Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εξώδικο στον ΕΟΠΥΥ από την Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος
Newsroom Newsroom
ΥΓΕΙΑ
20/06/2018 · 03:00

Εξώδικο στον ΕΟΠΥΥ από την Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος

Η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος (ΕΚΑΕ) απαντά με εξώδικο στο Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) μετά την έγκριση του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) από το Δ.Σ. του Οργανισμού
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος (ΕΚΑΕ) απαντά με εξώδικο στο Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) μετά την έγκριση του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) από το Δ.Σ. του Οργανισμού. Η Ένωση ζητεί εύλογο και ικανό χρονικό διάστημα δημοσίας διαβούλευσης, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις της στα επίμαχα για αυτήν σημεία του νέου ΕΚΠΥ του Οργανισμού.

Αναλυτικά, η εξώδικη δήλωση της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος:

Όπως αιφνιδίως πληροφορηθήκαμε, διά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, την Τετάρτη 14-6-2018 ψηφίστηκε ο νέος Κανονισμός Παροχών του ΕΟΠΥΥ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Από τα ίδια μέσα πληροφορηθήκαμε το κείμενο του νέου ΕΚΠΥ και το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε το κείμενο μόλις την προηγουμένη. Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι παρίσταντο 10 μέλη του ΔΣ.

Με την παρούσα σας δηλώνουμε επιγραμματικά τα εξής:

  1. Επιφυλασσόμαστε για την νομιμότητα της έγκρισης του νέου Κανονισμού από τον ΕΟΠΥΥ, εστιάζοντας στην εν τοις πράγμασι τεχνητή πλειοψηφία με την οποία εγκρίθηκε το κείμενο του Κανονισμού. Υπενθυμίζουμε ότι, στην πραγματικότητα 5 μέλη του ΔΣ ψήφισαν τον Κανονισμό, ενώ τα άλλα 5 αντιτάχθηκαν σε αυτόν, αφού τα τρία τον καταψήφισαν και τα άλλα δύο αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
  2. Επιφυλασσόμαστε για τη νομιμότητα και τη σκοπιμότητα του νέου ΕΚΠΥ. Είναι προφανές ότι ο νέος ΕΚΠΥ γράφτηκε «στο πόδι», άλλως κάποιος θα έπρεπε να διαπιστώσει τις προχειρότητες μέσω αλληλοεπικαλύψεων σε νόμους και διατάξεις και τις ασάφειες, τουλάχιστον σε συντακτικό επίπεδο, πριν εισαχθεί στο ΔΣ. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά την περιγραφή στο Άρθρο 44 παρ. 2 «παραπληγία Άνω άκρων» , η οποία δεν υπάρχει στην παγκόσμια Ιατρική ορολογία, ή ακόμα και τον τίτλο «Ανοικτής ή Ανοιχτής Νοσηλείας» (Άρθρο 43), χαρακτηρισμός ανύπαρκτος στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τα ΚΑΑ. Εκτός αν οι ασάφειες εξυπηρετούν τις πολλαπλές, διασταλτικές ερμηνείες με τις όποιες συνέπειες έχουν αυτές σε βάρος των ασθενών και των παρόχων υγείας. Είναι επίσης προφανές ότι με τον νέο ΕΚΠΥ ανοίγει η λεωφόρος της διαφθοράς και της διαπλοκής, με την σύσταση πληθώρας ελεγκτικών μηχανισμών που θα μπορούν να αλληλοκαλύπτονται διαπράττοντας στοχευμένα οποιαδήποτε αυθαιρεσία εις βάρος μας. Έτσι, καταχρηστικά και παράνομα και με αφορμή αυθαίρετες εκτιμήσεις ελεγκτικών οργάνων θα απειλείται κάθε πάροχος με καταγγελία της σύμβασής του με τον Οργανισμό, αφήνοντάς τον στο έλεος του εκβιασμού. Αν δεν υποκύψει, θα τον περιμένει ένας ατελείωτος Γολγοθάς που θα συνεχίζεται και αφού αποδειχθεί αμετάκλητα η αθωότητά του.

Ειδικότερα, επιπλέον και ενδεικτικά, ως προς τα Κέντρα Αποκατάστασης,

Α. Καταργείται ο Ν. 2072/1992 και το ΠΔ 382/2000 (από μία Κοινή Υπουργική απόφαση;), αφού καταργούνται μέσω της μη κάλυψης του ΕΟΠΥΥ, τόσο οι αρμοδιότητες των Κέντρων Αποκατάστασης, όσο και οι περισσότερες νόσοι που χρήζουν Ιατρικής Αποκατάστασης. Καταργείται επίσης, ειδικάγια τη χώρα μας και η έννοια της ίδιας της Ιατρικής Αποκατάστασης, αφού ο Κανονισμός ουδόλως έχει λάβει υπόψιν της τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς προϋποθέσεις για την αποκατάσταση παθήσεων και βλαβών, όπως έχουν αποτυπωθεί επίσημα από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης κι έχουν αρμοδίως κατατεθεί στον Οργανισμό.

Β. Καταργείται η Υπουργική απόφαση Π4α οικ. 4633/29 (9ος 1993), σύμφωνα με την οποία έχουν κατασκευαστεί και αδειοδοτηθεί όλα τα ΚΑΑ Ημερήσιας νοσηλείας, ενώ καταργείται η έννοια του ειδικού ημερήσιου νοσηλίου, αφού υποχρεώνει τον θεράποντα ιατρό να προβαίνει σε απαγορευτικές θεραπευτικές δράσεις κάνοντας καταχρηστική ερμηνεία του ΠΔ 383/2002.

Γ. Αν καιείναι γνωστό ότι η ΥΠΕΔΥΦΚΑ στερείται αρμοδιότητας στα Κέντρα Αποκατάστασης, ελλείψει εξουσιοδοτήσεως από νόμο, με τον νέο Κανονισμόθα της δίνεται το δικαίωμα να επιχειρεί καταχρηστικά ελέγχους σε βάρος μας, απομυζώντας και την τελευταία σταγόνα ζωής μας.

Έχοντας πλέον την όλη εικόνα, διαπιστώνουμε ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός του ΕΟΠΥΥ, εδώ και πολύ καιρό, άρχισε να «χτίζει» και να εφαρμόζει σταδιακά, αυθαίρετα και παράνομα, αυτόν τον «Κανονισμό». Στην αρχή κατάργησε την Νόσο Πάρκινσον, ως Νόσο που χρήζει αποκατάστασης, άλλοτε μη αποδεχόμενος (!) ότι ανήκει στην εξωπυραμιδική συνδρομή, άλλοτε θεωρώντας ότι δεν διαγνώστηκε προσφάτως. Στη συνέχεια άρχισε να περικόπτει τις εγκεφαλικές βλάβες, ορίζοντας παράλογα κριτήρια για τηνέγκρισή τους. Για τους λόγους αυτούς διαμαρτυρηθήκαμε εξωδίκως τον Δεκέμβριο του 2017.

Τώρα περικόπτει και την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, μία νόσο που χτυπά ακόμα και παιδιά 20 ετών! Αποκλείει ασθενείς μεχειρουργημένα κατάγματα κάτω άκρων, λησμονώντας ότι πρόκειται για την πλειοψηφία ηλικιωμένων ατόμων με πολλαπλά παθολογικά προβλήματα, που έτσι, καταδικάζονταισε θάνατο ή γρήγορο, ή αργό, όταν «λιώνουν» στο σπίτι μαζί με τουςοικείους τους… Καθιστά τυραννικές τις διαδικασίες εισαγωγήςασθενούς σε ΚΑΑ, ώστε να αποθαρρύνεταιη οικογένειά του και να ζητά άλλες πρόχειρες και «μαύρες» λύσεις, αν και την ίδια στιγμή, διευκολύνει τις διαδικασίες νοσηλείας και αποκατάστασης σε άλλες χώρες, για τις οποίες ο Οργανισμός, αίφνης διαθέτει τους οικονομικούς πόρους προς κάλυψή τους. Τέλος ουσιαστικά καταργεί τα ΚΑΑ Ημερήσιας Νοσηλείας, προτάσσοντας τις αποσπασματικές θεραπευτικές παρεμβάσεις για όλες τις νόσους.

Η Ένωσή μας έχει αποδείξει περίτρανα ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε μέσα και πρακτικές για να εξυπηρετήσει συντεχνιακά συμφέροντα. Με στατιστικά στοιχεία, τα οποία o ΕΟΠΥΥ έχει πολλάκις αναγνωρίσει δημοσίως, παράσχει Ιατρική αποκατάσταση σε πάνω από 6000 ασφαλισμένους ασθενείς ετησίως, εξοικονομώντας ουσιαστικά χρήματα για την Υγεία. Αναλογιστείτε, αν δεν υπήρχαν Κέντρα Αποκατάστασης, πόσοι ακόμα πολίτες θα ήταν καταδικασμένοι στο περιθώριο, με «αντίδωρο» πλείστα όσα επιδόματα, γιατί δεν θα τους δινόταν η ευκαιρία να επανέλθουν στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή.

Αναλογιστείτε επίσης την πιθανότατη εξέλιξη της άμεσης κατάρρευσης των μικρομεσαίων Ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και ενισχύουν τις τοπικές οικονομίες ανά την Ελληνική Επικράτεια και την προσχώρηση στους Ανέργους 4600 εξειδικευμένων εργαζομένων που σήμερα απασχολούνται στα ΚΑΑ.

Γι’ αυτό και κάθε διαμαρτυρία μας, όπως και η παρούσα, είναι, νόμιμη, εύλογη και ουσιαστική .

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας

διαμαρτυρόμενοι για τις παράνομες πρακτικές του Οργανισμού Σας και θεωρώντας ότι ακόμα υπάρχει χρόνος για μια δημιουργική συνεργασία του ΕΟΠΥΥ και του Υπουργείου Υγείας με όλους τους παρόχους όπως ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα γίνεται με εκπροσώπους ενώσεων ασφαλισμένων, ώστε να συνταχθεί ένας σύγχρονος επιστημονικά Κανονισμός ή να διορθωθεί ο συγκεκριμένος λαμβάνοντας υπόψιν τον περαιτέρω εξορθολογισμό του Οργανισμού, την οικονομική συγκυρία, αλλά με επίκεντρο τον ασθενή και τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και Ιατρικής αποκατάστασης που έχει συνταγματικό δικαίωμα να απαιτεί και να λαμβάνει.

Σας καλούμε όπως άμεσα, και πάντως πριν την εφαρμογή του ΕΚΠΥ να προχωρήσετε στην αποδοχή των δίκαιων αιτημάτων και παρατηρήσεών μας. Άλλως θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας που ταυτίζονται με αυτά των ασθενών μας-ασφαλισμένων σας, δια της δικαστικής οδού, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

  • ΕΟΠΥΥ
  • ·
  • ΕΞΩΔΙΚΟ
  • ·
  • ΕΚΑΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αποσύρθηκε από την υπόθεση Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ

All Content

Την Πέμπτη (16/7) στην Αθήνα ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε

All Content - BusinessNews.gr

Cosmos Sport: «Σκόραρε» πάνω από τα 212 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα - Ξεπέρασαν τα 20 εκατ. τα κέρδη προ φόρων

All Content - BusinessNews.gr

Froneri Ελλάς: Δάνειο 9,2 εκατ. ευρώ από τη μητρική για το στρατηγικό πλάνο της επόμενης τριετίας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 6,9% σημείωσε ο τζίρος των επιχειρήσεων τον Μάιο

All Content

IPRA Golden World Awards 2026: Οι ελληνικές διακρίσεις

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

FleetNews

Leasehub: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών leasing

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

All Content

Παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ ο Τόμας Σατοράνσκι

All Content

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

All Content - BusinessNews.gr

Η Speakeasy στην Αθήνα, νέοι επενδυτές στην Παναχαϊκή και το σήμα Μαρκόπουλου για τη ΔΕΘ

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ: Αύξηση πωλήσεων σε όγκο και ενίσχυση της κερδοφορίας το 2025

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

CSRΝews.gr

Σήμα Ισότητας: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πολιτικές ίσων ευκαιριών

CSRΝews.gr

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών: Στόχος τα 20 GW φωτοβολταϊκών έως το 2030

CSRΝews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει τη νέα παραγωγή της «Τραβιάτα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΦΕΕ: Τα τρία βήματα που προτείνει για διαφάνεια στα ιατρικά συνέδρια
ΣΦΕΕ: Τα τρία βήματα που προτείνει για διαφάνεια στα ιατρικά συνέδρια 19/06/2018 - 03:00
ΙΑΣΩ: Στο Δ.Σ. Δημήτρης Δημόπουλος και Γιώργος Μιχελής 22/06/2018 - 03:00
ΙΑΣΩ: Στο Δ.Σ. Δημήτρης Δημόπουλος και Γιώργος Μιχελής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θεσσαλονίκη: Στο τραπέζι ΣΒΕ και ΟΛΘ η αναβάθμιση του λιμανιού
    15/07/2026 - 16:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΠΑΕΓΑΕ διακρίθηκε στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» στην κατηγορία «Ανάπτυξη & Επενδύσεις»
    15/07/2026 - 16:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ουκρανία: Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης εστιάζει στο υπουργό Άμυνας καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
    15/07/2026 - 16:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ρωσία-Ουκρανία: Αμοιβαίες επιθέσεις σε πλοία και λιμάνια
    15/07/2026 - 16:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Leasehub: Η νέα πλατφόρμα σύγκρισης τιμών leasing
    15/07/2026 - 16:02 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Σήμα Ισότητας: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πολιτικές ίσων ευκαιριών
    15/07/2026 - 16:02 ESG
  • ΣΙΔΜΑ: Μειώθηκε στο 24,7% το ποσοστό της Μπήτρος Μεταλλουργική
    15/07/2026 - 16:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι ΗΠΑ έπληξαν το στρατηγικής σημασίας νησί Μεγάλο Τουνμπ στα Στενά του Ορμούζ
    15/07/2026 - 15:57 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνάντηση του Προέδρου του ΕΕΣΥΜ, Π. Φραντζέσκου, με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής
    15/07/2026 - 15:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρούμεν Ράντεφ: Η Βουλγαρία δεν έχει θέση στον «Συνασπισμό της Θέλησης» που υποστηρίζει την Ουκρανία
    15/07/2026 - 15:48 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ElvalHalcor: Καλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες η αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
    14/07/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,16%, στα 247,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/07/2026 - 18:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πρεμιέρα στις 16/7 για το νέο myPoint της ΑΑΔΕ στον Πειραιά – Γ. Πιτσιλής: «Μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης»
    14/07/2026 - 16:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Goldman Sachs: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις χάρη στην εκρηκτική άνοδο των συναλλαγών
    14/07/2026 - 17:53 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Bank of America: Άλμα στα κέρδη και έσοδα-ρεκόρ 7,1 δισ. δολάρια από πωλήσεις και συναλλαγές για το β΄ τρίμηνο
    14/07/2026 - 17:11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Σήμα Ισότητας: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιχειρήσεις που εφαρμόζουν πολιτικές ίσων ευκαιριών

15/07/2026 - 13:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Συνεχίζουν την κοινή τους πορεία Περιστέρι και Betsson

15/07/2026 - 12:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών: Στόχος τα 20 GW φωτοβολταϊκών έως το 2030

15/07/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αποσύρθηκε από την υπόθεση Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ

15/07/2026 - 12:32
FleetNews
fleetnews.gr

Leasehub: Η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών leasing

15/07/2026 - 12:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Αφιέρωμα στη μνήμη της Μάρως Κοντού μέσω ERTFLIX και ΕΡΤ1

15/07/2026 - 11:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Στην κορυφή του κλάδου Sales & Promotion η WEST

15/07/2026 - 10:52
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo