Σάββατο, 25 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤΙΤΑΝ: Σημαντική ανάπτυξη το α' τρίμηνο του 2016
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
12/05/2016 · 03:00

ΤΙΤΑΝ: Σημαντική ανάπτυξη το α' τρίμηνο του 2016

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση 19%.

Το πρώτο τρίμηνο του 2016 οι δραστηριότητες του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σημείωσαν σημαντική ανάπτυξη, κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης δυναμικής ανόδου της αγοράς στις ΗΠΑ, αλλά και της βελτιωμένης απόδοσης των εργοστασίων στην Αίγυπτο, αποτέλεσμα των πρόσφατων επενδύσεων. Θετική επίδραση είχε επίσης ο σχετικά ήπιος χειμώνας, σε σύγκριση με τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το πρώτο τρίμηνο του 2015. Οι πωλήσεις ήταν υψηλότερες σε όλους τους γεωγραφικούς τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου, εκτός της Ελλάδας.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε €337,8 εκ., παρουσιάζοντας αύξηση 19% σε σύγκριση με πέρυσι. Τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων αυξήθηκαν κατά 86% στα €43,3 εκ. Τα καθαρά αποτελέσματα μετά τα δικαιώματα μειοψηφίας και την πρόβλεψη για φόρους επηρεάστηκαν αρνητικά από τις συναλλαγματικές διακυμάνσεις, ειδικά από την υποτίμηση της Αιγυπτιακής Λίρας έναντι του Ευρώ κατά 19%, παρουσιάζοντας ζημίες τριμήνου €18,6 εκ., έναντι κερδών €6,6 εκ. το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

Οι ζημιές από τις συναλλαγματικές διαφορές προέρχονται κυρίως από την αποτίμηση δανειακών υποχρεώσεων (συμπεριλαμβανομένων των ενδοομιλικών) σε ευρώ από τις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου που δραστηριοποιούνται σε Αίγυπτο και ΗΠΑ. Οι συναλλαγματικές ζημίες ανήλθαν σε €25,1 εκ. το 1ο τρίμηνο του 2016 έναντι κερδών €27 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Λειτουργικά αποτελέσματα

Η αμερικανική αγορά παραμένει κύριος μοχλός ανάπτυξης για τον Τιτάνα. Η συνεχιζόμενη ανάκαμψη της οικοδομικής δραστηριότητας, και οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το 1ο τρίμηνο του έτους, σε συνδυασμό με την απόδοση των εκτεταμένων επενδύσεων που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος, οδήγησαν σε σημαντική άνοδο των αποτελεσμάτων.

Ο κύκλος εργασιών στις ΗΠΑ παρουσίασε αύξηση κατά 34% και ανήλθε σε €174,4 εκ. (32% αύξηση σε $), ενώ τα λειτουργικά κέρδη τριπλασιάστηκαν και ανήλθαν σε €17,9 εκ., έναντι €5,8 εκ. το 2015.
Στην Ελλάδα, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα παρέμεινε σχεδόν σε αδράνεια, βαθιά επηρεασμένη από την κρίση της ελληνικής οικονομίας και τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα. Η επιβολή των capital controls επιδείνωσε τις δυσκολίες. Η ελάχιστη εγχώρια ζήτηση δομικών υλικών βασίστηκε στα δημόσια έργα, ενώ η συνολική κατανάλωση παρουσίασε πτώση έναντι του 1ου τριμήνου του 2015.

Η αυξανόμενη έμφαση στις εξαγωγές, καθώς και το χαμηλότερο κόστος καυσίμων, αντιστάθμισαν σε μεγάλο μέρος τις απώλειες της εσωτερικής αγοράς. Συνολικά, ο κύκλος εργασιών του Τομέα Ελλάδας και
Δυτικής Ευρώπης το πρώτο τρίμηνο του έτους μειώθηκε κατά 4,5% και ανήλθε σε €62,4 εκ. Τα λειτουργικά κέρδη, EBITDA, ανήλθαν σε €8,3 εκ., από €9,2 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Οι αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης επηρεάστηκαν ευνοϊκά από τον ηπιότερο χειμώνα σε σύγκριση με πέρυσι, παρουσιάζοντας σημαντική εποχική βελτίωση αποτελεσμάτων. Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 27,6% και ανήλθε σε €35,8 εκ. και τα λειτουργικά κέρδη ανήλθαν σε €6,3 εκ., έναντι €4,2 εκ. το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Στην Αίγυπτο, η ζήτηση συνεχίζει να κινείται ανοδικά. Η λειτουργία των θυγατρικών του Ομίλου στην Αίγυπτο σημείωσε σημαντική βελτίωση. Η παραγωγή των εργοστασίων κινήθηκε σε επίπεδα σημαντικά υψηλότερα του αντίστοιχου περσινού τριμήνου, χάρη στη λειτουργία σε μεγάλο ποσοστό με χρήση στερεών καυσίμων, επανερχόμενη στα προ κρίσης καυσίμων επίπεδα του 2013. Οι επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Όμιλος αρχίζουν να αποδίδουν. Από τα τέλη Μαρτίου έχει τεθεί σε λειτουργία και ο δεύτερος μύλος άνθρακα στο εργοστάσιο του Beni Suef, εξασφαλίζοντας την ομαλή και ανταγωνιστικότερη λειτουργία του εργοστασίου με χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Το πρώτο τρίμηνο του 2016 ο κύκλος εργασιών στην Αίγυπτο αυξήθηκε κατά 8,3% στα €65,2 εκ. και τα λειτουργικά αποτελέσματα αυξήθηκαν σε €10,8 εκ. από €4 εκ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Στην Τουρκία, λόγω του ηπιότερου χειμώνα το πρώτο τρίμηνο του 2016, τα αποτελέσματα της Adocim (η οποία ανήκει κατά 50% στον Όμιλο ΤΙΤΑΝ) ήταν υψηλότερα του περασμένου έτους με αναλογούντα κέρδη στον Τιτάνα €0,7 εκ.

Ο καθαρός δανεισμός του Ομίλου στο τέλος του πρώτου τριμήνου διαμορφώθηκε σε €605 εκ. και ήταν χαμηλότερος κατά €17 εκ. σε σύγκριση με το τέλος του 2015.

Ο Όμιλος βρίσκεται στο δεύτερο χρόνο υλοποίησης Αναπτυξιακού Επενδυτικού Προγράμματος ύψους €350εκ. (Titan Growth Capex Program) που αποτελείται από μια σειρά επενδύσεων που στοχεύουν στην εκμετάλλευση ευκαιριών ανάπτυξης εργασιών, κυρίως στις ΗΠΑ, στη μείωση του λειτουργικού κόστους (περιλαμβανομένων των επενδύσεων για χρήση στερεών και εναλλακτικών καυσίμων στην Αίγυπτο) και, τέλος, στη διατήρηση της ανταγωνιστικής λειτουργίας των μονάδων του.

Οι κεφαλαιουχικές επενδυτικές δαπάνες του Ομίλου το πρώτο τρίμηνο του 2016 ανήλθαν σε €27,3 εκ. έναντι €34,9 εκ. το αντίστοιχο διάστημα του 2015.

Προοπτικές για το 2016

Οι τάσεις των αγορών που διαπιστώθηκαν στις αρχές του έτους είναι συμβατές με τις θετικές προοπτικές για τον Όμιλο το 2016, παρά τις σημαντικές αβεβαιότητες και προκλήσεις. Η συγκρατημένη αυτή αισιοδοξία οφείλεται στη βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων που αναμένονται στις δύο σημαντικότερες αγορές του Ομίλου σήμερα: τις ΗΠΑ και την Αίγυπτο.

Η ανάκαμψη του κλάδου κατασκευών στις ΗΠΑ αναμένεται να συνεχιστεί, με κινητήρια δύναμη τα ακίνητα οικιστικής χρήσης, τα εμπορικά ακίνητα και, σε μικρότερο βαθμό, τα δημόσια έργα. Με βάση την ανάπτυξη που παρουσιάζει η αγορά και τις θετικές προοπτικές, ο Όμιλος προγραμματίζει και για το 2016 εκτεταμένες επενδύσεις στις ΗΠΑ με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης του και τη βελτίωση της απόδοσης των δραστηριοτήτων του. Στην Αίγυπτο παρά τις μακροοικονομικές ανισορροπίες, η ζήτηση δομικών υλικών αναμένεται να συνεχίσει να κινείται ανοδικά.

Ο Όμιλος συνεχίζει τις επενδύσεις για τη λειτουργία των γραμμών παραγωγής με στερεά και εναλλακτικά καύσιμα, προκειμένου να εξασφαλίσει την ενεργειακή επάρκεια και να βελτιώσει τα κοστολόγια των εργοστασίων του. Ήδη από τα τέλη Μαρτίου 2016 έχει ξεκινήσει η πλήρης λειτουργία του εργοστασίου του Beni Suef με στερεά καύσιμα, ενώ στο τέταρτο τρίμηνο του 2016 αναμένεται να ολοκληρωθούν και τα έργα για τη λειτουργία με στερεά καύσιμα και του εργοστασίου της Αλεξάνδρειας.

Στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οικονομική ανάκαμψη εξακολουθεί να επηρεάζεται από την οικονομική αδυναμία των γειτονικών χωρών της Ευρωζώνης, που αποτελούν τους κύριους επενδυτικούς και εμπορικούς εταίρους της περιοχής. Ωστόσο, αρχίζουν να διαφαίνονται κάποια περιθώρια βελτίωσης της κατασκευαστικής δραστηριότητας από τα χαμηλά επίπεδα των τελευταίων ετών.

Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι η ζήτηση στο σύνολο του έτους θα βελτιωθεί οριακά, χάρη στην προοπτική το δεύτερο εξάμηνο να είναι καλύτερο συγκρινόμενο με τη βύθιση του αντίστοιχου περυσινού εξαμήνου, αλλά θα παραμείνει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Οι τρέχουσες συνθήκες δεν οδηγούν σε αισιόδοξες προοπτικές εξέλιξης, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, καθώς η ανάκαμψη του κλάδου εξαρτάται άμεσα από την οικονομική ανάπτυξη και την επακόλουθη ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών. Ο Όμιλος έχει λάβει σειρά μέτρων προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των εργοστασίων του, των οποίων η παραγωγή και το 2016 αναμένεται να διοχετευτεί κατά το μεγαλύτερο μέρος σε εξαγωγικούς προορισμούς και σε συνθήκες πολύ έντονου ανταγωνισμού.

  • ΤΙΤΑΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αγωνία στην "αυλαία" της GBL - Tα σενάρια για τις εκκρεμότητες

All Content

Παράλληλη μετάδοση όλων των αγώνων της GBL στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου

All Content - BusinessNews.gr

Theon International: Στόχος για τζίρο 1 δισ. ευρώ έως το 2029 – Επιταχύνεται η τεχνολογική και διεθνής επέκτασή

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 3,86%, άνοδος 4,68% από τις αρχές του 2026 - Το επενδυτικό story των τραπεζών

All Content - BusinessNews.gr

Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται θα είμαστε εδώ για εσάς»

All Content

In-house παραγωγές στο μικροσκόπιο: Η προειδοποίηση της EPA και η άποψη της PACT

All Content

Στην Birdie η καμπάνια για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

FleetNews

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

FleetNews

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

FleetNews

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

All Content

Ιωνικός Ιωνίας-Ελευθερούπολη και ΔΕΚΑ-Αρετσού σήμερα στη National League 1 (live streams)

All Content

Με Τζέιμς-Σμαρτ οι Λέικερς 112-108 στην παράταση και 3-0 τους Ρόκετς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Pernod Ricard Hellas: «Σφηνάκι» +223% στα κέρδη σε μια αγορά που υποχωρεί

All Content - BusinessNews.gr

Y/KNOT Invest: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ, αντλήθηκαν €22,78 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Επενδύσεις €24 δισ. έως το 2030 - Τι προβλέπει το νέο στρατηγικό, επενδυτικό πλάνο

FleetNews

Η επαναχρησιμοποίηση μπαταριών BEV, προτιμότερη της ανακύκλωσης;

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen περνά στην αντεπίθεση στην Κίνα

CSRΝews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

CSRΝews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

CSRΝews.gr

ΘΕΟΝΗ: Συμμετοχή στον διάπλου της +πλευσης, στηρίζοντας κοινότητες ακριτικών νησιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Audiovisual: Νέος εσωτερικός ελεγκτής ο Ι. Σταματάκος
Audiovisual: Νέος εσωτερικός ελεγκτής ο Ι. Σταματάκος 12/05/2016 - 03:00
FULGOR AE: Αυξημένες πωλήσεις και κερδοφορία το 2015 12/05/2016 - 03:00
FULGOR AE: Αυξημένες πωλήσεις και κερδοφορία το 2015

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • DEF2025-Ελληνικό: Δεν είναι ένα κλειστό έργο για λίγους - Ενσωματώνεται στην πόλη και βελτιώνει την καθημερινότητα
    25/04/2026 - 11:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παιδικές κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ: Έρχονται 70.000 voucher – Δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις
    25/04/2026 - 10:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • DEF2026 - Σ. Ζαχαράκη: Η Ελλάδας ως διεθνής κόμβος εκπαίδευσης
    25/04/2026 - 10:24 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Theon International: Στόχος για τζίρο 1 δισ. ευρώ έως το 2029 – Επιταχύνεται η τεχνολογική και διεθνής επέκτασή
    25/04/2026 - 09:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    25/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
    24/04/2026 - 21:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται θα είμαστε εδώ για εσάς»
    24/04/2026 - 21:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    24/04/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Απριλίου
    24/04/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο αρχείο η έρευνα της ομοσπονδιακής εισαγγελίας σε βάρος του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ
    24/04/2026 - 19:10 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μακρόν σε Μητσοτάκη: «Αν η κυριαρχία σας απειλείται θα είμαστε εδώ για εσάς»
    24/04/2026 - 21:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • 24 Απρίλη 2026: 111 χρόνια μετά τη γενοκτονία των Αρμενίων
    24/04/2026 - 16:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Αθώος ο Νίκος Ρωμανός, αποφυλακίζεται άμεσα – Ένοχες οι δύο γυναίκες
    24/04/2026 - 11:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Επιπλέον 37.000 νοικοκυριά εντάσσονται στο «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»
    24/04/2026 - 21:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 3,86%, άνοδος 4,68% από τις αρχές του 2026 - Το επενδυτικό story των τραπεζών
    24/04/2026 - 18:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αγωνία στην "αυλαία" της GBL - Tα σενάρια για τις εκκρεμότητες

25/04/2026 - 07:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ιωνικός Ιωνίας-Ελευθερούπολη και ΔΕΚΑ-Αρετσού σήμερα στη National League 1 (live streams)

25/04/2026 - 06:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

24/04/2026 - 12:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: «Τα τραγούδια μας, η Φωνή μας» – Νέα μουσική ζώνη στη Φωνή της Ελλάδας

24/04/2026 - 11:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
FleetNews
fleetnews.gr

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

23/04/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

23/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo