Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Από αριστερά προς τα δεξιά: Jaap Gebraad, Γενικός Γραμματέας, Waterborne Technology Platform, Καθηγητής Δημήτριος Δαλακλής, World Maritime University, Κωνσταντίνος Σαββιολίδης, Διευθυντής Ναυτικής Εκπαίδευσης, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ηλίας Μπίσιας, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Ναυτιλίας, Εμπορίου και Μεταφορών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Καθηγητής Ιωάννης Γκόλιας, Διοικητής του Ιδρύματος Ευγενίδου,λ Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Σπύρος Ζολώτας, Vice President της RINA, Παναγιώτης Καρούτσος, Crew Manager, Atlantic Bulk Carriers, Παρασκευή Παπαλεωνίδα, Ειδικός στα Maritime English, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, Ελευθερία Τελειώνη, Υποδιευθύντρια Εκδόσεων, Ίδρυμα Ευγενίδου, Αναστασία Ανδρίτσου, Country Director, British Council, Κατερίνα Πάλλα, Επικεφαλής Marine Learning, Athens Open Innovation Hub, RINA και Cliff Parry, Διευθυντής Εκπαιδευτικού Κέντρου, British Council Από αριστερά προς τα δεξιά: Jaap Gebraad, Γενικός Γραμματέας, Waterborne Technology Platform, Καθηγητής Δημήτριος Δαλακλής, World Maritime University, Κωνσταντίνος Σαββιολίδης, Διευθυντής Ναυτικής Εκπαίδευσης, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ηλίας Μπίσιας, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Ναυτιλίας, Εμπορίου και Μεταφορών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Καθηγητής Ιωάννης Γκόλιας, Διοικητής του Ιδρύματος Ευγενίδου,λ Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Σπύρος Ζολώτας, Vice President της RINA, Παναγιώτης Καρούτσος, Crew Manager, Atlantic Bulk Carriers, Παρασκευή Παπαλεωνίδα, Ειδικός στα Maritime English, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, Ελευθερία Τελειώνη, Υποδιευθύντρια Εκδόσεων, Ίδρυμα Ευγενίδου, Αναστασία Ανδρίτσου, Country Director, British Council, Κατερίνα Πάλλα, Επικεφαλής Marine Learning, Athens Open Innovation Hub, RINA και Cliff Parry, Διευθυντής Εκπαιδευτικού Κέντρου, British Council
Νewsroom Νewsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/06/2026 · 15:04

Ίδρυμα Ευγενίδου: Εκδήλωση στα Ποσειδώνια 2026 για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων της νέας γενιάς ναυτικών

Παρουσιάστηκαν η συνεργασία του Ιδρύματος με το World Maritime University του IMO και η ψηφιακή πλατφόρμα Maritime English που εξελίσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Oυσιαστικές απαντήσεις στην κορυφαία πρόκληση της ανάγκης εκπαίδευσης και αναβάθμισης δεξιοτήτων της επόμενης γενιάς ναυτικών έδωσε το Ίδρυμα Ευγενίδου, μαζί με κορυφαίους εκπροσώπους της διεθνούς ναυτιλιακής εκπαίδευσης και βιομηχανίας, μέσα από μία υψηλού επιπέδου εκδήλωση στο πλαίσιο της μεγάλης, διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2026.

Αξιοποιώντας 70 χρόνια εμπειρίας και προσφοράς του Ιδρύματος Ευγενίδου στην εκπαίδευση, τη γνώση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων στην Ελλάδα, καθώς και ένα δίκτυο σημαντικών διεθνών συνεργασιών, η εκδήλωση με τίτλο «Skilling and Upskilling the NextGen Seafarers: Eugenides Foundation Advances into the International Education Ecosystem», επικεντρώθηκε στις μεγάλες μεταβολές που διαμορφώνουν το μέλλον της ναυτιλίας και της ναυτικής εκπαίδευσης.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, τόνισε ότι «η ναυτιλία βρίσκεται ενώπιον μιας περιόδου βαθύτατου μετασχηματισμού, καθώς η πράσινη μετάβαση, η ψηφιοποίηση, η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες απαιτήσεις ασφάλειας μεταβάλλουν ριζικά το περιβάλλον του κλάδου». Όπως επεσήμανε, «το μέλλον της ναυτιλίας θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τους ανθρώπους της και από την ικανότητά τους να προσαρμόζονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της εποχής».

1._O_Πρόεδρος_του_Ιδρύματος_Ευγενίδου_κ._Λεωνίδας_Δημητριάδης-Ευγενίδης_9702d.jpg

Αναφερόμενος στη στρατηγική του Ιδρύματος Ευγενίδου, υπογράμμισε τη διαρκή ενίσχυση της διεθνούς του παρουσίας μέσω συνεργασιών με κορυφαίους οργανισμούς και θεσμούς, όπως το World Maritime University, το Waterborne Technology Platform, το British Council και η RINA. Τόνισε ότι «μόνο μέσα από τη στενή συνεργασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, των διεθνών οργανισμών και της πολιτείας μπορεί να διασφαλιστεί ότι η ναυτική εκπαίδευση θα παραμένει διαρκώς επικαιροποιημένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες που διαμορφώνουν οι τεχνολογικές, περιβαλλοντικές και γεωπολιτικές εξελίξεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα Maritime English του Ιδρύματος Ευγενίδου, το οποίο παρέχει σύγχρονη ψηφιακή εκπαίδευση, αξιολόγηση και πιστοποίηση γλωσσικών δεξιοτήτων σύμφωνα με τα πρότυπα του IMO και της Σύμβασης STCW, σε συνεργασία με το British Council και τη RINA.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Δημητριάδης-Ευγενίδης υπογράμμισε ότι «η επένδυση στη νέα γενιά ναυτικών αποτελεί επένδυση στη βιωσιμότητα, την ασφάλεια και την ανταγωνιστικότητα της παγκόσμιας ναυτιλίας, καθώς, παρά τη ραγδαία τεχνολογική πρόοδο, η ναυτιλία θα παραμείνει διαχρονικά μια βιομηχανία ανθρώπων».

Με την Τεχνητή Νοημοσύνη, την αυτοματοποίηση και την πράσινη μετάβαση να επαναπροσδιορίζουν τον κλάδο, η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και προσαρμογή των δεξιοτήτων των ναυτικών καθίσταται καθοριστική για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Ανταποκρινόμενο σε αυτή την ανάγκη, το Ίδρυμα Ευγενίδου ανέπτυξε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύστημα εκμάθησης και αξιολόγησης ναυτικών στην αγγλική γλώσσα (Maritime English). Στο πλαίσιο της απόφασης για μετάβαση από έντυπα βιβλία σε ψηφιακούς εκπαιδευτικούς πόρους, το Ίδρυμα ξεκίνησε την προσπάθεια από τα Maritime English Αυτή η επιλογή καθοδηγήθηκε κυρίως από τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν τα Αγγλικά για το ναυτιλιακό επιχειρείν αλλά και για επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους δόκιμους να βελτιώνουν τις γλωσσικές δεξιότητες του κάθε ναυτικού ξεχωριστά, ανάλογα με τον ρυθμό που επιθυμεί ο καθένας. Η πλατφόρμα συμμορφώνεται με τα πρότυπα του IMO και του STCW, ενώ περιλαμβάνει ένα εργαλείο για την αξιολόγηση του αποκτηθέντος επιπέδου γνώσης Αγγλικών και ένα εργαλείο για την πιστοποίηση αυτού του επιπέδου μέσω κατάλληλης εξέτασης, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο και τον ιταλικό νηογνώμονα RINA.

Ο Καθηγητής Ιωάννης Γκόλιας, Διοικητής του Ιδρύματος Ευγενίδου, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου στην ναυτική εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη. Συνδυάζοντας την εκπαιδευτική εμπειρογνωμοσύνη και τις ισχυρές δεξιότητες γραφής, τα διεθνή πρότυπα αξιολόγησης της αγγλικής γλώσσας και την τεχνογνωσία της ναυτιλιακής βιομηχανίας, η συνεργασία εργάζεται για τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και παγκοσμίως αναγνωρισμένου πλαισίου μάθησης, αξιολόγησης και πιστοποίησης για τα Maritime English. Αυτό το ολοκληρωμένο οικοσύστημα θα βελτιώσει την απασχολησιμότητα και θα προωθήσει τη διεθνή κινητικότητα του ανθρώπινου δυναμικού στον ναυτιλιακό τομέα, θέτοντας παράλληλα ένα νέο σημείο αναφοράς για την ψηφιακή ναυτική εκπαίδευση παγκοσμίως».

2._Ο_Καθηγητής_Ιωάννης_Γκόλιας_Διοικητής_του_Ιδρύματος_Ευγενίδου_938de.jpg

Μέσα στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη μετάβαση από τα συμβατικά βιβλία σε ψηφιακό και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό για τη ναυτική εκπαίδευση, το Ίδρυμα Ευγενίδου έχει επίσης αναπτύξει δύο επιπλέον μαθήματα τα οποία εφαρμόζονται πιλοτικά με επιτυχία στις Ναυτικές Ακαδημίες.

Προκειμένου να επιτύχει αυτή τη μετάβασή, το Ίδρυμα έχει καταλήξει σε συμφωνία με το Υπουργείο Ναυτιλιακών Υποθέσεων και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την υλοποίηση ενός 42μηνου έργου με στόχο την ενίσχυση και των 104 μαθημάτων που διδάσκονται στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού. Το έργο θα αναπτύξει ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο με τη μορφή εκπαιδευτικού υλικού που συνδέεται με την υπάρχουσα διδακτέα ύλη των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, με στόχο τη βελτίωση τόσο της μαθησιακής διαδικασίας όσο και της ποιότητας της ναυτικής εκπαίδευσης.

Η πρωτοβουλία θα υποστηρίξει, επίσης, τους εκπαιδευτές στην αποτελεσματική ενσωμάτωση αυτού του υλικού στη διδασκαλία τους και στον συνεχή εμπλουτισμό τους, ανταποκρινόμενη στις εξελισσόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο Ψηφιακό Αποθετήριο Μάθησης για να φιλοξενήσει όλο το σχετικό υλικό, ενώ θα δημιουργηθεί ένα Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (LMS) για να συνδέσει αυτό το υλικό απευθείας με τα προγράμματα σπουδών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού. Το έργο, που αποτελεί μια σημαντική επένδυση στο μέλλον της ναυτικής εκπαίδευσης, έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση ύψους 5,9 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ και αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Το Ίδρυμα Ευγενίδου παρουσίασε, επίσης, τη νέα συνεργασία του με το World Maritime University (WMU) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO). Η συμφωνία περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ακαδημαϊκής και εκπαιδευτικής συνεργασίας στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών, με ορίζοντα πενταετίας και δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης. Κεντρικό άξονα της συμφωνίας αποτελεί ο κοινός σχεδιασμός και η υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης των εκπαιδευτών (Train-the-Trainers) για επαγγελματίες της ναυτιλίας. Το ζήτημα αυτό αποκτά αυξανόμενο ενδιαφέρον ενόψει των εξελίξεων στον ΙΜΟ, οι οποίες υποδεικνύουν μια μερική μετατόπιση από την εμπειρία σε πλοία στη χρήση προσομοιωτών για εκπαίδευση.

Εξίσου σημαντική πτυχή της συνεργασίας αποτελεί η χορήγηση υποτροφίας από το Ίδρυμα Ευγενίδου, η οποία από το φθινόπωρο του 2026 και για πέντε έτη καλύπτει πλήρως τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης ενός/μίας υποψηφίου/ας από την Ελλάδα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Maritime Affairs του WMU στο Μάλμε της Σουηδίας. Το WMU δεσμεύεται να αποδέχεται κάθε χρόνο έναν πλήρως χρηματοδοτούμενο φοιτητή, υπό την προϋπόθεση πλήρωσης των ακαδημαϊκών κριτηρίων εισαγωγής.

Παράλληλα, προβλέπεται συνεργασία μεταξύ των βιβλιοθηκών των δύο φορέων με στόχο την ανταλλαγή γνώσης, την ενίσχυση της ψηφιακής πρόσβασης και την ανάπτυξη υβριδικών και διαδραστικών εκπαιδευτικών εργαλείων.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητριάδης-Ευγενίδης, «η συμφωνία επιβεβαιώνει την κοινή δέσμευση των δύο οργανισμών για την προώθηση της ναυτικής εκπαίδευσης, της έρευνας, της κατάρτισης και της ανάπτυξης δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της ναυτιλίας και των ωκεανών. Μέσα από τη συνεργασία αυτή ενισχύεται η σύνδεση της Ελλάδας με τη διεθνή ακαδημαϊκή και ναυτιλιακή κοινότητα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση μιας νέας γενιάς στελεχών που θα συνδυάζουν επιστημονική γνώση, τεχνολογική επάρκεια και προσήλωση στις αρχές της βιωσιμότητας και της διεθνούς συνεργασίας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του WMU κ. Maximo Q. Mejia Jr., τόνισε: «Οι ναυτικοί του αύριο θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από τεχνικές γνώσεις. Θα χρειαστούν ψηφιακή παιδεία, γνώση του κυβερνοχώρου, συστημική σκέψη, προσαρμοστικότητα και δέσμευση στη δια βίου μάθηση. Η προετοιμασία τέτοιων επαγγελματιών απαιτεί συλλογική προσπάθεια. Το Ίδρυμα Ευγενίδου κουβαλάει μια πλούσια κληρονομιά εκπαιδευτικής αριστείας, τεχνολογικής καινοτομίας και υπηρεσιών προς τη ναυτιλιακή κοινότητα. Το WMU, που ιδρύθηκε από τον ΙΜΟ, συνεισφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών της ναυτιλίας, ερευνητών, εκπαιδευτικών και υπευθύνων χάραξης πολιτικής, με στόχο μια ασφαλέστερη, πιο αποδοτική και βιώσιμη ναυτιλία. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία του WMU με το Ίδρυμα Ευγενίδου θα δημιουργήσει σημαντικά οφέλη για τη ναυτιλιακή κοινότητα που υπηρετούμε και οι δύο».

3._O_Πρόεδρος_του_WMU_κ._Maximo_Q._Mejia_Jr_c7cd0.jpg

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκπρόσωποι της Διοίκησης του Ιδρύματος Ευγενίδου, της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής και ναυτιλιακής κοινότητας, και της ελληνικής πολιτείας, ανέδειξαν την κρίσιμη σημασία της αναβάθμισης δεξιοτήτων των νέων ναυτικών σε ένα περιβάλλον συνεχών τεχνολογικών, περιβαλλοντικών και κανονιστικών αλλαγών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν:

  • Η ενσωμάτωση των σύγχρονων αναγκών της ναυτιλιακής βιομηχανίας στα εκπαιδευτικά προγράμματα
  • Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ναυτικής εκπαίδευσης, με αξιοποίηση διαδραστικών εργαλείων και τεχνολογιών προσομοίωσης
  • Η ενίσχυση της διασύνδεσης μεταξύ εκπαίδευσης και πραγματικών επιχειρησιακών συνθηκών στη ναυτιλία
  • Η ανάπτυξη νέων διεθνών συνεργασιών που διευρύνουν το εκπαιδευτικό οικοσύστημα της ναυτιλίας

«Στο Ίδρυμα Ευγενίδου, βλέπουμε τον ρόλο μας όχι απλώς ως υποστηρικτής της ναυτικής εκπαίδευσης, αλλά ως μια ενεργή γέφυρα μεταξύ της παράδοσης και του μετασχηματισμού – μεταξύ της συσσωρευμένης σοφίας της ελληνικής ναυτιλίας και των απαιτήσεων μιας ταχέως εξελισσόμενης παγκόσμιας βιομηχανίας. Αλλά κανένα ίδρυμα δεν μπορεί να το κάνει αυτό μόνο του», επεσήμανε ο Δρ. Γκόλιας και κατέληξε: «Η κλίμακα και η ταχύτητα της αλλαγής στον τομέα μας απαιτούν βαθύτερη συνεργασία από ποτέ:

μεταξύ ακαδημαϊκών κύκλων και βιομηχανίας, μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, μεταξύ εκείνων που σχεδιάζουν την εκπαίδευση και εκείνων που ζουν την πραγματικότητα της θαλάσσιας υπηρεσίας καθημερινά. Εάν καταφέρουμε να κλείσουμε αυτά τα κενά, όχι μόνο θα αντιμετωπίσουμε την πρόκληση των δεξιοτήτων, αλλά θα ενισχύσουμε επίσης τα ίδια τα θεμέλια της θαλάσσιας ασφάλειας, της ανθεκτικότητας και της αριστείας».

  • ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
  • ·
  • WORD MARITIME UNIVERSITY
  • ·
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2026
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ για τρία χρόνια

All Content

Τελικοί μέρος δεύτερο απόψε στο T-Center για Παναθηναϊκό AKTOR-Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Dakos Food Industries: Δάκος και Ήλιος ενώνουν δυνάμεις - Rebranding, επενδύσεις και εξαγωγική ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Επίσημα στην Ελλάδα η Uber Eats - Ιδρύθηκε η θυγατρική

All Content - BusinessNews.gr

Profile: Στροφή στην αμυντική τεχνολογία, διεθνής επέκταση και νέες εξαγορές

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Κεμ Μπιρτς!

All Content

Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

All Content - BusinessNews.gr

Bally’s Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της evoke έναντι 243 εκατ. λιρών

All Content - BusinessNews.gr

Καλοκαίρι ελέγχων: Η ΑΑΔΕ επιστρατεύει αλγόριθμους για τον εντοπισμό φοροφυγάδων - Στο στόχαστρο 4.000 επιχειρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Στάσσης: Η ΔΕΗ μετασχηματίζεται από εταιρεία ενέργειας σε εταιρεία τεχνολογίας

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες , στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Mediobanca: Στα €53 η τιμή-στόχος για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Mediobanca: Στα €53 η τιμή-στόχος για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ 05/06/2026 - 14:47
ΕΤΑΔ: Υπογραφή μακροχρόνιας μίσθωσης του «Ξενία Καρτερού», στο Ηράκλειο 05/06/2026 - 15:13
ΕΤΑΔ: Υπογραφή μακροχρόνιας μίσθωσης του «Ξενία Καρτερού», στο Ηράκλειο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ: Κατέσχεσε 415.000 λαθραία τσιγάρα στο «Ελ. Βενιζέλος» - Στα 85.000 ευρώ οι διαφυγόντες δασμοί
    05/06/2026 - 16:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνείται ότι επηρέασε έρευνες για διαφθορά στο κόμμα του
    05/06/2026 - 16:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τριπλή διεθνής διάκριση για την «ΧΩΤΟΣ ΑΒΕΕ» στα Superior  Taste  Awards 2026
    05/06/2026 - 16:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank Στα 4,9 δισ. δολάρια το δανειακό χαρτοφυλάκιο του shipping το 2026
    05/06/2026 - 15:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Το ευρώ ενισχύεται 0,21%, στα 1,1644 δολάρια
    05/06/2026 - 15:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H ΕΕ δηλώνει ικανοποιημένη με τη διεξαγωγή άμεσων διαπραγματεύσεων από πλευράς του Ζελένσκι
    05/06/2026 - 15:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.372,93 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,39%
    05/06/2026 - 15:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: Δέχεται κριτική για τη διαγραφή μηνύματος του Μακρόν στην φον ντερ Λάιεν για τη συμφωνία Mercosur
    05/06/2026 - 15:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΟΑΕ: "Θέτει σε ισχύ κατάπαυση του πυρός στο μέτωπο κοντά στον ουκρανικό πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια"
    05/06/2026 - 15:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Ανάπτυξη 2% το α’ τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα
    05/06/2026 - 15:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επίσημα στην Ελλάδα η Uber Eats - Ιδρύθηκε η θυγατρική
    04/06/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα επίθεση της Ryanair στη Fraport Greece:«Σχεδιάζει να αυξήσει 390% τα τέλη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας»
    04/06/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Σημαντική μείωση των ανατιμήσεων μετά την ΠΝΠ για την αθέμιτη κερδοφορία
    04/06/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2026 – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
    04/06/2026 - 16:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Kpler: Τέσσερα ιρανικά τάνκερ με 7 εκατ. βαρέλια πετρελαίου εξήλθαν από τα Στενά του Ορμούζ παρά τον αποκλεισμό
    04/06/2026 - 19:15 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γλαύκος/Έσπερος-ΧΑΝΘ στο πρώτο μπαράζ ανόδου στην Elite League -Oι διαιτητές (live stream)

05/06/2026 - 12:41
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες , στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Transfer market: Οι κινήσεις των 14 ομάδων της GBL

05/06/2026 - 12:36
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ρυθμός 94.9: Ταξίδι στην Τήνο για έναν τυχερό ακροατή

05/06/2026 - 11:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι Σιδηρόδρομοι Ελλάδος (ΟΣΕ) παρουσίασαν το νέο τους λογότυπο

05/06/2026 - 11:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo