Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μεσανατολικό: Νυχτερινές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Ράφα, «περίπου 100» Παλαιστίνιοι νεκροί
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
12/02/2024 · 08:33

Μεσανατολικό: Νυχτερινές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Ράφα, «περίπου 100» Παλαιστίνιοι νεκροί

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διέταξε προ ημερών τον στρατό του να προετοιμαστεί να εξαπολύσει επίθεση στη Ράφα, στα κλειστά σύνορα με την Αίγυπτο.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι αρχές του Ισραήλ ανακοίνωσαν σήμερα πως απελευθέρωσαν δυο ομήρους που κρατούνταν στη Ράφα, κάτι που αποτελεί διακηρυγμένο στόχο των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ η Χαμάς, στην εξουσία στον παλαιστινιακό θύλακο, ανακοίνωσε πως «περίπου εκατό» Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε σφοδρούς ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διέταξε προ ημερών τον στρατό του να προετοιμαστεί να εξαπολύσει επίθεση στη Ράφα, στα κλειστά σύνορα με την Αίγυπτο, όπου είναι συγκεντρωμένο αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του παλαιστινιακού θυλάκου, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Η προοπτική αυτή εγείρει ολοένα εντονότερη ανησυχία στη διεθνή κοινότητα.

Η Χαμάς —που χθες προειδοποίησε πως τέτοια επιχείρηση θα «τορπίλιζε» οποιαδήποτε συμφωνία για να απελευθερωθούν οι όμηροι ακόμη στα χέρια της στη Λωρίδα της Γάζας— έκρινε πως οι νυχτερινοί βομβαρδισμοί αποτελούν συνέχεια του «γενοκτονικού πολέμου» που διεξάγει το Ισραήλ και της προσπάθειας βίαιου εκτοπισμού του παλαιστινιακού λαού.

Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως οι βομβαρδισμοί δεν εγγράφονταν στην έναρξη επίθεσης στη Ράφα, αλλά σε επιχείρηση για να απελευθερωθούν δυο όμηροι, που είχαν απαχθεί την 7η Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της άνευ προηγουμένου εφόδου της Χαμάς σε νότιους τομείς του Ισραήλ — το έναυσμα αυτού του πολέμου.

«Ο Φερνάντο Σιμόν Μαρμάν, 60 ετών, και ο Λουίς Χαρ, 70 ετών, ανακτήθηκαν κατά τη διάρκεια νυχτερινής επιχείρησης στη Ράφα που διεξήγαγαν από κοινού ο στρατός, η Σιν Μπετ (σ.σ. η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας) και η αστυνομία», σύμφωνα με κοινό δελτίο Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τρεις υπηρεσίες.

Οι δυο άνδρες, που είχαν απαχθεί στο κιμπούτς Νιρ Ιτσχάκ, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Σίμπα, στο κεντρικό Ισραήλ, για να υποβληθούν σε εξετάσεις, ανακοίνωσε η δομή υγείας. Γιατροί επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε «καλή» και «σταθερή» κατάσταση, είπε στον Τύπο ο Αρνόν Αφέκ, ο διευθυντής του νοσοκομείου, στην πόλη Ραμάτ Γκαν.

«Τρεις τρομοκράτες σκοτώθηκαν στο ακίνητο όπου κρατούνταν» οι όμηροι, σύμφωνα με τον ακόμα προκαταρκτικό απολογισμό του ισραηλινού στρατού, ο οποίος νωρίτερα περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι «διεξήγαγε σειρά επιδρομών εναντίον τρομοκρατικών θέσεων στη νότια Λωρίδα της Γάζας».

Ακόμη περίπου εκατό όμηροι

Οι βομβαρδισμοί έπληξαν 14 σπίτια και τουλάχιστον τρία ισλαμικά τεμένη σε διάφορους τομείς της πόλης, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Χαμάς.

Πέρα από τους «περίπου εκατό» νεκρούς, δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Περίπου 250 άνθρωποι απήχθησαν την 7η Οκτωβρίου και οδηγήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας. Ανακωχή μιας εβδομάδας τον Νοέμβριο επέτρεψε να αφεθούν ελεύθεροι 105 και σε αντάλλαγμα 240 παλαιστίνιοι κρατούμενοι στο Ισραήλ. Πριν από τη σημερινή απελευθέρωση των δυο ομήρων, οι αρχές του Ισραήλ λογάριαζαν πως στον παλαιστινιακό θύλακο παρέμεναν 132, ωστόσο εκπρόσωπος του στρατού είπε την περασμένη εβδομάδα ότι οι οικογένειες των 31 ενημερώθηκαν πως είναι νεκροί.

Η Ράφα έχει μετατραπεί στο ύστατο καταφύγιο γα τους Παλαιστίνιους που έχουν παγιδευτεί στα κλειστά σύνορα με την Αίγυπτο: σε αχανείς αυτοσχέδιους καταυλισμούς βρίσκονται 1,4 εκατ. άνθρωποι, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Στη μεγάλη πλειονότητά τους πρόκειται για εκτοπισμένους από άλλες περιοχές του παλαιστινιακού θυλάκου, που έφυγαν για να σωθούν από τους ακατάπαυστους βομβαρδισμούς και τις εχθροπραξίες των τελευταίων τεσσάρων και πλέον μηνών.

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν παρότρυνε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής τους χθες Κυριακή, να «εγγυηθεί την ασφάλεια» των αμάχων. Αρκετά κράτη προειδοποιούν εναντίον του κινδύνου «ανθρωπιστικής καταστροφής» σε περίπτωση επίθεσης στην πόλη.

Ο ισραηλινός στρατός μπορεί να φτάσει πλέον στη «νίκη» αν «απλώσει το χέρι του», είπε από την πλευρά του χθες ο κ. Νετανιάχου στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, περιγράφοντας τη Ράφα ως το «τελευταίο οχυρό» της Χαμάς.

Υποστήριξε ότι οι δυνάμεις του θα επιτρέψουν «ασφαλή διέλευση του άμαχου πληθυσμού για να μπορέσει να εγκαταλείψει την πόλη», χωρίς να διευκρινίσει πού θα μπορούσαν να πάνε οι Παλαιστίνιοι που κατέφυγαν στη Ράφα.

«Πουθενά»

«Δεν ξέρω πού θα πάμε» σε περίπτωση επίθεσης στη Ράφα, είπε η Φάρα Μοχάμαντ, μητέρα 39 ετών, που εγκατέλειψε την πόλη της Γάζας, στο βόρειο τμήμα του θυλάκου. «Δεν υπάρχει πλέον καμιά τοποθεσία όπου θα μπορούσαμε να διαφύγουμε», πρόσθεσε η γυναίκα, που έχει χάσει κάθε επαφή με τον σύζυγό της εδώ κι έναν μήνα.

«Στις τρέχουσες συνθήκες» η Ουάσιγκτον «δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα, εξαιτίας της πυκνότητας του πληθυσμού», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης, τονίζοντας πως ο άμαχος πληθυσμός δεν έχει «πουθενά να πάει».

Στην επίθεση του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου έχασαν τη ζωή τους 1.163 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημες ανακοινώσεις των αρχών.

Στις στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων του Ισραήλ —η πολιτικοστρατιωτική ηγεσία του οποίου ορκίστηκε να «εξαλείψει» τη Χαμάς— έχουν χάσει τη ζωή τους στη Λωρίδα της Γάζας τουλάχιστον πάνω από 28.000 άνθρωποι, στη μεγάλη πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς.

Εξάλλου η αστυνομία και ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσαν πως σκότωσαν δυο Παλαιστίνιους που φέρονται να επιτέθηκαν με μαχαίρια, ο ένας σε οδόφραγμα της κατεχόμενης και προσαρτημένης ανατολικής Ιερουσαλήμ, ο άλλος εναντίον στρατιώτη σε οδόφραγμα κοντά στη Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής —που ασκεί τις περιορισμένες εξουσίες της σε αυτόνομες περιοχές της Δυτικής Όχθης— ανέφερε πως Παλαιστίνιος 35 ετών σκοτώθηκε από ισραηλινές δυνάμεις κοντά στη Βηθλεέμ. Αυτός που σκοτώθηκε στην ανατολική Ιερουσαλήμ ήταν κάτοικος της πόλης, 15 ετών, σύμφωνα με το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA.

Περίπου 1,7 εκατ. άνθρωποι από το σύνολο των 2,4 εκατ. κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από το ξέσπασμα του πολέμου στον πλέον κατά μεγάλο μέρος ισοπεδωμένο θύλακο, που παραμένει βυθισμένος σε μείζονα ανθρωπιστική κρίση. Πολλοί εκτοπίστηκαν πάνω από μια φορά, πάντα προς νότο, καθώς οι μάχες εξαπλώνονταν.

Η Ράφα, που σταδιακά μετατράπηκε σε γιγαντιαίων διαστάσεων καταυλισμό προσφύγων, είναι το τελευταίο αστικό κέντρο όπου δεν έχει εισβάλει ο ισραηλινός στρατός και επίσης η βασική πύλη εισόδου της ανθρωπιστικής βοήθειας, που είναι εντελώς ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού, αντιμέτωπου με λιμό και επιδημίες εν μέσω του χειμώνα.

  • ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
  • ·
  • ΡΑΦΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Σωτήρια επέμβαση των φυσικοθεραπευτών της σε γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της

All Content

Παναθηναϊκός: Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο ο Ρογκαβόπουλος - Αναβλήθηκε το φιλικό με το Περιστέρι

All Content - BusinessNews.gr

Θεοδωρικάκος: Πάνω από 600 βιομηχανικές επενδύσεις προϋπολογισμού 2,1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΟΤΕ: Νέος Chief Commercial Officer Business Segment ο Γιάννης Βιτζηλαίος

All Content

Media: Στην τελική ευθεία για την ενίσχυση του έντυπου Τύπου

All Content

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Spec 1,736 εκατ. ευρώ για επικοινωνία και προβολή

FleetNews

Νέο Range Rover Electric με αυτονομία έως 600 χλμ.

FleetNews

ΔΕΘ: Η Ιαπωνική καινοτομία στο επίκεντρο – Η Toyota Hellas χρυσός χορηγός

FleetNews

Ευρείες διοικητικές αλλαγές στη Stellantis

All Content

Φουρνιέ για Γουόκαπ: «Ας μην υποτιμάμε την προσφορά του τα τελευταία πέντε χρόνια»

All Content

Τρινκιέρι: «Να εντάξουμε έξυπνα στο ρόστερ τους Όσμαν και Καλάθη» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΜΜΕ: Στην επόμενη φάση το πρόγραμμα στήριξης - Πώς θα δοθούν οι επιχορηγήσεις στον έντυπο Τύπο

All Content - BusinessNews.gr

Μπάρμπα Στάθης: Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ με νέα μονάδα στη Λάρισα και διπλασιασμό παραγωγής

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Η Fourlis, το capex των €50 εκατ. και η επόμενη μέρα μετά το Ταμείο Ανάκαμψης

FleetNews

Το νέο Audi Q3 με 299 ευρώ το μήνα και όφελος έως 2.400 ευρώ

FleetNews

Πρώτο σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά LCV το Kia PV5

CSRΝews.gr

Μασούτης: Σταθερή στήριξη στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

CSRΝews.gr

Ford Βελμάρ: Συμμετοχή στη “FORD – Πρωτοβουλία Συλλογής Τροφίμων 2026”

CSRΝews.gr

Europa: Επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη και την ηλεκτροκίνηση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΗΠΑ: Στη ΜΕΘ ο υπ. Αμυνας Όστιν - Μεταβίβασε τις εξουσίες του στην υφυπουργό του
ΗΠΑ: Στη ΜΕΘ ο υπ. Αμυνας Όστιν - Μεταβίβασε τις εξουσίες του στην υφυπουργό του 12/02/2024 - 07:37
Ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο, στόχος επίθεσης με δυο πυραύλους στην Ερυθρά Θάλασσα 12/02/2024 - 08:37
Ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο, στόχος επίθεσης με δυο πυραύλους στην Ερυθρά Θάλασσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,80%, κέρδη 27,38% από τις αρχές του έτους
    04/09/2026 - 18:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,37%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    04/09/2026 - 17:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BOX NOW: Άλμα 126,8% στον τζίρο, θετικό EBITDA 2,5 εκατ. και επενδύσεις 10 εκατ. το 2026
    04/09/2026 - 17:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Power Sub Link: Συμφωνία με την Telecom Egypt για νέο υποθαλάσσιο καλώδιο
    04/09/2026 - 17:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο Όμιλος ΔΕΠΑ Εμπορίας συμμετέχει στην 90ή ΔΕΘ
    04/09/2026 - 17:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Marcel Cobuz (ΤΙΤΑΝ) : Η Νοτιοανατολική Ευρώπη μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό ευρωπαϊκό κόμβο ανάπτυξης
    04/09/2026 - 17:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Softweb: Αύξηση 56,9% του κύκλου εργασιών για το α' εξάμηνο του 2026, στα 2,276 εκατ. ευρώ
    04/09/2026 - 17:44 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Στη Θεσσαλονίκη συνεδρίασαν οι πρόεδροι των έξι εθνικών κοινωνικών εταίρων με την ευκαιρία της ΔΕΘ
    04/09/2026 - 17:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ν. Παπαθανάσης - Νέα προγραμματική περίοδος: 49,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα έως το 2034
    04/09/2026 - 17:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Φορολογικών Διαδικασιών και Εξυπηρέτησης Θεσσαλονίκης
    04/09/2026 - 17:35 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Διπλωματικές πηγές: Διάβημα διαμαρτυρίας στο τουρκικό ΥΠΕΞ για τα θαλάσσια πάρκα
    03/09/2026 - 19:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μαραθώνας: Δήλωσε ότι είχε θάψει τη μητέρα της στην αυλή πριν από 10 χρόνια για να παίρνει τη σύνταξή της
    03/09/2026 - 19:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το πώς θα ενισχύσει την άμυνά της
    03/09/2026 - 21:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας η υφ. Εξωτερικών των ΗΠΑ – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία Ελλάδας, ΗΠΑ και Νότιας Κορέας
    03/09/2026 - 22:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πρόταση της Reggeborgh για δωρεά ύψους 5 εκατ. στις Ένοπλες Δυνάμεις - Για τη δημιουργία του Κέντρου Τραύματος 
    03/09/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Σωτήρια επέμβαση των φυσικοθεραπευτών της σε γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της

04/09/2026 - 15:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

04/09/2026 - 15:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Allwyn Hellas: Official Partner της EuroLeague και του EuroCup για τρία χρόνια

04/09/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος ΟΤΕ: Νέος Chief Commercial Officer Business Segment ο Γιάννης Βιτζηλαίος

04/09/2026 - 13:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μασούτης: Σταθερή στήριξη στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

04/09/2026 - 13:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ford Βελμάρ: Συμμετοχή στη “FORD – Πρωτοβουλία Συλλογής Τροφίμων 2026”

04/09/2026 - 13:29
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Range Rover Electric με αυτονομία έως 600 χλμ.

04/09/2026 - 08:11
FleetNews
fleetnews.gr

ΔΕΘ: Η Ιαπωνική καινοτομία στο επίκεντρο – Η Toyota Hellas χρυσός χορηγός

04/09/2026 - 06:45
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιορτή Αλέξανδρου Καλλέργη & Αλεξάνδρας Παναγιώταρου” – Synaxis Taverna

03/09/2026 - 13:52
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo