Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βραχυχρόνια μίσθωση: Σταθερή ανοδική πορεία με διαδοχικά ρεκόρ στο 9μηνο
Newsroom Newsroom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
31/10/2025 · 10:05

Βραχυχρόνια μίσθωση: Σταθερή ανοδική πορεία με διαδοχικά ρεκόρ στο 9μηνο

Η ανοδική τάση στις διαθέσιμες κλίνες βραχυχρόνιας μίσθωσης διατηρήθηκε ισχυρή και το γ' τρίμηνο του 2025
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Συνεχιζόμενη άνοδο παρουσιάζει η εξέλιξη του αριθμού των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2025 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024, εδραιώνοντας τη θετική τάση που ξεκίνησε το 2023 και ενισχύθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του 2024.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ, το α' τρίμηνο του 2025 ξεκίνησε ιδιαίτερα δυναμικά. Τον Ιανουάριο καταγράφηκαν 213 χιλ. καταλύματα, αυξημένα κατά +23 χιλ. σε σχέση με τα 190 χιλ. του Ιανουαρίου 2024. Τον Φεβρουάριο, τα καταλύματα ανήλθαν σε 216 χιλ., παρουσιάζοντας αύξηση +20 χιλ. έναντι των 196 χιλ. του αντίστοιχου μήνα. Τον Μάρτιο, ο αριθμός διαμορφώθηκε σε 222 χιλ., σημειώνοντας άνοδο +18 χιλ. από τα 204 χιλ. του Μαρτίου 2024.

Το β' τρίμηνο συνέχισε με σταθερά θετικό ρυθμό. Τον Απρίλιο καταγράφηκαν 228 χιλ. καταλύματα, αυξημένα κατά +16 χιλ. έναντι των 212 χιλ. του Απριλίου 2024. Τον Μάιο τα καταλύματα ανήλθαν σε 236 χιλ., κατά +18 χιλ. περισσότερα από τα 218 χιλ. του Μαΐου 2024, ενώ τον Ιούνιο σημειώθηκε νέα άνοδος στα 242 χιλ., αυξημένα κατά +17 χιλ. από τα 225 χιλ. του Ιουνίου 2024.

Το γ' τρίμηνο συνέχισε επίσης με θετικό ρυθμό. Τον Ιούλιο τα διαθέσιμα καταλύματα ανήλθαν σε 246 χιλ., υπερβαίνοντας τα 232 χιλ. του Ιουλίου 2024 (+14 χιλ.), ενώ τον Αύγουστο σημειώθηκε νέο ιστορικό υψηλό με 247 χιλ., αυξημένα κατά +14 χιλ. έναντι των 233 χιλ. του Αυγούστου 2024. Τον Σεπτέμβριο παρατηρείται οριακή αποκλιμάκωση στα 245 χιλ. καταλύματα, παραμένοντας ωστόσο +13 χιλ. υψηλότερα σε σχέση με τα 232 χιλ. του Σεπτεμβρίου 2024.

Η ανοδική τάση στις διαθέσιμες κλίνες βραχυχρόνιας μίσθωσης διατηρήθηκε ισχυρή και το γ' τρίμηνο του 2025, συνεχίζοντας την έντονη αύξηση που παρατηρήθηκε το προηγούμενο έτος. Το α' τρίμηνο ξεκίνησε θετικά, με τον Ιανουάριο να καταγράφει 947 χιλ. κλίνες, αυξημένες κατά +102 χιλ. έναντι των 845 χιλ. του Ιανουαρίου 2024. Τον Φεβρουάριο οι διαθέσιμες κλίνες ανήλθαν σε 961 χιλ., παρουσιάζοντας άνοδο +84 χιλ. σε σχέση με τις 877 χιλ. του 2024, ενώ τον Μάρτιο έφτασαν τις 981 χιλ., αυξημένες κατά +76 χιλ. έναντι των 907 χιλ. του Μαρτίου 2024.

Το β' τρίμηνο χαρακτηρίστηκε από περαιτέρω ενίσχυση. Τον Απρίλιο οι κλίνες διαμορφώθηκαν σε 1.008 χιλ., αυξημένες κατά +73 χιλ. από τις 935 χιλ. του Απριλίου 2024. Τον Μάιο ανήλθαν σε 1.038 χιλ. (+76 χιλ. έναντι 962 χιλ.) ενώ τον Ιούνιο καταγράφηκαν 1.061 χιλ. κλίνες, αυξημένες κατά +70 χιλ. περισσότερες από τις 991 χιλ. του αντίστοιχου μήνα του 2024.

Το γ' τρίμηνο κορυφώθηκε με διαδοχικά ιστορικά υψηλά. Τον Ιούλιο καταγράφηκαν 1.078 χιλ. κλίνες, αυξημένες κατά +57 χιλ. από τις 1.021 χιλ. του Ιουλίου 2024. Τον Αύγουστο σημειώθηκε νέο ρεκόρ με 1.081 χιλ., δηλαδή +58 χιλ. σε σχέση με τις 1.023 χιλ. του Αυγούστου 2024. Τον Σεπτέμβριο οι διαθέσιμες κλίνες διαμορφώθηκαν σε 1.075 χιλ., παραμένοντας σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο αυξημένες κατά +56 χιλ. υψηλότερες από τις 1.019 χιλ. του Σεπτεμβρίου 2024. Σύμφωνα με τον ΙΝΣΕΤΕ, η συνολική πορεία του 2025 επιβεβαιώνει τη διαρκή διεύρυνση της χωρητικότητας, με το όριο του 1 εκατ. κλινών να διατηρείται σταθερά από τον Απρίλιο και μετά — επίδοση πρωτοφανής για την περίοδο 2019-2025.

Η ανάλυση της πληρότητας των καταλυμάτων για το 2025 δείχνει μια γενικά σταθερή πορεία με ήπιες διακυμάνσεις, παρά τη σημαντική αύξηση των διαθέσιμων καταλυμάτων και κλινών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η αγορά διατηρεί ισορροπία μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Το α' τρίμηνο κατέγραψε θετική εξέλιξη. Τον Ιανουάριο, η πληρότητα διαμορφώθηκε στο 14%, σημειώνοντας αύξηση +2 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με το 12% του Ιανουαρίου 2024. Τον Φεβρουάριο η άνοδος συνεχίστηκε, με την πληρότητα να φτάνει το 15%, έναντι 10% πέρυσι (+5 π.μ.), επιβεβαιώνοντας τη δυναμική εκκίνησης της χρονιάς. Τον Μάρτιο, η πληρότητα παρέμεινε στο 17%, σε παρόμοια επίπεδα με το 2024, γεγονός που αποτυπώνει τη σταθεροποίηση της ζήτησης.

Το β' τρίμηνο παρουσίασε ήπιες μεταβολές. Τον Απρίλιο, η πληρότητα διαμορφώθηκε στο 26%, αυξημένη κατά +3 π.μ. έναντι του 23% του 2024. Τον Μάιο σημειώθηκε μικρή πτώση στο 28%, χαμηλότερη κατά -2 π.μ. σε σχέση με το 30% του Μαΐου 2024, ενώ τον Ιούνιο το ποσοστό σταθεροποιήθηκε στο 40%, ίδιο με το 2024.

Το γ' τρίμηνο, που αποτελεί την κορύφωση της θερινής περιόδου, χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα στα επίπεδα πληρότητας. Τον Ιούλιο, η πληρότητα διαμορφώθηκε στο 51%, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με το 2024, γεγονός που αντανακλά τη σταθερότητα της θερινής ζήτησης. Τον Αύγουστο, καταγράφηκε πληρότητα 58%, παρουσιάζοντας οριακή μείωση -1 π.μ. έναντι του 59% του Αυγούστου 2024. Τον Σεπτέμβριο, η πληρότητα διατηρήθηκε σταθερή στο 45%, ίδια με τον Σεπτέμβριο του 2024, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική διάρκεια της τουριστικής ζήτησης και μετά την αιχμή του καλοκαιριού. Η συνολική πορεία του 2025 αποδεικνύει ότι η πληρότητα παραμένει σταθερή και ανθεκτική, ενισχύοντας τη θετική εικόνα που έχει διαμορφωθεί από το 2023 και εδραιώνοντας τη θέση της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η μέση διάρκεια παραμονής σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης το Α' τρίμηνο του 2025 παρουσίασε γενικευμένη μείωση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2024, συνεχίζοντας την ήπια καθοδική τάση που είχε παρατηρηθεί προς το τέλος του προηγούμενου έτους. Τον Ιανουάριο, η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε σε 3,1 διανυκτερεύσεις, μειωμένη κατά -3,1% σε σχέση με τις 3,2 του 2024. Τον Φεβρουάριο, η μέση διάρκεια ανήλθε σε 3,2 διανυκτερεύσεις, καταγράφοντας μείωση -11,1% από τις 3,6 του αντίστοιχου μήνα το 2024. Τον Μάρτιο, η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε σε 3,4 διανυκτερεύσεις, παρουσιάζοντας μείωση -2,9% σε σύγκριση με τις 3,5 του Μαρτίου 2024.

Το β' τρίμηνο κατέγραψε σταθεροποίηση τον Απρίλιο και ήπια ανάκαμψη τους επόμενους μήνες, αντιστρέφοντας εν μέρει τη μείωση του πρώτου τριμήνου. Ειδικότερα, τον Απρίλιο, η μέση διάρκεια παραμονής ήταν 3,7 διανυκτερεύσεις, στα ίδια επίπεδα με τον Απρίλιο του 2024. Τον Μάιο, σημειώθηκε η πρώτη αύξηση για το 2025, με τη μέση διάρκεια να διαμορφώνεται σε 3,6 διανυκτερεύσεις, αυξημένη κατά +5,9% έναντι των 3,4 του Μαΐου 2024. Τον Ιούνιο, η μέση διάρκεια παραμονής αυξήθηκε περαιτέρω σε 3,8 διανυκτερεύσεις, κατά +2,7% σε σύγκριση με τις 3,7 του Ιουνίου 2024.

Το γ' τρίμηνο διατήρησε τη θετική δυναμική, επιβεβαιώνοντας τη σταθεροποίηση της μέσης διάρκειας στα υψηλά επίπεδα της τελευταίας διετίας. Τον Ιούλιο, η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε σε 4,1 διανυκτερεύσεις, ίδια με τον Ιούλιο του 2024. Τον Αύγουστο, καταγράφηκε νέα άνοδος στις 4,2 διανυκτερεύσεις, αυξημένη κατά +2,4% σε σχέση με τις 4,1 του Αυγούστου 2024 — επίδοση που αποτέλεσε την υψηλότερη τιμή της περιόδου. Τον Σεπτέμβριο, η μέση διάρκεια παραμονής διαμορφώθηκε σε 3,8 διανυκτερεύσεις, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα με τον Σεπτέμβριο του 2024.

  • ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ
  • ·
  • ΑΚΙΝΗΤΑ
  • ·
  • ΙΝΣΕΤΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χολ, Πίτερς, Λαρεντζάκης απαντούν σε τρεις ερωτήσεις του Ολυμπιακού (vid)

All Content

Ο Σορτς συνάντησε τον Τζόκοβιτς και έπαιξε τένις με τον Παγώνη (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία

All Content - BusinessNews.gr

Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.

All Content - BusinessNews.gr

Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας

All Content

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

All Content

Από την Choose η καμπάνια για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, που αναδείχθηκε ως case study στο Viber

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

All Content

EuroLeague Final-4: Τα μέτρα ασφαλείας που ανακοίνωσε η Αστυνομία

All Content

Νιου Όρλεανς Πέλικανς: Νέος προπονητής ο Τζαμάλ Μόσλι

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ryanair: Αύξηση 40% για τα καθαρά κέρδη του 2025 στα 2,26 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Υψηλά ο πήχης της πιστωτικής επέκτασης - Στόχος για νέα δάνεια πάνω από 15 δισ. ευρώ το 2026

FleetNews

Συνέδριο Ομίλου Συγγελίδη για την στρατηγική των μαρκών του

FleetNews

Στην Ελλάδα η επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας της Volvo, μαζί με το EX60

CSRΝews.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

CSRΝews.gr

Η Miele συμμετείχε ως Platinum Sponsor στο Messinia Challenge 2026

CSRΝews.gr

Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: «Παρών» για 5η συνεχή χρονιά στο Messinia Challenge 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο Όμιλος Sani/Ikos και το Impact Hub δημιουργούν ένα κοινό πεδίο διαλόγου
Ο Όμιλος Sani/Ikos και το Impact Hub δημιουργούν ένα κοινό πεδίο διαλόγου 30/10/2025 - 17:12
SKY express: Δεύτερος προορισμός στην Ιβηρική με τη νέα απευθείας πτήση Αθήνα – Μαδρίτη 31/10/2025 - 15:24
SKY express: Δεύτερος προορισμός στην Ιβηρική με τη νέα απευθείας πτήση Αθήνα – Μαδρίτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέσυρε αγωγή 10 δισ. κατά της Εφορίας για διαρροή των φορολογικών του δηλώσεων
    18/05/2026 - 20:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χαλκιδική: Το νέο Meravia «τρέχει» με υψηλές πληρότητες και στόχο τη σεζόν έως Νοέμβριο
    18/05/2026 - 20:01 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΙΣΝ - SNF Nostos: Πλούσιο πρόγραμμα και ονόματα εκπλήξεις γιορτάζοντας 30 χρόνια κοινωφελούς δράσης
    18/05/2026 - 19:30 ESG
  • Moody’s: Αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα – Τα 4 εκλογικά σενάρια και ο αντίκτυπος στην οικονομία
    18/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΑΑΤ: Προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων για τα έργα αγροτικής οδοποιίας με προϋπολογισμό 194 εκατ. ευρώ
    18/05/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • PhARMA Innovation Forum: Νέα ηγεσία με επίκεντρο τον ασθενή και τη βιωσιμότητα του Συστήματος Υγείας
    18/05/2026 - 17:59 ΥΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,47%, στα 240,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    18/05/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Όμιλος Green Beverages: Συνεργασία με την Asahi Soft Drinks για την ανάπτυξη της Green Cola στην Ιαπωνία
    18/05/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βουλή: Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια η διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
    18/05/2026 - 17:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Skip & Dove Men+Care της Unilever: Επίσημοι Xορηγοί της Euroleague Basketball για το Final Four 2026
    18/05/2026 - 17:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας
    18/05/2026 - 06:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.
    18/05/2026 - 06:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ
    18/05/2026 - 10:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντ. Τραμπ: «Δεν θα απομείνει τίποτα» από το Ιράν εάν η Τεχεράνη δεν κλείσει συμφωνία με τις ΗΠΑ
    18/05/2026 - 09:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΑΑ: Μειωμένα στα 18,8 εκατ. ευρώ τα κέρδη για το α΄τρίμηνο του 2026 - Στα 55,3 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    18/05/2026 - 10:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο για Ακύλα: «Μy Winner» (pic)

18/05/2026 - 17:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το Περιστέρι γιόρτασε στο «2ο Peristeri Family Day» powered by ΗΡΩΝ (pics)

18/05/2026 - 16:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

18/05/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ronald McDonald House Ελλάς παρουσίασε τη νέα της εταιρική ταυτότητα

18/05/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Skip & Dove Men+Care της Unilever: Επίσημοι Xορηγοί της Euroleague Basketball για το Final Four 2026

18/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Miele συμμετείχε ως Platinum Sponsor στο Messinia Challenge 2026

18/05/2026 - 13:55
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

18/05/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

18/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo