Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Συνεχίζονται οι σκληρές μάχες ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς, σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
07/12/2023 · 10:15

Συνεχίζονται οι σκληρές μάχες ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς, σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας

Ο άμαχος πληθυσμός αναγκάζεται να εκτοπιστεί σε περίμετρο που συρρικνώνεται ολοένα περισσότερο, στη Ράφα, πόλη η οποία γειτονεύει με την Αίγυπτο.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Σκληρές μάχες συνεχίζουν να μαίνονται σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό, που λέει πως πλέον έχει «πάρει» τη Χαν Γιούνις και καταδιώκει τον φερόμενο ως αρχιτέκτονα της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ.

Παράλληλα, ανησυχώντας για «πλήρη κατάρρευση της δημόσιας τάξης προσεχώς» στον παλαιστινιακό θύλακο, ο επικεφαλής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κάλεσε εκ νέου να κηρυχθεί ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός, προκαλώντας εξαιρετικά πικρή αντίδραση του Ισραήλ.

Παρ’ όλ’ αυτά, η ισραηλινή κυβέρνηση έδωσε πράσινο φως για να παραδίδεται «ελάχιστη» ποσότητα καυσίμων στον παραθαλάσσιο θύλακο, για να αποφευχθεί η «ανθρωπιστική κατάρρευση» και η εκδήλωση επιδημιών.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες διεξάγουν από την 27η Οκτωβρίου χερσαία επιχείρηση εναντίον της Χαμάς στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν πως επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους σε όλο τον θύλακο, ενώ παράλληλα συνεχίζουν να εξαπολύουν μαζικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Ο άμαχος πληθυσμός αναγκάζεται να εκτοπιστεί σε περίμετρο που συρρικνώνεται ολοένα περισσότερο, στη Ράφα, πόλη η οποία γειτονεύει με την Αίγυπτο.

Στη Χαν Γιούνις, τη μεγαλύτερη πόλη στη νότια Λωρίδα της Γάζας, πεζικάριοι, τεθωρακισμένα και μηχανήματα έργου έφθασαν στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Το επιτελείο διαβεβαίωσε χθες Τετάρτη πως δυνάμεις του «διαπέρασαν τις αμυντικές γραμμές» της Χαμάς, «εξάλειψαν ορισμένο αριθμό τρομοκρατών» και κατέστρεψαν περίπου «30 εισόδους υπόγειων σηράγγων».

Καθώς έπεφτε η νύχτα σύννεφα πυκνού καπνού και φλόγες συνέχιζαν να υψώνονται από τη Γάζα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, διακρίνονταν τα ίχνη ρουκετών που εκτοξεύονταν εναντίον του Ισραήλ, μεταξύ άλλων από τη Ράφα.

Ο Γιαχία Σινουάρ «κρύβεται υπογείως»

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου ανακοίνωσε χθες πως ισραηλινά στρατεύματα «περικύκλωσαν το σπίτι του (Γιαχία) Σινουάρ», του επικεφαλής της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, στη Χαν Γιούνις.

«Ο Σινουάρ κρύβεται υπογείως», είπε κατόπιν ο Ντανιέλ Χαγκαρί, εκπρόσωπος του στρατού, αναφερόμενος στο δίκτυο υπόγειων σηράγγων του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.

Ο Γιαχία Σινουάρ, 61 ετών, που πέρασε 23 χρόνια της ζωής του σε ισραηλινές φυλακές, θεωρείται ο αρχιτέκτονας της επίθεσης άνευ προηγουμένου της 7ης Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, μαχητές της Χαμάς έκαναν έφοδο σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας, σκότωσαν κάπου 1.200 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με τις αρχές, και πήραν άλλους 200 και πλέον ομήρους.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση Νετανιάχου, 138 όμηροι από τους περίπου 240 που απήχθησαν την 7η Οκτωβρίου συνεχίζουν να κρατούνται στη Γάζα, μετά την απελευθέρωση κατά τη διάρκεια της ανακωχής των 105. Η απελευθέρωση των 80 έγινε σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση 240 Παλαιστινίων, γυναικών, παιδιών και εφήβων, από ισραηλινά κέντρα κράτησης.

Ο Γιαχία Σινουάρ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου.

Τρεις ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχες χθες στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό του επιτελείου.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε εξάλλου πως εντόπισε στο βόρειο τμήμα του θυλάκου, «στην καρδιά του άμαχου πληθυσμού», κοντά σε κλινική και σχολείο, «πολύ μεγάλη αποθήκη όπλων», κατ’ αυτόν «επιπρόσθετη απόδειξη» της χρήσης πολιτών από τη Χαμάς ως «ανθρώπινων ασπίδων». Η Χαμάς διαψεύδει την κατηγορία.

Προχθές, έλεγε πως έχει σκοτώσει «τους μισούς» από τους διοικητές μονάδων της Χαμάς.

Μέσω Telegram, το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα ανέφερε πως ο στρατιωτικός βραχίονάς του, οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, μάχεται εναντίον «των δυνάμεων κατοχής σε όλες τις γραμμές της εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας».

«Καταστροφικές» συνθήκες

«Όλη η πόλη υφίσταται καταστροφές και ακατάπαυστους βομβαρδισμούς. Πολύς κόσμος φθάνει από τον βορρά σε καταστροφικές συνθήκες, χωρίς στέγη, ψάχνοντας τα παιδιά του», ανέφερε ο Χασάν αλ Κάντι, κάτοικος της Χαν Γιούνις που εκτοπίστηκε στη Ράφα, νοτιότερα.

Καθώς ο απολογισμός των θυμάτων συνεχίζει να γίνεται ολοένα βαρύτερος, οι ελλείψεις τροφίμων εντείνονται και οι εκτοπισμένοι στερούνται τα πάντα, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ προειδοποίησε χθες πως επαπειλείται «πλήρης κατάρρευση της δημόσιας τάξης προσεχώς εξαιτίας των απελπιστικών συνθηκών».

Ο Αντόνιο Γκουτέρες χρησιμοποίησε —για πρώτη φορά αφότου ανέλαβε την ηγεσία του διεθνούς οργανισμού το 2017— το άρθρο 99 του καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ, το οποίο «εφιστά την προσοχή» του Συμβουλίου Ασφαλείας σε κάποιο ζήτημα που «θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια».

Αντιδρώντας, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ χαρακτήρισε «κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη» τη «θητεία» του ΓΓ Γκουτέρες. «Το αίτημά του να ενεργοποιηθεί το άρθρο 99 (σ.σ. του Χάρτη του ΟΗΕ) και η έκκλησή του για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα αποτελούν υποστήριξη στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και υποστήριξη στις δολοφονίες ηλικιωμένων, στις απαγωγές βρεφών και στους βιασμούς γυναικών», ανέφερε ο Έλι Κόεν μέσω X (του πρώην Twitter).

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, 16.248 άνθρωποι, το 70% και πλέον εκ των οποίων ήταν γυναίκες, παιδιά και έφηβοι, σκοτώθηκαν μέσα τους δυο μήνες του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας εξαιτίας των ισραηλινών βομβαρδισμών.

Παράδοση «ελάχιστης» ποσότητας καυσίμου

Η ισραηλινή πολιτικοστρατιωτική ηγεσία έχει υποσχεθεί πως θα «εξαλείψει» το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας από το 2007, που χαρακτηρίζουν «τρομοκρατική» οργάνωση το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Πάντως, το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού ανακοίνωσε χθες Τετάρτη πως εγκρίθηκε η παράδοση «ελάχιστης» ποσότητας καυσίμου, όσης είναι «απαραίτητη για να αποφευχθεί η κατάρρευση» των υπηρεσιών ανθρωπιστικής φύσης και το «ξέσπασμα επιδημιών» στον παλαιστινιακό θύλακο. «Η ελάχιστη ποσότητα θα καθορίζεται περιοδικά από το πολεμικό (υπουργικό) συμβούλιο», ανάλογα με «την ανθρωπιστική κατάσταση», διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του κ. Νετανιάχου μέσω X (του πρώην Twitter).

Η ανακοίνωση της ισραηλινής κυβέρνησης έγινε δυο ημέρες μετά την παρότρυνση του κυριότερου συμμάχου του Ισραήλ, των ΗΠΑ, να αφεθεί να εισέρχεται μεγαλύτερη ποσότητα καυσίμων στον παλαιστινιακό θύλακο, με την αμερικανική διπλωματία να κάνει λόγο για «πολύ ειλικρινείς» συνομιλίες.

Κατά τον ΟΗΕ, 1,9 εκατ. άνθρωποι, δηλαδή περί το 85% του πληθυσμού, έχουν εκτοπιστεί από τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας. Οι μισές και πλέον κατοικίες έχουν υποστεί ζημιές ή καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο ΟΗΕ, ο οποίος υπολογίζει πως διαταγές άμεσης απομάκρυνσης των κατοίκων αφορούν επί του παρόντος το 30% του θυλάκου, χαρακτηρίζει «αδύνατο» να δημιουργηθούν ασφαλείς ζώνες υποδοχής εκτοπισμένων, ιδέα που είχε ρίξει το Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) του ΟΗΕ, η πόλη Ράφα, στα σύνορα με την Αίγυπτο, είναι πλέον η μοναδική τοποθεσία στον θύλακο όπου εξακολουθεί να διανέμεται ανθρωπιστική βοήθεια, όμως οι ποσότητες είναι περιορισμένες. Χθες Τετάρτη έφθασαν εκεί 80 φορτηγά με τρόφιμα και καύσιμα, από 170 την ημέρα κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια της ανακωχής (24η-30ή Νοεμβρίου) και 500 πριν από την 7η Οκτωβρίου.

Παλαιστίνιοι που εγκατέλειψαν τη Χαν Γιούνις, λιγότερα από δέκα χιλιόμετρα από εκεί, έστησαν πρόχειρο καταυλισμό. Μαζεύουν κλαδιά εδώ κι εκεί για να ανάψουν φωτιά, το μοναδικό φαγητό που έχουν είναι λίγος χαλβάς. Περιπλανώνται με πλαστικά δοχεία στα χέρια ψάχνοντας λίγο πόσιμο νερό.

«Φθάσαμε εδώ, δεν έχουμε στέγη, έβρεχε πάνω μας όλη τη νύχτα, δεν έχουμε τίποτα να φάμε, δεν υπάρχει ψωμί, ούτε αλεύρι», αφηγείται ο Γάσαν Μπακρ. «Είμαστε συντετριμμένοι, συναισθηματικά έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας», είπε η Άμαλ Μάχντι, επιζήσασα επιδρομής. «Χρειαζόμαστε κάποιος να μας στηρίξει, να βρεθεί λύση για να βγούμε από αυτή την κατάσταση».

  • ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
  • ·
  • ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Προφυλακίστηκαν οι Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης

All Content

ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη και διασφάλιση της αξιοπιστίας»

All Content - BusinessNews.gr

Πέντε Έλληνες που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά Τεχνητής Νοημοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο» για φορολογική απάτη εκατομμυρίων

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: «Στόχος μας τα μεγάλα ψάρια» – Το μήνυμα για φοροδιαφυγή και διαφθορά στον αθλητισμό

All Content

Στρατηγική συμφωνία Serdal Holding και AWG META

All Content

ΔΥΠΑ: Νέο spec ύψους 750 χιλ. ευρώ

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Δ.Σ. της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

All Content

ΕΟΚ: Νέος πρόεδρος ο Άγγελος Παπανικολάου - Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

All Content - BusinessNews.gr

«Ψάξε μου Φθηνότερα»: Πόσα χρήματα εξοικονομεί ένα «κλικ» στο PosoKanei.gov.gr σε καλάθι 31 προϊόντων

All Content - BusinessNews.gr

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: 161 συμφωνίες μέσα σε οκτώ μήνες - Αυξήσεις μισθών και νέες παροχές

All Content - BusinessNews.gr

Αλλάζουν οι σταθμοί του Προαστιακού και του ΗΣΑΠ - Κώτσηρας: Συνολική αναβάθμιση των υποδομών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

CSRΝews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

CSRΝews.gr

Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2: Άνοιξε στο κοινό η έκθεση με 55 έργα στον ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ρωσία: Στις 17 Μαρτίου 2024 οι προεδρικές εκλογές, ανακοινώθηκε επισήμως
Ρωσία: Στις 17 Μαρτίου 2024 οι προεδρικές εκλογές, ανακοινώθηκε επισήμως 07/12/2023 - 10:01
Σύμφωνο Σταθερότητας: Η Γαλλία απαιτεί μεγαλύτερη ευελιξία στην μείωση του ελλείμματος σε όφελος των επενδύσεων 07/12/2023 - 12:34
Σύμφωνο Σταθερότητας: Η Γαλλία απαιτεί μεγαλύτερη ευελιξία στην μείωση του ελλείμματος σε όφελος των επενδύσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στο Ριάντ ο Μητσοτάκης: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία – Τι συζήτησε με Μπιν Σαλμάν
    25/10/2026 - 19:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    25/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Στημένοι αγώνες» στο μπάσκετ: Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος
    25/10/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες τουλάχιστον έως την Τρίτη - Συστάσεις Πολιτικής Προστασιας
    25/10/2026 - 17:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 από σήμερα έως και 29 Οκτωβρίου
    25/10/2026 - 16:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Από τον Deep Blue στον «Δαίδαλο»: Το στοίχημα της Ελλάδας για τεχνολογική αυτοδυναμία
    25/10/2026 - 15:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Οικονομικές υποσχέσεις και όξυνση της ρητορικής Τραμπ στην τελική ευθεία
    25/10/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο» για φορολογική απάτη εκατομμυρίων
    25/10/2026 - 14:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά – «Δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία»
    25/10/2026 - 14:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Κίμων»: Η νέα εποχή του Πολεμικού Ναυτικού μέσα από τα μάτια του κυβερνήτη του
    25/10/2026 - 13:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πέντε Έλληνες που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά Τεχνητής Νοημοσύνης
    25/10/2026 - 10:03 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Μητσοτάκης: «Στόχος μας τα μεγάλα ψάρια» – Το μήνυμα για φοροδιαφυγή και διαφθορά στον αθλητισμό
    25/10/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Ψάξε μου Φθηνότερα»: Πόσα χρήματα εξοικονομεί ένα «κλικ» στο PosoKanei.gov.gr σε καλάθι 31 προϊόντων
    25/10/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας φούρνων «Χωριάτικο» για φορολογική απάτη εκατομμυρίων
    25/10/2026 - 14:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας: 161 συμφωνίες μέσα σε οκτώ μήνες - Αυξήσεις μισθών και νέες παροχές
    25/10/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προφυλακίστηκαν οι Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης

25/10/2026 - 20:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη και διασφάλιση της αξιοπιστίας»

25/10/2026 - 20:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική εκκίνηση με περισσότερους από 335.814 ενεργούς χρήστες

23/10/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΕΑ και Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών

23/10/2026 - 13:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Greenvolt: Στην A&R Investments δύο από τα μεγαλύτερα έργα αποθήκευσης ενέργειας στην Πολωνία

23/10/2026 - 13:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Πρεσβεία Ισραήλ | Sukkot Days”

23/10/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Παρουσίαση νέων εργαλείων Gemini για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

23/10/2026 - 11:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Paul Mitchell Retreat 2026

22/10/2026 - 09:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo