Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Unicef: Σχεδόν 50 εκατομμύρια παιδιά «ξεριζώθηκαν» σε όλο τον κόσμο
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
07/09/2016 · 03:00

Unicef: Σχεδόν 50 εκατομμύρια παιδιά «ξεριζώθηκαν» σε όλο τον κόσμο

Σε όλο τον κόσμο, σχεδόν 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ξεριζωθεί – τα 28 εκατομμύρια εξ αυτών εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους από συγκρούσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται, και εκατομμύρια περισσότερα μεταναστεύουν με την ελπίδα να βρουν μια καλύτερη, ασφαλέστερη ζωή, αναφέρει η έκθεση της Unicef: «Ξεριζωμένα: Η αυξανόμενη κρίση για τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σε όλο τον κόσμο, σχεδόν 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ξεριζωθεί – τα 28 εκατομμύρια εξ αυτών εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους από συγκρούσεις για τις οποίες δεν ευθύνονται, και εκατομμύρια περισσότερα μεταναστεύουν με την ελπίδα να βρουν μια καλύτερη, ασφαλέστερη ζωή, αναφέρει η έκθεση της Unicef: «Ξεριζωμένα: Η αυξανόμενη κρίση για τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών».

Η έκθεση παρουσιάζει νέα στοιχεία που σκιαγραφούν μια πραγματικά αφυπνιστική εικόνα της ζωής και της κατάστασης στην οποία βρίσκονται εκατομμύρια παιδιά και οικογένειες που πλήττονται από βίαιες συγκρούσεις και άλλες κρίσεις, που κάνει να φαίνεται ασφαλέστερο να διακινδυνεύσουν τα πάντα σε ένα επικίνδυνο ταξίδι από το να παραμείνουν στα σπίτια τους.
«Οι ανεξίτηλες εικόνες μεμονωμένων παιδιών – το μικρό σώμα του Aylan Kurdi που ξεβράστηκε σε μια παραλία μετά από πνιγμό στη θάλασσα ή το εμβρόντητο και ματωμένο πρόσωπο του Omran Daqneesh που καθόταν σε ένα ασθενοφόρο μετά που το σπίτι του καταστράφηκε - έχουν συγκλονίσει τον κόσμο», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της UNICEF, Anthony Lake. «Αλλά κάθε εικόνα, κάθε κορίτσι ή αγόρι, αντιπροσωπεύει πολλά εκατομμύρια παιδιά σε κίνδυνο - και αυτό απαιτεί η συμπόνια μας για τα μεμονωμένα παιδιά που βλέπουμε να συνδυαστεί με δράση για όλα τα παιδιά.»
Η έκθεση «Ξεριζωμένα» δείχνει ότι:
• Τα παιδιά αποτελούν ένα δυσανάλογο και αυξανόμενο ποσοστό των ατόμων που έχουν αναζητήσει καταφύγιο έξω από τις χώρες που γεννήθηκαν: αποτελούν περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά περίπου το ήμισυ του συνόλου των προσφύγων. Το 2015 περίπου το 45% όλων των παιδιών προσφύγων υπό την προστασία της Ύπατης Αρμοστείας (UNHCR) προέρχονταν από τη Συρία και το Αφγανιστάν.
• 28 εκατομμύρια παιδιά έχουν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους από τις συγκρούσεις και τη βία εντός και εκτός συνόρων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 10 εκατομμύρια παιδιά πρόσφυγες - 1 εκατομμύριο αιτούντα άσυλο των οποίων το καθεστώς ως πρόσφυγες δεν έχει ακόμη καθοριστεί - και κατ’ εκτίμηση 17 εκατομμύρια παιδιά εκτοπισμένα στο εσωτερικό των χωρών τους - παιδιά σε απελπιστική ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια και πρόσβαση σε κρίσιμες υπηρεσίες.
• Όλο και περισσότερα παιδιά διασχίζουν τα σύνορα μόνα τους. Το 2015, πάνω από 100.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι υπέβαλαν αίτηση για άσυλο σε 78 χώρες - τριπλάσιος αριθμός σε σχέση με το 2014. Τα ασυνόδευτα παιδιά είναι μεταξύ εκείνων που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο από εκμετάλλευση και κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων.
• Περίπου 20 εκατομμύρια άλλα παιδιά διεθνείς μετανάστες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων της ακραίας φτώχειας ή της βίας των συμμοριών. Πολλά διατρέχουν ιδιαίτερο κίνδυνο κακοποίησης και κράτησης, επειδή δεν έχουν καθόλου χαρτιά, έχουν αβέβαιο νομικό καθεστώς και δεν υπάρχει συστηματική παρακολούθηση και έλεγχος της ευημερίας τους.
• Σύμφωνα με την έκθεση, η Τουρκία φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνολικό αριθμό των πρόσφατων προσφύγων, και πολύ πιθανόν το μεγαλύτερο αριθμό των παιδιών προσφύγων στον κόσμο. Σε σχέση με τον πληθυσμό του, ο Λίβανος φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων σε συντριπτική αναλογία: Περίπου 1 στους 5 ανθρώπους στο Λίβανο είναι πρόσφυγας. Συγκριτικά, υπάρχει 1 περίπου πρόσφυγας για κάθε 530 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο και 1 για κάθε 1.200 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν εξετάζουμε χώρες φιλοξενίας προσφύγων με βάση το επίπεδο του εισοδήματος ωστόσο, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η Αιθιοπία και το Πακιστάν φιλοξενούν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση προσφύγων.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι όταν υπάρχουν ασφαλείς και νόμιμες διαδρομές, η μετανάστευση μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες τόσο για τα παιδιά που μεταναστεύουν όσο και για τις κοινότητες που θα ενταχθούν. Η ανάλυση των επιπτώσεων της μετανάστευσης σε χώρες υψηλού εισοδήματος έδειξε ότι οι μετανάστες συνέβαλαν περισσότερο σε φόρους και κοινωνικές εισφορές σε σχέση με όσα έχουν λάβει - συμπλήρωσαν θέσεις τόσο υψηλής όσο και χαμηλής ειδίκευσης στην αγορά εργασίας - και συνέβαλαν στην οικονομική ανάπτυξη και την καινοτομία στις χώρες υποδοχής.
Όμως κυρίως, τα παιδιά που έχουν εγκαταλείψει ή έχουν εκτοπιστεί διά της βίας από τα σπίτια τους, συχνά χάνουν τα πιθανά οφέλη της μετανάστευσης, όπως η εκπαίδευση - ένα σημαντικό παράγοντα για πολλά παιδιά και οικογένειες που επιλέγουν να μεταναστεύσουν. Ένα παιδί πρόσφυγας είναι πέντε φορές πιο πιθανό να είναι εκτός σχολείου από ένα παιδί μη-πρόσφυγα. Όταν τελικά είναι σε θέση να πηγαίνουν στο σχολείο, είναι το μέρος στο οποίο τα παιδιά των μεταναστών και των προσφύγων είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν διακρίσεις - συμπεριλαμβανομένων της άδικης μεταχείρισης και του εκφοβισμού.
Έξω από την τάξη, νομικοί φραγμοί εμποδίζουν τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών από τη λήψη υπηρεσιών σε ισότιμη βάση με τα παιδιά που γεννήθηκαν σε μια χώρα. Στις χειρότερες περιπτώσεις, η ξενοφοβία μπορεί να κλιμακωθεί σε απευθείας επιθέσεις. Μόνο στη Γερμανία, οι αρχές κατέγραψαν 850 επιθέσεις εναντίον κέντρων φιλοξενίας προσφύγων το 2015.
«Ποιό θα είναι το τίμημα για όλους μας, αν δεν καταφέρουμε να παρέχουμε σε αυτούς τους νέους ανθρώπους ευκαιρίες για εκπαίδευση και για μια πιο φυσιολογική παιδική ηλικία; Πώς θα είναι σε θέση να συμβάλουν θετικά στις κοινωνίες τους; Αν δεν μπορούν, όχι μόνο θα αμαυρωθεί το μέλλον τους, αλλά και οι κοινωνίες τους θα γίνουν υποδεέστερες επίσης,» δήλωσε ο Anthony Lake.
Η έκθεση επισημαίνει έξι συγκεκριμένες ενέργειες που θα προστατεύσουν και θα βοηθήσουν εκτοπισμένα παιδιά προσφύγων και μεταναστών:
• Προστασία των παιδιών προσφύγων και μεταναστών, ιδιαίτερα για τα ασυνόδευτα παιδιά, από την εκμετάλλευση και τη βία.
• Τερματισμός της κράτησης των παιδιών που επιζητούν το καθεστώς του πρόσφυγα ή μεταναστεύουν εισάγοντας μια σειρά από πρακτικές εναλλακτικές λύσεις.
• Να παραμένουν οι οικογένειες μαζί καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των παιδιών και παρέχει στα παιδιά νομικό καθεστώς.
• Να παραμένουν όλα τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών στη μάθηση δίνοντάς τους πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και σε άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
• Πίεση για δράση όσον αφορά τα βαθύτερα αίτια των μετακινήσεων ευρείας κλίμακας προσφύγων και μεταναστών.
• Προώθηση μέτρων για την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, των διακρίσεων και της περιθωριοποίησης.

Στοιχεία σχετικά με την Ελλάδα που αναφέρονται στην έκθεση
• Στην Ελλάδα το 38% (60.000 από σύνολο 160.000) των αφίξεων προσφύγων ήταν παιδιά ενώ στην Ιταλία ήταν μόνο 16% (15.000 από σύνολο 94.000). Πρώτη χώρα προέλευσης για την Ελλάδα, η Συρία (48%) ενώ για την Ιταλία η Νιγηρία (20%).
• Μέχρι σήμερα, οι υπεσχημένες βιώσιμες λύσεις έχουν φθάσει σε πολύ λίγα παιδιά σε αναμονή για επανεγκατάσταση. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2016, περίπου 3.000 άνθρωποι είχαν μετεγκατασταθεί από την Ιταλία και την Ελλάδα, από τους 160.000 που συμφωνήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ λιγότεροι από 800 άνθρωποι επανεγκαταστάθηκαν από την Τουρκία στην ΕΕ κατά τη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών της συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Για τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών, οι καθυστερήσεις αυτές σημαίνουν παρατεταμένη παραμονή σε κλειστά κέντρα και περιορισμένη πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.
• Στην Ελλάδα, την Ισπανία και τη Γαλλία, μεταξύ 45% και 55% των παιδιών των μεταναστών ζουν στη φτώχεια, σε διπλάσιο ποσοστό απ’ ότι τα παιδιά από γονείς μη-μετανάστες. Αυτό το πρόβλημα, δυστυχώς, δεν είναι ένα καινούργιο που συνδέεται με τις πρόσφατες κρίσεις. Λόγω της ύφεσης από το 2008, τα παιδιά σε οικογένειες μεταναστών έμειναν πίσω.

  • UNICEF
  • ·
  • ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Κέντρικ Ναν

All Content

Γκαλμπιάτι: Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός

All Content - BusinessNews.gr

Το 100% της Cosmos Sport στη JD Sports - Τι γίνεται με την Sport Vision

All Content - BusinessNews.gr

i-Spirit: Σχέδια επέκτασης στο εξωτερικό και προοπτική εισόδου στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ

All Content - BusinessNews.gr

ΑΔΜΗΕ: Άλμα 36,7% στα καθαρά κέρδη το πρώτο εξάμηνο – Στα 6 δισ. ευρώ το επενδυτικό πρόγραμμα

All Content

Cresta Awards 2026: Bronze για το «The Roommates» της The Newtons Laboratory

All Content

Publicis Groupe: Η Zenith Ελλάδας πρωτοπορεί σε πιλοτική δοκιμή νέας λύσης του TikTok

All Content

Στο EuroCup Γυναικών ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε 68-91 από την Εμλάκ Κονούτ (gallery)

All Content

ΠΑΟΚ: Η photo gallery της ανοικτής προπόνησης - Μέρος του διπλού ο Γκρέι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Εκτόξευση 85,96% στα καθαρά κέρδη στα 36,17 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο – Στα 203,90 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών

All Content - BusinessNews.gr

Η Fly Oya ανοίγει φτερά στην Αθήνα, η Φλώρινα αποκτά (και) Χρυσό Νερό και η Ελβετία μας στέλνει τους πετρελαιάδες της

All Content - BusinessNews.gr

ΛΑΝΑΚΑΜ: Αύξηση τζίρου και ενίσχυση της λειτουργικής κερδοφορίας στο πρώτο εξάμηνο

CSRΝews.gr

Stoiximan & Σύμπλευση: 10 χρόνια κοινής προσφοράς στα ακριτικά νησιά

CSRΝews.gr

AHEPA Hellas: Καμπάνια ενίσχυσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία

CSRΝews.gr

Ημερίδα του Ε.Κ.Κ.Α.: «Παιδική κακοποίηση – Από την αναγνώριση στην προστασία»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ολλανδία και Ισραήλ θα βελτιώσουν τις υποδομές της Λωρίδας της Γάζας
Ολλανδία και Ισραήλ θα βελτιώσουν τις υποδομές της Λωρίδας της Γάζας 06/09/2016 - 03:00
Ερντογάν: Έτοιμοι για κοινή δράση με τις ΗΠΑ για την κατάληψη της Ράκα στη Συρία 07/09/2016 - 03:00
Ερντογάν: Έτοιμοι για κοινή δράση με τις ΗΠΑ για την κατάληψη της Ράκα στη Συρία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    23/09/2026 - 22:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έλτον: Στα 4 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα κέρδη προ φόρων στο εξάμηνο
    23/09/2026 - 21:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Τρεις ελληνικές δεσμεύσεις για τους ωκεανούς – Στο επίκεντρο AI και Ανατολική Μεσόγειος
    23/09/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ιταλία: Το δημόσιο έλλειμμα ανήλθε πέρυσι στο 3,1% του ΑΕΠ, παραμένει υπό ευρωπαϊκή εποπτεία
    23/09/2026 - 19:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική πρόταση για «Ευρωπαϊκή Ένωση Φάσματος» – Στο τραπέζι νέοι πόροι για την ΕΕ
    23/09/2026 - 19:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • i-Spirit: Σχέδια επέκτασης στο εξωτερικό και προοπτική εισόδου στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ
    23/09/2026 - 19:19 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΛΑΝΑΚΑΜ: Αύξηση τζίρου και ενίσχυση της λειτουργικής κερδοφορίας στο πρώτο εξάμηνο
    23/09/2026 - 18:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΔΜΗΕ: Άλμα 36,7% στα καθαρά κέρδη το πρώτο εξάμηνο – Στα 6 δισ. ευρώ το επενδυτικό πρόγραμμα
    23/09/2026 - 18:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Στις 2.651,07 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με πτώση 0,76%
    23/09/2026 - 18:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αθηναϊκή Λέσχη: Απομακρύνει για έξι μήνες τον Ηλία Θεοδωρόπουλο μετά την προφυλάκισή του για τον θάνατο Μαζωνάκη
    23/09/2026 - 18:02 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • PepsiCo Hellas: Σταθερός στα 243,25 εκατ. ευρώ ο τζίρος αλλά ζημιές 2,19 εκατ. ευρώ – Επενδύσεις και αλλαγές στη διοίκηση
    23/09/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • adidas Hellas: Οι «business στα Βαλκάνια» έφεραν διψήφια άνοδο σε πωλήσεις και κέρδη- Ξεπέρασε τα 218 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    23/09/2026 - 07:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Terrace Heights: Η νέα πρόταση στην ελληνική αγορά ακινήτων
    23/09/2026 - 11:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές: Τι θα γίνει με τα δύο φορολογικά μπόνους - Τι εξετάζει το οικονομικό επιτελείο
    23/09/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AVAX: Στα 472 εκατ.ευρώ ο τζίρος στο α' εξάμηνο - Κέρδη στα 27,3 εκατ. και 3 δισ. ανεκτέλεστο
    23/09/2026 - 09:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο EuroCup Γυναικών ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε 68-91 από την Εμλάκ Κονούτ (gallery)

23/09/2026 - 20:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γκαλμπιάτι: Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός

23/09/2026 - 20:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SHISEIDO || ΝEΟ Vital Perfection Intensive SculptDefine Serum

23/09/2026 - 17:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Grass Luxury”

23/09/2026 - 17:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αύξηση της προβληματικής χρήσης των social media από εφήβους- Από 36,1% το 2015 στο 48% το 2024

23/09/2026 - 14:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το «Toy Story 5» αποκλειστικά στο Disney+

23/09/2026 - 14:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Stoiximan & Σύμπλευση: 10 χρόνια κοινής προσφοράς στα ακριτικά νησιά

23/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AHEPA Hellas: Καμπάνια ενίσχυσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία

23/09/2026 - 13:46
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo