Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ομάδα Αιγαίου: 30ος Επετειακός Διάπλους του Αιγαίου Πελάγους
Newsroom Newsroom
ΥΓΕΙΑ
10/05/2024 · 11:04

Ομάδα Αιγαίου: 30ος Επετειακός Διάπλους του Αιγαίου Πελάγους

Μία γιορτή με πολλά Κύματα Αγάπης στη Νησιωτική Ελλάδα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Εδώ και τριάντα χρόνια, η Ομάδα Αιγαίου διασχίζει από άκρη σε άκρη το Αιγαίο Πέλαγος, όχι απλά πλέοντας στα νερά του, αλλά υφαίνοντας ένα δυνατό ιστό προσφοράς, υποστήριξης, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης, ανάμεσα στα μικρά και ακριτικά νησιά του.

Φέτος, η Ομάδα Αιγαίου γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο, αυτές τις τρεις δεκαετίες σταθερής αφοσίωσης και προσφοράς και στέλνει Κύματα Αγάπης σε κάθε κάτοικο, σε κάθε νησί που θα επισκεφθούν οι περισσότεροι από 120 εθελόντριες και εθελοντές της, με τα 11 φουσκωτά σκάφη και το σκάφος υποστήριξης ‘ΜΗΝΑΣ Ε’ της Ομάδας Αιγαίου.

Διακεκριμένοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, εξέχοντες επαγγελματίες του κλάδου της υγείας και επαγγελματίες όλων των υπόλοιπων κλάδων μαζί με εθελοντές όλων των ηλικιών με αγάπη για τα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου, θα ξεκινήσουν στις 16 Μαΐου 2024 από το Λαγονήσι, τον 30ο Επετειακό Διάπλου με πρώτο σταθμό τους Φούρνους, και με τη σειρά, θα επισκεφθούν τα νησιά Θύμαινα, Αγαθονήσι, Αρκιούς, Λειψούς, Πάτμο, Κίναρο, Σίκινο και το Κουφονήσι για να επιστρέψουν στη βάση τους έπειτα από 11 ημέρες εν πλω, στις 26 Μαΐου. Στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου και στο ταξίδι της προσφοράς και της αλληλεγγύης, θα είναι φέτος και ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Γιάννης Ζουγανέλης για μία επετειακή συναυλία στο νησί των Λειψών στις 20 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια του 30ου Επετειακού Διάπλου, ιατρικές υπηρεσίες, έργα υποδομής, εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντολογικές δράσεις αλλά και νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες θα τεθούν στη διάθεση των κατοίκων.

Ιατροί από 18 διαφορετικές ειδικότητες, νοσηλευτές και εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό, θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με τον τελευταίας τεχνολογίας φορητό, διαγνωστικό εξοπλισμό. Οι ιατρικές ειδικότητες που συμμετέχουν είναι:

  • Αγγειοχειρουργός,
  • Ακτινολόγος,
  • Γαστρεντερολόγος,
  • Γενικός Χειρουργός,
  • Γυναικολόγος,
  • Δερματολόγος,
  • Καρδιολόγος,
  • Ογκολόγος,
  • Οδοντίατρος,
  • Ορθοπεδικός,
  • Ουρολόγος,
  • Οφθαλμίατρος,
  • Παθολόγος,
  • Παιδίατρος,
  • Πλαστικός Χειρουργός,
  • Πνευμονολόγος,
  • Ρευματολόγος,
  • ΩΡΛ

Παράλληλα, θα διεξαχθούν αιματολογικές εξετάσεις και θα λειτουργήσουν ειδικά ιατρεία, το Ιατρείο Μαστού και το Ιατρείο POST COVID.

Ο ιατρικός διαγνωστικός εξοπλισμός των ιατρών της Ομάδας Αιγαίου, περιλαμβάνει τον υπερσύγχρονο φορητό θωρακικό υπερηχοτομογράφο για τη διάγνωση παθήσεων των πνευμόνων, φορητές συσκευές υπερήχων για πολλαπλού τύπου εξετάσεις, νέα οφθαλμολογική λυχνία και τελευταίας τεχνολογίας οδοντιατρικό εξοπλισμό.

Οι ιατρικές υπηρεσίες ενισχύονται, για μία ακόμη χρονιά, αξιοποιώντας στην πράξη τα νέα και εν ισχύ μνημόνια συνεργασίας, με τις περισσότερες Επιστημονικές Εταιρείες, Κλινικές και εξειδικευμένες ΑΜΚΕ. Ευχαριστούμε τα μέλη τους που θα είναι μαζί μας, από τις:

  • Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία,
  • Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής,
  • Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία,
  • Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία & Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδας,
  • Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία,
  • Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών,
  • Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία,
  • Α' Χειρουργική Κλινική ΕΚΠΑ του Λαϊκού Νοσοκομείου,
  • Β’ Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική ΕΚΠΑ του Αρεταιείου Νοσοκομείου,
  • HOPEgenesis – Ελπίδα για το Δημογραφικό

Φέτος, για πρώτη φορά σε ένα μικρό και ακριτικό νησί, τους Λειψούς, το Ιατρικό Τμήμα της Ομάδας Αιγαίου, διοργανώνει, στις 20 Μαΐου, ένα πρωτοποριακό Διεπιστημονικό Επιμορφωτικό Ιατρικό Σεμινάριο με θέμα: «Πρόληψη Σημαντικών και Συνηθισμένων Νοσημάτων», με τη στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Υγείας.

Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές, θα βρίσκονται και δύο τακτικοί καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστήμονες μέλη των Δ.Σ. από όλες τις επιστημονικές εταιρείες και τις κλινικές, με τις οποίες συνεργάζεται η Ομάδα Αιγαίου.

Στόχος είναι, οι κάτοικοι των Λειψών και όχι μόνο, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους ειδικούς, επίκαιρα θέματα πρόληψης και διάγνωσης μερικών πολύ σημαντικών συνηθισμένων νοσημάτων, που απασχολούν την καθημερινότητα όλων μας.

Με βάση τα στοιχεία της τελευταίας απογραφής πληθυσμού και του έντονου προβλήματος υπογεννητικότητας, η Ομάδα Αιγαίου, μέσω υποστηρικτή της, και του προγράμματος της HOPEgenesis, θα «υιοθετήσει» τις γυναίκες της Σικίνου, που πρόκειται να φέρουν στο κόσμο παιδιά, για τρία χρόνια.

Πιστεύουμε ότι δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους των νησιών μας, να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως αυτόν της υγείας, με την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που μας συνδέει μαζί τους.

Κάποια στιγμή στη ζωή μας η προσφορά Πρώτων Βοηθειών, μπορεί να σώσει ζωές!

Στο Διάπλου θα είναι κοντά μας-για μία ακόμη χρονιά-ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ). Οι νοσηλεύτριες/ εκπαιδεύτριες του ΕΕΣ θα προσφέρουν βιωματική εκπαίδευση σε Πρώτες Βοήθειες στους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων. Μια πολύτιμη γνώση χρήσιμη για όλη τους τη ζωή.

Ένα πάγιο μέλημα μας είναι η κατασκευή έργων υποδομής και η προσφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Φέτος, στα μεγάλης σημασίας έργα περιλαμβάνονται η πλήρης ανακατασκευή του γυμναστηρίου των Λειψών, η κατασκευή πολυγηπέδου στο Αγαθονήσι και η εγκατάσταση προκατασκευασμένου οικίσκου για τη στέγαση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Κουφονήσι.

Ταυτόχρονα, θα εξοπλίσουμε τα σχολεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, βιβλία, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό, αναλώσιμα και κάθε τι που μπορεί να βοηθήσει στην πρόοδο των μαθητών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η κλινική ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα θα πραγματοποιήσει σεμινάριο για το τόσο επίκαιρο θέμα του σχολικού εκφοβισμού στους μαθητές του Δημοτικού της Πάτμου και σεμινάριο για τη διαφορετικότητα στους μαθητές της Σικίνου.

Επίσης, οι μαθήτριες και οι μαθητές των νησιών, θα παρακολουθήσουν εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας διαδικτυακά μαθήματα φιλοζωίας, χάρη στη συνεργασία μας με την ΑΜΚΕ Ζω.Ε.Σ. και την εκπαιδευτικό, συγγραφέα και ζωοθεραπεύτρια Κατερίνα Παπαποστόλου. Οι μαθητές του Κουφονησίου θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν τα μαθήματα δια ζώσης, μαζί με πιστοποιημένο σκύλο διαμεσολάβησης για παιδιά.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί ένα ακόμη πυλώνα των δράσεων μας. Μαζί μας στην Πάτμο, θα βρίσκεται η All for Blue, όπου με την καθοδήγηση των εθελοντών της, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού θα καθαρίσουν την ακτή στην παραλία Λάμπη και θα παρακολουθήσουν ειδικό εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την σπουδαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Ομάδα Αιγαίου εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστή για την ποικιλία των πολιτιστικών δράσεων που προσφέρει. Εκτός από τη συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις θεάτρου σκιών, θεατρικές παραστάσεις και μουσικοχορευτική εκδήλωση.

«Είμαστε η παλαιότερη εθελοντική ομάδα με συνεχή προσφορά, αντλώντας από την αστείρευτη ενέργεια του εθελοντισμού και τη βαθιά δέσμευση για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στις νησιωτικές κοινότητες που αγκαλιάζουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δίνουμε την υπόσχεσή μας, ότι θα συνεχίσουμε άοκνα την προσφορά μας στην Αιγαιοπελαγίτικη οικογένειά μας έχοντας δημιουργήσει δεσμούς εδραιωμένους στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό», δήλωσε η Πρόεδρος της Ομάδας Αιγαίου Ντενίζ Τσιμή.

Η συνεργασία μας με τις δημοτικές, υγειονομικές και εκπαιδευτικές αρχές των νησιών είναι πάντα άψογη, η αγάπη των κατοίκων είναι πάντα έκδηλη στην εγκάρδια φιλοξενία που μας παρέχουν και μας διαβεβαιώνει πως όλοι μαζί ανήκουμε στη Μεγάλη Οικογένεια του Αιγαίου!

Το έργο της Ομάδας Αιγαίου υλοποιείται με την ουσιαστική συνδρομή των υποστηρικτών και δωρητών μας, τους οποίους ευχαριστούμε για τη διαχρονική εμπιστοσύνη τους.

Ο Διάπλους πραγματοποιείται χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των εθελοντών μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, για τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνουν στην επιτυχία των δράσεων της Ομάδας μας.

Κάθε χρόνιά, είναι για μας, μια νέα αρχή!

Με τη δύναμη που μας δίνουν τα 30 χρόνια προσφοράς, κοιτώντας προς τον ορίζοντα, είμαστε ενθουσιασμένοι από τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που μας καλούν να συνεχίσουμε να στέλνουμε πολλά νέα Κύματα Αγάπης για Χρόνια Πολλά!

  • ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ·
  • ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Από την Τετάρτη 7/10 το τεύχος Οκτωβρίου του AllStar Basket

All Content

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμοι για Φενέρμπαχτσε οι Ρογκαβόπουλος και Φαλ

All Content

Silver LIA για την Ogilvy Greece με το Toyota «Escape Vehicle»

All Content

Νίκος Χατζηνικολάου: Ίδρυσε την NCH Holding

All Content

Σπανούλης: «Απαιτώ συγκέντρωση, δεν είναι έτοιμος ο Γιόβιτς» - Τι είπε ο Ρόμπινσον-Ερλ

All Content

Σάκοτα ενόψει της πρεμιέρας στο BCL: «Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες»

CSRΝews.gr

Η ΕΟΕ τίμησε τους Έλληνες θριαμβευτές του Taranto 2026 και τη χορηγική στήριξη της ΔΕΗ

CSRΝews.gr

Ο Δήμος Χαλανδρίου μετατρέπει τα σχολεία του σε «κλιματικά καταφύγια»

CSRΝews.gr

ΕΑΓΜΕ: Ο πρώτος ενιαίος ψηφιακός γεωλογικός χάρτης της Ελλάδας με 325 χάρτες, 67 χρόνια γνώσης,131.910 km²

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας: «Χτίζουμε βήμα-βήμα το νέο ΕΣΥ»
Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Υγείας: «Χτίζουμε βήμα-βήμα το νέο ΕΣΥ» 10/05/2024 - 10:55
Στο κινητό τηλέφωνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία 10/05/2024 - 17:19
Στο κινητό τηλέφωνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Επτά οι ενδιαφερόμενες χώρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036
    06/10/2026 - 18:53 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Wall Street: Νέα ιστορικά υψηλά για S&P 500 και Nasdaq
    06/10/2026 - 18:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπουτσάνης: Αύξηση 8,6% του κύκλου εργασιών στο εννεάμηνο – Σε τροχιά επίτευξης του στόχου για διψήφια ανάπτυξη
    06/10/2026 - 18:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στο εσωτερικό της χώρας
    06/10/2026 - 18:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος 1,75%, στα 315,94 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    06/10/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ΕΟΕ τίμησε τους Έλληνες θριαμβευτές του Taranto 2026 και τη χορηγική στήριξη της ΔΕΗ
    06/10/2026 - 17:53 ESG
  • ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική έναρξη με 108.000 ώρες παρακολούθησης το Σαββατοκύριακο
    06/10/2026 - 17:42 MEDIA
  • Πέτρος Πετρόπουλος: Συμφωνία για την εξαγορά της Α. Ισμαήλος Α.Ε έναντι 21 εκατ. ευρώ
    06/10/2026 - 17:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λ. Μενδώνη: Στόχος η Αθήνα να γίνει ένας ισχυρός, αυτοτελής πολιτιστικός προορισμός
    06/10/2026 - 17:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνάντηση Μητσοτάκη - Ρούμπιο αύριο στο Μαξίμου
    06/10/2026 - 17:24 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Cosmos Sport: Aποκτά το 100% της Sport Vision - Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού το deal
    06/10/2026 - 02:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρούμπιο πριν από την επίσκεψη στην Αθήνα: «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
    05/10/2026 - 21:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • OHONOS SNACK: Στα 58,9 εκατ. ευρώ ο τζίρος, νέες επενδύσεις στη Σίνδο και EBITDA 9,7 εκατ.
    06/10/2026 - 07:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μακρόν και Μερτς θέλουν «νέο εμπορικό όπλο» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αντιμετώπιση της Κίνας
    05/10/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για την «πυραμίδα» επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα – Στη φυλακή οι δύο στρατιωτικοί
    05/10/2026 - 22:23 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΟΕ τίμησε τους Έλληνες θριαμβευτές του Taranto 2026 και τη χορηγική στήριξη της ΔΕΗ

06/10/2026 - 15:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Δυναμική έναρξη με 108.000 ώρες παρακολούθησης το Σαββατοκύριακο

06/10/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«IQ 160»: Πρεμιέρα για τον 4ο κύκλο της αστυνομικής κομεντί του Star

06/10/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Δήμος Χαλανδρίου μετατρέπει τα σχολεία του σε «κλιματικά καταφύγια»

06/10/2026 - 14:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα ενόψει της πρεμιέρας στο BCL: «Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες»

06/10/2026 - 14:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμοι για Φενέρμπαχτσε οι Ρογκαβόπουλος και Φαλ

06/10/2026 - 14:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo