Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δύο ελληνικές startups ξεχώρισαν σε κορυφαία ευρωπαϊκά προγράμματα
Newsroom Newsroom
STARTUPS
06/07/2020 · 15:09

Δύο ελληνικές startups ξεχώρισαν σε κορυφαία ευρωπαϊκά προγράμματα

Για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης

Δύο εμβληματικά προγράμματα του EIT Health που συμβάλλουν στην άμεση βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης, ανακοίνωσαν τους φετινούς φιναλίστ που θα διεκδικήσουν όχι μόνο την προσοχή των επενδυτών, αλλά και την καθοδήγηση, τη χρηματοδοτική υποστήριξη και μία θέση στο βάθρο κατά τη διάρκεια των Grand Finals στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Στο Πρόγραμμα Headstart, το EIT Health αποφάσισε να υποστηρίξει 89 νεοσύστατες υπηρεσίες υγείας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων 17 ομάδων από τις περιοχές Innostars.

Επτά νεοσύστατες επιχειρήσεις προέρχονται από την Ιταλία, δύο από την Πορτογαλία, την Πολωνία και την Εσθονία και μία από την Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και τη Λετονία. Όλες οι ομάδες που επιλέχθηκαν λαμβάνουν 40.000 € για να αναπτύξουν τις καινοτομίες τους και να προσελκύσουν ιδιωτικές επενδύσεις. Οι startups θα διαγωνιστούν για επιπλέον 10.000 € κατά τη διάρκεια των τελικών. Φέτος, περισσότερες από 150 αιτήσεις προήλθαν μόνο από αναπτυσσόμενες περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης, αριθμός τριπλάσιος από τον αντίστοιχο του 2019.

«Το κλειδί για την ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων υγείας βρίσκεται στα χέρια της επόμενης γενιάς: τα νέα ταλέντα αναπτύσσουν τις λύσεις υγειονομικής περίθαλψης του μέλλοντος. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη, καθοδήγηση και ευκαιρίες δικτύωσης για αυτούς. Είμαι πολύ περήφανη που βλέπω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί ταλαντούχοι νέοι, από περιοχές που τα οικοσυστήματα καινοτομίας είναι σε ανάπτυξη, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε σημαντικές λύσεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υγεία των ανθρώπων και να εξασφαλίσουν μακροβιότητα και ποιότητα ζωής», δήλωσε η Inês Matias, Διαχειρίστρια προγραμμάτων Δημιουργίας και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας του EIT Health InnoStars.

Η ελληνική ομάδα που επιλέχθηκε από το πρόγραμμα Headstart είναι η Booking Clinic Research P.C. Φέτος, το EIT Health επέκτεινε το φάσμα του διαγωνισμού Headstart για να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσεων για την καταπολέμηση της νόσου COVID-19 και επέλεξε νεοσύστατες επιχειρήσεις οι οποίες θα αναπτύξουν προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την Ευρώπη να περιορίσει, να θεραπεύσει και να διαχειριστεί αυτή την ασθένεια. Η λύση της Booking Clinic συνδέει τους ασθενείς με γιατρούς που θα τους καθοδηγήσουν διαδικτυακά, αλλά και με κλινικές αναφοράς για τη νόσο, μέσω μιας έξυπνης, διαδικτυακής πλατφόρμας. Η εταιρεία συνεργάζεται με τον παγκόσμιο ανθρωπιστικό οργανισμό Γιατροί του Κόσμου, για να προσφέρει δωρεάν διαδικτυακή ιατρική υποστήριξη σε ασθενείς που αναζητούν συμβουλές για την COVID-19, βασιζόμενη πάντα στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Το δεύτερο εμβληματικό πρόγραμμα, το EIT Health Catapult, προσφέρει 40.000 ευρώ, 20.000 ευρώ και 10.000 ευρώ για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση στις κατηγορίες: ιατρικής τεχνολογίας (medtech), ψηφιακής υγείας (digitalhealth), βιοτεχνολογίας (biotech). Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στις επιχειρήσεις, υποστήριξη για δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου, διαπραγμάτευση επενδυτικών συμφωνιών, εκπαίδευση για την παρουσίαση της ιδέας τους, καθώς και διευκόλυνση πρόσβασης σε υψηλού επιπέδου expert mentors και επενδυτές. Μεταξύ των ομάδων που πέρασαν στην ημιτελική φάση βρίσκεται και μια εταιρία από την Ελλάδα - η RTSafe, με την τεχνολογία PseudoPatient® που παρέχει διασφάλιση ποιότητας για τον ασθενή που υπόκειται σε ακτινοθεραπεία για καρκίνο του εγκεφάλου, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο παρενεργειών κατά τη διάρκειά της.

Κόμβος του EIT Ηealth στην Ελλάδα είναι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ). «Το ΕΚΤ βρίσκεται στον πυρήνα του οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας της χώρας και μέσα από τα δυναμικά εξελισσόμενα προγράμματα του EIT Health ανοίγει δρόμους για τις εταιρίες που καινοτομούν στον τομέα της υγείας, δρόμους για ανάπτυξη (Scaling-up) συνέργειες και χρηματοδότηση που θα τις οδηγήσει πάνω από το valley of death. Ειδικότερα σε μια εποχή που η υγειονομική περίθαλψη έχει γίνει το βαρόμετρο για όλη την οικονομία, μέσα από το EIT Health το 2020 δώσαμε εστιασμένη ώθηση στις εταιρίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία να ξεπεράσει την πανδημία του νέου κορονοϊού αλλά και σε όσες προσπαθούν να συνεχίσουν το έργο τους σε απρόβλεπτους επιχειρηματικά καιρούς», ανέφερε ο Γιώργος Μέγας, Σύμβουλος Καινοτομίας του ΕΚΤ και συντονιστής του ελληνικού κόμβου.

EIT Health Headstart

Tο πρόγραμμα EIT Health Headstart παρέχει στις αναδυόμενες εταιρείες ευκαιρίες καθοδήγησης και χρηματοδότησης για να επιταχύνουν την ανάπτυξη και τη διάθεση στην αγορά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ζωής των Ευρωπαίων ασθενών και πολιτών. Με καθοδήγηση από τους τοπικούς διαχειριστές των προγραμμάτων Δημιουργίας και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας (Business Creation) του EIT Health, το πρόγραμμα προσφέρει υποστήριξη στις εταιρείες, καθώς ακολουθούν τα βήματα που απαιτούνται για να φέρουν λύσεις στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης, ουσιαστικά, της επαλήθευσης/επικύρωσης των κλινικών αναγκών, του ασθενούς ή του συστήματος παροχής υγειονομικής περίθαλψης για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Υποστηρίζονται, επίσης, με ανάπτυξη δεξιοτήτων και δικτύωση, ώστε να μπορούν να προσελκύσουν περαιτέρω οικονομική υποστήριξη από ιδιώτες επενδυτές.

EIT Health Catapult

Το EIT Health Catapult είναι καταγεγραμμένο ως ένα από τα έξι καλύτερα biotech events στην Ευρώπη. Είναι ένα πρόγραμμα κατάρτισης που ενισχύει την ανάπτυξη κορυφαίων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων υγείας μέσω της έκθεσης σε κορυφαίους εμπειρογνώμονες και διεθνείς επενδυτές. Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί και ενισχύει 42 ευρωπαϊκές νεοσύστατες εταιρείες στον τομέα της βιοτεχνολογίας, της τεχνολογίας και της ψηφιακής υγείας. Κατά τη διάρκεια πέντε ετών λειτουργίας, υποστηρίχθηκαν συνολικά 189 νεοσύστατες επιχειρήσεις, περισσότεροι από 225 ενεργοποιημένοι επενδυτές και 2.500 συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων συμβούλων, κριτών, επαγγελματιών υγείας. Το 2018 ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού στην κατηγορία Biotech ήταν η εταιρία Synoesis Therapeutics από την Ελλάδα.

EIT Health

Το EIT Health είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα στο πεδίο της καινοτομίας στον τομέα της υγείας. Αποτελούμενο από περίπου 150 εταίρους, το EIT Health είναι ένα μοναδικό ευρωπαϊκό δίκτυο κορυφαίων εταιρειών, πανεπιστημίων, κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και νοσοκομείων και ινστιτούτων. Ο ρόλος του EIT Health είναι να δομήσει ένα οικοσύστημα που θα επιτρέπει την ανάπτυξη της υγειονομικής περίθαλψης για το μέλλον, έτσι ώστε οι Ευρωπαίοι πολίτες να μπορούν να ζήσουν περισσότερο και υγιέστερα.

Το EIT Health αναβαθμίζει τις δεξιότητες των επαγγελματιών του τομέα της υγείας σε όλη την Ευρώπη, επενδύοντας στα καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και διευκολύνει την εμπορευματοποίηση καινοτόμων προϊόντων/λύσεων υγείας μέσα στην ΕΕ. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χρηματοδοτούμενες από δημόσιους πόρους πρωτοβουλίες στον τομέα της υγείας και υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT), όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο eithealth.eu.

EIT Health InnoStars

Ο συνεργατικός σχηματισμός (cluster) InnoStars είναι μία από τις επτά γεωγραφικές περιοχές του EIT Health. Καλύπτει το ήμισυ της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Πολωνίας, της Ουγγαρίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας, καθώς και πρόσθετες περιφέρειες που περιλαμβάνονται στο περιφερειακό πρόγραμμα καινοτομίας του ΕΙΚΤ - τα κράτη της Βαλτικής, την Κροατία, τη Σλοβακία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβενία, την Ελλάδα και τη Ρουμανία. Πρόκειται για μια ομάδα χωρών που χαρακτηρίζονται ως μέτριας καινοτομίας στον Ευρωπαϊκό Πίνακα Αποτελεσμάτων Καινοτομίας (European Innovation Scoreboard - EIS). Το InnoStars εστιάζει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εκπαίδευσης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, της υγιεινής διαβίωσης και της ενεργού γήρανσης στην περιοχή και στη μείωση του χάσματος μεταξύ των πρωτοπόρων περιφερειών και των περιφερειών που σημειώνουν πρόοδο.

Περιφερειακό Πρόγραμμα Καινοτομίας EIT RIS

Το Περιφερειακό Πρόγραμμα Καινοτομίας του ΕΙΤ (ΕΙΤ RIS) δημιουργήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) για να κλείσει το χάσμα μεταξύ των περιφερειών που είναι ηγέτες στην καινοτομία και των περιοχών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συμμετοχή των τοπικών Κόμβων. Στο πεδίο της υγειονομικής περίθαλψης, το πρόγραμμα εξελίσσεται από το 2016 και συντονίζεται από το EIT Health InnoStars. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 Κόμβους του EIT Health που βρίσκονται σε 13 χώρες της Ανατολικής, Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης. Αυτοί οι κόμβοι χρησιμεύουν ως σημεία πρόσβασης σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο από τα καλύτερα πανεπιστήμια, εταιρείες και τα έργα τους. Το πρόγραμμα στοχεύει στην επώαση των περιφερειών όπου δραστηριοποιείται, στην ανακάλυψη του μοναδικού ενεργητικού καινοτομίας και στη συμμετοχή καινοτόμων φορέων σε πανευρωπαϊκά προγράμματα και διαγωνισμούς.

Πηγή: iatronet.gr

  • BOOKING CLINIC
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Στο Κλίβελαντ ο Τζέιμς Χάρντεν σε ανταλλαγή με τον Ντάριους Γκάρλαντ

All Content - BusinessNews.gr

Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλοιάριο με μετανάστες

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Οι Πίστoνς 124-121 τους Νάγκετς και συνέχεια στα σερί νικών με Νικς, Σέλτικς, Σίξερς (vids)

All Content

Με Κούζμα οι Μπακς 131-115 τους Μπουλς -"Tριπλός" Τζόνσον στη νίκη Χoκς στο Μαϊάμι (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέος επενδυτικός γύρος 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για το Ferryhopper
Νέος επενδυτικός γύρος 2,6 εκατομμυρίων ευρώ για το Ferryhopper 29/06/2020 - 18:27
Το 41% των startups αντιμετωπίζει πτώση της ζήτησης 07/07/2020 - 14:04
Το 41% των startups αντιμετωπίζει πτώση της ζήτησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΕΤΤ: Απόσυρση παιχνιδιού με τηλεχειριστήριο JINXIANGHUANG 2629-T14B
    04/02/2026 - 10:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΔΑΑ: Νέος CEO ο Γεώργιος Καλλιμασιάς από 1η Φεβρουαρίου 2026
    04/02/2026 - 10:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Χατζηδάκης: Εγγύηση για τις επόμενες γενιές η συνταγματική ρήτρα δημοσιονομικής σταθερότητας
    04/02/2026 - 10:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Reuters: Tον Μάρτιο η πρώτη μεταφορά αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Εδραιώνεται στρατηγικά η Ελλάδα
    04/02/2026 - 10:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Coffee Berry: Ενίσχυση παρουσίας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά
    04/02/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανάκαμψη στη στεγαστική πίστη – Άνοδος σε επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια το 2025
    04/02/2026 - 10:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: Σύναψη συμφωνίας με τη Schroders Greencoat για τη πώληση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών 283 MW στο Ηνωμένο Βασίλειο
    04/02/2026 - 10:11 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Επιδότηση έως €1.300 για σύνδεση με αποχέτευση – Ποιοι είναι δικαιούχοι
    04/02/2026 - 10:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Προσωρινή μη διαθεσιμότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και του ιστότοπου
    04/02/2026 - 09:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Δένδιας: Επαφές με ηγετικά στελέχη του Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον
    04/02/2026 - 09:39 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική
    03/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή
    03/02/2026 - 17:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Yalco: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Ανδρέας Σκύρλας
    03/02/2026 - 12:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη
    03/02/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Τριπλός" Χάρτενσταϊν στην 40ή νίκη Θάντερ, 30άρα Γκιλέσπι, 22 ασίστ ο Κόλιερ! (vids)

04/02/2026 - 08:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Speak no Evil» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

04/02/2026 - 08:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

04/02/2026 - 08:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Κούζμα οι Μπακς 131-115 τους Μπουλς -"Tριπλός" Τζόνσον στη νίκη Χoκς στο Μαϊάμι (vids)

04/02/2026 - 07:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo