Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ElvalHalcor: Ισχυρό εννεάμηνο με άνοδο κερδοφορίας και μείωση δανεισμού - Στα €98,1 εκατ. τα καθαρά κέρδη
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
17/11/2025 · 20:10

ElvalHalcor: Ισχυρό εννεάμηνο με άνοδο κερδοφορίας και μείωση δανεισμού - Στα €98,1 εκατ. τα καθαρά κέρδη

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 3% σε σύγκριση με την περσινή περίοδο, γεγονός που αποτυπώνει την ισχυρή ζήτηση για τα προϊόντα της εταιρείας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η ElvalHalcor ανακοίνωσε ισχυρές επιδόσεις για το εννεάμηνο, παρουσιάζοντας υψηλή λειτουργική κερδοφορία και σημαντική μείωση του καθαρού δανεισμού, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική πορεία της σε ένα περιβάλλον με αυξημένες προκλήσεις για τον κλάδο.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα, η οργανική κερδοφορία (a-EBITDA) ενισχύθηκε στα 189,2 εκατ. ευρώ, έναντι 180 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2024. Παράλληλα, ο συνολικός δανεισμός υποχώρησε κατά 102,7 εκατ. ευρώ, ενώ ο καθαρός δανεισμός μειώθηκε κατά 48,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα στοιχεία της 30ής Σεπτεμβρίου 2024. Σημαντική ήταν και η αποκλιμάκωση του καθαρού χρηματοοικονομικού κόστους, το οποίο μειώθηκε κατά 22,5%, δηλαδή κατά 7,8 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2025.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο, ο όγκος πωλήσεων αυξήθηκε κατά 3% σε σύγκριση με την περσινή περίοδο, γεγονός που αποτυπώνει την ισχυρή ζήτηση για τα προϊόντα της εταιρείας. Οι υψηλότερες τιμές LME το 2025, σε σχέση με το 2024, συνέβαλαν επίσης στις θετικές επιδόσεις, αν και το κόστος ενέργειας παρέμεινε αυξημένο, επηρεάζοντας το λειτουργικό περιβάλλον. Επιπλέον, στην αγορά των ΗΠΑ επιβλήθηκε δασμός 50% στις εισαγωγές χαλκού και αλουμινίου, μια εξέλιξη που δημιουργεί πρόσθετες προκλήσεις για τις εξαγωγικές δραστηριότητες του κλάδου.

Η συνολική εικόνα του εννεαμήνου δείχνει ότι η ElvalHalcor συνεχίζει να καταγράφει ανθεκτικότητα και ισχυρή διαχειριστική αποτελεσματικότητα, παρά τις έντονες διακυμάνσεις και τις διεθνείς πιέσεις που διαμορφώνουν το οικονομικό περιβάλλον.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής του κλάδου αλουμινίου, Νικόλαος Καραμπατέας, δήλωσε:

«Μετά τo επιτυχημένο πρώτο εξάμηνο του 2025, ο κλάδος αλουμινίου συνέχισε την ανοδική του πορεία με αυξημένο όγκο πωλήσεων σε απαιτητικούς τομείς, ιδιαίτερα στην άκαμπτη και εύκαμπτη συσκευασία. Αξιοποιήσαμε περαιτέρω τη δυναμικότητα του εργοστασίου μας, μετά την ολοκλήρωση των πρόσφατων επενδύσεών μας. Κατά το τρίτο τρίμηνο παρακολουθήσαμε στενά τις διεθνείς εμπορικές συνθήκες, οι οποίες επηρεάστηκαν αναπόφευκτα από την επιβολή δασμών στις εισαγωγές των ΗΠΑ. Παρά το δυσμενές αυτό περιβάλλον, η οικονομική μας επίδοση παραμένει ισχυρή, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική μας να επενδύσουμε στην επέκταση της παραγωγικής μας δυναμικότητας και στις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες, καθώς και να χτίσουμε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας. Με βάση αυτή τη δυναμική, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά μας, δημιουργώντας βιώσιμη αξία μαζί με τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και τους λοιπούς συμμέτοχους.»

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Γενικός Διευθυντής του κλάδου χαλκού, Πάνος Λώλος, ανάφερε:

«Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2025, ο κλάδος χαλκού παρουσίασε ισχυρές επιδόσεις, αυξάνοντας τον όγκο πωλήσεων. Το οικονομικό περιβάλλον παρέμεινε απαιτητικό, καθώς η απειλή των δασμών των ΗΠΑ και η επιβολή συντελεστή 50% τον Αύγουστο επηρέασαν τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών και αύξησαν την αβεβαιότητα. Αυτό επηρέασε περαιτέρω τους κλάδους στους οποίους κυρίως δραστηριοποιείται η εταιρεία, όπως οι βιομηχανικές εφαρμογές και ο τομέας των κατασκευών. Ωστόσο, οι επιδόσεις μας παρέμειναν ισχυρές, καθώς επικεντρωθήκαμε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με έμφαση στη βελτίωση του κόστους και στη διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης. Η πρόσφατη ολοκλήρωση του επενδυτικού μας προγράμματος στη θυγατρική Sofia Med ενισχύει τη θέση του κλάδου, επεκτείνοντας τη δυναμικότητα και το πελατολόγιό μας, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τη βιωσιμότητα των λειτουργιών μας.»

Επισκόπηση

Ισχυρές επιδόσεις για τον Όμιλο ElvalHalcor στο εννεάμηνο του 2025. Οι όγκοι πωλήσεων συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, ιδιαίτερα στον κλάδο αλουμινίου, ο οποίος αξιοποίησε τη νέα δυναμικότητα μετά την ολοκλήρωση του επενδυτικού του προγράμματος. Από την άλλη πλευρά, το δυσμενές γεωπολιτικό περιβάλλον, οι εμπορικοί δασμοί και το αυξημένο ενεργειακό κόστος περιόρισαν, σε κάποιο βαθμό, τον ρυθμό αύξησης της κερδοφορίας του Ομίλου.

Οι τιμές των μετάλλων στο LME σημείωσαν σημαντική άνοδο κατά το πρώτο τρίμηνο της χρήσης, ενώ αποκλιμακώθηκαν στα τέλη Μαρτίου. Για το υπόλοιπο διάστημα έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025, οι τιμές παρουσίασαν ανοδική τάση. Η μέση τιμή του αλουμινίου διαμορφώθηκε στα 2.300 ευρώ ανά τόνο το εννεάμηνο του 2025 έναντι 2.178 ευρώ ανά τόνο το αντίστοιχο διάστημα του 2024, δηλαδή αυξημένη κατά 5,6%. Η μέση τιμή του χαλκού ήταν 8.554 ευρώ ανά τόνο έναντι 8.403 ευρώ ανά τόνο το αντίστοιχο διάστημα του 2024, αυξημένη κατά 1,8%, ενώ η μέση τιμή του ψευδαργύρου ανήλθε σε 2.483 ευρώ ανά τόνο έναντι 2.473 ευρώ ανά τόνο το εννεάμηνο του 2024, σημειώνοντας αύξηση 0,4%.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις για το εννεάμηνο του 2025 ανήλθαν σε 2.741,5 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 5,8% σε σύγκριση με 2.590,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2024, ως αποτέλεσμα τόσο της αύξησης των όγκων όσο και των υψηλότερων τιμών LME. Τα αναπροσαρμοσμένα ενοποιημένα κέρδη πριν από φόρους, τόκους, αποσβέσεις, αποτελέσματα μετάλλου και λοιπά έκτακτα κέρδη και ζημίες (a-EBITDA), τα οποία απεικονίζουν καλύτερα την οργανική κερδοφορία του Ομίλου, αυξήθηκαν κατά 5,1%, φτάνοντας τα 189,2 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2025 έναντι 180,0 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2024.

Οι αυξημένοι όγκοι πωλήσεων και οι βελτιωμένες τιμές κατεργασίας συνέβαλαν στη βελτίωση των λειτουργικών επιδόσεων του Ομίλου. Ωστόσο, το υψηλότερο ενεργειακό κόστος και το δυσμενές μίγμα πωλήσεων επηρέασαν αρνητικά την κερδοφορία του Ομίλου. Τα λογιστικά αποτελέσματα μετάλλου ανήλθαν σε κέρδος 6,5 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 3,7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους λόγω των υψηλότερων τιμών LME, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 191,0 εκατ. ευρώ έναντι 173,2 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2024.

Η σημαντική μείωση του καθαρού δανεισμού του Ομίλου κατά 48,5 εκατ. ευρώ από την 30.09.2024, σε συνδυασμό με τα χαμηλότερα επιτόκια, οδήγησαν σε μείωση του καθαρού χρηματοοικονομικού κόστους κατά 22,5%, στα 26,8 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2025, από 34,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2024. Ο συνολικός δανεισμός διαμορφώθηκε σε 686,0 εκατ. ευρώ έναντι 788,8 εκατ. ευρώ στις 30.09.2024 και, αντίστοιχα, ο καθαρός δανεισμός σε 643,0 εκατ. ευρώ από 691,5 εκατ. ευρώ. Η μείωση αυτή επιτεύχθηκε μέσω της ισχυρής κερδοφορίας και των περιορισμένων επενδύσεων (57,7 εκατ. ευρώ), παρά τη σημαντική καταβολή μερισμάτων ύψους 33,8 εκατ. ευρώ (αυξημένα κατά 125% σε σχέση με το 2024). Ενώ η διαχείριση κεφαλαίου κίνησης παραμένει υψηλή προτεραιότητα και για τους δύο κλάδους, οι υψηλές τιμές LME, η ακανόνιστη ροή πρώτων υλών και η εποχικότητα επηρέασαν και τους δύο κλάδους.

Τέλος, τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν στα 98,1 εκατ. ευρώ για το εννεάμηνο του 2025, έναντι 75,8 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2024, ενώ τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε 93,6 εκατ. ευρώ για την περίοδο (ή 0,2499 ευρώ ανά μετοχή) από 70,9 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2024 (ή 0,1891 ευρώ ανά μετοχή).

  • ELVALHALCOR
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

NBA2K27: Στο Νο6 των ratings ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

All Content

Παπαθεοδώρου: Να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ από πέρυσι

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

Λος Άντζελες Λέικερς: Μπλόκο της Τζινι Μπας στην πώληση των μετοχών της οικογένειας

All Content

ΓΣ Αγίας Παρασκευής: Τίμησε τη Λυδία Χατήρα σε φιλικό με το Χάρβαρντ (pics)

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έναρξη Διαπραγμάτευσης της ΤREK Development στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Έναρξη Διαπραγμάτευσης της ΤREK Development στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών 17/11/2025 - 19:16
Η Euronext συγκέντρωσε πάνω από το 70% των μετοχών της ΕΧΑΕ στη Δημόσια Προσφορά 18/11/2025 - 08:31
Η Euronext συγκέντρωσε πάνω από το 70% των μετοχών της ΕΧΑΕ στη Δημόσια Προσφορά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών
    18/08/2026 - 11:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.616,49 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,51%
    18/08/2026 - 11:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,03%, στα 1,1579 δολάρια
    18/08/2026 - 11:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Ηπιες απώλειες και μικτές τάσεις στην έναρξη των συναλλαγών
    18/08/2026 - 10:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Meta στο εδώλιο για εθισμό ανηλίκων στο διαδίκτυο – Αποζημίωση 193 δισ. δολαρίων ζητούν 29 πολιτείες
    18/08/2026 - 10:21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Στο «κόκκινο» οι επιχειρηματικές πτωχεύσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση – Δεύτερη η Ελλάδα
    18/08/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε νέα τροχιά ανόδου οι τιμές του πετρελαίου, με τις ελπίδες για διέξοδο στον πόλεμο να εξανεμίζονται
    18/08/2026 - 09:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Ιράν απειλεί να περάσει στην «επίθεση», οι ΗΠΑ αποκλείουν παράταση της συμφωνίας εκεχειρίας
    18/08/2026 - 09:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ στο χαμηλότερο επίπεδο και των δυο θητειών του
    18/08/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο
    18/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου
    17/08/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία
    17/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal
    17/08/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Για τρίτη χρονιά στα Ανώγεια το 3x3 Βasketball Cretan Series by choco BIG

18/08/2026 - 07:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA2K27: Στο Νο6 των ratings ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

18/08/2026 - 06:20
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo