Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χριστοδουλίδης-Κύπρος: Κατέθεσε πακέτο οκτώ σημείων στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τατάρ
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
20/01/2025 · 17:44

Χριστοδουλίδης-Κύπρος: Κατέθεσε πακέτο οκτώ σημείων στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τατάρ

Νέα συνάντηση θα έχουν τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τατάρ για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Πακέτο οκτώ σημείων υπέβαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο προεδρικό μέγαρο, μετά την επιστροφή του από τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «υπέβαλα ένα πακέτο προτάσεων με οκτώ σημεία, οκτώ χαρακτηριστικά, που αφορούν οδοφράγματα και άλλες ιδέες που συζήτησα και με τον ΓΓ των ΗΕ στη Νέα Υόρκη και ήταν θετικός ο ΓΓ".

Όπως είπε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο κ. Τατάρ απάντησε ότι δεν ήταν σε θέση σήμερα να πάρει αποφάσεις. "Ήμουν έτοιμος, αν υπήρχε θετική ανταπόκριση, να προχωρούσαμε σε δημοσιοποίηση και των οκτώ σημείων του πακέτου", ανέφερε.

Όπως διευκρίνισε, τα οκτώ σημεία που πρότεινε σχετίζονται μεταξύ τους, "δεν υπάρχει επιλογή διαλέγω ένα από τα οκτώ και προχωρούμε", σημείωσε.

Όπως είπε ακόμη, ο κ. Τατάρ ζήτησε χρόνο, καθώς δεν ήταν σε θέση σήμερα να λάβει αποφάσεις και να δημοσιοποιηθούν. Γι' αυτό, σημείωσε, οι δύο ηγέτες "θα βρεθούμε ξανά όποτε είναι έτοιμος ο κ. Τατάρ".

Ερωτηθείς αν τα οκτώ σημεία αφορούν οδοφράγματα που θα ανοίξουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «αναφέρθηκα σε οδοφράγματα αλλά και άλλες ιδέες, τις οποίες συζητήσαμε και στη Νέα Υόρκη, με δική μου πρωτοβουλία, όταν ήταν το δείπνο, ιδέες στις οποίες ο ΓΓ τοποθετήθηκε θετικά, αλλά δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον κ. Τατάρ».

Διευκρίνισε ότι πέρα από το ζήτημα των οδοφραγμάτων, τα σημεία που πρότεινε περιλαμβάνουν μια Συμβουλευτική Επιτροπή από την Κοινωνία των Πολιτών που αφορά το Κυπριακό, καθώς και μια Επιτροπή Αλήθειας, και Τεχνική Επιτροπή για τη Νεολαία, σημειώνοντας ότι από πλευράς του κ. Τατάρ "δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση".

Όπως σημείωσε, μετά τη σημερινή συνάντηση, οι διαπραγματευτές θα συνεχίσουν τη συζήτηση και "μόλις είναι έτοιμος (ο κ. Τατάρ), είμαι έτοιμος να συναντηθούμε".

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο κ. Τατάρ είπε ότι είναι θετικός στο θέμα που αφορά στα Λύμπια και στην Αθηένου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε "όχι, δεν ήταν θετικός στο θέμα της Αθηένου. Αν ήταν θετικός στο θέμα της Αθηένου θα μπορούσε να υπάρξουν και ανακοινώσεις".

Πρόσθεσε πως "ο κ. Τατάρ, δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους του, υπέβαλε κάποιες ιδέες στις οποίες αμέσως τοποθετήθηκα. Για το ένα (οδόφραγμα στην Αθηένου) ότι, ναι, είμαστε έτοιμοι, για το άλλο (οδόφραγμα στα Λύμπια)- ο τρόπος που το παρουσίασε, ότι είναι προς όφελος των Ελληνοκυπρίων, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα" και ήταν για να μεταφερθεί η συζήτηση από το οδόφραγμα της Αθηένου, είπε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

"Εμείς υποβάλαμε συγκεκριμένες προτάσεις προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού, λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα των κατοίκων της Αθηένου, του Πύργου Τηλλυρίας και των γύρω περιοχών, προτάσεις που ενδιαφέρουν και τους Τουρκοκύπριους, προτάσεις για τις οποίες υπήρξε συμφωνία και στο παρελθόν αλλά όταν ήρθε η ώρα της υλοποίησης είδαμε οπισθοχώρηση από τουρκικής πλευράς, περισσότερες ιδέες που συζητήσαμε με τον ΓΓ, και ο ΓΓ ήταν θετικός, οκτώ στο σύνολό τους, ένα πακέτο το οποίο φυσικά δεν ήταν για να επιλέγονται μόνο κάποιες από αυτές, αλλά προϋποθέτει να είναι προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού. Η απάντηση ήταν συγκεκριμένη, ότι δεν ήταν σε θέση σήμερα να αποφασίσει και να κάνουμε ανακοινώσεις και είπα όποτε είστε έτοιμος είμαι εδώ για να συναντηθούμε και πάλι", σημείωσε.

Ερωτηθείς αν η νέα συνάντηση τους θα γίνει κατά την παρουσία της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι "εξαρτάται αποκλειστικά από το πότε θα είναι έτοιμη η τουρκική πλευρά. Επαναλαμβάνω, είναι προτάσεις συγκεκριμένες, δικές μας, τις οποίες επεξεργαστήκαμε και πολύ συγκεκριμένα ανέφερα στη συζήτηση. Αν υπήρχε θετική ανταπόκριση σήμερα θα μπορούσε να δημοσιοποιηθούν", σημείωσε.

Σε ερώτηση αν πέραν των γνωστών σημείων διέλευσης που προτείνει η ελληνοκυπριακή πλευρά περιλαμβάνονται εισηγήσεις και για άλλα οδοφράγματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως "όχι, τα συγκεκριμένα υπάρχουν όπως τα έχετε αναφέρει. Υπάρχουν κάποια άλλα οδοφράγματα που είχαν αναφερθεί από τουρκικής πλευράς για να δημιουργηθεί μια αμοιβαία επωφελής κατάσταση πραγμάτων".

Επανέλαβε ότι χωρίς να μπορεί να υπάρξει τοποθέτηση για τα συγκεκριμένα, δεν μπορούσε ο κ. Τατάρ να απαντήσει και ζήτησε χρόνο να τα μελετήσει.

Ερωτηθείς αν αυτό το πακέτο είναι «ή όλα ή τίποτα», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είναι ένα πακέτο που, ναι, έχει αυτή τη διάσταση».

Σε άλλη ερώτηση είπε ότι «η επόμενη συνάντηση θα γίνει αν υπάρχει απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική. Αλλά για να προχωρήσουν τα ΗΕ να καλέσουν νέα συνάντηση -εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο, ακόμη και σήμερα- αν υπήρχε δυνατότητα απόφασης και εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσε να δημοσιοποιηθεί».

Πρόσθεσε ότι «και αρνητική να είναι η απάντηση, θεωρώ ότι θα γίνει συνάντηση για να μεταφέρει τις απαντήσεις (ο κ. Τατάρ) σε αυτό το πακέτο με τα οκτώ σημεία που εισηγηθήκαμε συγκεκριμένα».

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τα οκτώ σημεία που υποβλήθηκαν περιλαμβάνουν τα οδοφράγματα Πυροΐου-Αθηένου, της Μίας Μηλιάς, των Κοκκίνων και ένα πέρασμα από τη Λουρουτζίνα. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν πρόταση για Τεχνική Επιτροπή Νεολαίας, πρόταση για Επιτροπή Αλήθειας, Συμβουλευτική Επιτροπή για το Κυπριακό από την Κοινωνία των Πολιτών και υλοποίηση της συναντίληψης για την Πύλα.

Από αυτά, τα σημεία τα οποία έπρεπε να πάνε ως "πακέτο" αφορούν κυρίως το ζήτημα των οδοφραγμάτων, ανέφερε πηγή με γνώση του θέματος, σημειώνοντας πως αν ο κ. Τατάρ εμφανιζόταν θετικός σε κάποιο από τα άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα την πρόταση για Τεχνική Επιτροπή Νεολαίας, η ελληνοκυπριακή πλευρά θα συμφωνούσε.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ για το θέμα του ανοίγματος νέων σημείων διέλευσης, όπως αναφέρεται σε κοινή δήλωσή τους, η οποία εκδόθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε γύρω στα 12:30 και διήρκησε γύρω στη μια ώρα και σαράντα πέντε λεπτά και έγινε υπό την αιγίδα του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ στο αεροδρόμιο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την κοινή δήλωση που εκδόθηκε από την αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, και «οι δύο ηγέτες πιστεύουν ότι το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης είναι κρίσιμης σημασίας για να προωθηθούν οι επαφές μεταξύ των ανθρώπων των δύο πλευρών, να ενδυναμώσουν τους οικονομικούς δεσμούς και να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη». Αυτές οι προσπάθειες έχουν ως στόχο, αναφέρεται, «να δημιουργήσουν απτά κοινωνικο-οικονομικά πλεονεκτήματα σε όλο το νησί, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και βελτιώνοντας τα βιοποριστικά μέσα, προς όφελος των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων».

Αναφέρεται ακόμα ότι με αφορμή τη σημερινή συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων, συζήτησαν επίσης και άλλες ιδέες.

«Πεπεισμένοι ότι το άνοιγμα των νέων σημείων διέλευσης θα συμβάλει επίσης στη δημιουργία ενός εποικοδομητικού κλίματος ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης, έδωσαν οδηγίες στον διαπραγματευτή και τον ειδικό αντιπρόσωπο να συνεχίσουν τις συναντήσεις και συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά τις επόμενες ημέρες», προστίθεται.

Η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια όσων είχαν συμφωνηθεί κατά το άτυπο δείπνο της 15ης Οκτωβρίου 2024 που παραχώρησε ο ΓΓ του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

  • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
  • ·
  • ΤΑΤΑΡ
  • ·
  • ΚΥΠΡΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εντιάι: «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού» (vid)

All Content

Live στις 13:00 ο αγώνας της Εθνικής Παίδων με την Πολωνία

All Content - BusinessNews.gr

Νιτσιάκος: Με τζίρο 570 εκατ. και καθαρά κέρδη 27,8 εκατ. έκλεισε το 2025 - Επιτάχυνση επενδύσεων

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΘ: Στην τελική ευθεία το νέο πακέτο μέτρων – Στο επίκεντρο μεσαία τάξη, οικογένειες και νέοι

All Content - BusinessNews.gr

Αυγουστιάτικο «σαφάρι» της ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή σε τουριστικές περιοχές- Σχεδόν 4 στις 10 επιχειρήσεις με παραβάσεις

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

All Content

Θοδωρής Ζάρας: Το αντίο στην αγωνιστική δράση κι η συνέχεια στο Αναπτυξιακό του ΠΑΟΚ

All Content

Ανακοίνωσε Χατζηδάκη το Περιστέρι

All Content - BusinessNews.gr

Διπλό μήνυμα του ΣτΕ για μη κρατικά ΑΕΙ: "Ναι" στο θεσμικό πλαίσιο, "όχι" σε πλημμέλειες αδειοδότησης – Η απάντηση του υπ. Παιδείας

All Content - BusinessNews.gr

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Qualco και Olympic Marine ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ελληνικό θαλάσσιο drone

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση – 20,58 εκατ. ταξιδιώτες στο επτάμηνο

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: Συνάντηση Μπάιντεν και Τραμπ στο Λευκό Οίκο
ΗΠΑ: Συνάντηση Μπάιντεν και Τραμπ στο Λευκό Οίκο 20/01/2025 - 17:31
Όλαφ Σολτς: Ζητά μια «Ευρώπη με αυτοπεποίθηση» απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ 20/01/2025 - 19:01
Όλαφ Σολτς: Ζητά μια «Ευρώπη με αυτοπεποίθηση» απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.607,72 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,21%
    14/08/2026 - 13:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η επόμενη ημέρα στη Σίβηρη Χαλκιδικής μετά την πυρκαγιά - Ερημιά, παραμονή Δεκαπενταύγουστου
    14/08/2026 - 13:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κατάρριψη drone στον εναέριο χώρο της Λετονίας από μαχητικό του NATO
    14/08/2026 - 13:08 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σεισμός στην Κολομβία: Η ελπίδα να βρεθούν επιζώντες σβήνει, η απελπισία των πληγέντων μένει
    14/08/2026 - 12:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γάζα: «Συζητείται» ταξίδι του απεσταλμένου της προεδρίας των ΗΠΑ Κούσνερ στο Ισραήλ
    14/08/2026 - 12:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ακυρώσεις και αλλαγές σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών - Κανονικά από Πειραιά
    14/08/2026 - 12:46 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: Εξαπάτηση πολιτών με μίμηση φωνής μέσω AI
    14/08/2026 - 12:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ- Τζέι Ντι Βανς: Η προτεραιότητα στον πόλεμο με το Ιράν είναι να διατηρηθεί χαμηλά η τιμή των καυσίμων
    14/08/2026 - 12:36 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ-Πιτ Χέγκσεθ: Ετοιμάζονται νέες «χερσαίες» επιχειρήσεις κατά της διακίνησης ναρκωτικών
    14/08/2026 - 12:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκέρτσος: Το Antinero συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό της ζημίας όταν προκύψει μια πυρκαγιά
    14/08/2026 - 12:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Διπλό μήνυμα του ΣτΕ για μη κρατικά ΑΕΙ: "Ναι" στο θεσμικό πλαίσιο, "όχι" σε πλημμέλειες αδειοδότησης – Η απάντηση του υπ. Παιδείας
    13/08/2026 - 18:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κομοτηνή: Η νέα γέφυρα Κομψάτου παραδόθηκε στην κυκλοφορία μετά από σχεδόν εννέα χρόνια
    13/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Qualco και Olympic Marine ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ελληνικό θαλάσσιο drone
    13/08/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Οριακή πτώση 0,02%, στα 212,134 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    13/08/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις από 14 έως 24 Αυγούστου για προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ
    13/08/2026 - 15:14 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εντιάι: «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού» (vid)

14/08/2026 - 09:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live στις 13:00 ο αγώνας της Εθνικής Παίδων με την Πολωνία

14/08/2026 - 09:45
FleetNews
fleetnews.gr

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

13/08/2026 - 09:51
FleetNews
fleetnews.gr

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

13/08/2026 - 09:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo