Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Προϊόν της Χρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο - Οι μεγάλοι νικητές
Νewsroom Νewsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
07/04/2026 · 13:31

Προϊόν της Χρονιάς 2026: Η καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων στο προσκήνιο - Οι μεγάλοι νικητές

Η διαχρονική δέσμευση των ελληνικών επιχειρήσεων στην καινοτομία αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά στην Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνούς θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που διοργανώνει η Direction.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Προϊόντα και υπηρεσίες που επενδύουν σταθερά στην καινοτομία και έχουν κατορθώσει να ξεχωρίζουν γι’ αυτό, τιμήθηκαν και επιβραβεύθηκαν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στη φετινή Τελετή Απονομής των βραβείων του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», που αντιπροσωπεύει από το 2018 στην Ελλάδα και την Κύπρο η Direction Βusiness Network.

Βραβεία_Προϊόν_της_Χρονιάς_2026_002_03163.jpg

Στην όγδοη διοργάνωση της νέας εποχής του θεσμού στην Ελλάδα διακρίθηκαν προϊόντα και υπηρεσίες από 37 διαφορετικές κατηγορίες, τα οποία στο εξής θα μπορούν να φέρουν το λογότυπο «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς 2026». Η απονομή των διακρίσεων πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου παρευρέθηκαν επιχειρηματικά στελέχη, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, τιμώντας με την παρουσία τους τη σημαντική βραδιά.

Αιθουσα_be72d.jpg
Η αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Αναλυτικά, «Προϊόν της Χρονιάς» αναδείχθηκαν τα εξής: Sun Protection Drops SPF 50+ Luxurious SunCare της Intermed (Αντηλιακό Προσώπου), Rowenta X-Clean Wet & Dry της Groupe SEB (Ασύρματη Ηλεκτρική Σκούπα Χειρός), Septona Dermasoft Bodywash της Septona (Αφρόλουτρα), Alpiland Cottage Cheese της Desserta Hellas (Cottage Cheese), e-contract nrg της nrg Supply and Trading (e-Contract Ενέργειας), Arla Protein Pudding της Arla Foods Hellas (Επιδόρπιο Γάλακτος), Ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη της Eurimac (Ζυμαρικά), Worldline POS της Worldline Greece (Ηλεκτρονικές Πληρωμές), Pescanova Πανέ της Pescanova Hellas (Θαλασσινά Πανέ), veo Φυτικές Ράβδοι Νικοτίνης της British American Tobacco (Θερμαινόμενες Ράβδοι), Klinex Power Foam Spray της Ελαΐς - Unilever Hellas (Καθαριστικό Μπάνιου), Seméli LOW της Ελληνικά Οινοποιεία (Κρασί με Χαμηλό Αλκοόλ), Septona Dermasoft Handwash της Septona (Κρεμοσάπουνα), Endless #goodmood Dream+ της Endless EC (Μαλακτικό Ρούχων), BabyCare 99% Water της Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής (Μωρομάντηλα), Sensodyne Clinical White Stain Protector της Haleon (Οδοντόκρεμα), Medifirst της Interamerican (Ολοκληρωμένο Σύστημα Φροντίδας Υγείας), OptoFresh Probio Relief της Intermed (Οφθαλμικό Διάλυμα), Babylino Premium Pants της Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής (Πάνες Βρακάκι), Dettol Πολυκαθαριστικό 24 Ώρες της Reckitt Benckiser Hellas (Πολυκαθαριστικό), Tsakiris Sticks Cup Flavors της Coca-Cola Hellas (Potato Chips), Protergia Picasso της Metlen Energy & Metals (Πρόγραμμα Ηλεκτρικής Ενέργειας), Arla Protein Food To Go της Arla Foods Hellas (Πρωτεϊνούχο Ρόφημα), Velo της British American Tobacco (Σακουλάκια Νικοτίνης), OGX Bond Protein Repair της Kenvue (Σαμπουάν Αναδόμησης), The Skin Pharmacist | Bakuchiol | Age Active της Intermed (Σειρά Αντιγήρανσης), Carefree Cotton Feel Normal IFW της Kenvue (Σερβιετάκια), Always Ultra της Procter & Gamble (Σερβιέτες), Knorr Σπιτικός Ζωμός με Γεύση Κόκκινου και Λευκού Κρασιού της Ελαΐς - Unilever Hellas (Σπιτικός Ζωμός), Φρέσκες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης της Μπάρμπα Στάθης (Συσκευασμένες Σαλάτες), glo Hyper της British American Tobacco (Συσκευή Θέρμανσης Καπνού), o.b. Extra Protect της Kenvue (Ταμπόν), Trata Salad Pocket Mexicana της ΚΟΝΒΑ (Τονοσαλάτα), Σημεία Εξυπηρέτησης Συναλλαγών Εναλλακτικών Δικτύων της Εθνικής Τράπεζας (Τραπεζική Εξυπηρέτηση σε Απομακρυσμένες Περιοχές), Trident Vibes της Perfetti Van Melle (Τσίχλες), Frulite Boost Μήλο - Φράουλα - Elderberry - Guava της Coca-Cola Hellas (Φρουτοποτό Energy), Amita Lemonades της Coca-Cola Hellas (Φρουτοποτό Λεμόνι).

Μπορείτε να δείτε όλα τα βραβευμένα προϊόντα εδώ: https://www.productoftheyear.gr/nikites-2026/

Όπως κάθε χρονιά, τα προϊόντα που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο θεσμό, αξιολογήθηκαν από μια Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών, την οποία απαρτίζουν επαγγελματίες του κλάδου του εμπορίου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και εμπειρογνώμονες/ειδικοί, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ικανοποιούνται τα κριτήρια της καινοτομίας. Η αξιολόγηση των συμμετοχών της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους των ECR Hellas, ΕΔΕΕ ( Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος), ΕΛΑΜ (Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ), ΕΣΕ ( Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας), ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), ΙΠΕ (Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας), ΠΣΒΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών και Αρωμάτων), ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος), ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων) και ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος). Σε συνέχεια αυτής της αξιολόγησης, τα επικρατέστερα προϊόντα στις αντίστοιχες κατηγορίες παρουσιάστηκαν στον εξειδικευμένο οργανισμό έρευνας αγοράς Circana και εντάχθηκαν στην πολύ μεγάλη καταναλωτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.200 ατόμων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Στην Τελετή Απονομής, ο Ευάγγελος Παπαλιός, εκδότης-διευθυντής της Direction Business Network, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής για όσους βραβεύθηκαν: «Η διάκρισή τους δεν είναι αποτέλεσμα συγκυρίας. Είναι το αποτέλεσμα μιας συνειδητής επιλογής να επενδύουν στην καινοτομία. Να αφιερώσουν χρόνο, πόρους και προσπάθεια για να δημιουργήσουν κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό, κάτι που να έχει πραγματική αξία για τον καταναλωτή. Γιατί, τελικά, σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτητα, η καινοτομία δεν είναι επιλογή. Είναι μονόδρομος».

Από τη μεριά του ο Ναπολέων Μαραβέγιας, γενικός γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η διοργάνωση, ανέφερε πως «τα προϊόντα που διακρίνονται δεν είναι μόνο αποτελεσματικά ή ποιοτικά, είναι εκείνα που καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, να προσφέρουν αξία, να δημιουργούν μια ουσιαστική εμπειρία στη χρήση τους. Η ιδιαιτερότητα αυτού του θεσμού έγκειται στο γεγονός ότι οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από την ίδια την κοινωνία των καταναλωτών. Δεν πρόκειται για μια κλειστή επιτροπή ή μια τυπική αξιολόγηση, αλλά για μια ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, που αντικατοπτρίζει την πραγματική προτίμηση και εμπιστοσύνη του κοινού. Αυτό προσδίδει στα βραβεία μια ξεχωριστή αξιοπιστία και αξία, που τα καθιστά σημείο αναφοράς τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ίδιους τους καταναλωτές.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Νατάσα Πατρινού.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε περίπου 40 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν, για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

  • ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2026
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άνετη νίκη για την Παρτιζάν πριν τον Παναθηναϊκό, 99-78 τη Βιέννη

All Content

Δύσκολη επικράτηση για την Μπαρτσελόνα, 89-86 τη Βαλένθια πριν τον Ολυμπιακό

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ επενδύσεων στην Ελλάδα σε υψηλά 16 ετών: Ισχυρή άνοδος, με άνισο αποτύπωμα

All Content - BusinessNews.gr

Αλλάζει ο χάρτης του εξωτερικού εμπορίου: Άνοδος εξαγωγών, φρένο στις εισαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Οι «άμυνες» των ελληνικών ομολόγων και μετοχών στη διεθνή αναταραχή - Οι ασπίδες προστασίας

All Content

McCann Greece: Στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατάταξη Experience Agency των Cannes Lions 2026

All Content

Retail Business Awards 2026: Το Retail είναι παντού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

WBL1: Ο ΠΑΟΚ 70-68 τον Άρη, εκτός έδρας νίκες για τον σαρωτικό Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (galleries)

All Content

WBL2: Ημέρα φιλοξενούμενων με επτά «διπλά» σε οκτώ αγώνες! (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός Χρυσός: Από τη Χαλκιδική το 12,5% της ευρωπαϊκής παραγωγής χρυσού

All Content - BusinessNews.gr

Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους από τις 12 Οκτωβρίου

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΝ: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για μείωση χρεώσεων ΥΚΩ, προστασία καταναλωτών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

CSRΝews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

CSRΝews.gr

Αίθουσα «Στέφανος Μάνος» η κεντρική αίθουσα του ΥΠΕΝ- Δηλώσεις Κυρ. Μητσοτάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Foot Locker: Στην Ερμού το δεύτερο κατάστημα Reimagined Evolution στην Ελλάδα
Foot Locker: Στην Ερμού το δεύτερο κατάστημα Reimagined Evolution στην Ελλάδα 07/04/2026 - 13:30
Lidl Ελλάς: Δέκα χρόνια καινοτομίας για το Competence Center WaWi στην Ελλάδα 07/04/2026 - 14:19
Lidl Ελλάς: Δέκα χρόνια καινοτομίας για το Competence Center WaWi στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έχασε την ζωή του και ο δεύτερος τραυματίας του δυστυχήματος στην Μότορ Όιλ
    11/10/2026 - 20:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    11/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο Βίσση και Καρβέλας – Στο επίκεντρο συναυλίες, περιοδείες και οικονομικές εκκρεμότητες
    11/10/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στοά Αρσακείου: Ανοιχτά και τις Κυριακές τα καταστήματα – Σε πλήρη λειτουργία η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ
    11/10/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Άγγελος Κορωνιός, πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής εντάσσεται στην ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
    11/10/2026 - 16:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τι προβλέπει η ελληνική πρόταση για έκτακτο μηχανισμό διαχείρισης μεταναστευτικών κρίσεων
    11/10/2026 - 15:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΑΙΔΑΛΟΣ: Τι δυνατότητες προσφέρει ο νέος υπερυπολογιστής - Εγκαίνια στις 19 Οκτωβρίου
    11/10/2026 - 15:11 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για μείωση χρεώσεων ΥΚΩ, προστασία καταναλωτών
    11/10/2026 - 14:36 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Διεθνές ενδιαφέρον για σεισμικές έρευνες σε Δυτική και Νότια Ελλάδα - Οι στόχοι
    11/10/2026 - 14:06 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • «Σπίτι μου 3»: Όλα όσα αλλάζουν για ηλικίες, εισοδήματα και όρια χρηματοδότησης
    11/10/2026 - 13:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ρεκόρ επενδύσεων στην Ελλάδα σε υψηλά 16 ετών: Ισχυρή άνοδος, με άνισο αποτύπωμα
    11/10/2026 - 10:00 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Στοά Αρσακείου: Ανοιχτά και τις Κυριακές τα καταστήματα – Σε πλήρη λειτουργία η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ
    11/10/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Άγγελος Κορωνιός, πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής εντάσσεται στην ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
    11/10/2026 - 16:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικός Χρυσός: Από τη Χαλκιδική το 12,5% της ευρωπαϊκής παραγωγής χρυσού
    11/10/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εδραιώνεται ως πυλώνας σταθερότητας - Ενισχύει τον ρόλο της ως ενεργειακός κόμβος
    11/10/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άνετη νίκη για την Παρτιζάν πριν τον Παναθηναϊκό, 99-78 τη Βιέννη

11/10/2026 - 20:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δύσκολη επικράτηση για την Μπαρτσελόνα, 89-86 τη Βαλένθια πριν τον Ολυμπιακό

11/10/2026 - 19:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 6η Ετήσια Συνάντηση Lean In Network Greece-Athens στις 11 Οκτωβρίου

09/10/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ELABET Ονομαστικός Χορηγός της ΚΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τη φετινή αγωνιστική σεζόν

09/10/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

09/10/2026 - 13:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

09/10/2026 - 13:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo