Τρίτη, 17 Μαρτίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Ταξί: Αποφάσισαν απεργία διαρκείας οι οδηγοί από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζονται οι επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση
NewsRoom NewsRoom
ΚΟΣΜΟΣ
30/04/2022 · 17:04

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεχίζονται οι επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση

Ισχυρές εκρήξεις ήχησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας από Παρασκευή προς Σάββατο σε αυτή την πόλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας, που σφυροκοπείται επί εβδομάδες από το ρωσικό πυροβολικό.

Ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις τους στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Ουκρανίας, με επίκεντρο στις περιοχές γύρω από το Χάρκοβο στα βορειοανατολικά, όπου ο ρωσικός στρατός επιχειρεί με κάθε κόστος να αυξήσει τον έλεγχό του, παρά, σύμφωνα με το Κίεβο, τις ρωσικές οπισθοδρομήσεις στο πεδίο.

Ισχυρές εκρήξεις ήχησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας από Παρασκευή προς Σάββατο σε αυτή την πόλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας, που σφυροκοπείται επί εβδομάδες από το ρωσικό πυροβολικό.

Την Παρασκευή, τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν από τους ρωσικούς βομβαρισμούς, σύμφωνα με την περιφερειακή στρατιωτική διοίκηση του Χάρκοβο.

Νωρίτερα σήμερα, η Ρωσία ανακοίνωσε ότι μονάδες του πυροβολικού της έπληξαν 389 στόχους στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μεταξύ αυτών, 35 σημεία ελέγχου, 15 αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, αλλά και πολλές περιοχές συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων και του οπλισμού τους. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναγνώρισε ότι η κατάσταση σε αυτή τη βορειοανατολική περιοχή είναι «δύσκολη», όπου οι ρωσικές δυνάμεις εστιάζουν εκ νέου την επιθετική τους εκστρατεία. Ωστόσο, ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε ότι «ο στρατός μας επιτυγχάνει τακτικές επιτυχίες», παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου συνεχίζεται βάσει σχεδίου», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κινεζικό πρακτορείο Xinhua, που δημοσιεύθηκε σήμερα, προσθέτοντας ότι όλοι οι στόχοι της Μόσχας «θα επιτευχθούν παρά την παρεμπόδιση των αντιπάλων μας».

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας κατηγόρησε τη Δύση - και το ΝΑΤΟ ειδικότερα - ότι στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη πολιτικής συμφωνίας για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ζητώντας από τους δυτικούς συμμάχους του Κιέβου να σταματήσουν τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία.

Η στρατιωτική βοήθεια προς την ουκρανική κυβέρνηση έχει αυξηθεί σημαντικά από την έναρξη του πολέμου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζήτησε την περασμένη Πέμπτη από το Κογκρέσο να αποδεσμεύσει άλλα 33 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία, τα 20 δισεκ. των οποίων θα αφορούν στρατιωτική βοήθεια, 8,5 δισεκ. θα δοθούν ως άμεση οικονομική βοήθεια στην ουκρανική κυβέρνηση και τα υπόλοιπα 3 δισεκ. ως ανθρωπιστική και επισιτιστική βοήθεια.

Αποτελέσματα αυτής της στρατιωτικής βοήθειας αρχίζουν να φαίνονται στο πολεμικό πεδίο. Ουκρανικές δυνάμεις ανακατέλαβαν την Ρούσκα Λοζόβα, ένα χωριό βόρεια του Χάρκοβο. Το χωριό απελευθερώθηκε μετά από έντονες μάχες και περισσότεροι από 600 κάτοικοι απομακρύνθηκαν, σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

«Σαν κόλαση»

«Ζήσαμε δύο νύχτες τρομακτικές, σαν κόλαση... Την προτελευταία νύχτα νομίζαμε ότι ο ουρανός είχε πάρει φωτιά, όλο το χωριό καιγόταν», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η 23χρονη Σβετλάνα Περεπίλιτσα.

«Μέναμε στα υπόγεια χωρίς φαγητό για δύο μήνες, τρώγαμε ό,τι είχαμε», είπε ο 40χρονος Σβιατόσλαβ, με τα μάτια του κόκκινα από την κούραση.

Στην περιοχή του Ντονμπάς, την οποία το Κρεμλίνο έχει θέσει ως στόχο να ανακαταλάβει πλήρως, «οι κατακτητές κάνουν τα πάντα για να εξολοθρέψουν κάθε μορφή ζωής», υποστήριξε ο Ζελένσκι, λέγοντας ότι «οι συνεχείς βομβαρδισμοί σε υποδομές και κατοικημένες περιοχές δείχνουν ότι η Ρωσία θέλει να καταστήσει αυτή την περιοχή ακατοίκητη».

Στην περιοχή του Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, 14 επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις αποκρούστηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο το γενικό επιτελείο των ουκρανικών δυνάμεων.

Και για την Ουάσιγκτον, η ρωσική επιχείρηση στο Ντονμπάς, που προχωρά «αργά και άνισα» λόγω της αντίστασης που προβάλλει ο ουκρανικός στρατός, έχει καθυστερήσει, με βάση το χρονοδιάγραμμα που προβλεπόταν αρχικά, υποστήριξε σήμερα ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Πενταγώνου.

«Πιστεύουμε ότι έχουν καθυστερήσει (οι Ρώσοι) όσον αφορά αυτό που ήλπιζαν να πετύχουν στο Ντονμπάς», είπε στους δημοσιογράφους ο αξιωματούχος αυτός, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. «Έχουν καθυστερήσει αρκετές ημέρες», διευκρίνισε. «Απέχουν ακόμη πολύ από το να ενώσουν» τις δυνάμεις που μπήκαν στο ουκρανικό έδαφος από την περιοχή του Χαρκόβου, στα βόρεια του Ντονμπάς, με εκείνες που ήρθαν από τα νότια. Αυτός ήταν ένας στόχος του ρωσικού στρατού ώστε να αποκόψουν τις ουκρανικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη γραμμή του μετώπου, γύρω από τις αυτονομιστικές περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ.

«Δεν προωθούνται πολύ γρήγορα. Μερικά χιλιόμετρα την ημέρα, είναι το μέγιστο που μπορούν να κάνουν, επειδή απωθούνται» από τον ουκρανικό στρατό, υπογράμμισε. Αλλά «πιστεύουμε ότι συνεχίζουν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια διαρκή, μεγαλύτερη και μακρύτερη επίθεση», πρόσθεσε.

Για να δείξουν ξεκάθαρα την αποφασιστικότητά τους, οι ρωσικές δυνάμεις την Παρασκευή βομβάρδισαν το Κίεβο κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντόνιο Γκουτέρες στην ουκρανική πρωτεύουσα, την πρώτη επίσκεψη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

Αυτός ο βομβαρδισμός άφησε δέκα τραυματίες και τουλάχιστον μια νεκρό: τη Βίρα Γίριτς μια Ουκρανή παραγωγό του Radio Liberty. «Η Βίρα Γίριτς έχασε τη ζωή της από το πλήγμα ρωσικού πυραύλου στην πολυκατοικία στην οποία κατοικούσε», ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του το Radio Liberty, που χρηματοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πτώμα της ουκρανής παραγωγού βρέθηκε σήμερα κάτω από τα συντρίμμια, διευκρινίσθηκε από την ίδια πηγή.

«Βάναυση ταπείνωση»

Το Κίεβο χαρακτήρισε τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Κίεβο μια «αποτρόπαια πράξη βαρβαρότητας», μεσούσης της επίσκεψης του Γκουτέρες.

Γερμανία και Γαλλία καταδίκασαν έντονα αυτούς τους βομβαρδισμούς, με το Βερολίνο να τονίζει ότι αυτά τα πλήγματα έδειξαν για ακόμη μια φορά «ότι (ο Βλαντίμιρ) Πούτιν και το καθεστώς του δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο».

Ο Ζελένσκι, εξέφρασε τη λύπη του σε ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής, «που μια τέτοια βάναυση και εσκεμμένη ταπείνωση των Ηνωμένων Εθνών έμεινε αναπάντητη».

Η Ουάσινγκτον από την πλευρά της κατηγόρησε τον Πούτιν για «εξαχρείωση» και «σκληρότητα» για τον τρόπο που επιχειρούν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ταξίδεψε την Πέμπτη στην Μπούτσα και σε άλλες τοποθεσίες κοντά στο Κίεβο, όπου η Ουκρανία κατηγορεί τις ρωσικές δυνάμεις για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου και προέτρεψε τη Μόσχα να «συνεργαστεί» με την έρευνα του ΔΠΔ για πιθανά εγκλήματα πολέμου.

Παράλληλα η γενική εισαγγελία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος δέκα Ρώσων στρατιωτών που θεωρούνται ύποπτοι για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στην Μπούτσα.

Ο γενικός εισαγγελέας ανέφερε μέσω του Twitter ότι στο στόχαστρο της έρευνας μπαίνουν δέκα στρατιώτες της 64ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, που ανήκει στην 35η στρατιά, «για βάναυση συμπεριφορά απέναντι στους αμάχους και άλλες παραβιάσεις του δικαίου του πολέμου».

Με βάση την έρευνα αυτή, οι Ρώσοι στρατιώτες, κατά τη διάρκεια της κατοχής της Μπούτσας, τον Μάρτιο, «κράτησαν ομήρους πολίτες που δεν μετείχαν στις εχθροπραξίες και δεν ήταν ένοπλοι. Οι κατακτητές δεν τους έδωσαν ούτε τροφή, ούτε νερό».

Είναι η πρώτη φορά που ξεκινά έρευνα για εγκλήματα πολέμου στην Μπούτσα αφότου εντοπίστηκαν τα πτώματα 20 ανθρώπων, που φορούσαν πολιτικά, σε έναν δρόμο της πόλης αυτής, στις 2 Απριλίου, ένα γεγονός που προκάλεσε κατακραυγή σε όλον τον κόσμο.

Οι Ουκρανοί κατηγορούν τους Ρώσους για εγκλήματα πολέμου όμως η Μόσχα αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη και υποστηρίζει ότι η σφαγή στην Μπούτσα ήταν «σκηνοθετημένη» από το Κίεβο.

«Περισσότερες από 8.000 υποθέσεις» φερόμενων εγκλημάτων πολέμου έχουν εντοπιστεί συνολικά στην Ουκρανία, σύμφωνα με την ουκρανική εισαγγελία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας δήλωσε την Παρασκευή ότι ερευνητές θα σταλούν από το Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσουν τους Ουκρανούς συναδέλφους τους στις έρευνες.

Στη Μαριούπολη, είχε προγραμματιστεί για χθες Παρασκευή μια νέα επιχείρηση απομάκρυνσης αμάχων. Η συντονίστρια του ΟΗΕ στην Ουκρανία, η Οσνάτ Λουμπράνι δήλωσε την Πέμπτη ότι θα μεταβεί στο νότιο τμήμα της Ουκρανίας για να προετοιμαστεί για αυτή τη νέα προσπάθεια απομάκρυνσης αμάχων.

Πολλές εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες και άμαχοι παραμένουν περιχαρακωμένοι σε υπόγειες στοές στις τεράστιες εγκαταστάσεις της χαλυβουργίας Αζοφστάλ.

Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου άκουγαν σφοδρούς βομβαρδισμούς στο Αζοφστάλ από ο πρωί της Παρασκευής μέχρι τα μεσάνυχτα. Καπνός υψώνονταν στον ουρανό της βιομηχανικής ζώνης.

Στο διπλωματικό μέτωπο, ενώ ο Ρώσος πρόεδρος προσκλήθηκε όπως ο Ουκρανός ομόλογός του στη σύνοδο κορυφής της G20 που είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο στην Ινδονησία, οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι αρνούνται να αντιμετωπίσουν τον Πούτιν «σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Νωρίτερα σήμερα, ο Βλαντίμιρ Γερμάκοφ επικεφαλής της διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών που είναι αρμόδια για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων και τη διενέργεια των σχετικών ελέγχων, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS πως ο διάλογος μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον για τη στρατηγική σταθερότητα έχει επίσημα «παγώσει», συμπληρώνοντας ότι αυτές οι επαφές μπορούν να ενεργοποιηθούν και πάλι, μόλις η Ρωσία θεωρήσει ως ολοκληρωμένη «την ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της, στην Ουκρανία.

  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ·
  • ΠΟΛΕΜΟΣ
  • ·
  • ΡΩΣΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κομβικής σημασίας νίκη Λέικερς 100-92 στο Χιούστον (vid)

All Content

Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του ο Ναν

All Content - BusinessNews.gr

Θεοδωρικάκος: Επενδύσεις, 2,5 δισ. ευρώ σε 915 επενδυτικά σχέδια και προοπτική δημιουργίας 15.000 νέων θέσεων εργασίας

All Content - BusinessNews.gr

Ελ. Βρεττού (Crediabank): Στρατηγικό πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης και κερδοφορίας που βασίζεται σε 4 πυλώνες

All Content - BusinessNews.gr

Expert Hellas: Αύξηση 7% των πωλήσεων το 2025, στα 39,3 εκατ. ευρώ

All Content

Spec 2,55 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών

All Content

Spec 850.000 ευρώ για το Gov.gr Messenger

FleetNews

Νέος επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων στη Stellantis

FleetNews

Το Nissan X-Trail επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ

FleetNews

Ford Explorer: Στην Ελλάδα η έκδοση Collection με αυξημένη αυτονομία

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

Πήρε και τη διαφορά ο Πρωτέας Βούλας, 79-64 στη Χαλκίδα (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Μπέρδεμα με τον ΕΝΦΙΑ: Λάθη, παραλείψεις και χαμένες εκπτώσεις - Τι να κάνουν οι φορολογούμενοι

All Content - BusinessNews.gr

Cegeka: Στόχος να απασχολεί 300 εργαζόμενους στην Ελλάδα έως το τέλος του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία - Εν αναμονή ανακοινώσεων

FleetNews

Το Kia EV2 θέτει νέο σημείο αναφοράς για την ηχομόνωση των EV

FleetNews

SKODA Cycling Team: Έτοιμη για το L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda

CSRΝews.gr

Village Cine School: Εκπαίδευση και Ψυχαγωγία στη Μεγάλη Οθόνη

CSRΝews.gr

POWERADE B2Run Aθens: Μετατρέπει το ΟΑΚΑ στο απόλυτο Corporate Running Party στις 8 Οκτωβρίου

CSRΝews.gr

(Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»: Αιμοδοσία για τους τραυματίες από Τροχαία Συμβάντα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ζελένσκι: Οι ελλείψεις στα καύσιμα θα εξαλειφθούν σύντομα
Ζελένσκι: Οι ελλείψεις στα καύσιμα θα εξαλειφθούν σύντομα 30/04/2022 - 12:24
Γαλλία: Θα «ενισχύσει» την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία 30/04/2022 - 17:18
Γαλλία: Θα «ενισχύσει» την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    17/03/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χωρίς ταξί από σήμερα η χώρα - Απεργία διαρκείας, συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή
    17/03/2026 - 08:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα ύψη οι τιμές των λιπασμάτων - Ποια μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για την προστασία των αγροτών
    17/03/2026 - 08:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Κούβα: Απειλές Τραμπ και πιέσεις για αλλαγή ηγεσίας
    17/03/2026 - 08:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συντάξεις Απριλίου: Νωρίτερα η καταβολή τους λόγω της 25ης Μαρτίου
    17/03/2026 - 08:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μπέρδεμα με τον ΕΝΦΙΑ: Λάθη, παραλείψεις και χαμένες εκπτώσεις - Τι να κάνουν οι φορολογούμενοι
    17/03/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σταθερές οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025- Ο ρόλος της ενέργειας και του τουρισμού
    17/03/2026 - 07:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • 3ο Greek Beer Festival – Only Craft: 27, 28 & 29 Μαρτίου στο Γκάζι
    16/03/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Allwyn AG πλέον ο ΟΠΑΠ – Μεταφορά έδρας χωρίς αλλαγές για τους μετόχους
    16/03/2026 - 22:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παράταση μη καταβολής ΕΝΦΙΑ για περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές - Ποιους αφορά
    16/03/2026 - 21:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κομισιόν: Ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 450 εκατομμυρίων ευρώ για την Παλαιστίνη, το Λίβανο, τη Συρία και την Ιορδανία το 2026
    16/03/2026 - 14:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αλ. Εξάρχου (AKTOR): Υπονόμευση του Κάθετου Διαδρόμου από χώρες της Βόρειας Ευρώπης
    16/03/2026 - 09:56 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ταξί: Αποφάσισαν απεργία διαρκείας οι οδηγοί από αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή
    16/03/2026 - 13:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,994 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του 2026
    16/03/2026 - 10:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Cegeka: Στόχος να απασχολεί 300 εργαζόμενους στην Ελλάδα έως το τέλος του 2026
    16/03/2026 - 11:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κομβικής σημασίας νίκη Λέικερς 100-92 στο Χιούστον (vid)

17/03/2026 - 06:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

17/03/2026 - 06:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Grand Prize Week με έπαθλο 300.000€

16/03/2026 - 16:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι μεγάλοι νικητές των Όσκαρ «παίζουν» στο Vodafone TV

16/03/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Village Cine School: Εκπαίδευση και Ψυχαγωγία στη Μεγάλη Οθόνη

16/03/2026 - 14:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

POWERADE B2Run Aθens: Μετατρέπει το ΟΑΚΑ στο απόλυτο Corporate Running Party στις 8 Οκτωβρίου

16/03/2026 - 13:11
FleetNews
fleetnews.gr

Νέος επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων στη Stellantis

16/03/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Nissan X-Trail επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ

16/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

ClassiCon2026: Η μεγάλη γιορτή του κλασικού στιλ ξαναχτυπά | 21-22/3, Σεράφειο

15/03/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo