Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εθνική Τράπεζα: Βράβευσε 10 νέες καινοτόμες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του NBG Business Seeds
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
05/07/2023 · 10:54

Εθνική Τράπεζα: Βράβευσε 10 νέες καινοτόμες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του NBG Business Seeds

Έναρξη του 14ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, ο οποίος ξεκινάει την Τετάρτη 12 Ιουλίου και η υποβολή των προτάσεων διαρκεί έως και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 15:00.

Με την τελετή βράβευσης 10 νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», τον οποίο διοργάνωσε για 13η συνεχή χρονιά η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds που αποσκοπεί στην ενθάρρυνση και τη στήριξη των start up επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Η «Γιορτή της Καινοτομίας», με εντυπωσιακή την παρουσία νέων επιχειρηματιών, εκπροσώπων φορέων του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και Πρυτάνεων Πανεπιστημίων, πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό κτήριο της Εθνικής Τράπεζας, στο Μέγαρο Μελά και αποτέλεσε μία ακόμη έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η Εθνική υποστηρίζει σταθερά και με κάθε δυνατό τρόπο τις καινοτόμες επιχειρήσεις, την τεχνολογική εξέλιξη και τις επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, Γκίκας Χαρδούβελης, τόνισε ότι : «Στην Εθνική Τράπεζα δημιουργήσαμε τον θεσμό του NBG Business Seeds για να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους και τις ιδέες τους. Και τους στηρίζουμε όσο μπορούμε. Είναι η συμβολή της Εθνικής για να αποκτήσει η χώρα μας ένα σύγχρονο, λειτουργικό και βιώσιμο σύστημα καινοτομίας και να καλύψει το κενό που μας χωρίζει από άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες. Από τη σημερινή μας εκδήλωση εκπέμπουμε ένα κεντρικό, δυνατό μήνυμα: Στην οικονομία, η έρευνα και η καινοτομία δεν είναι πολυτέλεια. Αποτελούν αναγκαία συνθήκη για την αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη ποιοτικής και βιώσιμης ανάπτυξης, που θα φέρει και τη σύγκλιση του βιοτικού μας επιπέδου με την υπόλοιπη Ευρώπη».

Η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής, Χριστίνα Θεοφιλίδη, η οποία ηγείται και όλου του προγράμματος ενίσχυσης των νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων, τόνισε επίσης: «Για εμάς στην Εθνική Τράπεζα είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε εταιρείες του προγράμματος να αναπτύσσονται, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να επιδεικνύουν εξωστρέφεια και αξιοζήλευτο δυναμισμό. Αυτός είναι, άλλωστε, ο στόχος της πρωτοβουλίας NBG Business Seeds. Ενισχύοντας κάθε χρόνο αξιόλογες επενδυτικές πρωτοβουλίες στην τεχνολογία και την καινοτομία, προσπαθούμε και συμβάλουμε στη δημιουργία τεχνολογικής κουλτούρας στις νεότερες γενιές, στον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων. Στηρίζοντας, επίσης, τις νέες επιχειρηματικές ιδέες και τις νεοφυείς επιχειρήσεις, θεωρώ ότι συμβάλουμε ακόμη στην εξέλιξη του επιχειρηματικού μοντέλου στη χώρα μας, το οποίο θα πρέπει να γίνει πιο ελκυστικό και να αποτελέσει ένα πρόσθετο κίνητρο για την επιστροφή του υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο μετανάστευσε τα χρόνια της κρίσης».

Στον 13ο Διαγωνισμό «Καινοτομίας & Τεχνολογίας», πρώτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η εταιρεία ABcureD, η οποία βραβεύτηκε κατά την εκδήλωση με χρηματικό έπαθλο €20.000.

Η ερευνητική ομάδα της ABCureD έχει αναπτύξει μια μέθοδο που δείχνει υψηλή ευαισθησία και ακρίβεια στην ανίχνευση του διαβήτη. Συνδυάζει τρία μοναδικά καινοτόμα στοιχεία για πρώτη φορά σε αυτόν τον τομέα: υγρή βιοψία, βιοδείκτες μεθυλίωσης, αυτοματοποιημένη μηχανική μάθηση. Η λύση που προτείνεται βασίζεται σε μια μοριακή εξέταση στο αίμα, προστατεύεται από διεθνή πατέντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διάγνωση του προδιαβήτη και του διαβήτη.

Δεύτερη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η εταιρεία Agritrack, η οποία βραβεύτηκε με χρηματικό έπαθλο €10.000.

Η Agritrack είναι μια εταιρεία παραγωγής λογισμικού για τον αγροδιατροφικό τομέα. Το όραμά της είναι να φέρει επανάσταση στην ιχνηλασιμότητα, ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων από το χωράφι μέχρι το ράφι με μια πλατφόρμα (λογισμικό), που αξιοποιεί αισθητήρες Internet of Things (IoT), μη παρεμβατικούς αισθητήρες (NIR κλπ) βασισμένους σε φασματοσκοπία (spectroscopy), σε συνδυασμό με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Τρίτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η εταιρεία RETOUCH-HS, η οποία βραβεύτηκε με χρηματικό έπαθλο €6.000.

Η ιδέα της RETOUCH-HS προήλθε από την προπτυχιακή εργασία ιδρυτικού μέλους της εταιρίας, όπου ανέπτυξε μία πρωτότυπη συσκευή μηχανικού εξωσκελετού, προκειμένου να ξεπεράσει το κενό στην αποκατάσταση της λεπτής κινητικότητας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, που υπήρχε με τη χρήση της μεθόδου Mirror Therapy. Ενσωματώνοντας αισθητήρες καταγραφής της θέσης των δακτύλων στο υγιές χέρι και χρησιμοποιώντας ασύρματη τεχνολογία μετέφερε τις μετρήσεις στο πάσχον χέρι, όπου αναλάμβανε ένας μηχανικός εξωσκελετός να εκτελέσει την κίνηση. Αυτή η απλή ιδέα έφερε σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς ο ασθενής πέρα από το οπτικό ερέθισμα του καθρέπτη είχε και κινητικό ερέθισμα που ενεργοποιεί πολλαπλάσιους νευρώνες και βοηθάει στη γρήγορη αποκατάσταση της λεπτής κινητικότητας.

Τέταρτη νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η εταιρεία e-cleaning, η οποία βραβεύτηκε με χρηματικό έπαθλο €4.000.

Το e-cleaning είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής (delivery) υπηρεσιών καθαρισμού. Μέσα από το e-cleaning ο χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει το κατάστημα-επιχείρηση που τον διευκολύνει καλύτερα για να πλύνει τα ρούχα, το σπίτι, τα χαλιά ή το αυτοκίνητό του. Επιλέγει το πότε θέλει να εξυπηρετηθεί και πληρώνει απευθείας για την υπηρεσία. Το e-cleaning φροντίζει για τη διανομή (delivery) της υπηρεσίας στην πόρτα του πελάτη.

Παράλληλα, απονεμήθηκαν και χρηματικά έπαθλα από €1.500, για τα υπόλοιπα βραβεία, σε έξι ομάδες: Tukana, ProgHRC, Blink, Upiria, TBscan, Μegaventory.

Η Tukana είναι μια Fintech εταιρεία με έδρα την Αθήνα, η οποία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες και προσφέρει κεντρική οργάνωση και διαχείριση των λογαριασμών από όλες τις τράπεζες.

To ProgHRC είναι μια καινοτόμα μέθοδος, που επιτρέπει στα βιομηχανικά ρομπότ να μαθαίνουν εργασίες από τον άνθρωπο σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς να χρειάζεται καθόλου προγραμματισμός, με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Το Blink είναι μια εφαρμογή budgeting λευκής (B2B2C) ετικέτας, που προσφέρει εξατομικευμένες οικονομικές συμβουλές, για να βοηθούν τους νέους χρήστες να διαχειρίζονται τα χρήματά τους και να δημιουργούν αποταμιεύσεις.

Η Upiria έχει ως επίκεντρο τις τουριστικές δραστηριότητες και ως στόχο να μηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ των επαγγελματιών και ταξιδιωτών.

TBscan by RespiBit, Idea: Η ιδέα πίσω από το TBscan ήταν να ανιχνευθεί η φυματίωση. Το TBscan εκμεταλλεύεται ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του μυκοβακτηριδίου της φυματίωσης που μπορεί να ανιχνευθεί με ένα ειδικό σύστημα λέιζερ/οπτικής/ανιχνευτή.

Μegaventory: H πρόταση αναπτύσσει μια σύγχρονη εφαρμογή για smartphone-tablet, η οποία επιτρέπει την διαχείριση αποθέματος, εγγράφων (παραγγελίες, τιμολόγια, κλπ) και πληρωμών με τη μέγιστη χρηστικότητα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Χριστίνα Θεοφιλίδη, ανήγγειλε την έναρξη του 14ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, ο οποίος ξεκινάει την Τετάρτη 12 Ιουλίου και η υποβολή των προτάσεων διαρκεί έως και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 15:00.

  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ·
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • ·
  • ΒΡΑΒΕΙΑ
  • ·
  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Με το μυαλό στο Κάουνας απόψε κόντρα στην Εφές

All Content

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για όλες τις ομάδες στην τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Στην «πρώτη γραμμή» των ελέγχων η ομάδα ΔΕΟΣ - Έμφαση σε αδήλωτα ενοίκια, οφειλές και ενισχύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης στο ΔΝΤ: Ορατός ο κίνδυνος για τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην Ιστορία

All Content - BusinessNews.gr

«Κλειδί» για νέα μέτρα το υπερπλεόνασμα του 2025 – Σε αναμονή του σήματος από τις Βρυξέλλες

All Content

Oι «μνηστήρες» για τα spec του Υπουργείου Οικονομικών

All Content

ΟΣΔΕΛ: Δεκτή η εισαγγελική παραγγελία κατά της ΕΕΤΤ

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

FleetNews

Το νέο, καινοτόμο ρεζερβουάρ υδρογόνου της BMW iX5 Hydrogen

All Content

Πού θα δείτε Παναθηναϊκό-Εφές και τους υπόλοιπους αγώνες της Παρασκευής

All Content

Μαρούσι: Η επέτειος 25 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα (vid & pics)

All Content - BusinessNews.gr

Κομισιόν: «Εγχειρίδιο κρίσεων» απέναντι στην ενεργειακή κρίση - Ποια μέτρα θα προτείνει

All Content - BusinessNews.gr

Ενεργειακή κρίση και υπερκέρδη: Οι πετρελαϊκοί κολοσσοί σε τροχιά εκρηκτικών αποδόσεων

All Content - BusinessNews.gr

Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία

FleetNews

Επεκτείνεται το εργοστάσιο της VW Eπαγγελματικά Οχήματα στη Βζέσνια

FleetNews

Έτοιμη η νέα BMW iX3 40 με 635 χλμ. αυτονομία

CSRΝews.gr

Στρατηγική συνεργασία της Cosmos Sport με την Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού

CSRΝews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας του Κυπέλλου Ελλάδος Αντισφαίρισης

CSRΝews.gr

RSM Board Diversity Survey 2025: Παρουσίαση των 30 εισηγμένων ελληνικών εταιρειών που προωθούν την συμπερίληψη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εθνική Τράπεζα και Περιβάλλον: Από τη στρατηγική στην πράξη
Εθνική Τράπεζα και Περιβάλλον: Από τη στρατηγική στην πράξη 04/07/2023 - 17:02
ΤτΕ: Αύξηση μέσων επιτοκίων νέων καταθέσεων και δανείων τον Μάιο 05/07/2023 - 13:25
ΤτΕ: Αύξηση μέσων επιτοκίων νέων καταθέσεων και δανείων τον Μάιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Netflix: Αυξημένα 16% τα έσοδα α΄τριμήνου στα 12,3 δισ. δολάρια - Αποχωρεί από το ΔΣ ο πρόεδρος και συνιδρυτής Ριντ Χέιστινγκς
    17/04/2026 - 11:57 MEDIA
  • Google: Το Gemini σταματά επιβλαβείς διαφημίσεις πριν τις δουν οι χρήστες του
    17/04/2026 - 11:42 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Αδ. Γεωργιάδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αδύναμη και αστεία η δικογραφία που ήρθε στη Βουλή»
    17/04/2026 - 11:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σταύρος Καλαφάτης: “Η στήριξη της Κυβέρνησης στον κλάδο της γούνας είναι έμπρακτη και διαρκής
    17/04/2026 - 11:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σταθερή η κατάσταση υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
    17/04/2026 - 11:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Πειραιώς ανανεώνει τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ
    17/04/2026 - 11:17 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Austriacard Holdings: Πώληση του 25% στη Seglan με έδρα τη Μαδρίτη, αντί 2,25 εκατ.ευρώ
    17/04/2026 - 11:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,02%, στα 1,1781 δολάρια
    17/04/2026 - 11:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Stock Center της Βελμάρ αποκτά νέο, πλήρως ανανεωμένο website
    17/04/2026 - 11:14 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.279,69 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,21%
    17/04/2026 - 11:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Market Pass 2026: Οι αιτήσεις και οι δικαιούχοι
    16/04/2026 - 13:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Crediabank: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω κεφαλαιοποίησης αποθεματικού
    16/04/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Tο ΙΟΒΕ προβλέπει ανάπτυξη 1,8% το 2026 - Τα πιθανά σενάρια για την οικονομία
    16/04/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H στροφή της Carrefour στο franchise, η «μάχη» για τα πνευματικά δικαιώματα και οι 8 νέες εταιρείες της Ten Brinke
    16/04/2026 - 13:38 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Κ. Μητσοτάκης σε Ν. Ανδρουλάκη: «Ονειρεύεστε αυτοδύναμη ΝΔ, για να βγείτε από τη δύσκολη θέση»
    16/04/2026 - 16:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google Ads Safety Report 2025: Το Gemini σταματά επιβλαβείς διαφημίσεις πριν τις δουν οι χρήστες

17/04/2026 - 08:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Snap: Προχωρά σε 1.000 απολύσεις - Το 16% του δυναμικού

17/04/2026 - 08:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR: Με το μυαλό στο Κάουνας απόψε κόντρα στην Εφές

17/04/2026 - 08:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Συνάντηση ΕΟΚ-ΕΣΑΚΕ

17/04/2026 - 07:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στρατηγική συνεργασία της Cosmos Sport με την Ελληνική Ομοσπονδία Ηλεκτρονικού Αθλητισμού

16/04/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος: Επίσημος χορηγός ονοματοδοσίας του Κυπέλλου Ελλάδος Αντισφαίρισης

16/04/2026 - 11:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
FleetNews
fleetnews.gr

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

16/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

16/04/2026 - 05:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo