Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
HIG: Το επενδυτικό πλάνο στην Ελλάδα σε τουρισμό και logistics - Κεφάλαια 2,1 δισ. ευρώ έως το 2025
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
27/05/2024 · 07:36

HIG: Το επενδυτικό πλάνο στην Ελλάδα σε τουρισμό και logistics - Κεφάλαια 2,1 δισ. ευρώ έως το 2025

Στα 2,1 δισ. ευρώ από 1,5 δισ. ευρώ που είναι σήμερα θα φτάσουν μέχρι το τέλος του 2025 τα επενδεδυμένα κεφάλαια της HIG Capital Advisors LLC στην Ελλάδα μέσω της Inventio Group σε Logistics και Τουρισμό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπήτρος CEO Inventio Group και CEO Streem Global στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, η ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και τις προοπτικές της αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η HIG Capital, ως διαχειρίστρια κεφαλαίων, έχοντας επενδύσει ήδη 1,5 δισ. ευρώ με το ύψος των ιδίων κεφαλαίων να ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ, προχωρά περαιτέρω στην επιμήκυνση της επενδυτικής περιόδου στη χώρα μας για μια ακόμη πενταετία δηλαδή έως το τέλος του 2029. Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τον κ. Μπήτρο, ότι η HIG Capital αναγνωρίζει την ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας και διακρίνει επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα. Να σημειωθεί ότι στο ποσό των 2,1 δισ. ευρώ που προαναφέρθηκε δεν προσμετρώνται τα κεφάλαια που αναμένεται να διατεθούν για νέες εξαγορές τόσο στους κλάδους που έχει ήδη επενδύσει η HIG Capital όσο και στους νέους που διερευνώνται. Όπως αποκάλυψε ο κ. Μπήτρος ένας κλάδος που παρουσιάζει επενδυτικές ευκαιρίες και αποτελεί τον επόμενο στόχο για την Inventio (χωρίς να συνδέεται με την HIG Capital) είναι αυτός της αγροδιατροφής. Κλειστά ωστόσο κράτησε ο ίδιος τα χαρτιά του επενδυτικού βραχίονα για τον δεύτερο κλάδο που θα αποτελέσει επόμενο στόχο δραστηριοποίησης.

Οι εν εξελίξει επενδύσεις έχουν φορέα υλοποίησης τις δύο λειτουργικές πλατφόρμες Ella Resorts (κλάδος hospitality) και Streem Global (κλάδος logistics). Σημειώνεται ότι μέσω των δύο επιχειρηματικών «οχημάτων», των Ella Resorts στον ξενοδοχειακό τομέα και της Streem Global στον κλάδο των logistics, η HIG συγκαταλέγεται στην πρώτη τριάδα των πλέον ενεργών ξένων επενδυτών στην Ελλάδα. Απασχολεί, συνολικά, περίπου 5.000 εργαζομένους, δημιουργώντας σημαντικό αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία.

Στην Streem Global έχουν ενταχθεί έξι σημαντικές εταιρείες στον χώρο των μεταφορών και των Logistics, καθώς και το σχέδιο μετατροπής των παλαιών εγκαταστάσεων της Χαλυβουργίας Ελλάδος σε logistic center. Στην Ella Resort εντάσσονται 8 ξενοδοχειακές μονάδες σε Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Αθήνα με δυναμικότητα περίπου 3.000 δωματίων. Στόχος, για την εντός Ελλάδος δραστηριότητά της είναι τα 6.000 δωμάτια, ενώ ευρύτερα στη Μεσόγειο, τα 10.000 δωμάτια.

Ειδικά για τη μεγάλη επένδυση logistics στη Χαλυβουργία Ελλάδος, ύψους 300 εκατ. ευρώ, το έργο πέρασε από την Διυπουργική Επιτροπή κι εντάχθηκε στις στρατηγικές επενδύσεις της χώρας τον Μάρτιο του 2023. Έχει, προς ώρας, ολοκληρωθεί η εξυγίανση του οικοπέδου, καθώς και το γκρέμισμα του παλαιού χαλυβουργείου. Στην παρούσα φάση τρέχει η αδειοδοτική διαδικασία. Το έργο ωριμάζει υπό την εποπτεία της Inventio Edge.

Έχοντας ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, η HIG Capital εξαγόρασε το 100% της εταιρείας Nami D.o.o στη Σερβία, η οποία ειδικεύεται στα logistics ψυχόμενων προϊόντων, διαθέτει άδεια τελωνειακής αποθήκης και καλύπτει τη μεταφορά φορτίων στη Σερβία και στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης διαθέτει τέσσερα ιδιόκτητα κτήρια με αποθηκευτικό χώρο ~8.000 τ.μ. και χώρους γραφείων 1.500 τ.μ. σε στρατηγική τοποθεσία κοντά σε βασικές συγκοινωνιακές διαδρομές, όπως ο αυτοκινητόδρομος Βελιγραδίου-Βουδαπέστης.

Για την επίτευξη του σχεδιασμού της HIG Capital, στις αρχές του έτους ολοκληρώθηκε η συγχώνευση, υπό την Streem Global AE, των εταιρειών: Unit Hellas AE, Unit Shipping AE, Contrade AE. σε συνδυασμό με τις Unit Logistics SRL, Rohel Trans International SRL και Translink Expedition SRL, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του σχεδιασμού για το 2024, με στόχο τη δημιουργία συνεργειών και οικονομίας κλίμακας. Σύντομα θα ακολουθήσει και η συγχώνευση της Μακιός ΑΕ και κατόπιν και της Ορφέας Βεϊνόγλου ΑΕ. Επόμενες στάσεις αναμένεται να αποτελέσουν οι αγορές των: Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κροατίας, Ουγγαρίας, Αυστρίας, Πολωνίας με στόχο και τη Γερμανία.

Τα ξενοδοχεία

Εστιάζοντας στο σκέλος της τουριστικής βιομηχανίας, στόχος της «H.I.G. Capital Advisors LLC», είναι η δραστηριότητα της να φτάσει τα 10.000 δωμάτια. Για την Ελλάδα η εταιρία στοχεύει στα 6.000 δωμάτια, ενώ ήδη σχεδιάζεται η επέκταση της στην Μεσόγειο για την διάθεση επιπλέον 4.000 δωματίων και την προσθήκη αυτών στο προσφερόμενο χαρτοφυλάκιο της. Οπως τονίστηκε εξάλλου σε επίσημη εκδήλωση της «H.I.G. Capital Advisors LLC» στην Ρόδο ο κλάδος της Φιλοξενίας είναι ένα από τα ισχυρά χαρτιά, με τον Κωνσταντίνο Μπήτρο Διευθύνων Σύμβουλος Inventio Group και της Streem Global να δηλώνει ότι ήδη στελέχη της εταιρίας σκανάρουν Ιταλία και Ισπανία για την δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων. Κριτήριο για οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση αποτελεί η εξαγορά ξενοδοχείου με 200 και πλέον δωμάτια και η εγγύτητα του με αεροδρόμιο.

3.000 δωμάτια η δυναμικότητα των Ella Resorts στην Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, στα Ella Resorts αντίστοιχα, έχουν ενταχθεί 8 ξενοδοχειακές μονάδες σε Ρόδο, Κέρκυρα, Κρήτη, Αθήνα με δυναμικότητα περίπου 3.000 δωματίων με τον Γιώργο Σταματίου Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ella Resorts, να τονίζει ότι σταθερές προτεραιότητες για τα Ella Resorts αποτελούν ταυτόχρονα, η διαρκής επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, η στήριξη των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών, καθώς και η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών βιώσιμου τουρισμού, όπου βρίσκονται οι ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου.

Ακαδημία τουριστικής εκπαίδευσης στην Αγία Μαρίνα - Αττικής

Μάλιστα με γνώμονα την διαρκή στήριξη των εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, τα Ella Resorts θα προχωρήσουν στην ίδρυση ακαδημίας τουριστικής εκπαίδευσης για χορήγηση Bachelor σε συνεργασία με το IST College, στο χώρο του υπό διαμόρφωση ξενοδοχείου που ετοιμάζει στην Αγ. Μαρίνα Αττικής, εκεί που η εταιρία προέβη στην αγορά του πρώην ξενοδοχείου Αλθέα 350 δωματίων. Όπως τονίστηκε από τα στελέχη της εταιρίας, στην παρούσα φάση το έργο ανακαίνισης βρίσκεται σε πρώιμο μελετητικό και δανειοδοτικό στάδιο.

Τα επενδυτικά σχέδια που αφορούν την Ελλάδα, πέραν από το ξενοδοχείο στην Αγία Μαρίνα Αττικής, η εταιρία τρέχει στην Κέρκυρα την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση 4 ξενοδοχειακών μονάδων δυναμικότητας 1.400 δωματίων (2.500 κλίνες) . Η συνολική επένδυση υπολογίζεται σε ποσό μεγαλύτερο των 150.000.000 ευρώ. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης του Álkyna Lifestyle Beach Resort (πρώην La Grota Verde) όπου θα λειτουργήσει πλήρως ανακαινισμένο την επόμενη σαιζόν , ενώ προετοιμάζονται και οι ανακαινίσεις των Capo Di Cordu και Pelekas Monastery συνολικής δυναμικότητας άνω των 650 δωματίων που θα ξεκινήσουν το Φθινόπωρο του 2024. Όλες οι ανακαινίσεις τελούν υπό την επίβλεψη της Inventio Edge, όπως τονίστηκε.

Παράλληλα στο επενδυτικό στόχαστρο της εταιρίας βρέθηκε η Κρήτη, όπου η εταιρία προέβη στην αγορά του ξενοδοχείου πρώην Aldiana Club, στην περιοχή Μόχλου με επενδυτικό πλάνο 50 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση, επέκταση και αναβάθμιση σε 5άστερο ξενοδοχείο που θα ονομαστεί Rocrita Lifestyle Beach Resort, με συνολική δυναμικότητά 360 δωματίων. Το έργο, υπό την εποπτεία της Inventio Edge είναι σε εξέλιξη με ορίζοντα λειτουργίας την τουριστική περίοδο του 2025.

Η παρουσία της Ella Resorts στην Ρόδο

Στο μεταξύ με επιτυχία καταγράφεται η δραστηριότητα της εταιρίας στο νησί των Ιπποτών . Ηδη τα δυο ξενοδοχεία που έχει θέσει σε λειτουργία τα Ellea και Elissa, τα οποία είναι κάτω από την ομπρέλα της Ella Resorts τρέχουν με πολύ καλή πληρότητα.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία της πρώην Aldemar Ρόδου, όπου η εταιρία προέβη σε πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών μονάδων της δυναμικότητάς 835 δωματίων (2.500 κλίνες) με κατηγοριοποίηση Α+ ενεργειακά (τα μοναδικά ανακαινισμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα σε αυτή την κλάση) την οποία επιμελήθηκε πλήρως η Inventio Edge. Η συνολική επένδυση μέχρι σήμερα υπολογίζεται σε ποσό μεγαλύτερο των 100.000.000 ευρώ. Μάλιστα με την συγκεκριμένη επένδυση, όπως τόνισαν τα στελέχη της εταιρίας, διασώθηκαν 350 θέσεις εργασίας, ενώ , μετά την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχείων αυξήθηκαν σε 600 .

Η πλειονότητα των πελατών είναι από τις βασικές αγορές του ελληνικού τουρισμού, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία και Σκανδιναβία. Φιλοσοφία της εταιρίας εστιάζεται στο μότο της "προσιτής πολυτέλειας", όπως τόνισε ο Γιώργος Σταματίου και για το λόγο αυτό η παρούσα πρόταση φιλοξενίας είναι άκρως ανταγωνιστική και για το ελληνικό κοινό.

Logistics

Το μεγαλύτερο έργο που δρομολογεί η εταιρεία μέσω της Streem Global στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων περιλαμβάνει το mega logistics park στον Ασπρόπυργο, στο παλιό εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας. Εκεί, μέσω επενδυτικού πλάνου άνω των 300 εκατ. ευρώ, σχεδιάζει τη δημιουργία αποθηκών 180.000 τ.μ. και 20.000 τ.μ. συνοδών χώρων με δυνατότητα μεταποιητικών δράσεων, σε έκταση 291 στρεμμάτων. Το έργο βρίσκεται στη φάση της αδειοδότησης, με την Inventio-μέσω της Inventio Edge- να έχει ολοκληρώσει την εξυγίανση του οικοπέδου, καθώς και το γκρέμισμα του παλαιού χαλυβουργείου. Ενδέχεται, η κατασκευαστική δραστηριότητα να ξεκινήσει το 2025, ενώ η έναρξη, σταδιακά, της λειτουργίας τοποθετείται το 2026.

Τα τελευταία χρόνια η Inventio έχει πραγματοποιήσει μπαράζ εξαγορών εταιρειών logistics που περιλαμβάνουν τις Μακιός, Βεϊνόγλου, Unit Hellas-Unit Shipping, Contrade, Light Greece, Instant Trans και Nami. Ως εκ τούτου, η στρατηγική της Inventio, που ελέγχει το 18% της ελληνικής αγοράς logistics, προβλέπει την ενοποίηση των εταιρειών αυτών υπό ένα σχήμα, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2025.

Όπως ανέφερε ο Δημητρης Καλλιγέρης, COO της Streem Global, «οι επόμενες στάσεις» του βραχίονα logistics της Inventio περιλαμβάνουν τις αγορές της Σερβίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας, της Πολωνίας, ενώ επιδιώκεται καιη είσοδος στη Γερμανία.

Ο κλάδος logistics της HIG απασχολεί συνολικά 2.500 άτομα, εμφανίζει τζίρο 300 εκατ. ευρώ, με τις αποθήκες να καταλαμβάνουν επιφάνεια 500.000 τ.μ.

HIGΑπό αριστερά: Δημήτρης Καλλιγέρης, COO Streem Global, Κωνσταντίνος Μπήτρος CEO Inventio Group και CEO Streem Global, Κωστής Σιδερής ,COO Inventio, Γιωργος Σταματίου CEO Ella Resorts

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • LOGISTICS
  • ·
  • HIG
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οριστικά χωρίς Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός, με Τάις και coach Μαρκοϊσβίλι η Μονακό

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις

All Content - BusinessNews.gr

SC Johnson Ελλάς: Ενίσχυση τζίρου και διατήρηση κερδοφορίας με πωλήσεις 19,5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Δ. Νομικός: Άλμα πωλήσεων 19,4% και καθαρά κέρδη άνω των 10 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Aegean: Καθαρά κέρδη 147,8 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,90/ανά μετοχή το μέρισμα

All Content

Όμιλος Antenna: Συμφωνία Κυριακού – Piers Morgan για επένδυση στην πλατφόρμα Uncensored

All Content

Nova και NBCUniversal υπογράφουν νέα συμφωνία

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen ξεπερνά τα 4 εκατ. ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως

All Content

Προμηθέας Πάτρας: Ανακοίνωσε Γιατρά - Mπατή και το τέλος με τον Σεγκούρα

All Content

Μπαρτσελόνα: Τρεις μήνες εκτός δράσης ο Λαπροβίτολα!

All Content - BusinessNews.gr

Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Εισοδήματα για ακίνητα: Οι νέοι κωδικοί στο Ε2 που φέρνουν φοροαπαλλαγές - Τα σημεία προσοχής

All Content - BusinessNews.gr

Βασίλης Καζάς (Grant Thornton): Η καινοτομία ως πυλώνας βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης

FleetNews

SKODA Cycling Team: Έτοιμη για το L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

CSRΝews.gr

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

CSRΝews.gr

Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία: Εκστρατεία ενημέρωσης για την ουρολογική υγεία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χ. Σαχίνης: Η ΕΥΔΑΠ εκτελεί επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2 δις ευρώ
Χ. Σαχίνης: Η ΕΥΔΑΠ εκτελεί επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2 δις ευρώ 26/05/2024 - 11:53
ΕΣΑ: Κοινή συνεδρίαση των εμπόρων της Αθήνας με τη Δημοτική αρχή 27/05/2024 - 11:54
ΕΣΑ: Κοινή συνεδρίαση των εμπόρων της Αθήνας με τη Δημοτική αρχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΚΕΦΙΜ: Θετική η δήλωση Μητσοτάκη για την αξιοποίηση των Μικρών Αρθρωτών Πυρηνικών Αντιδραστήρων
    12/03/2026 - 17:22 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered
    12/03/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Απορρίπτω οποιαδήποτε συζήτηση για πρόωρες εκλογές λόγω δημοσκοπικής ανάκαμψης
    12/03/2026 - 16:53 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Συνάντηση εργασίας του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με το Σωματείο Πάρκων Αναψυχής Ελλάδος
    12/03/2026 - 16:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.139,32 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 2,02%
    12/03/2026 - 16:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Δένδιας: Η άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας στο αίτημα της Βουλγαρίας ενισχύει την περιφερειακή ασφάλεια
    12/03/2026 - 16:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κομισιόν: Αποτελέσματα των συναντήσεων των Ομάδων Συντονισμού Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
    12/03/2026 - 16:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πακέτα διακοπών: «Πράσινο φως» σε νέους κανόνες για προστασία των παραθεριστών
    12/03/2026 - 16:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Σε ύψος-ρεκόρ οι εξαγωγές όπλων
    12/03/2026 - 16:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Google: Ανακοίνωσε το Groundsource για την πρόβλεψη φυσικών καταστροφών μέσω ΑΙ
    12/03/2026 - 16:04 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μνημόνιο Συνεργασίας για την διαχείριση καταστροφών Ελλάδος – Βρετανίας
    11/03/2026 - 19:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Think Plus υπογράφει το έργο Shopify Plus που ανέδειξε το iStorm.gr καλύτερο eShop της χρονιάς
    12/03/2026 - 10:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026
    11/03/2026 - 18:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η δράση του κυκλώματος για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια - Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
    11/03/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θ. Κοντογεώργης για τα μέτρα της κυβέρνησης: Προτεραιότητα ο έλεγχος της αγοράς και η αποτροπή της αισχροκέρδειας
    11/03/2026 - 19:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

12/03/2026 - 15:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μονακό: Η ανακοίνωση για Μαρκοϊσβίλι-Γκλαντίρ και το «ευχαριστώ» σε Καντζούρη-Χαραλαμπίδη

12/03/2026 - 14:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CAFF Work powered by Viohalco: Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος

12/03/2026 - 14:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Kινητικότητα…

12/03/2026 - 13:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία: Εκστρατεία ενημέρωσης για την ουρολογική υγεία

12/03/2026 - 13:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προμηθέας Πάτρας: Ανακοίνωσε Γιατρά - Mπατή και το τέλος με τον Σεγκούρα

12/03/2026 - 13:26
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

12/03/2026 - 05:18
FleetNews
fleetnews.gr

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

12/03/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo