Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Xιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων - Τα έργα αναβάθμισης το καθιστούν ένα από τα καλύτερα στη ν/α Ευρώπη
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
23/11/2024 · 14:01

Xιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων - Τα έργα αναβάθμισης το καθιστούν ένα από τα καλύτερα στη ν/α Ευρώπη

«Αποκτά πλέον υποδομές και εξοπλισμό για τα επόμενα 40 χρόνια, στη μεγαλύτερη παρέμβαση αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του από τότε που κατασκευάστηκε κι άρχισε να λειτουργεί, δηλαδή από το 1988», σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαβρύτων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Με την ολοκλήρωση το επόμενο χρονικό διάστημα και των τελευταίων έργων αναβάθμισης των υποδομών του, το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων γίνεται ουσιαστικά το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό στη χώρα και ένα απ' τα καλύτερα στη νοτιοανατολική Ευρώπη», τονίζει, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Όπως προσθέτει, «με πόρους 22,6 εκατομμυρίων ευρώ απ' την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του ΕΣΠΑ, και χάρη στην επιμονή και στη συστηματική προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων φορέων, το χιονοδρομικό, το οποίο είναι δημοτική επιχείρηση, μπαίνει σε μια νέα εποχή».

Παράλληλα, ο δήμαρχος σημειώνει ότι «υπήρξαν κάποιες ταμειακής φύσεως δυσκολίες στην πρόοδο του έργου εκσυγχρονισμού, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι αρκετό να σταματήσει ένα μεγάλο έργο, όταν όλες οι δυνάμεις συμπράττουν στην υλοποίησή του».

Αναφερόμενος στα έργα αναβάθμισης των υποδομών του χιονοδρομικού, ο Θανάσης Παπαδόπουλος λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «αποκτά πλέον υποδομές και εξοπλισμό για τα επόμενα 40 χρόνια, στη μεγαλύτερη παρέμβαση αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του από τότε που κατασκευάστηκε κι άρχισε να λειτουργεί, δηλαδή από το 1988».

Ταυτόχρονα, επισημαίνει ότι «θα συνεχίσει έτσι ν' αποτελεί βασικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας και για τις επόμενες πολλές δεκαετίες, συμπαρασύροντας παράλληλα σε ανοδική τροχιά και άλλους κρίσιμους τομείς, όπως η απασχόληση, η τόνωση της τοπικής παραγωγής, το εμπόριο, οι υπηρεσίες, οι μεταφορές κ.λπ.».

Σε αυτό το σημείο, ο δήμαρχος υπογραμμίζει ότι «αυτό που εμείς θέτουμε ως προτεραιότητα και ως μεγάλο επόμενο στόχο είναι η δωδεκάμηνη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου και η προέλκυση επισκεπτών όλο το χρόνο», προσθέτοντας:

«Ήδη, ένα πολύ σημαντικό βήμα και μάλιστα με πολύ μεγάλη απήχηση έχει γίνει. Και αναφέρομαι στο Helmos Mountain Festival που οργανώθηκε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, προσελκύοντας 15.000 επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και άλλες συναφείς πρωτοβουλίες, όπως το Helmos Mountain Biking Project.

Όμως χρειάζονται και άλλα βήματα. Όπως, για παράδειγμα η μετατροπή του χιονοδρομικού σ' ένα πολυθεματικό πάρκο τεσσάρων εποχών, πρόταση την οποία έχουμε συζητήσει με το υπουργείο Τουρισμού και την οποία έχουμε θέσει υπόψη και στον πρωθυπουργό, στην τελευταία επίσκεψη του στα Καλάβρυτα, τον περασμένο Απρίλιο».

Παράλληλα, όπως λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος, «η κυβερνητική επιτροπή μεγάλων έργων έχει κρίνει ως στρατηγικής σημασίας για τη Δυτική Ελλάδα το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και έχει ταχθεί υπέρ της δεύτερης φάσης ανάπτυξης του χιονοδρομικού ύστερα από πρόταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ».

Πρόταση, η οποία, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «εντάσσεται στο σκέλος των εθνικών έργων στρατηγικής σημασίας». Άλλωστε, όπως τονίζει, «σκοπός πάντα είναι η μετατροπή του χιονοδρομικού κέντρου σε δωδεκάμηνο πόλο έλξης επισκεπτών», εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι «θα πετύχουμε κι αυτόν τον στόχο».

Συνεχίζοντας ο Θανάσης Παπαδόπουλος, λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «μπορεί το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων να εξελίσσεται στο καλύτερο και πιο σύγχρονο της χώρας, αλλά για εμάς ο Χελμός δεν είναι μόνο χιόνι και χειμώνας» και συμπληρώνει: «Για εμάς είναι το βουνό που προσφέρει αναρίθμητες επιλογές και δυνατότητες στον επισκέπτη του, κάθε εποχή του χρόνου. Από πεζοπορία και ποδηλασία βουνού έως περιβαλλοντικές και αθλητικές δράσεις και από υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής μέχρι επαφή με το τηλεσκόπιο 'Αρίσταρχος', στην κορυφή του Χελμού, το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια».

Σχετικά με την επισκεψιμότητα, ο Θανάσης Παπαδόπουλος σημειώνει ότι «ο κόσμος έχει δείξει ότι προτιμάει το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων» προσθέτοντας: «Οι επισκέπτες μας έρχονται και ξανάρχονται. Εμείς αυτό που προσπαθούμε συνεχώς είναι να προσφέρουμε ποιότητα υπηρεσιών, αλλά και πληρότητα υποδομών. Κι όταν αναφέρομαι σε υποδομές δεν εννοώ μόνο μέσα στο χιονοδρομικό. Αναφέρομαι και στο οδικό δίκτυο, στο τμήμα απ' το Διακοπτό έως τα Καλάβρυτα, που σήμερα είναι προβληματικό, αναχρονιστικό και ξεπερασμένο».

Όπως αναφέρει σε αυτό το σημείο στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Καλαβρύτων, «έχουμε διαβεβαιώσεις απ' το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα τρέξουν οι διαδικασίες, ώστε να καλυφθεί κι αυτή η ζωτικής σημασίας ανάγκη για την περιοχή μας, η αναβάθμιση δηλαδή της οδικής σύνδεσης του αυτοκινητόδρομου της 'Ολυμπίας Οδού' με τα Καλάβρυτα και η μετατροπή της σ' ένα ασφαλή οδικό άξονα».

Έργα αναβάθμισης και εκσυχχρονισμού

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου, Αλέξης Άγριος, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ για τα έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού, λέει ότι «βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο υλοποίησης του μεγάλου έργου στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού, δηλαδή ολοκληρώνουμε στην ουσία την εγκατάσταση του νέου αναβατήρα 'Στύγα',» και προσθέτει:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε στον προγραμματισμό του αναβατήρα. Συγκεκριμένα, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι δομικές και ηλεκτρολογικές εργασίες και έχουν μπει οι προγραμματιστές για να ρυθμίσουν τη λειτουργία του νέου αναβατήρα. Αναμένουμε έως το τέλος του μήνα να έχουμε την πιστοποίηση της εταιρείας που πραγματοποιεί την εγκατάσταση, ούτως ώστε μετά να έρθει ένας ανεξάρτητος φορέας από το εξωτερικό να πιστοποιήσει και αυτός τη λειτουργία του αναβατήρα και να δοθεί προς χρήση για το κοινό.

Όλες λοιπόν οι διαδικασίες και οι εργασίες θεωρούμε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου, ο αναβατήρας 'Στύγα', θα είναι κανονικά έτοιμος προς χρήση για τους επισκέπτες και πλέον θα αναμένουμε τις επαρκείς χιονοπτώσεις για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου».

Αναφερόμενος στο νέο αναβατήρα «Στύγα», ο Αλέξης Άγριος λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «ίσως είναι ο πιο διάσημος αναβατήρας χιονοδρομικού κέντρου σε όλη την Ελλάδα» και συνεχίζει: «Πρόκειται για τον αναβατήρα που οδηγεί στη μεγαλύτερη πίστα σκι στη χώρα μας, δηλαδή σε μία πίστα, 3,2 χιλιομέτρων, από τα 2.340 μέτρα έως τα 1.700 μέτρα.

Πλέον, με τον αναβατήρα της 'Στύγας' οι επισκέπτες θα μπορούν να ανέβουν από τα 1.860 μέτρα έως τα 2.340 μέτρα σε μόλις 5 λεπτά, ενώ στο παρελθόν χρειάζονταν 17 λεπτά.

Εάν σε αυτό προσθέσουμε και την εγκατάσταση του αναβατήρα 'Αχιλλέα' που έγινε πέρσι, ο επισκέπτης μπορεί να ανέβει από τη βάση του χιονοδρομικού στα 1.700 μέτρα έως την κορυφή 2.340 μέτρα, σε τρία λεπτά με τον 'Αχιλλέα' και πέντε λεπτά με τη 'Στύγα', δηλαδή συνολικά σε μόλις οκτώ λεπτά. Αυτός ο χρόνος ήταν στο παρελθόν 25 λεπτά, οπότε μπορούμε να μιλάμε για μία τεράστια αλλαγή στην εμπειρία του επισκέπτη τού χιονοδρομικού.

Παράλληλα, είναι μία τεράστια αλλαγή και στη δική μας την διαχείριση, διότι πλέον οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν πολλές περισσότερες βόλτες και πολλά περισσότερα κατεβάσματα από τις πίστες, άρα θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και το εισιτήριο που πληρώνει». Επίσης, ο Αλέξης Άγριος σημειώνει, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι «περιμένουμε να αυξήσουμε πάρα πολύ τα επίπεδα της εμπειρίας και της ευχαρίστησης των επισκεπτών και ταυτόχρονα περιμένουμε αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, καθώς πλέον θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πολύ περισσότερο κόσμο με τους δύο νέους και υπερσύγχρονους αναβατήρες».

Όσον αφορά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Αλέξης Άγριος λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «μετά και την ολοκλήρωση του αναβατήρα της 'Στύγας' τα δύο έργα που θα είναι σε εκκρεμότητα, θα είναι ολοκλήρωση του σταθμού επεξεργασίας λυμάτων και η ολοκλήρωση του πέτρινο κτιρίου που βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο του χιονοδρομικού κέντρου».

«Αυτά τα δύο έργα», όπως προσθέτει, «έχουν προχωρήσει σε σημαντικό μέρος τους μέχρι και σήμερα, ενώ θα ολοκληρωθούν έως το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού οι καιρικές συνθήκες, λόγω των βροχοπτώσεων, δεν είναι τόσο ευνοϊκές και δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε τους εργασίες».

«Έτσι λοιπόν» συνεχίζει, «με την ολοκλήρωση αυτών των δύο έργων το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί και το σύνολο της επένδυσης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρο των Καλαβρύτων».

  • ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Αποθέωση και πλάνα του Πειραιά από drone (vid)

All Content

ΑΕΚ-Άρης: Do or die αναμέτρηση για την πρόκριση στα ημιτελικά της GBL

All Content - BusinessNews.gr

Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες: «Πλεύση» σε ιστορικά υψηλά με πωλήσεις 110 εκατ. ευρώ και ενίσχυση κερδοφορίας

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα 1,887 δισ. ευρώ, στο τετράμηνο - Ισχυρές επιδόσεις στο μέτωπο του ΦΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

TREK: Εξαγόρασε το 51,23% της Terra Advisory, με βάση συνολική αποτίμηση 900.000 ευρώ

All Content

ΕΔΕΕ - ΣΔΕ: Ανανεωμένος ο 12Λόγος του Καλού Spec

All Content

Η DOPE Studio υπογράφει το νέο website του The Ellinikon

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

All Content

Ολυμπιακός: Όσα κατέγραψε η κάμερά του στο ξέφρενο γλέντι στον Πειραιά (vid)

All Content

«Ο Ολυμπιακός θέλει -και- τον Μπράξτον Κι»

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή ανάπτυξη του Factoring στην Ελλάδα: Στα 29,4 δισ. ευρώ ο διαχειριζόμενος κύκλος εργασιών

All Content - BusinessNews.gr

Αμυντική βιομηχανία: Theon, Metlen, Onex διεκδικούν μερίδιο στα νέα εξοπλιστικά

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Χρειάζεται «στοχευμένη στήριξη» από την ΕΕ, για να αντέξουν οι βιομηχανίες το ενεργειακό κόστος

FleetNews

Δωρέαν καλοκαιρινός έλεγχος για τα Subaru

FleetNews

Skoda: Nέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% για Fabia, Kamiq και Elroq

CSRΝews.gr

Santorini Blue Loop Living Lab: Η Σαντορίνη μετατράπηκε σε «ζωντανό εργαστήριο» θαλάσσιας προστασίας

CSRΝews.gr

Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα

CSRΝews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ηχηρό μήνυμα πρόληψης για τις εξαφανίσεις ανηλίκων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ποιες επιχειρήσεις αφορά ο εσωτερικός έλεγχος - Oι μεγάλες προκλήσεις του κλάδου
Ποιες επιχειρήσεις αφορά ο εσωτερικός έλεγχος - Oι μεγάλες προκλήσεις του κλάδου 23/11/2024 - 10:11
FinTech Athens 3.0: Σε φάση έντονης ανάπτυξης το FinTech στην Ελλάδα 23/11/2024 - 16:02
FinTech Athens 3.0: Σε φάση έντονης ανάπτυξης το FinTech στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τραμπ: «Η συμφωνία με το Ιράν είτε θα είναι μεγάλη και σημαντική, είτε δεν θα υπάρξει»
    25/05/2026 - 16:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αθ. Καββαδάς στη Βουλή: Νέο πρόγραμμα 16 εκατ. ευρώ για το μέλλον της ελληνικής αλιείας
    25/05/2026 - 16:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βρετανία: 33,5 βαθμοί Κελσίου στο Λονδίνο - Ιστορικό ρεκόρ ζέστης για μήνα Μάιο
    25/05/2026 - 16:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Thales ενισχύει την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ετοιμότητα των φρεγατών κλάσης Hydra του Πολεμικού Ναυτικού
    25/05/2026 - 16:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και τεσσάρων οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα
    25/05/2026 - 15:58 ESG
  • Η ΙΚΕΑ και οι «Σταθμοί Χαράς» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας
    25/05/2026 - 15:54 ESG
  • Stama: «Λάθος» η εξίσωση Airbnb και ξενοδοχείων στο νέο Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό
    25/05/2026 - 15:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αλ.Εξάρχου: Δεν αρκεί ένα μόνο μεγάλο διεθνές λιμάνι - Ιδανική η επιλογή της Ελευσίνας
    25/05/2026 - 15:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣΦΕΕ: Καθυστέρηση στην πρόσβαση των Ελλήνων σε καινοτόμα φάρμακα
    25/05/2026 - 15:36 ΥΓΕΙΑ
  • Ελληνικό: Τα 10 στοιχεία που αποκαλύπτει νέα έρευνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο (Lamda Development)
    25/05/2026 - 15:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Euroleague: Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός
    24/05/2026 - 23:07 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Πιερρακάκης: «Η ΕΕ να περάσει στην επίθεση - Έργο win-win ο GSI»
    24/05/2026 - 17:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    24/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Μαρία Παπατζίκου στο τιμόνι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαπίστευσης
    24/05/2026 - 20:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα, σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα
    25/05/2026 - 08:27 ΕΛΛΑΔΑ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα

25/05/2026 - 13:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ηχηρό μήνυμα πρόληψης για τις εξαφανίσεις ανηλίκων

25/05/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βρούτσης: «Το Final-4 ανέδειξε τις δυνατότητες της χώρας μας να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα»

25/05/2026 - 12:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Τηλεοπτική κάλυψη κορυφής στο F4 της EuroLeague στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης

25/05/2026 - 12:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR»: Στην κορυφή της τηλεθέασης με 2.490.644 τηλεθεατές

25/05/2026 - 12:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Nova: Τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη κορυφής στο F4 της EuroLeague

25/05/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

25/05/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

25/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo