Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Lenovo: Ισχυρά έσοδα με ρεκόρ αποτελέσματα στο προ φόρων εισόδημα
Newsroom Newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
20/05/2020 · 13:54

Lenovo: Ισχυρά έσοδα με ρεκόρ αποτελέσματα στο προ φόρων εισόδημα

Έσοδα άνω των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ για το σύνολο του έτους, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Ο Όμιλος Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε σήμερα ισχυρά αποτελέσματα για το πλήρες οικονομικό έτος και το τέταρτο τρίμηνο, αποδεικνύοντας την ισχυρή θέση της εταιρείας εν μέσω των άνευ προηγουμένου παγκόσμιων αλλαγών. Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό έτος ήταν γεμάτο με μακροοικονομικές και βιομηχανικές προκλήσεις, η εταιρεία παρουσίασε έσοδα για ολόκληρο το έτος που ξεπέρασαν τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ (50,7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η κερδοφορία παρέμεινε ισχυρή, σημειώνοντας τα μεγαλύτερα στην ιστορία της έσοδα προ φόρων, ύψους 1,02 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, που αντιπροσωπεύει αύξηση σχεδόν 19% σε ετήσια βάση. Το καθαρό εισόδημα ολόκληρου του έτους ήταν 665 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σημειώνοντας αύξηση 12% από έτος σε έτος.

Τα βασικά κέρδη ανά μετοχή για ολόκληρο το έτος ανήλθαν σε 5,58 σεντς ΗΠΑ ή 43,61 σεντς ΧΚ, ενώ για το τέταρτο τρίμηνο τα βασικά κέρδη ανά μετοχή ανήλθαν σε 0,36 σεντς ΗΠΑ ή 2,80 σεντς ΧΚ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Lenovo ανακοίνωσε τελικό μέρισμα 2,77 σεντ ΗΠΑ ή 21,50 σεντς ανά μετοχή, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2020.

"Σε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους παγκόσμιας αλλαγής και μετασχηματισμού που έχει περάσει η ανθρωπότητα, η Lenovo έκανε σημαντικές αλλαγές στο επιχειρησιακό της μοντέλο κατά το προηγούμενο έτος. Από την επίτευξη ρεκόρ PTI ύψους 1,02 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έως το ρεκόρ εσόδων 50,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για τις ισχυρές επιδόσεις μας", δήλωσε ο Yang Yuanqing, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo. "Είμαι επίσης απίστευτα περήφανος για το πώς συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στην παγκόσμια πανδημία, τόσο ως επιχείρηση, όσο και ως εταιρικός πολίτης. Ενώ ο κόσμος συνεχίζει να αντιμετωπίζει αβέβαιες στιγμές, είμαι βέβαιος ότι η Lenovo θα αξιοποιήσει την επιχειρησιακή της αριστεία και το παγκόσμιο αποτύπωμά της για να συνεχίσει να εφαρμόζει την στρατηγική έξυπνου μετασχηματισμού που έχουμε χαράξει και ότι θα πρωτοστατήσει στις ευκαιρίες που αναδύονται στη νέα αυτή πραγματικότητα".

Παγκόσμιοι Οικονομικοί Παράγοντες και Προοπτικές
Οι τελευταίοι 12 μήνες παρουσίασαν πολλές προκλήσεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία, όπως γεωπολιτικές αβεβαιότητες, ελλείψεις εφοδιασμού σε υλικά, αλλαγές στις συναλλαγματικές ισοτιμίες και, κατά το τέταρτο τρίμηνο, την παγκόσμια πανδημία του COVID-19. Όσον αφορά στον coronavirus, η Lenovo αξιοποίησε τη δύναμη των 30+ εργοστασίων της, αλλά και το δίκτυο κατασκευαστών της σε όλο τον κόσμο για να εξισορροπήσει την παραγωγή. Αυτή η γεωγραφική ισορροπία και η έμφυτη ευελιξία και ανθεκτικότητα ήταν στον πυρήνα της λειτουργικής αριστείας που έδειξε η Lenovo καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία συνέχισε να κατασκευάζει προϊόντα και να παραδίδει παραγγελίες σε πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια του 4ου τριμήνου. Στο μέλλον, η θεμελιώδης αυτή ικανότητα ευελιξίας της παραγωγής, μαζί με τη συνεχιζόμενη καινοτομία, θα συνεχίσουν να οδηγούν σε επιτυχή πορεία, καθώς η εταιρεία μπορεί να καλύψει τις μακροπρόθεσμες ευκαιρίες ανάπτυξης που δημιουργούν τα νέα δεδομένα της εργασίας και της μελέτης από το σπίτι. Αυτή η τάση δεν οδηγεί μόνο σε ανάπτυξη στον τομέα των υπολογιστών και των έξυπνων συσκευών, αλλά και στα υποστηρικτικά κέντρα δεδομένων και υποδομών για την τροφοδοσία γρηγορότερων δικτύων και ψηφιακής κατανάλωσης.

Επισκόπηση Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων Επιχειρηματικών Μονάδων
Το Intelligent Devices Group (IDG) της Lenovo συνεχίζει να ηγείται των ισχυρών επιδόσεων της εταιρείας. Το PC and Smart Devices (PCSD), μία από τις δύο επιχειρηματικές μονάδες του IDG, πρωτοστάτησε με ετήσια έσοδα που ανήλθαν σε περίπου 40 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, σημειώνοντας αύξηση 3,6% σε ετήσια βάση. Η κερδοφορία βελτιώθηκε, με ρεκόρ έσοδα προ φόρων ύψους 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ (σημειώνοντας αύξηση μεγαλύτερη από 18% από έτος σε έτος) και ρεκόρ PTI, που ανήλθε σε 5,9%, σημειώνοντας αύξηση 0,7 μονάδες από έτος σε έτος. Η Lenovo διατήρησε την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά Η / Υ, με μερίδιο μεγαλύτερο από 1 ποσοστιαία μονάδα πάνω από τον ανταγωνισμό, που έφτασε το 24,5% για ολόκληρο το έτος. Αυτή η ισχυρή, συνεχής ανάπτυξη καθοδηγείται από μια συνεπή στρατηγική για εστίαση και επένδυση σε τμήματα υψηλής ανάπτυξης, με Gaming, Workstations, Visuals, Thin and Light και Chromebooks να ξεπερνούν την αγορά με διψήφια όγκο.

Η δεύτερη επιχειρησιακή μονάδα του IDG, το Mobile Business Group (MBG), σημείωνε μια σημαντική χρονιά στην ανάπτυξή του έως το τέταρτο τρίμηνο, όπου υπέστη το αντίκτυπου του απαιτούμενου κλεισίματος του κεντρικού εργοστασίου smartphone της εταιρείας στο Wuhan, λόγω του COVID-19. Συνολικά, τα έσοδα από MBG μειώθηκαν και η απώλεια προ φόρων ήταν 43 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ενώ σημείωσε μείωση εσόδων κατά 96 εκατομμύρια δολάρια από έτος σε έτος. To MBG συνέχισε να εστιάζει στην καινοτομία, επιστρέφοντας στο premium κομμάτι της αγοράς με το εμβληματικό foldable smartphone Motorola razr.

To Data Center Group (DCG) σημείωσε μείωση των συνολικών εσόδων κατά 8,7% σε ετήσια βάση, λόγω της χαμηλότερης ζήτησης Hyperscale και της σημαντικής πτώσης των τιμών των εμπορευμάτων, αλλά τα έσοδα εκτός του Hypersclale αυξήθηκαν 5,3% από έτος σε έτος. Αυτό οφείλεται στη διψήφια αύξηση των εσόδων στα Software Defined Infrastructure (SDI), Storage και Software and Services. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από το χώρο του Storage αυξήθηκαν περισσότερο από 50% από έτος σε έτος. Επιπλέον, ο όγκος των servers εκτός Hyperscale αυξήθηκε κατά 14% και τα έσοδα του DCG στην Κίνας κατά 23% από έτος σε έτος. Επίσης, η εταιρεία παρέμεινε στην # 1 θέση σε High Performance Computing, με 173 από τα 500 κορυφαία συστήματα που λειτουργούν παγκοσμίως να υποστηρίζονται από Lenovo.

Τα Transformation business παρουσίασαν σταθερή πρόοδο. Τα έσοδα από το Smart IoT σχεδόν τετραπλασιάστηκαν (+ 296%) από έτος σε έτος, μέσω της αύξησης ζήτησης για επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα, για Smart Office και για Internet of Things. Η Smart Infrastructure αυξήθηκε κατά 37% από έτος σε έτος καθώς το Virtual Function Network ξεκίνησε να φέρνει έσοδα. Επίσης, τα έσοδα Smart Vertical υπερδιπλασιάστηκαν (+ 133%) χάρη στην ισχυρή ανάπτυξη του Data Intelligence Business Group, της έξυπνης υγειονομικής περίθαλψης και των έξυπνων λύσεων εκπαίδευσης. Τα Software & Services σημείωσαν μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά, με έσοδα ρεκόρ που ανήλθαν σε* 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, σημειώνοντας έτσι αύξηση 43,2% σε ετήσια βάση, ενώ αποτέλεσαν τον καταλύτη για τη συνολική μεταμόρφωση του Ομίλου.

Το Q4 σε στιγμιότυπα:

• Τα έσοδα του ομίλου για το τρίμηνο ήταν 10,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, μειωμένα κατά 9,7% σε ετήσια βάση. Τα έσοδα προ φόρων ήταν 77 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και τα καθαρά έσοδα 43 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
• Το PCSD (PC & Smart Devices) κινήθηκε πιο δυναμικά στο τέταρτο τρίμηνο. Τα έσοδα της επιχειρησιακή ομάδα του μειώθηκαν κατά 4,4% σε ετήσια βάση, αλλά τα έσοδα προ φόρων βελτιώθηκαν κατά 15% (525 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έναντι 458 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ) από έτος σε έτος, αυξάνοντας την κορυφαία κερδοφορία του κλάδου κατά 1 ολόκληρο βαθμό που, για τη χρονιά που μας πέρασε σημείωσε νέο ρεκόρ με ποσοστό 6,2%.
• Ο όγκος των PC ξεπέρασε την αγορά κατά τέσσερις μονάδες, διατηρώντας την ηγετική θέση της εταιρείας και τη # 1 θέση της στην παγκόσμια αγορά. Τα έσοδα από PC ξεπέρασαν την αγορά σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές ανά τον κόσμο.
• Το Mobile Business Group επηρεάστηκε από το COVID-19 διότι το βασικό εργοστάσιο smartphone της εταιρείας στο Wuhan έκλεισε για μεγάλο μέρος του τριμήνου. Παρά το γεγονός αυτό, η επιχείρηση αξιοποίησε το παγκόσμιο αποτύπωμα παραγωγής της και παρήγαγε 6 εκατομμύρια τηλέφωνα κατά τη διάρκεια του τριμήνου.
• Στα Data Center, ο όγκος των servers συνέχισε τη διψήφια αύξηση (14%) από έτος σε έτος. Τα έσοδα από το Hyperscale παρέμειναν μια πρόκληση, λόγω της σημαντικής πτώσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Eκτός Hyperscale τα έσοδα αυξήθηκαν κατά σχεδόν 4% από έτος σε έτος, από τα αποτελέσματα που σημείωσαν τα τμήματα των Software Defined Infrastructure, Storage, Software and Services.

  • LENOVO
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στο Final-4 το Κονέκτικατ 73-72 το Ντιουκ με κλέψιμο και τρίποντο από τα 10 μέτρα! (vids)

All Content

Με οκτώ παίκτες έμειναν οι Μπακς κι έχασαν 113-127 από τους Κλίπερς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΚΥΚΝΟΣ: Ξεπέρασε τα 40 εκατ. τζίρο με ώθηση από εξαγωγές και καινοτομία

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Τριήμερη δημόσια προσφορά για την αύξηση κεφαλαίου - Στα 0,8 ευρώ η τιμή διάθεσης

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές: Υψηλές επιβαρύνσεις για λίγους, μικρές επιστροφές για πολλούς - Τα πρώτα στοιχεία

All Content

United Group: Νέα θυγατρική στην Ελλάδα

All Content

ΣΟΚΕΕ: Οι ελληνικές εκθέσεις κινητήριος μοχλός της οικονομίας

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

All Content

Με Γιόκιτς οι Νάγκετς 116-93 τους Γουόριορς και Σενγκούν οι Ρόκετς 134-102 τους Πέλικανς (vids)

All Content

Σερί-ρεκόρ 31-0 οι Ράπτορς 139-87 τους Μάτζικ! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Nέο φορολογικό ν/σ: Τι αλλάζει σε πρόστιμα, μετρητά και κρυπτονομίσματα

All Content - BusinessNews.gr

Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Επάρκεια προϊόντων και συγκράτηση τιμών ενόψει Πάσχα

All Content - BusinessNews.gr

Νίκος Λαβίδας (ΑΒ Βασιλόπουλος): Χρονιά ανθεκτικότητας και επαναπροσδιορισμού για το ελληνικό επιχειρείν το 2026

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

FleetNews

Volvo Car Hellas: Μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες

CSRΝews.gr

FedEx: Συνεργασία με το Arbor Day Foundation και τη We4all για τη φύτευση 10.000 δέντρων σε Αθήνα και Εύβοια

CSRΝews.gr

Πασχαλινό Bazaar Humanity Greece 4 & 5 Απριλίου – Χειροποίητες Λαμπάδες & δώρα στην Αθήνα

CSRΝews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη του έργου του ΑΝΙΜΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η New SIA Greece συμμετέχει στο «Antivirus Crowdhackathon»
Η New SIA Greece συμμετέχει στο «Antivirus Crowdhackathon» 20/05/2020 - 13:36
Ίδρυμα Vodafone: Δέκα νέοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να προσφέρουν κοινωνικό έργο 20/05/2020 - 15:30
Ίδρυμα Vodafone: Δέκα νέοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να προσφέρουν κοινωνικό έργο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν είχα υποχρέωση να καταθέσω πόθεν έσχες - θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΓΣΕΕ
    30/03/2026 - 10:28 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νίκος Παπαθανάσης: Επιδότηση έως 95% για ανακαίνιση σπιτιών
    30/03/2026 - 10:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • DBRS: Αυξημένοι κίνδυνοι για τις οικονομίες Ελλάδας και Κύπρου, λόγω Μέσης Ανατολής
    30/03/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Premia Properties: Στο 4,1-4,4% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο των 150 εκατ. ευρώ
    30/03/2026 - 10:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πλαστικά Θράκης: Εξαγοράζει την BHA Holdings και ενισχύει την παρουσία σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
    30/03/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Λαβίδας (ΑΒ Βασιλόπουλος): Χρονιά ανθεκτικότητας και επαναπροσδιορισμού για το ελληνικό επιχειρείν το 2026
    30/03/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
  • ΕΣΠΑ: Ανακατεύθυνση πόρων ύψους 2,13 δισ ευρώ πέτυχε η Ελλάδα
    30/03/2026 - 09:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΒΕΠ: Οι μη ενεργειακές εξαγωγές των χωρών του Κόλπου και οι γεωοικονομικές επιπτώσεις
    30/03/2026 - 09:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπερταμείο: Εγκρίνει την ΑΜΚ της CrediaBank, αλλά δεν συμμετέχει - Οι λόγοι
    30/03/2026 - 09:49 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΕΚΠΑ: Εκτοξεύονται τρεις ελληνικοί νανοδορυφόροι ERMIS από βάση των ΗΠΑ
    30/03/2026 - 09:44 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μητσοτάκης: Διατηρούμε εφεδρείες αν επιδεινωθεί η κατάσταση
    29/03/2026 - 11:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Naval Group: Διευρύνει τη στρατηγική της παρουσία στην Ελλάδα
    29/03/2026 - 11:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιο γρήγορο ίντερνετ, λιγότερη γραφειοκρατία: Πώς το νέο νομοσχέδιο αλλάζει το διαδίκτυο στην Ελλάδα
    29/03/2026 - 11:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Χιλιάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα κατά του Τραμπ
    29/03/2026 - 13:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ελληνική οικονομία: Η μείωση του δημόσιου χρέους και η ανάπτυξη θα συνεχισθούν παρά το σοκ του πολέμου
    29/03/2026 - 12:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INNEWS: Νέος head της υπηρεσίας Sponsorvalue o Θοδωρής Τζαβιδόπουλος

30/03/2026 - 07:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

FedEx: Συνεργασία με το Arbor Day Foundation και τη We4all για τη φύτευση 10.000 δέντρων σε Αθήνα και Εύβοια

30/03/2026 - 07:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Γιόκιτς οι Νάγκετς 116-93 τους Γουόριορς και Σενγκούν οι Ρόκετς 134-102 τους Πέλικανς (vids)

30/03/2026 - 06:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η γνωστή συνταγή για τους Θάντερ 111-100 τους Νικς (vid)

30/03/2026 - 06:25
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

30/03/2026 - 05:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Formula 1 και Allwyn επεκτείνουν τη συνεργασία τους με νέα πολυετή συμφωνία

27/03/2026 - 15:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πασχαλινό Bazaar Humanity Greece 4 & 5 Απριλίου – Χειροποίητες Λαμπάδες & δώρα στην Αθήνα

27/03/2026 - 14:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo