Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Συρία: Κύμα βίας στη χώρα και σφαγή αμάχων – Πάνω από 1.000 νεκροί σε 4 μέρες
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
10/03/2025 · 08:23

Συρία: Κύμα βίας στη χώρα και σφαγή αμάχων – Πάνω από 1.000 νεκροί σε 4 μέρες

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μετά την πτώση του Άσαντ μετά από θρησκευτικές επιθέσεις εναντίον των αλαουιτών, οι οποίοι κυβέρνησαν τη Συρία για πάνω από 50 χρόνια υπό τον Άσαντ

Η ενέδρα που έστησαν ένοπλοι πιστοί στον ανατραπέντα ηγέτη Μπασάρ Άσαντ σε περίπολο της συριακής ασφάλειας κλιμακώθηκε σε συγκρούσεις που, σύμφωνα με εκτιμήσεις ενός παρατηρητή πολέμου, στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Η επίθεση κοντά στην πόλη-λιμάνι Λατάκια άνοιξε εκ νέου τις πληγές του 13ετούς εμφυλίου πολέμου της χώρας και πυροδότησε τη χειρότερη βία που έχει δει η Συρία από τον Δεκέμβριο, όταν αντάρτες υπό την ηγεσία της ισλαμιστικής ομάδας Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ ή HTS, ανέτρεψαν τον Άσαντ.

Η αντεπίθεση κατά των πιστών του Άσαντ στην παράκτια περιοχή, που είναι κυρίως αλαουιτική, έφερε τον όλεθρο σε πολλές πόλεις και κωμοπόλεις. Ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανέφεραν δεκάδες δολοφονίες εκδίκησης που προέκυψαν από σουνίτες μαχητές που στοχοποίησαν το μειονοτικό ισλαμικό δόγμα, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν στην εξέγερση, μεταδίδει το AP.

Οι εντάσεις έχουν αυξηθεί μετά την πτώση του Άσαντ μετά από θρησκευτικές επιθέσεις εναντίον των αλαουιτών, οι οποίοι κυβέρνησαν τη Συρία για πάνω από 50 χρόνια υπό τον Άσαντ. Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν παρά τις υποσχέσεις του προσωρινού προέδρου της Συρίας ότι οι νέοι ηγέτες της χώρας θα χαράξουν ένα πολιτικό μέλλον για τη Συρία που θα περιλαμβάνει και θα εκπροσωπεί όλες τις κοινότητές της.

Στην ενέδρα που έστησαν, οι Αλαουίτες ένοπλοι υπέρ του Άσαντ κατέλαβαν τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας και αργότερα πήραν τον έλεγχο της Καρντάχα, της γενέτειρας του Άσαντ, καθώς η Δαμασκός έσπευσε να φέρει ενισχύσεις. Όμως, παρά το γεγονός ότι οι αρχές κάλεσαν να σταματήσει η θρησκευτική υποκίνηση, οι συγκρούσεις κατέληξαν σε φονικές και πολλοί πολίτες σκοτώθηκαν.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς είναι προφανώς μέλη της κοινότητας των Αλαουιτών, οι οποίοι ζουν κυρίως στην παράκτια επαρχία της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Λατάκια και Ταρτούς. Ομάδες δικαιωμάτων εκτιμούν ότι εκατοντάδες άμαχοι σκοτώθηκαν. Η αίρεση των Αλαουιτών είναι παρακλάδι του σιιτικού Ισλάμ και κάποτε αποτελούσε τον πυρήνα της εκλογικής κοινότητας της κυβέρνησης του Άσαντ στη χώρα με σουνιτική πλειοψηφία.

Οι αντίπαλοι του Άσαντ θεωρούσαν ότι η Συρία υπό την κυριαρχία της οικογένειας παραχωρούσε προνόμια στην κοινότητα των Αλαουιτών. Καθώς ο εμφύλιος πόλεμος εντάθηκε, μαχητικές ομάδες εμφανίστηκαν σε όλη τη χώρα και αντιμετώπισαν τους αλαουίτες ως συνεργάτες του Άσαντ και των βασικών στρατιωτικών συμμάχων του, της Ρωσίας και του Ιράν.

Η νέα προσωρινή κυβέρνηση της Συρίας τελεί υπό την εξουσία σουνιτών ισλαμιστών. Ο προσωρινός πρόεδρος Αλ Σαράα, πρώην ηγέτης του HTS, έχει υποσχεθεί ότι η χώρα θα μεταβεί σε ένα σύστημα που θα περιλαμβάνει το μωσαϊκό των θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων της Συρίας στο πλαίσιο δίκαιων εκλογών, αλλά οι σκεπτικιστές αμφισβητούν αν αυτό θα συμβεί πραγματικά.

Προς το παρόν ελάχιστα είναι γνωστά για την εξέγερση των Αλαουιτών, η οποία αποτελείται από υπολείμματα του πλέγματος των στρατιωτικών κλάδων και των υπηρεσιών πληροφοριών του Άσαντ, καθώς και για το ποιοι μπορεί να είναι οι ξένοι υποστηρικτές τους.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι σκοτώθηκαν 745 άμαχοι, κυρίως από πυροβολισμούς. Επιπλέον, σκοτώθηκαν 125 μέλη των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας και 148 μαχητές ένοπλων ομάδων που πρόσκεινται στον Άσαντ. Το ηλεκτρικό ρεύμα και το πόσιμο νερό κόπηκαν σε μεγάλες περιοχές γύρω από τη Λατάκια, πρόσθεσε η ομάδα.

Εν τω μεταξύ, η Εκστρατεία για τη Συρία και το Συριακό Δίκτυο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που και οι δύο τάχθηκαν κατά του Άσαντ μετά την έναρξη του εμφυλίου πολέμου το 2011, δήλωσαν το Σάββατο ότι τόσο οι δυνάμεις ασφαλείας όσο και οι ένοπλοι που τάσσονται υπέρ του Άσαντ «πραγματοποιούν μαζικές εκτελέσεις και συστηματικές δολοφονίες».

Το SNHR εκτίμησε ότι 100 μέλη των κυβερνητικών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν την Πέμπτη, ενώ 125 από τους περίπου 140 αμάχους σκοτώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε «ύποπτες δολοφονίες εκδίκησης».

Το Associated Press δεν μπόρεσε να επαληθεύσει αυτούς τους αριθμούς, ενώ οι αντικρουόμενοι αριθμοί θανάτων κατά τη διάρκεια επιθέσεων στη Συρία τα τελευταία χρόνια δεν είναι ασυνήθιστοι. Δύο κάτοικοι της παραλιακής περιοχής δήλωσαν ότι πολλά σπίτια οικογενειών Αλαουιτών λεηλατήθηκαν και πυρπολήθηκαν. Μίλησαν από τα κρησφύγετά τους υπό τον όρο της ανωνυμίας, φοβούμενοι για τη ζωή τους.

Η Δαμασκός κατηγόρησε «μεμονωμένες ενέργειες» για την εκτεταμένη βία κατά των αμάχων και δήλωσε ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας αντέδρασαν στους ενόπλους που ήταν πιστοί στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Η Δαμασκός αγωνίζεται να συμφιλιωθεί με τους σκεπτικιστές της ισλαμιστικής κυβέρνησής της, καθώς και με τις αρχές υπό κουρδική ηγεσία στα βορειοανατολικά και τη μειονότητα των Δρούζων στο νότο. Ο Αλ Σαράα έχει ασκήσει πιέσεις για να πείσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να άρουν τις κυρώσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την οικονομική ανάκαμψη που θα βγάλει εκατομμύρια Σύρους από τη φτώχεια και θα καταστήσει τη χώρα ξανά βιώσιμη.

Η Ουάσινγκτον και η Ευρώπη ανησυχούν ότι η άρση των κυρώσεων πριν η Συρία μεταβεί σε ένα πολιτικό σύστημα χωρίς αποκλεισμούς θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για ένα νέο κεφάλαιο αυταρχικής διακυβέρνησης.

Ο Αλ Σαράα απηύθυνε έκκληση στους Σύρους και τη διεθνή κοινότητα σε ομιλία του το Σαββατοκύριακο, ζητώντας να λογοδοτήσουν όσοι βλάπτουν αμάχους και κακομεταχειρίζονται κρατούμενους. Τέτοιες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν ανεξέλεγκτες υπό τον Άσαντ. Κατηγορώντας τα απομεινάρια της προηγούμενης κυβέρνησης για το ξέσπασμα της βίας και ορισμένα ξένα κόμματα που τα υποστηρίζουν, ο Αλ-Σαράα συγκρότησε επίσης μια επιτροπή αποτελούμενη κυρίως από δικαστές για να διερευνήσει τη βία.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Ρωσία ζήτησαν να συνεδριάσει σήμερα, Δευτέρα, κεκλεισμένων των θυρών το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών με θέμα την κλιμάκωση της βίας στη Συρία, έκαναν σήμερα γνωστό διπλωμάτες.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάρκο Ρούμπιο καταδίκασε τις «σφαγές» μειονοτήτων που εκτυλίσσονται στη Συρία και κάλεσε τις αρχές να καταδιώξουν τους αυτουργούς, σε ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα. «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τους ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες, μεταξύ αυτών ξένους τζιχαντιστές, που δολοφονούν ανθρώπους στη δυτική Συρία τις τελευταίες ημέρες», λέει ο Μάρκο Ρούμπιο.

«Οι προσωρινές συριακές αρχές πρέπει να καταδιώξουν τους αυτουργούς αυτών των σφαγών εναντίον μειονοτικών κοινοτήτων» στη χώρα, έγραψε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σε ένα δελτίο Τύπου, ενώ μαίνονται οι άνευ προηγουμένου εχθροπραξίες μετά την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το Βερολίνο χαρακτηρίζει σοκαριστικές τις πληροφορίες για μαζικές δολοφονίες στη Συρία και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απευθύνει έκκληση για την προστασία των αμάχων. «Οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται σε όλες τις περιστάσεις με πλήρη σεβασμό του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου» τόνισε η Επικεφαλής Εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων και Πολιτικής Ασφάλειας Ε.Ε. Ανίτα Χίπερ.

«Είμαστε βαθιά θορυβημένοι από τις αναφορές για βίαιες συγκρούσεις με πολλές απώλειες αμάχων στη Συρία», αναφέρει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Χ.

Πηγή: Associated Press

  • ΣΥΡΙΑ
  • ·
  • ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πήραν Πορζίνγκις οι Γουόριορς μετά την απροθυμία Μπακς για trade του Γιάννη

All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός Μηχανισμός: «Έσπασαν» το φράγμα των 773 εκατ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών

All Content

Efrata Communications: Στρατηγική συνεργασία με την Miller & Meier Consulting

All Content

ΤΕΕ: Στην Frank & Fame το spec για τον Ορεινό Τουρισμό

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Οι Νικς έστειλαν στους Μπουλς τον Γιαμπουσέλε

All Content

Τέταρτη νίκη του Σαν Αντόνιο 116-106 επί της Οκλαχόμα Σίτι (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Απόστολος Βακάκης: «Η Jumbo δεν είναι μόδα, είναι αντοχή» - Στρατηγική χωρίς εντυπωσιασμούς

All Content - BusinessNews.gr

O νέος παίκτης στην αγορά εστίασης, το boost των Ρουμάνων στα Praktiker και τα 4,2 εκατ. ευρώ για την προβολή του ορεινού τουρισμού

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2026 - Σχεδόν 2 εκατ. επιβάτες τον Ιανουάριο, αύξηση 8,6%

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο Μάρκο Ρούμπιο στη Σαουδική Αραβία για να συναντηθεί με τον ουκρανό ομόλογό του
Ο Μάρκο Ρούμπιο στη Σαουδική Αραβία για να συναντηθεί με τον ουκρανό ομόλογό του 10/03/2025 - 07:50
Ύφεση στις ΗΠΑ; Ο πρόεδρος Τραμπ «απεχθάνεται να προβλέπει πράγματα όπως αυτό» 10/03/2025 - 18:35
Ύφεση στις ΗΠΑ; Ο πρόεδρος Τραμπ «απεχθάνεται να προβλέπει πράγματα όπως αυτό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εθνική Τράπεζα: Στήριξη ρευστότητας για τις ΜμΕ μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
    05/02/2026 - 09:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αμετάβλητα αναμένεται να διατηρήσει τα επιτόκιά της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
    05/02/2026 - 09:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΑΑ: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2026 - Σχεδόν 2 εκατ. επιβάτες τον Ιανουάριο, αύξηση 8,6%
    05/02/2026 - 09:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    05/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Απόστολος Βακάκης: «Η Jumbo δεν είναι μόδα, είναι αντοχή» - Στρατηγική χωρίς εντυπωσιασμούς
    05/02/2026 - 08:51 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Οι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου
    05/02/2026 - 08:43 ΕΛΛΑΔΑ
  • Εξωδικαστικός Μηχανισμός: «Έσπασαν» το φράγμα των 773 εκατ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών
    05/02/2026 - 08:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι αλλάζει στις μεταβιβάσεις ακινήτων - Ξεμπλοκάρουν χιλιάδες ακίνητα, τι φέρνει το νέο πλαίσιο
    05/02/2026 - 08:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη δεν έχει άλλο χρόνο» – Τρία επείγοντα μέτωπα για τη βιομηχανία
    05/02/2026 - 07:55 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Έλον Μασκ: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία 800 δισ. δολαρίων μετά την εξαγορά της xAI από την SpaceX
    04/02/2026 - 20:30 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • O νέος παίκτης στην αγορά εστίασης, το boost των Ρουμάνων στα Praktiker και τα 4,2 εκατ. ευρώ για την προβολή του ορεινού τουρισμού
    04/02/2026 - 14:16 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Google: Ξεκινάει η τρισδιάστατη χαρτογράφηση των δρόμων της Ελλάδας
    04/02/2026 - 13:16 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • METLEN: Σύναψη συμφωνίας με τη Schroders Greencoat για τη πώληση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών 283 MW στο Ηνωμένο Βασίλειο
    04/02/2026 - 10:11 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Έλον Μασκ: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία 800 δισ. δολαρίων μετά την εξαγορά της xAI από την SpaceX
    04/02/2026 - 20:30 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Χρηματιστήριο: Κέρδη 1,56%, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    04/02/2026 - 18:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στη 2η παράταση οι Νικς τους Νάγκετς, σάρωσαν Σέλτικς και Καβαλίερς σε Χιούστον - Λ.Α. (vids)

05/02/2026 - 06:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τέταρτη νίκη του Σαν Αντόνιο 116-106 επί της Οκλαχόμα Σίτι (vid)

05/02/2026 - 06:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«ΑμεΑ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη»: Από την εκπαίδευση ΑμεΑ στο AI, στην αμειβόμενη απασχόληση

04/02/2026 - 15:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

6ο Run Bike Care: Άνοιξαν οι εγγραφές – Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

04/02/2026 - 15:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Junior Achievement Greece επενδύοντας στη νέα γενιά

04/02/2026 - 13:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΤΕΕ: Στην Frank & Fame το spec για τον Ορεινό Τουρισμό

04/02/2026 - 12:07
FleetNews
fleetnews.gr

H Volvo Trucks ηγήθηκε στα βαρέα φορτηγά στην Ευρώπη το 2025

04/02/2026 - 07:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
FleetNews
fleetnews.gr

Σε πτώση οι ταξινομήσεις νέων επαγγελματικών στην Ευρώπη το 2025

03/02/2026 - 15:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo