Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Real Consulting: Πωλήσεις στα €40,43 εκατ. ευρώ το 2024, με αύξηση 33,6% - Οι προοπτικές για το 2025
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
24/04/2025 · 19:09

Real Consulting: Πωλήσεις στα €40,43 εκατ. ευρώ το 2024, με αύξηση 33,6% - Οι προοπτικές για το 2025

Αύξηση 45% στα προσαρμοσμένα EBITDA το 2024.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Real Consulting ανακοινώνει τις ενοποιημένες οικονομικές επιδόσεις της για την χρήση του έτους 2024 σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).

Βασικότερα σημεία της κλειόμενης χρήσης 2024

Αύξηση 34% στον κύκλο εργασιών

Οι πωλήσεις για τη χρήση του 2024 ανήλθαν σε €40.437 χιλ. έναντι €30.265 χιλ. σε σχέση με την προηγούμενη χρήση, αυξημένες κατά 33,61% ως αποτέλεσμα της προσήλωσης του Ομίλου στην ορθή διαχείριση των ευκαιριών για ανάπτυξη των εσόδων επιβεβαιώνοντας την δημιουργία ενός ισχυρού μηχανισμού οργανικής ανάπτυξης.

Αύξηση 11% στο EBITDA και 45% στο Προσαρμοσμένο EBITDA

Τα Κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) του Ομίλου διαμορφώθηκαν στα €5.597 χιλ. έναντι €5.032 τη χρήση του 2023 παρουσιάζοντας αύξηση 11,23%. Εξαιρουμένης της επίπτωσης από τη λογιστική αποτύπωση του Προγράμματος δωρεάν διάθεσης μετοχών, σύμφωνα με τη μέθοδο της αγοραίας τιμής κατά το Διεθνές Πρότυπο Χρηματοοικονομικής Αναφοράς 2 (ΔΠΧΑ 2), τα προσαρμοσμένα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (προσαρμοσμένο EBITDA) του Ομίλου ανήλθαν σε €7.306 χιλ., έναντι €5.032 χιλ. κατά τη χρήση του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 45,18%.

Σημειώνεται ότι η συνολική επίπτωση της ανωτέρω λογιστικής αποτύπωσης ανέρχεται σε €2.581 χιλ., εκ των οποίων ποσό €1.709 χιλ. επιβάρυνε τα αποτελέσματα του 2024, ενώ το υπόλοιπο ποσό των €872 χιλ. προβλέπεται να επιβαρύνει τα αποτελέσματα του 2025. Για τις επόμενες διαχειριστικές χρήσεις μετά το 2025, δεν αναμένεται περαιτέρω λογιστική επίπτωση.

Αύξηση 1,6% στο EBT

Τα αποτελέσματα προ φόρων του Ομίλου ανήλθαν σε € 4.034 χιλ. από € 3.970 χιλ., εμφανίζοντας αύξηση 1,61% σε σχέση με τη συγκριτική περίοδο του 2023. Τα αποτελέσματα προ φόρων κατά την κλειόμενη χρήση για τον Όμιλο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο έχουν επιβαρυνθεί από την εφαρμογή της λογιστικής αποτύπωσης με βάση τη μέθοδο της αγοραίας τιμής του Προγράμματος δωρεάν διάθεσης μετοχών σύμφωνα με το ΔΠΧΑ 2 με το ποσό των € 1.709 χιλ.

Αύξηση 24% στα Μικτά Κέρδη

Λόγω της σταθερής ανάπτυξης των προϊόντων και υπηρεσιών του και της καλής χρηματοοικονομικής κατάστασης και σταθερής βάσης των πελατών που διαθέτει ο Όμιλος , τα μικτά αποτελέσματα του αυξήθηκαν κατά 24,40% και ανήλθαν σε € 14.413 χιλ. έναντι € 11.586 χιλ. σε σχέση με τη συγκριτική περίοδο του 2023.

Επιχειρηματική Ανασκόπηση Ομίλου

Κατά τη διάρκεια της κλειόμενης χρήσης, η Εταιρεία συνέχισε την ανοδική της πορεία στον χώρο της πληροφορικής, αναλαμβάνοντας και εκτελώντας σημαντικά έργα στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Η θετική αυτή πορεία αντικατοπτρίζεται στην οργανική της ανάπτυξη, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά μέσω της αύξησης των βασικών χρηματοοικονομικών της μεγεθών.

Αξιοποιώντας την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της, η Εταιρεία συνέβαλε ουσιαστικά στον ψηφιακό και επιχειρησιακό μετασχηματισμό των πελατών της, παραδίδοντας ή υλοποιώντας εντός του έτους σημαντικά έργα πληροφορικής και τεχνολογίας σε πληθώρα επιχειρήσεων και κλάδων της ελληνικής (και διεθνούς) αγοράς.

Ενδεικτικά, κατά τη διάρκεια της χρήσης, υπογράφησαν ή/και υλοποιήθηκαν τα ακόλουθα έργα:

To έργο υλοποίησης ολοκληρωμένου συστήματος ενδοεπιχειρησιακής οργάνωσης SAP S/4HANA στις εταιρίες CORAL Retail & Core Innovations καθώς και για τις εταιρείες της Δραστηριότητας Ηλεκτροπαραγωγής του Ομίλου Motor Oil, καθώς και για θυγατρικές του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σε Αίγυπτο και Τουρκία, τo έργο υλοποίησης της κλαδικής λύσης SAP for Healthcare για όλα τα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, το έργο Ανάπτυξης λύσης SAP Analytics Cloud Planning για την Ήρων, για την παρακολούθηση προϋπολογιστικών και απολογιστικών δεδομένων , τo έργo υλοποίησης ολοκληρωμένου συστήματος ενδοεπιχειρησιακής οργάνωσης SAP S/4HANA Rise στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αττικής Π.Ε (ΠΡΟ.ΣΥ.ΦΑ.ΠΕ), το έργο συγχώνευσης και γεωγραφικής επέκτασης για την Κλιάφας και τις θυγατρικές της σε Ισπανία και Πολωνία για τον Όμιλο Ελληνικά Γαλακτοκομεία, το έργο υλοποίησης Success Factors Employee Central & Performance / Goals για τον όμιλο εταιριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, το έργο υλοποίησης SAP ERP για την Triathlon Battery Solutions, θυγατρική του Ομίλου Sunlight στις Η.Π.Α, το έργο υλοποίησης της λύσης D365 Sales στην Optima Bank, το έργο υλοποίησης SAP S/4HANA για την εταιρία Eurobank Private Banking Luxemburg, παροχή υπηρεσιών ασφάλειας (Cyber Security, Perimeter Network Security, EndPoint Security, Monitoring, Security Strengthening) στην Astir Group και στον Όμιλο Φειδάκη καθώς και σειρά έργων Microsoft D365 για πελάτες όπως NetCompany, Obrela, Total Energies, Sekavin, και Columbia.

Η συνεχής ανάληψη και επιτυχής υλοποίηση σύνθετων έργων αποτελεί ισχυρή ένδειξη της τεχνολογικής επάρκειας, της εμπιστοσύνης των πελατών και της δυναμικής παρουσίας της Εταιρείας στην αγορά.

Παράλληλα με την ισχυρή παρουσία της στον ιδιωτικό τομέα, η Εταιρεία ενίσχυσε και διεύρυνε σημαντικά τη δραστηριότητά της στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αναλαμβάνοντας έργα εκσυγχρονισμού κρίσιμων υποδομών. Η διείσδυση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της Εταιρείας για ενεργό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Ενδεικτικά έργα που υπογράφηκαν εντός της χρήσης:

• ΕΥΔΑΠ (Απρίλιος 2024): Υπογραφή σύμβασης με την Ένωση Εταιρειών Deloitte – Real Consulting – Priority για την υλοποίηση του νέου πληροφοριακού συστήματος ERP SAP RISE (S/4HANA Private Cloud). Το έργο περιλαμβάνει τη σχεδίαση, προμήθεια, παραμετροποίηση, παραγωγική λειτουργία και υποστήριξη του συστήματος, καθώς και τη διάθεση των απαιτούμενων αδειών λογισμικού. Το νέο ERP καλύπτει τις λειτουργικές περιοχές των χρηματοοικονομικών, εφοδιαστικής αλυσίδας, διαχείρισης οχημάτων/μηχανημάτων, έργων, λειτουργίας και συντήρησης εξοπλισμού, διαχείρισης υγειονομικού, παραγωγής και αποθηκών (Warehouse Management System).

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) (Ιούνιος 2024): Υπογραφή σύμβασης με την Ένωση Εταιρειών Deloitte – Real Consulting για την υλοποίηση του νέου πληροφοριακού συστήματος ERP SAP RISE (S/4HANA Private Cloud) για τον Όμιλο ΔΕΗ. Το έργο υλοποιείται ως “turn-key solution”, στοχεύοντας στην κάλυψη υφιστάμενων και μελλοντικών επιχειρησιακών αναγκών μέσω της βελτιστοποίησης, αυτοματοποίησης και απλοποίησης των διαδικασιών, και της διαμόρφωσης σύγχρονων επιχειρηματικών μοντέλων.

• Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Ιούλιος 2024): Υπογραφή της 2ης Εκτελεστικής Σύμβασης της Συμφωνίας Πλαίσιο με αντικείμενο την υλοποίηση προσθηκών και τροποποιήσεων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΟΠΣΔΠ), με στόχο την υποστήριξη των υπηρεσιών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και των οικονομικών υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης.

• Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. (Δεκεμβρίος 2024): Υπογραφή σύμβασης από την Ένωση Εταιρειών NOVA M.A.E. – Real Consulting A.E. για την υλοποίηση του έργου «Οριζόντιες παρεμβάσεις ψηφιακού μετασχηματισμού σε εποπτευόμενους φορείς του Υπουργείου Υγείας» – Τμήμα 5. Το έργο αφορά την εγκατάσταση και υποστήριξη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ ΥΠΕ) των Υγειονομικών Περιφερειών καθώς και της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.)

Προοπτικές για το 2025

Η Εταιρεία αξιοποιεί τις ευνοϊκές συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά, ως αποτέλεσμα του ψηφιακού μετασχηματισμού του δημόσιου τομέα και της επιτάχυνσης του επιχειρησιακού μετασχηματισμού στον ιδιωτικό τομέα. Σε συνδυασμό με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της, το υλοποιούμενο επενδυτικό πλάνο και τους σαφώς καθορισμένους αναπτυξιακούς στόχους, διαμορφώνεται ένα θετικό πλαίσιο προσδοκιών για τη χρήση του 2025 καθώς και για τη μεσοπρόθεσμη περίοδο.

Η αναπτυξιακή στρατηγική της Εταιρείας εστιάζει στην οργανική ανάπτυξη, καθώς και στη στοχευμένη γεωγραφική και θεματική επέκταση σε επιλεγμένες αγορές, ενισχύοντας τις υφιστάμενες επιχειρησιακές δυνατότητες και αναπτύσσοντας νέες. Παράλληλα, προωθείται η είσοδος σε νέους τομείς δραστηριότητας όπου η Εταιρεία μπορεί να προσφέρει ουσιαστική προστιθέμενη αξία σε φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις υποδομές της. Η υλοποίηση της στρατηγικής αυτής εκτιμάται ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση του ενοποιημένου κύκλου εργασιών και της οργανικής κερδοφορίας (EBITDA), σε σύγκριση με τα αντίστοιχα μεγέθη της χρήσης 2024.

Τέλος, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής ενίσχυσης της εταιρικής διακυβέρνησης και της διαφάνειας, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τη μετάταξη της Εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ·
  • REAL CONSULTING
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βαλένθια: Κατάμεστη η Roig Arena για τη φιέστα τίτλου, αποχαιρέτησε ο Μοντέρο (vids)

All Content

Ο Άρης πάει για το «μπαμ» με Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ!

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο Computers: Νέο ρεκόρ τζίρου και υπερτριπλασιασμός κερδών

All Content - BusinessNews.gr

Παπαστράτος: Νέος στρατηγικός ρόλος για τον Ιάκωβο Καργαρώτο - Νέος αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: ΑΜΚ 650 εκατ. ευρώ και ομόλογο 300 εκατ. για τη νέα εποχή ανάπτυξης - Διεθνείς επενδυτές και νέα κεφάλαια

All Content

McCann Greece: Κατέκτησε το πρώτο Grand Prix της Ελλάδας στα Cannes Lions

All Content

Παπαστράτος: Νέος στρατηγικός ρόλος για τον Ιάκωβο Καργαρώτο - Νέος αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος

FleetNews

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

FleetNews

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

FleetNews

Η Nissan σε κρίση εμπιστοσύνης κατά τη γενική συνέλευση

All Content

Ολυμπιακός: Ανανέωσε με Μπαρτζώκα μέχρι το 2029

All Content

Φαλ: «Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Οι συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς στο επίκεντρο της στρατηγικής

All Content - BusinessNews.gr

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στον χάρτη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας μέσω της συνεργασίας με τη Rheinmetall

All Content - BusinessNews.gr

«Επικήρυξη» του λαγοκέφαλου στις ελληνικές θάλασσες – Αμοιβή 5,33 ευρώ το κιλό για τους αλιείς

FleetNews

Το Renault Megane E-Tech Electric ανανεώνεται

FleetNews

Το νέο Lynk & CO 08 πρωταγωνιστεί στην BEYOND Expo 2026

CSRΝews.gr

Xiaomi EV: Παγκόσμια πρωτιά στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης

CSRΝews.gr

Κωτσόβολος: Εξοπλίζει σχολεία και δομές στα μικρά νησιά του Αιγαίου σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου

CSRΝews.gr

Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Το 71,3% των επιχειρήσεων ζητά περισσότερα κίνητρα για παροχή σίτισης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Καρέλιας: Στα 138,9 εκατ. ευρώ εκτινάχθηκαν τα κέρδη το 2024 - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ/μετοχή
Καρέλιας: Στα 138,9 εκατ. ευρώ εκτινάχθηκαν τα κέρδη το 2024 - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ/μετοχή 24/04/2025 - 18:29
Lavipharm: Δυναμική ανάπτυξη το 2024 παρά τις προκλήσεις - Μέρισμα για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια 24/04/2025 - 20:20
Lavipharm: Δυναμική ανάπτυξη το 2024 παρά τις προκλήσεις - Μέρισμα για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • HelleniQ Energy: Διανέμει υπόλοιπο καθαρό μέρισμα €0,3803/μετοχή - Καταβολή από 8 Ιουλίου
    25/06/2026 - 22:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Michelin βάζει λουκέτο σε εργοστάσιο 1.200 εργαζομένων στις ΗΠΑ
    25/06/2026 - 21:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Παρουσίαση της νέας εφαρμογής για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
    25/06/2026 - 21:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    25/06/2026 - 21:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βενεζουέλα - σεισμός: Αγωνία για τους αγνοούμενους και τους εγκλωβισμένους
    25/06/2026 - 20:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • QnR: Παρουσιάζει το νέο εξειδικευμένο business unit Enterprise Asset Intelligence Solutions
    25/06/2026 - 20:24 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΔΝΤ: Προς πτώση των τιμών ενέργειας και πρώτων υλών - Θα χρειασθεί χρόνος για να επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα
    25/06/2026 - 20:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Lavipharm: Εκρηκτική ανάπτυξη και διεθνής στροφή με αιχμή το Durogesic
    25/06/2026 - 19:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γαλλία: Tο δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 3,5 τρισεκατομμύρια ευρώ, το πρώτο τρίμηνο του 2026
    25/06/2026 - 19:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πειραιώς: Καθιέρωση κατώτατου μισθού ύψος 1.700 ευρώ για τους υπαλλήλους της καθώς και σειρά άλλων παροχών
    25/06/2026 - 18:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στον χάρτη της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας μέσω της συνεργασίας με τη Rheinmetall
    25/06/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Atlantic See: Οι συμφωνίες που δίνουν «σάρκα και οστά» στον Κάθετο Διάδρομο φυσικού αερίου
    25/06/2026 - 08:45 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Το The Ellinikon Sports Park κάνει σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση
    25/06/2026 - 08:37 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Φάρμα Μητσόπουλος: Επενδύει 30 εκατ. ευρώ για νέες μονάδες, τεχνολογία και προϊόντα
    25/06/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νεκρός 17χρονος μετά από συμπλοκή στην Καλλιθέα - Συνελήφθη ο δράστης
    25/06/2026 - 09:38 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

McCann Greece: Κατέκτησε το πρώτο Grand Prix της Ελλάδας στα Cannes Lions

25/06/2026 - 21:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Νέων Ανδρών: Στην Ιταλία για τρία δυνατά φιλικά

25/06/2026 - 20:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Άρης πάει για το «μπαμ» με Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ!

25/06/2026 - 20:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Xiaomi EV: Παγκόσμια πρωτιά στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης

25/06/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ εξελέγη ομόφωνα μέλος του Executive Board της EBU

25/06/2026 - 13:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κωτσόβολος: Εξοπλίζει σχολεία και δομές στα μικρά νησιά του Αιγαίου σε συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου

25/06/2026 - 13:36
FleetNews
fleetnews.gr

Η Porsche σε στρατηγική μικρότερης παραγωγής

25/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η ώρα έφτασε για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026!

25/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo