Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πρωταγωνιστές διεθνούς φήμης στην «Τόσκα» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Newsroom Newsroom
LIFESTYLE
07/07/2022 · 17:38

Πρωταγωνιστές διεθνούς φήμης στην «Τόσκα» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου, την «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι στις 28, 29, 30 και 31 Ιουλίου 2022 στο Ηρώδειο, με τη συμμετοχή σπουδαίων διεθνών πρωταγωνιστών της όπερας. Οι διάσημες υψίφωνοι Κριστίνε Οπολάις και Λιάνα Χαρουτουνιάν μοιράζονται τον ρόλο του τίτλου, οι περιζήτητοι τενόροι Ραμόν Βάργκας και Τζόρτζιο Μπερρούτζι τον ρόλο του Καβαραντόσσι και οι κορυφαίοι Έλληνες βαρύτονοι με τη διεθνή καταξίωση Δημήτρης Πλατανιάς και Τάσης Χριστογιαννόπουλος τον ρόλο του Σκάρπια.

Την παραγωγή διευθύνει ο Γάλλος αρχιμουσικός Φιλίπ Ωγκέν, τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Ούγκο ντε 'Ανα και την αναβίωση της σκηνοθεσίας η Κατερίνα Πετσατώδη. Η παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Με την αναβίωση της ιδιαιτέρως επιτυχημένης παραγωγής της «Τόσκας» του 2012 σε σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια του Ούγκο ντε 'Ανα η Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει τη σεζόν 2021/22 στο Ηρώδειο. Η Φλόρια Τόσκα, μια ντίβα της όπερας, είναι μια γυναίκα παράφορα ερωτευμένη, που ζηλεύει παθολογικά τον σύντροφό της. Ο βαρόνος Σκάρπια, ένας σκοτεινός άνδρας με απόλυτη εξουσία, ηδονίζεται από τον πόνο των θυμάτων του. Ανάμεσα στους δύο βρίσκεται ο εραστής και αγνός πατριώτης Μάριο Καβαραντόσσι, ο οποίος οδηγείται στον θάνατο, όχι για τις ιδέες του, αλλά επειδή κατέχει την Τόσκα, την οποία ποθεί ο Σκάρπια. Η μηχανή είναι καλά στημένη: απ' τις παγίδες του Σκάρπια δεν θα ξεφύγει κανείς.

Για την παραγωγή αυτή η Εθνική Λυρική Σκηνή έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή κορυφαίων πρωταγωνιστών της όπερας με διεθνή ακτινοβολία. Στον ρόλο της Φλόριας Τόσκα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να ακούσει τις σπουδαίες υψιφώνους Κριστίνε Οπολάις (28 & 30/7) και Λιάνα Χαρουτουνιάν (29 & 31/7).

Η Λετονή υψίφωνος Κριστίνε Οπολάις συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες διεθνώς, ενώ έχει ερμηνεύσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε έργα Πουτσίνι με τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Απέσπασε τη διεθνή προσοχή το 2006, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Κρατική Όπερα Βερολίνου ως Τόσκα. Έκτοτε εμφανίζεται με σπουδαίους αρχιμουσικούς και σκηνοθέτες σε όλον τον κόσμο, σε διάσημα θέατρα όπως Μετροπόλιταν Νέας Υόρκης, Κρατική Όπερα Βιέννης, Γερμανική Όπερα Βερολίνου, Κρατική Όπερα Βαυαρίας, Σκάλα Μιλάνου, Κρατική Όπερα Ζυρίχης και Βασιλική Όπερα Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν). Στην ΕΛΣ έχει ερμηνεύσει Τσο-Τσο-Σαν (Μαντάμα Μπαττερφλάι, 2020) και Τόσκα (Θέατρο Ολύμπια, 2007) λαμβάνοντας θριαμβευτικές κριτικές.

Η υψίφωνος από την Αρμενία Λιάνα Χαρουτουνιάν θεωρείται μια από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες της γενιάς της σε έργα Βέρντι και Πουτσίνι. Εμφανίζεται σε σπουδαία θέατρα σε όλο τον κόσμο όπως Μετροπόλιταν Νέας Υόρκης, Κρατική Όπερα Βιέννης, Λισέου Βαρκελώνης, Ρεάλ Μαδρίτης, Βασιλική Όπερα Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν), Όπερα Ζυρίχης, Αμβούργου κά. Πρόσφατα ερμήνευσε Μανόν Λεσκώ (Σαν Φρανσίσκο), Τσο-Τσο-Σαν (Μαντάμα Μπαττερφλάι, Σικάγο), Μιμή (Μποέμ, Γκραν Κανάρια), Αμέλια (Ένας χορός μεταμφιεσμένων, Σεβίλλη), ενώ αυτή την περίοδο θριαμβεύει ως Μαντάμα Μπαττερφλάι στη Βασιλική Όπερα Λονδίνου. Έχει ερμηνεύσει Τόσκα, μεταξύ άλλων, σε Σαν Φρανσίσκο, Μάλαγα και πρόσφατα στο Θέατρο Μπολσόι της Μόσχας. Το 2013 τραγούδησε στην ΕΛΣ με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Δούκισσας Έλενας στην όπερα Ο σικελικός εσπερινός.

Στον ρόλο του Μάριο Καβαραντόσσι δύο κορυφαίοι τενόροι, ο Ραμόν Βάργκας (28 & 30/7) και ο Τζόρτζιο Μπερρούτζι (29 & 31/7).

Ο Mεξικανός τενόρος Ραμόν Βάργκας συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους τενόρους της εποχής μας. Πρωτοεμφανίστηκε σε διεθνές επίπεδο το 1992 ως Εντγκάρντο (Λουτσία ντι Λαμμερμούρ) στη Μετροπόλιταν Νέας Υόρκης, ενώ μια χρονιά αργότερα πρωτοεμφανίστηκε ως Φέντον (Φάλσταφ) στη Σκάλα του Μιλάνου υπό τη διεύθυνση του Ρικκάρντο Μούτι. Έχει τιμηθεί με διάφορες διακρίσεις, ενώ εμφανίζεται παγκοσμίως σε διάσημα λυρικά θέατρα, όπως Μετροπόλιταν Νέας Υόρκης, Εθνική Όπερα Παρισίων, Βασιλική Όπερα Λονδίνου, Σκάλα Μιλάνου, Κρατική Όπερα Βιέννης, Βερολίνο, Μόναχο, Μαδρίτη, Φλωρεντία κά. Στην ΕΛΣ ερμήνευσε το 2019 τον ρόλο του Γκαμπριέλε Αντόρνο στην όπερα Σιμόν Μποκκανέγκρα.

Ο Ιταλός τενόρος Τζόρτζιο Μπερρούτζι, πρώην κλαρινετίστας της Συμφωνικής Ορχήστρας Ρώμης και μέλος της Κρατικής Όπερας Δρέσδης (2010-2013), θριαμβεύει σε θέατρα και αίθουσες συναυλιών σε όλο τον κόσμο: Σκάλα Μιλάνου, Βασιλική Όπερα Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν), Λίνκολν Σέντερ, Θέατρο Μπολσόι, Θέατρο Ηλυσίων Πεδίων, Λυρική Όπερα Σικάγου, Εθνική Όπερα Παρισιού, Γερμανική Όπερα Βερολίνου, Όπερα Σαν Φρανσίσκο, Όπερα Φρανκφούρτης, Όπερα Ρώμης, Θέατρο Σαν Κάρλο Νάπολης, Αρένα Βερόνας. Έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους αρχιμουσικούς όπως οι Ζούμπιν Μέτα, Κρίστιαν Τήλεμαν, Φάμπιο Λουίζι, 'Αντρις Νέλσονς, Γκουστάβο Ντουνταμέλ, Ντάνιελ Όρεν, Τζαναντρέα Νοζέντα, Νικόλα Λουιζόττι και Ρομπέρτο Αμπάντο. Με την ΕΛΣ συνεργάστηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2020 στο Γκαλά Όπερας στο Ηρώδειο.

Στον ρόλο του Σκάρπια οι δύο κορυφαίοι Έλληνες βαρύτονοι με τη διεθνή καριέρα, ο Δημήτρης Πλατανιάς (28 & 30/7) και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος (29 & 31/7).

Ο Δημήτρης Πλατανιάς είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους βαρύτονους της εποχής μας. Έχει συνεργαστεί με πολυάριθμες ελληνικές και ξένες ορχήστρες. Πρωτοεμφανίστηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή ως 'Αλφιο (Καβαλλερία ρουστικάνα, 2004), ενώ έκτοτε έχει ερμηνεύσει πλήθος ρόλων, μεταξύ άλλων Μαρτσέλλο (Μποέμ), Φίγκαρο (Οι γάμοι του Φίγκαρο), 'Αρχοντα (Ο Πρωτομάστορας), Ρενάτο (Ένας χορός μεταμφιεσμένων), Ριγολέττο, Ζερμόν (Τραβιάτα), Σκάρπια (Τόσκα), Ντι Λούνα (Ο τροβαδούρος). Έχει εμφανιστεί σε διάσημα θέατρα και φεστιβάλ παγκοσμίως όπως Θέατρο Ο Φοίνικας Βενετίας, Θέατρο Σάο Κάρλος Λισαβόνας, Κρατική Όπερα Μονάχου, Όπερα Φρανκφούρτης, Λα Μονναί Βρυξελλών, Φεστιβάλ Μπρέγκεντς και Ζάλτσμπουργκ, Βασιλική Όπερα Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν), Κρατική Όπερα Βαυαρίας, Όπερα Φλωρεντίας, Μέγαρο Τεχνών Βασίλισσα Σοφία (Βαλένθια) και Όπερα Στουτγάρδης. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο δίπτυχο Καβαλλερία ρουστικάνα / Παλιάτσοι στη Βασιλική Όπερα Λονδίνου (Κόβεντ Γκάρντεν) με μεγάλη επιτυχία.

O βαρύτονος Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον ρόλο του Σκάρπια, από το 1989 πρωταγωνιστεί σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, αλλά και παγκοσμίως. Το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε έργα όπως Ο κουρέας της Σεβίλλης, Μάκβεθ, Ντον Τζοβάννι, Ντον Κάρλος, Τραβιάτα, Ο μαγικός αυλός, Φάουστ, 'Αμλετ, Ένας χορός μεταμφιεσμένων, Φάλσταφ, Ο τροβαδούρος, Σιμόν Μποκκανέγκρα, Βότσεκ. Εκτός από ηχογραφήσεις οπερατικών έργων και τραγούδια Γάλλων συνθετών (Σαιν-Σανς, Νταβίντ, Αν, Γκουνό, Γκοντάρ κά), έχει ηχογραφήσει έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαμαγκάκη, Κουρουπού, Μικρούτσικου, Μαρκόπουλου κά). Έχει τιμηθεί από τη γαλλική Ακαδημία Σαρλ Κρο ως «Καλύτερος ερμηνευτής γαλλικών τραγουδιών».

Μαζί τους οι διακεκριμένοι Έλληνες μονωδοί Τάσος Αποστόλου, Γιάννης Γιαννίσης, Βαγγέλης Μανιάτης, Εβίτα Χιώτη, Γιάννης Καλύβας.

Ο Ούγκο ντε 'Ανα, ο οποίος εκτός από τη σκηνοθεσία υπογράφει τα σκηνικά και τα κοστούμια, παρουσιάζει μια Τόσκα συναρπαστική, δραματική και απολύτως συνεπή στο πνεύμα του συνθέτη και το ιστορικό πλαίσιο στο οποίο αναφέρεται το λιμπρέτο. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, ένας τεράστιος σταυρός με τον εσταυρωμένο, μια ιερή τράπεζα, ένα εργαστήρι ζωγραφικής πλαισιώνονται από θεαματικές προβολές μνημείων της Ρώμης, θρησκευτικών συμβόλων, αλλά και βίντεο που δίνουν μια κινηματογραφική διάσταση στην παραγωγή. Ο Ντε 'Ανα, ο οποίος είναι παγκοσμίως διάσημος για τα μνημειώδη σκηνικά του και την εντυπωσιακή χρήση φωτισμών και βίντεο, έχει σκηνοθετήσει στις σπουδαιότερες όπερες στον κόσμο όπως μεταξύ άλλων Γερμανική Όπερα Βερολίνου, Βασιλική Όπερα Λονδίνου, Όπερα Σεβίλλης, Όπερα Τελ Αβίβ, Σκάλα Μιλάνου, Αρένα Βερόνας, Όπερα του Τόκυο και Λισέου Βαρκελώνης. Την αναβίωση της σκηνοθεσίας υπογράφει η Κατερίνα Πετσατώδη, Διευθύντρια Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Την παραγωγή θα διευθύνει ο διακεκριμένος αρχιμουσικός Φιλίπ Ωγκέν, πρώην μουσικός διευθυντής της Κρατικής Όπερας της Ουάσινγκτον. Σπούδασε στη Βιέννη και τη Φλωρεντία και έχει διευθύνει σε μερικές από τις σημαντικότερες όπερες Ευρώπης και Αμερικής σε Βιέννη, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, αλλά και σε κορυφαία φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ του Ζάλτσμπουργκ. Με την Εθνική Λυρική Σκηνή έχει συνεργαστεί επανειλημμένα.

  • ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
  • ·
  • ΤΟΣΚΑ
  • ·
  • ΟΠΕΡΑ
  • ·
  • LIFESTYLE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΕΟΚ: Η τρίτη θέση στα Ευρωμπάσκετ μικρών ηλικιών κι η αποτίμηση του καλοκαιριού

All Content

Πλώτας: "Φεύγω με γεμάτη καρδιά και τεράστια ευγνωμοσύνη" (pic)

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Καμπανάκι από τα έσοδα για τον τουρισμό – Ανεβαίνουν οι αφίξεις, «φρενάρουν» οι εισπράξεις

All Content - BusinessNews.gr

Τζίρος 20,17 δισ. ευρώ στο λιανεμπόριο το β' τρίμηνο - Ποιοι κλάδοι απογειώθηκαν και ποιοι κατέγραψαν πτώση

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικά κίνητρα για περισσότερα σπίτια στην αγορά – Τι αλλάζει στον ΦΠΑ, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

All Content

Ναν: "Φορτώνει μια καλύτερη εκδοχή"! (pic)

All Content

Γιαννακόπουλος για Γουόκαπ: "Αυτός ο πατριώτης ίδρωσε για τη σημαία" (pic)

All Content - BusinessNews.gr

«Κλειδώνουν» οι μειώσεις τιμών στα ράφια – 1.100 προϊόντα και έρχονται άλλα 400 - Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου

All Content - BusinessNews.gr

Ιδιωτική ετικέτα: Γιατί «κολλάει» στο 24% στην Ελλάδα, ενώ σαρώνει στην Ευρώπη

All Content - BusinessNews.gr

ΣτΕ: «Oχι» στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η νέα παριζιάνικη ταινία του Γούντι Άλεν
Η νέα παριζιάνικη ταινία του Γούντι Άλεν 06/07/2022 - 17:56
Οι Arrested Development στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος 07/07/2022 - 17:43
Οι Arrested Development στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Αίτημα προς την κυβέρνηση για 120 δόσεις και επανένταξη στις ρυθμίσεις οφειλών
    20/08/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρόδος: Η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας στη Μεσαιωνική Πόλη μέσα από τον φακό της CROP
    20/08/2026 - 13:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ιός Δυτικού Νείλου: 47 νέα κρούσματα σε μία εβδομάδα
    20/08/2026 - 13:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα σκαριά χολιγουντιανή μεταφορά για το μπεστ σέλερ «Theo of Golden» με τον Τομ Χανκς
    20/08/2026 - 12:52 LIFESTYLE
  • Τζίρος 20,17 δισ. ευρώ στο λιανεμπόριο το β' τρίμηνο - Ποιοι κλάδοι απογειώθηκαν και ποιοι κατέγραψαν πτώση
    20/08/2026 - 12:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Μύκονος: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών- Κατασχέθηκαν 65.900 ευρώ και ναρκωτικές ουσίες
    20/08/2026 - 12:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Κόκκινος συναγερμός» για το σιτάρι – Πιέσεις στις προμήθειες, άνοδος στις τιμές
    20/08/2026 - 12:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βρετανία: Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζουν να εγκατασταθούν και πάλι στη χώρα
    20/08/2026 - 12:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αλμα ανόδου στα crypto: Άγγιξε τα 70.000 δολάρια το Bitcoin
    20/08/2026 - 12:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Λονδίνο: Ζητεί από το Ισραήλ να αναστείλει σχέδιο για την ανέγερση νέων κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
    20/08/2026 - 12:20 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,90%, στα 244,79 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    19/08/2026 - 18:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιδιωτική ετικέτα: Γιατί «κολλάει» στο 24% στην Ελλάδα, ενώ σαρώνει στην Ευρώπη
    19/08/2026 - 18:21 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΣτΕ: «Oχι» στην επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους
    19/08/2026 - 19:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • To ECR HELLAS αποχαιρετά τον Μιχάλη Φανδρίδη: «Η συμβολή του αποτελεί κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητάς μας»
    19/08/2026 - 16:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καρκίνος: Εξατομικευμένο εμβόλιο από Moderna και Merck, πέτυχε στη μεγάλη δοκιμή – Νέα εποχή στις θεραπείες
    19/08/2026 - 18:45 ΥΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΕΟΚ: Η τρίτη θέση στα Ευρωμπάσκετ μικρών ηλικιών κι η αποτίμηση του καλοκαιριού

20/08/2026 - 09:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στον Κρόνο και ο Νάσος Γκρέκας

20/08/2026 - 09:15
FleetNews
fleetnews.gr

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

20/08/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

20/08/2026 - 05:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo