Κυριακή, 17 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υπουργ. Τουρισμού: Μισθώνει τουριστικά καταλύματα για να φιλοξενήσουν κρούσματα κορονοϊού
Newsroom Newsroom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
12/06/2020 · 15:02

Υπουργ. Τουρισμού: Μισθώνει τουριστικά καταλύματα για να φιλοξενήσουν κρούσματα κορονοϊού

Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του υπ. Τουρισμού, προδημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την προσφορά τουριστικών καταλυμάτων κύριων και βοηθητικών προς μίσθωση, για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων κρουσμάτων Covid – 19.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η πρόσκληση έχει ως εξής:

«Το Υπουργείο Τουρισμού, κατά παρέκκλιση των διατάξεων περί δημοσίων συμβάσεων, πρόκειται να μισθώσει τουριστικά καταλύματα μορφής ξενοδοχείων και Ενοικιαζομένων Επιπλωμένων Διαμερισμάτων και Δωματίων (ΕΕΔΔ), για την κάλυψη έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας που συνδέονται με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19 κατά τη διάρκεια της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Προκειμένου να διερευνηθεί η διαθεσιμότητα των ως άνω τουριστικών καταλυμάτων καλούνται οι ασκούντες την εκμετάλλευσή τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

1. Προϋποθέσεις: Κατά προτεραιότητα προκρίνονται τα τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία και ΕΕΔΔ) που διαθέτουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόριο ή κυλικείο για την παροχή πρόχειρου γεύματος). Τα εν λόγω καταλύματα θα πρέπει να λειτουργούν πληρώντας όλες τις νόμιμες προς τούτο προϋποθέσεις, σύμφωνα με την κείμενη τουριστική και υγειονομική νομοθεσία (ΕΣΛ ή γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας, άδεια ίδρυσης και λειτουργίας κ.υ.ε. ή γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας αυτών). Διευκρινίζεται ότι η νομιμότητα λειτουργίας τους (π.χ. Ειδικό Σήμα Λειτουργίας σε ισχύ, γνωστοποίηση έναρξης λειτουργίας τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα notifybusiness.gov.gr), θα πρέπει να εξασφαλίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διάθεσής τους για τους σκοπούς διαχείρισης ενδεχόμενων κρουσμάτων του ιού COVID-19.

Τα τουριστικά καταλύματα που θα επιλεγούν δεσμεύονται αποκλειστικά για τη φιλοξενία κρουσμάτων του ιού COVID-19 και ατόμων που φροντίζουν ή συνοδεύουν τα άτομα αυτά. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κ.υ.ε.) που λειτουργούν εντός αυτών των τουριστικών καταλυμάτων θα εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους διαμένοντες στο κατάλυμα, ενώ θα πρέπει να τηρούνται από το προσωπικό όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας τόσο κατά την παρασκευή φαγητού όσο και κατά τη διανομή του σε δίσκους που θα τοποθετούνται έξω από την πόρτα κάθε δωματίου.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται ρητά η λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών εντός των επιλεγέντων τουριστικών καταλυμάτων. Προς τούτο, ο φορέας εκμετάλλευσης του οποίου το κατάλυμα θα μισθωθεί για τους σκοπούς που εξυπηρετεί η παρούσα υποχρεούται να υποβάλει στην πλατφόρμα notifybusiness.gov.gr διακοπή λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις των παρ. 3 και 4 του άρθρου 6 της υπ’ αριθ. 7888/2017 κ.υ.α. (Β’ 1654). Σε περίπτωση που η επιχείρηση διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής, η εκδούσα αρχή (οικεία Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού) θα προβαίνει στην αναστολή ισχύος της καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

2. Γεωγραφικά κριτήρια: Σε όλη την επικράτεια.

Σε περίπτωση αυξημένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιχειρηματίες η επιλογή των τουριστικών καταλυμάτων θα γίνει με βάση τις ανάγκες κάθε περιοχής, την βέλτιστη αντιμετώπιση των πιθανών κρουσμάτων κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου και με γνώμονα τα κριτήρια των αρμόδιων υγειονομικών επιτροπών του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε Περιφέρειες που εμφανίζουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες όπως αυξημένη τουριστική κίνηση και νησιωτικότητα.

3. Κόστος Αποζημίωσης: Το κόστος αποζημίωσης για τα καταλύματα της παρούσας πρόσκλησης αναλαμβάνει το Υπουργείο Τουρισμού και υπολογίζεται ανά δωμάτιο διαμορφούμενο σε 30 ευρώ/ημέρα όταν γίνεται χρήση των δωματίων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους σίτισης και 10 ευρώ/ημέρα όταν τα δωμάτια είναι κενά.

4. Κατάσταση τουριστικών καταλυμάτων: Τα κτίρια των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων ΕΕΔΔ πρέπει να είναι απολύτως έτοιμα προς χρήση με μέριμνα και δαπάνη του φορέα εκμετάλλευσης.
Χαρακτηριστικά τουριστικών καταλυμάτων (ξενοδοχεία και ΕΕΔΔ) που θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών δημόσιας υγείας για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων για την αντιμετώπιση του κινδύνου της μετάδοσής του COVID-19:

i. Βρίσκονται σε τοποθεσία κατάλληλη, που να επιτρέπει πρόσβαση σε υγειονομικές υπηρεσίες (πχ ασθενοφόρο).
ii. Τηρούν τις τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές που ορίζει η τουριστική νομοθεσία ανά κατηγορία καταλύματος και κατάταξης σε κλειδιά (ή άνευ κλειδιών) ή αστέρια.
iii. Η εύκολη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα είναι επιθυμητή.

Απαιτήσεις για τους χώρους των τουριστικών καταλυμάτων

i. Τα δωμάτια φιλοξενίας των ατόμων σε καραντίνα πρέπει να έχουν φυσικό επαρκή αερισμό. Εάν δεν είναι εφικτός ο φυσικός αερισμός, θα πρέπει ο τεχνητός αερισμός να παρέχει 100% φρέσκο αέρα χωρίς ανακύκλωση.

ii. Κάθε άτομο θα πρέπει να διαμένει σε ξεχωριστό δωμάτιο με εσωτερική ατομική τουαλέτα εξοπλισμένη με υγρό σαπούνι και νερό.

iii. Εάν δεν είναι δυνατόν τα άτομα της ίδιας οικογένειας να τεθούν σε καραντίνα σε ξεχωριστά δωμάτια, τότε θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των κρεβατιών απόσταση 1 μέτρου. Τα άτομα σε καραντίνα θα πρέπει να διατηρούν τουλάχιστον 1 μέτρου απόσταση μεταξύ τους κάθε στιγμή.

Μέτρα υγιεινής

i. Οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται καθημερινά (με διάλυμα 1 μέρος οικιακής χλωρίνης και 99 μέρη νερού ή αιθανόλης 70%). Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δίνεται στις επιφάνειες που αγγίζονται συχνά με τα χέρια όπως τα κομοδίνα, τα κεφαλάρια των κρεβατιών και την υπόλοιπη επίπλωση των δωματίων, τις τουαλέτες, τους νιπτήρες, τα πόμολα κ.τ.λ.

ii. Το προσωπικό που θα εισέρχεται στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται άτομα σε καραντίνα θα πρέπει να φορά γάντια μίας χρήσης και χειρουργική μάσκα και να εφαρμόζει υγιεινή των χεριών μετά από την απόρριψή τους.

iii. Τα κλινοσκεπάσματα και ο ρουχισμός θα πρέπει να συλλέγεται σε πλαστικές σακούλες και στη συνέχεια να πλένεται με απορρυπαντικό και νερό σε θερμοκρασία 60–90 °C και να στεγνώνουν πλήρως.

iv. Τα απορρίμματα θα πρέπει να συλλέγονται σε πλαστικές σακούλες και να απορρίπτονται σε εγκεκριμένους χώρους διάθεσης απορριμμάτων.

v. Τα άτομα που μεταφέρουν τα τρόφιμα θα πρέπει να φορούν χειρουργική μάσκα και γάντια και να αφήνουν το δίσκο με το παρασκευασθέν φαγητό έξω από την πόρτα του δωματίου.

vi. Εάν δεν χρησιμοποιούνται πιάτα και μαχαιροπίρουνα μίας χρήσης, τότε θα πρέπει μετά από την κατανάλωση του γεύματος ο δίσκος και τα πιάτα να μεταφέρονται σε σακούλα στον χώρο πλύσης σκευών και στη συνέχεια να πλένονται και να απολυμαίνονται στους 77 °C ή περισσότερο για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή στους 82 °C ή με διάλυμα χλωρίου περιεκτικότητας 200 ppm.

Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να υπάρχει άμεσα προσβάσιμο στο τουριστικό κατάλυμα επαρκές αναλώσιμο υλικό για την πρόληψη των λοιμώξεων:

    https://static.euro2day.gr/images/bullet.jpg"); padding: 0px 0px 0px 15px; color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, sans-serif; font-size: 16px; background-color: rgb(255, 255, 255);">
  • σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα καθαρισμού χεριών
  • χαρτομάντηλα
  • απλές χειρουργικές μάσκες
  • γάντια μιας χρήσης
  • θερμόμετρα
  • σακούλες απορριμμάτων
  • υγρά καθαρισμού επιφανειών

Αρχείο μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διαμένουν στο τουριστικό κατάλυμα

Για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση του τουριστικού καταλύματος οφείλει να τηρεί αρχείο των μελών προσωπικού και όλων των ατόμων που διέμειναν στο τουριστικό κατάλυμα - όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) -, ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.

5. Τήρηση πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου: Όλα τα τουριστικά καταλύματα που θα επιλεγούν οφείλουν να τηρούν τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθ. 1881/29.05.2020 κ.υ.α. (Β’ 2084) «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» και να έχουν προμηθευτεί προς τούτο το προβλεπόμενο στο άρθρο 4 της ως άνω κ.υ.α. Σήμα Πιστοποίησης “Health First”.

6. Διάρκεια μίσθωσης: Οι μισθώσεις δεν δύναται να έχουν διάρκεια πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2020.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος: Θα ανακοινωθεί σύντομα.
Πληροφορίες : Υπουργείο Τουρισμού, 210 3736396, 210 3736020, 210 3736188.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται αποκλειστικά μετά την σχετική ανάρτηση της οριστικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την υποβολή σχετικού αιτήματος σύμφωνα με το υπόδειγμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού (http://www.mintour.gov.gr). Απαιτείται η υποβολή μιας αίτησης ανά τουριστικό κατάλυμα. Σημειώνεται ότι δεκτές θα γίνονται μόνο οι αιτήσεις που έχουν συμπληρωμένα όλα τα πεδία του εντύπου.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

– Η παρούσα πρόσκληση δεν είναι δεσμευτική για το Υπουργείο Τουρισμού, το οποίο θα έχει υποχρέωση έναντι μόνο αυτών των τουριστικών καταλυμάτων που θα επιλεγούν και με τα οποία θα συμβληθεί εν τέλει.
– Από την παρούσα πρόσκληση δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν αξιώσεις αποζημίωσης εκ μέρους των συμμετεχόντων που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
– Τα στοιχεία των δηλώσεων ενδιαφέροντος θα χρησιμοποιηθούν από το Υπουργείο Τουρισμού αποκλειστικά για τον σκοπό της πρόσκλησης και δεν θα δημοσιοποιηθούν.
– Η παρούσα πρόσκληση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού και των αρμόδιων φορέων ως έχει.

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
  • ·
  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χάποελ Τελ Αβίβ-Μπνέι Ερτζέλια 59-70 σε ματς 17 λεπτών, αφού η ομάδα του Ιτούδη έμεινε με έναν παίκτη!

All Content

Γαλλία: Η Παρί νίκησε τη Βιλερμπάν και «έκλεψε» την πρώτη θέση από τη Μονακό!

All Content - BusinessNews.gr

Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές

All Content - BusinessNews.gr

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

All Content

Στην CONCEPT PR η στρατηγική επικοινωνία της Miele Hellas

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Ιταλία: Με το δεξί στα playoffs η Αρμάνι, 96-84 τη Ρέτζιο Εμίλια - Μπρέικ Τριέστε στην Μπρέσια!

All Content

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή 77-64 τη ΧΑΝΘ και ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του στην Elite League! (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Elbisco: Τι απαντά για τις εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη για την Εlite

All Content - BusinessNews.gr

YALCO: Σε τροχιά σταθερότητας και ανάπτυξης η εταιρεία - Επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα φορολογικής μεταρρύθμισης και δημοσιονομικής αντοχής

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

CSRΝews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

CSRΝews.gr

624 ελληνικές ακτές πήραν Γαλάζια Σημαία – Η Ελλάδα 2η παγκοσμίως

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΣΕΤΚΕ: Εκτός χρηματοδοτικών προγραμμάτων κ' μέτρων στήριξης τα μικρά τουριστικά καταλύματα
ΣΕΤΚΕ: Εκτός χρηματοδοτικών προγραμμάτων κ' μέτρων στήριξης τα μικρά τουριστικά καταλύματα 12/06/2020 - 14:55
Θεοχάρης: Αυτό είναι το σχέδιο για το άνοιγμα της Ελλάδας στον τουρισμό 12/06/2020 - 17:02
Θεοχάρης: Αυτό είναι το σχέδιο για το άνοιγμα της Ελλάδας στον τουρισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    16/05/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γάζα: Νεκρός ο επικεφαλής της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς
    16/05/2026 - 16:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιράκ: Εξήγαγε μόλις 10 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου τον Απρίλιο μέσω των Στενών του Ορμούζ
    16/05/2026 - 16:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Νέα τουριστική επένδυση 50 εκατ. ευρώ υλοποιείται στην Κρήτη
    16/05/2026 - 15:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η "Ασπίδα του Αχιλλέα" κινητοποιεί ελληνικούς και ξένους ομίλους
    16/05/2026 - 15:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027 – Οι Ελληνες θα επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην Προεδρία της Ε.Ε
    16/05/2026 - 15:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διευρύνεται το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» με τρία νέα προγράμματα πρόληψης
    16/05/2026 - 14:37 ΥΓΕΙΑ
  • Χατζηδάκης: Αναγκαία μια εθνική συμμαχία κοινής λογικής
    16/05/2026 - 14:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μετρό: Νωρίτερα το κλείσιμο σε 4 σταθμούς της Γραμμής 2 λόγω εργασιών από την Κυριακή
    16/05/2026 - 13:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός
    16/05/2026 - 13:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός
    16/05/2026 - 13:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 3,2 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές
    16/05/2026 - 10:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπ. Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου
    16/05/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurovision 2026: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πότε θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος
    16/05/2026 - 12:35 LIFESTYLE
  • Χατζηδάκης: Αναγκαία μια εθνική συμμαχία κοινής λογικής
    16/05/2026 - 14:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιταλία: Με το δεξί στα playoffs η Αρμάνι, 96-84 τη Ρέτζιο Εμίλια - Μπρέικ Τριέστε στην Μπρέσια!

16/05/2026 - 20:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γαλλία: Η Παρί νίκησε τη Βιλερμπάν και «έκλεψε» την πρώτη θέση από τη Μονακό!

16/05/2026 - 20:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΠΑΕ ΟΦΗ & MINOAN LINES: Κοινή δράση για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων

15/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού άνοιξε τον θεσμικό διάλογο για τα θαλάσσια πάρκα και τα αγκυροβόλια

15/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kevin+Marshall Athens: Νέα επικοινωνία για την σειρά φρουτοσαλατών Αγρόκηπος Χαλβατζή

15/05/2026 - 11:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo