται από κοινού στη στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης"

Στο τεχνικό σεμινάριο "Καλές πρακτικές για τη διατήρηση και προστασία της βιοποικιλότητας και την ανάπτυξη αιολικών πηγών ενέργειας" που πραγματοποιεί σήμερα και αύριο το ΥΠΕΝ, κατόπιν επίσημου αιτήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης και την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, ανέφερε ότι "η διοργάνωση και διεξαγωγή του συγκεκριμένου σεμιναρίου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να συζητήσουμε σε τεχνικό επίπεδο θέματα, ιδέες και προτάσεις προκειμένου να συγκεραστούν δύο στόχοι οι οποίοι δεν είναι κατ’ ανάγκη αντικρουόμενοι: η προστασία και διατήρηση του μοναδικού φυσικού κεφαλαίου που διαθέτει η χώρα μας, αλλά και η προσπάθεια, παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική, για διείσδυση των ΑΠΕ και μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Το φυσικό περιβάλλον και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας περιέχονται, από κοινού και όχι σε αντίθεση, στη στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης ".
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στο τεχνικό σεμινάριο "Καλές πρακτικές για τη διατήρηση και προστασία της βιοποικιλότητας και την ανάπτυξη αιολικών πηγών ενέργειας" που πραγματοποιεί σήμερα και αύριο το ΥΠΕΝ, κατόπιν επίσημου αιτήματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης και την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, ανέφερε ότι "η διοργάνωση και διεξαγωγή του συγκεκριμένου σεμιναρίου αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να συζητήσουμε σε τεχνικό επίπεδο θέματα, ιδέες και προτάσεις προκειμένου να συγκεραστούν δύο στόχοι οι οποίοι δεν είναι κατ’ ανάγκη αντικρουόμενοι: η προστασία και διατήρηση του μοναδικού φυσικού κεφαλαίου που διαθέτει η χώρα μας, αλλά και η προσπάθεια, παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική, για διείσδυση των ΑΠΕ και μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Το φυσικό περιβάλλον και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας περιέχονται, από κοινού και όχι σε αντίθεση, στη στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης ".

Αν και "το περιβάλλον αποτελεί ταυτόχρονα ταυτότητα και αναπτυξιακό πόρο για την Ελλάδα, δυστυχώς, μέχρι σήμερα έλειπαν ουσιαστικά εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση και αντί να είμαστε πρωτοπόροι στο περιβάλλον είμαστε στα πρόστιμα", σχολίασε ο Αν. ΥΠΕΝ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι χρειάζονται και διεκδικούνται από την ΕΕ επιπλέον ευρωπαϊκοί πόροι και χρηματοδοτικά εργαλεία προστασίας της φύσης και της βιοποικιλότητας της χώρας μας.

Παρουσιάζοντας την στρατηγική του ΥΠΕΝ για το φυσικό περιβάλλον ανέφερε ότι σύντομα θα εκδοθεί σε ΦΕΚ ο επικαιροποιημένος κατάλογος των περιοχών Natura, με νέες χερσαίες και, κυρίως, θαλάσσιες περιοχές, ενώ με το νέο νομοσχέδιο για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών που οδεύει προς ψήφιση στη Βουλή, το προσεχές διάστημα, θα υπάρξει ουσιαστικό πλαίσιο για τη διαχείριση των περιοχών NATURA, καθώς θα τεθούν όλες υπό καθεστώς Φορέων Διαχείρισης.

Επιπλέον, το ΥΠΕΝ προχωρά τις Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες, τα Σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων και τα Σχέδια Διαχείρισης για όλες τις περιοχές NATURA της χώρας. "Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, ύψους 17,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα καλύψει ένα τεράστιο κενό σε ό,τι αφορά στην προστασία και τη διαχείριση φυσικών περιοχών", είπε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φάμελλος, συμπληρώνοντας ότι το ΥΠΕΝ, σε συνεργασία με το Πράσινο Ταμείο, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δ. Μακεδονίας, τις Περιφέρειες Κρήτης, Αττικής και Αν. Μακεδονίας & Θράκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το WWF-Ελλάς και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει το 2018, το πρόσφατα εγκεκριμένο Ολοκληρωμένο Έργο LIFE, οκταετούς διάρκειας, προϋπολογισμού 18 εκατομμυρίων ευρώ, με δράσεις για την διατήρηση και διαχείριση των περιοχών του δικτύου Natura 2000, ενώ η πρόσφατη αλλαγή του οργανογράμματος του ΥΠΕΝ, με την οποία συστάθηκε Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος & Βιοποικιλότητας επίσης σηματοδοτεί τη στροφή της πολιτικής του ΥΠΕΝ, ως προς τα θέματα της φύσης και της βιοποικιλότητας.

Ωστόσο, "προστασία του περιβάλλοντος σημαίνει και σύνταξη της χώρας με την παγκόσμια προσπάθεια για το μετριασμό της κλιματικής αλλαγής. Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις πρώτες χώρες που κύρωσαν τη Συμφωνία των Παρισίων και έχει δεσμευτεί και ευρωπαϊκά, ότι όλοι οι στόχοι μείωσης εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που έχουν τεθεί για τη χώρα στο πλαίσιο της συνολικής ευρωπαϊκής προσπάθειας, θα τηρηθούν στο ακέραιο, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις", τόνισε ο Αν. ΥΠΕΝ, συμπληρώνοντας ότι οι μεγάλες σταθερές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και η ηλεκτροπαραγωγή εντάσσονται στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Εμπορίας Εκπομπών, ενώ στον εθνικό στόχο που αφορά στους υπόλοιπους τομείς (κτίρια, μεταφορές, απόβλητα, λοιπή βιομηχανία, γεωργία) η Ελλάδα έχει υπεραπόδοση για το 2020 και αναμένεται ότι και οι στόχοι για το 2030 θα επιτευχθούν. Η πρόσφατη αξιολόγηση του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας απέδειξε ότι η Ελλάδα υπερκαλύπτει τους ευρωπαϊκούς στόχους σχετικά με την αξιοποίηση των ΑΠΕ και με την μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου για το 2020.

Και βέβαια, μαζί με τον ενεργειακό σχεδιασμό, το ΥΠΕΝ προωθεί και άλλα εργαλεία καινοτομίας στην κατεύθυνση μετριασμού των εκπομπών. Οι ενεργειακές κοινότητες, αποτελούν ένα τέτοιο εργαλείο, δίνοντας νέα ώθηση στην ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με μεγαλύτερη συμμετοχή και των τοπικών κοινωνιών. Αντίστοιχες αλλαγές υλοποιεί και ο πρόσφατος νόμος 4496/17 για την ανακύκλωση που ανοίγει την πόρτα της κυκλικής οικονομίας για την Ελλάδα. "Σε αυτή την κατεύθυνση το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα ξεκινήσει διαδικασίες αξιολόγησης και αναθεώρησης του Ειδικού Χωροταξικού για τις ΑΠΕ, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το υπάρχον καθεστώς, όσο και νέα δεδομένα στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της περιβαλλοντικής προστασίας, τα οποία έχουν προκύψει από το 2008 που θεσπίστηκε το Ειδικό Χωροταξικό", υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Πρόσθεσε δε, ότι τα θέματα περιβαλλοντικής αδειοδότησης συχνά προκαλούν εντάσεις, όσον αφορά στα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες. Η άδεια παραγωγής από τη ΡΑΕ δεν σημαίνει και κατ’ ανάγκη έγκριση περιβαλλοντικών όρων. Στην Ελλάδα τα θεσμικά εργαλεία για την περιβαλλοντική αδειοδότηση είναι πλήρη και καλύπτουν τις απαιτήσεις της σχετικής Οδηγίας για τους οικότοπους, αφού απαιτούν ειδική οικολογική αξιολόγηση, συμπεριλαμβανομένης και της ανάλυσης επιπτώσεων συνέργειας.

Σε ό,τι αφορά την περιβαλλοντική αδειοδότηση, ο Αν. ΥΠΕΝ επεσήμανε την ανάγκη επιτάχυνσης της αδειοδότησης, ενίσχυσης της γνωσιακής βάσης, είτε από παρατηρήσεις πεδίου, είτε από έργα εποπτείας, είτε από την ανάλυση επιπτώσεων για αιολικά έργα που ήδη λειτουργούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στην κοινωνία, αλλά και την ανάγκη αντίστοιχης ανταπόκρισης και συμμόρφωσης από πλευράς των εταιρειών που υλοποιούν τα έργα. "Η διαδικασία διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες και γνωμοδότησης των αρμόδιων υπηρεσιών πολλές φορές οδηγεί σε σημαντικές προτάσεις οι οποίες μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και αυξάνουν την αποδοχή από τους τοπικούς φορείς", σημείωσε ο Αν. ΥΠΕΝ.

Και κατέληξε: "Είμαστε εδώ για να ακούσουμε νέες ιδέες και να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο, σε καθαρά τεχνικό επίπεδο, σε συνεργασία και με τους ομιλητές που έχουμε καλέσει από άλλες χώρες. Δεν είμαστε εδώ για να αντιπαρατεθούμε ή για να υποκαταστήσουμε άλλες διαδικασίες οι οποίες διεξάγονται σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, ή σε δικαστικές αίθουσες. Υπάρχουν θεσπισμένες διαδικασίες διαβούλευσης, τόσο για μεμονωμένα έργα, όσο και για θέματα ευρύτερου περιφερειακού και εθνικού σχεδιασμού, τις οποίες και δεν πρέπει, ούτε και θέλουμε φυσικά, να υποκαταστήσουμε, διότι αποτελούν απαραίτητο στοιχείο μιας διαφανούς διαδικασίας".

Σημειώνεται ότι στο διήμερο τεχνικό σεμινάριο "Καλές πρακτικές για τη διατήρηση και προστασία της βιοποικιλότητας και την ανάπτυξη αιολικών πηγών ενέργειας" συμμετέχουν στελέχη του ΥΠΕΝ, Συντονιστές και στελέχη Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, Στελέχη Περιφερειακών Διοικήσεων, περιβαλλοντικές ΜΚΟ, εκπρόσωποι μελετητικών εταιρειών και εταιρειών ΑΠΕ, τεχνικοί εμπειρογνώμονες από άλλα ευρωπαϊκά κράτη κ.α.

Οι παρουσιάσεις και το υλικό του σεμιναρίου θα αναρτηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ www.ypeka.gr

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: H photo gallery του πρώτου ημιτελικού

All Content

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο T-Center

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Τα 650 εκατ. ανεκτέλεστο στην πληροφορική και η δυναμική των ταχυμεταφορών

All Content

Διεθνής διάκριση για την Global Link στο ετήσιο συνέδριο του MSPA

All Content

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τη McCann Greece

FleetNews

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

FleetNews

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

All Content

Ολυμπιακός: Το τελετουργικό των παικτών πριν την είσοδο στο glass floor (vid)

All Content

Ολυμπιακός: Στα "ερυθρόλευκα" το Telekom Center Athens (vids & pics)

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις

All Content - BusinessNews.gr

Kaizen Foundation: Νέες δράσεις 2 εκατ. ευρώ το 2026 - Δωρεά άνω των 4,1 εκατ. ευρώ στο Παίδων Πεντέλης

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

CSRΝews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

CSRΝews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

CSRΝews.gr

Qualco Foundation: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

RBS: Κλείνει 259 περισσότερα υποκαταστήματα στη Βρετανία
RBS: Κλείνει 259 περισσότερα υποκαταστήματα στη Βρετανία 01/12/2017 - 02:00
4 στους 10 τουρίστες θέλουν να κάνουν διακοπές το 2018 σε μέρη με καλό φαγητό 01/12/2017 - 02:00
4 στους 10 τουρίστες θέλουν να κάνουν διακοπές το 2018 σε μέρη με καλό φαγητό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,11%, κέρδη 7,12% από τις αρχές του έτους
    22/05/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επίσκεψη Πριγκίπισσας Άννας του ΗΒ στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
    22/05/2026 - 18:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,25%, στα 274,6 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    22/05/2026 - 17:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Άγγελος Πετρόπουλος: Νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΪ
    22/05/2026 - 17:44 MEDIA
  • OEE-ΟΔΙΠΥ: Παρουσίασαν το Εθνικό Πλαίσιο Προτύπων Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας
    22/05/2026 - 17:35 ΥΓΕΙΑ
  • ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030
    22/05/2026 - 17:29 ESG
  • Εξάρθρωση κύκλωματος λαθρεμπορίου καυσίμων: Κατασχέθηκαν 15 βυτιοφόρα και 293.000 λίτρα υγραερίου
    22/05/2026 - 17:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • ELTON: Πυραυλικό πλήγμα στα γραφεία της θυγατρικής της στο Κίεβο
    22/05/2026 - 17:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γ. Μπρατάκος: Οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας και Αλβανίας εκτείνονται σε κρίσιμους αναπτυξιακούς τομείς
    22/05/2026 - 17:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EuroLeague Final Four – Τα «χρυσά» έπαθλα: Πόσα χρήματα διεκδικεί ο Ολυμπιακός
    22/05/2026 - 16:54 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Trade Estates: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση 618.821 νέων μετοχών - Από 25 Μαίου σε διαπραγμάτευση
    21/05/2026 - 18:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ
    21/05/2026 - 22:13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Αύξηση κεφαλαίου έως €530 εκατ. για το μεγάλο ενεργειακό σχέδιο του ΑΔΜΗΕ
    21/05/2026 - 21:47 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • "ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία", το όνομα του κόμματος που ανακοίνωσε η Μαρία Καρυστιανού
    21/05/2026 - 21:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βρεττού: Η εξαγορά της Ευρώπης Holdings αναμένεται να ενισχύσει τα κεφάλαια της CrediaBank
    21/05/2026 - 19:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στο T-Center

22/05/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φενέρμπαχτσε: Η δωδεκάδα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

22/05/2026 - 14:38
FleetNews
fleetnews.gr

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

22/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

22/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

22/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

22/05/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Athletiko app πλέον διαθέσιμο σε App Store και Google Play

22/05/2026 - 13:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

22/05/2026 - 06:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo