Δευτέρα, 25 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΒΕΠ: Δυναμική παρουσία στην 1η Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας - Ποιες εταιρείες συμμετέχουν
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
12/03/2024 · 10:34

ΕΒΕΠ: Δυναμική παρουσία στην 1η Ευρωπαϊκή Έκθεση Κρουαζιέρας - Ποιες εταιρείες συμμετέχουν

Η έκθεση πραγματοποιείται στο «Jean Nouvel Pavilion» της Γένοβα και η επιλογή για τη διοργάνωση, οφείλεται στο γεγονός ότι η Ιταλία είναι ο πρώτος προορισμός στην Ευρώπη.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Τα ρεκόρ της κρουαζιέρας στα ελληνικά λιμάνια και προορισμούς επιβεβαιώνουν, όλο και περισσότερο, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του κόσμου της κρουαζιέρας».

Αυτό σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης, με αφορμή την συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κρουαζιέρας, που ξεκίνησε στη Γένοβα της Ιταλίας στις 11 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 14 Μαρτίου 2024, με την παρουσία ελληνικών επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΠ και φορέων του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό, το σύνολο των διαθέσιμων εκθεσιακών χώρων για την πρώτη ευρωπαϊκή έκθεση «Clia Innovation Expo» αφιερωμένη στην κρουαζιέρα έχουν καλυφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση πραγματοποιείται στο «Jean Nouvel Pavilion» της Γένοβα και η επιλογή για τη διοργάνωση, οφείλεται στο γεγονός ότι η Ιταλία είναι ο πρώτος προορισμός στην Ευρώπη και η χώρα όπου υπάρχει ο μεγαλύτερος οικονομικός αντίκτυπος του κλάδου, με 15 δισ. ευρώ από τα 60 δισ. ευρώ συνολικά που παράγονται στην Ευρώπη, καθώς και στην απασχόληση με 125.000 από τις 500.000 θέσεις εργασίας που έχουν συνολικά δημιουργηθεί. Ωστόσο, για να διατηρηθεί αυτός ο ηγετικός ρόλος στην Ευρώπη, απαιτείται συνεργασία των εταιρειών του κλάδου με τις κυβερνήσεις, τα λιμάνια, τους τερματικούς σταθμούς, τους προορισμούς και την ΕΕ.

Για τις επιχειρήσεις του κλάδου λοιπόν, όπως αναφέρει το ΕΒΕΠ σε ανακοίνωσή του, είναι μια μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδρούν απευθείας με τα γραφεία αγορών, τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και τους διευθυντές των ναυτιλιακών εταιρειών.

Τα στοιχεία για το 2023

Το ΕΒΕΠ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, η περυσινή χρονιά αποτέλεσε μια εκπληκτική σεζόν για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα, ξεπερνώντας κάθε ιστορικό προηγούμενο στις συνολικές αφίξεις επιβατών. Ειδικότερα, σε 49 ελληνικά λιμάνια, οι συνολικές αφίξεις κρουαζιεροπλοίων ανήλθαν σε 5.230 και ο αριθμός επιβατών σε 7 εκατ. δηλαδή, 450 περισσότερες αφίξεις πλοίων με επιπλέον 2,4 εκατ. επιβάτες. Αντίστοιχα, σε ετήσια ποσοστιαία βάση το 2023 είχαμε αύξηση 9,4% στις προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων και αύξηση 51,3% στον αριθμό των επιβατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το προηγούμενο καταγεγραμμένο ιστορικό ρεκόρ αφίξεων σημειώθηκε το 2011, με 5.261 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων και 6,1 εκατ. επιβάτες. Το νέο ρεκόρ, ως προς τον αριθμό των επιβατών, μάλιστα, σημειώθηκε με αύξηση κατά 14,4%. Η διαφορά των ποσοστιαίων μεταβολών μεταξύ πλοίων και επιβατών, τόσο για τα τελευταία δύο χρόνια, όσο και για τα ιστορικά ρεκόρ 2023 και 2011, δείχνει ότι, κατά μέσο όρο, τα κρουαζιερόπλοια που προσέγγισαν τα ελληνικά λιμάνια το 2023 είχαν μεγαλύτερη πληρότητα επιβατών ανά πλοίο. Έτσι, σε κάθε άφιξη του 2023 αντιστοιχούν 1.339 επιβάτες, έναντι των 969 το 2022 και 1.164 επιβάτες ανά πλοίο, το 2011. Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, τα έσοδα από τον κλάδο το 2023 ήταν ύψους 699 εκατ. ευρώ, έναντι 413 εκατ. ευρώ το 2022 και 556 εκατ. ευρώ το 2019.

Πρωτοπόρος, σε σχέση με τον αριθμό των επιβατών κρουαζιέρας, αναδείχθηκε, για μια ακόμη χρονιά, ο Πειραιάς, με 1,5 εκατ. επιβάτες και ακολουθούν, η Σαντορίνη με 1,3 εκατ., η Μύκονος με 1,2 εκατ. και, στη συνέχεια, η Κέρκυρα, η Ρόδος, το Κατάκολο και το Ηράκλειο. Αναφορικά με τις προσεγγίσεις πλοίων, η Σαντορίνη παίρνει την πρώτη θέση με 800 προσεγγίσεις, ακολουθεί ο Πειραιάς με 760, η Μύκονος με 749 και στη συνέχεια η Ρόδος, η Κέρκυρα, το Ηράκλειο και η Πάτμος. Τα περισσότερα λιμάνια παρουσίασαν σημαντικές ετήσιες ποσοστιαίες αυξήσεις επιβατών, με πρωτοπόρο στην κατάταξη τον Πειραιά με 70,4%, τη Σαντορίνη με 57,2%, το Κατάκολο με 55,6%. Σημαντικές, επίσης, ποσοστιαίες αυξήσεις των επιβατών κρουαζιέρας, παρουσίασαν οι λιμένες της Αστυπάλαιας, της Χίου, της Πάρου, της Νάξου, του Ρεθύμνου, της Τήνου, του Αγίου Νικολάου, της Σίφνου, και της Ύδρας, ενώ μπήκαν στο χάρτη της κρουαζιέρας η Πρέβεζα, η Άνδρος και η Ίος.

Ένα, επίσης σημαντικό, στοιχείο για την αγορά κρουαζιέρας χαρακτηρίζεται η επιλογή των ελληνικών λιμανιών για «homeporting». Όπως είναι αναμενόμενο,τονίζει το ΕΒΕΠ, το λιμάνι του Πειραιά πρωτοστατεί στο «homeporting» με 525 αφίξεις και 880.800 επιβάτες που ξεκίνησαν και τελείωσαν το ταξίδι τους από τον Πειραιά. Ακολουθεί το λιμάνι της Κέρκυρας με 54 αφίξεις και 194.792 επιβάτες, το Λαύριο με 99 αφίξεις και 123.383 επιβάτες, το Ηράκλειο με 6 αφίξεις και 14.106 επιβάτες και η Θεσσαλονίκη με 31 αφίξεις και 10.000 επιβάτες. Όπως αποδεικνύεται, η αγορά της κρουαζιέρας στη χώρα μας αποτελεί σημαντική παράμετρο ανάπτυξης τόσο για τις τοπικές κοινωνίες όσο και για την εθνική οικονομία. Το επιμελητήριο εκτιμά πως σε συνδυασμό με την εξέλιξη των λιμενικών υποδομών και των μεγάλων ναυπηγείων, μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερες προοπτικές για επιπλέον θέσεις εργασίας και ευκαιρίες στην αγορά. Ευοίωνες είναι, μάλιστα, και οι προβλέψεις, με βάση τα στοιχεία των προκρατήσεων των κρουαζιερόπλοιων που αναμένονται φέτος στα ελληνικά λιμάνια για το 2024, με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται με αύξηση 10% στις αφίξεις και 15% στον αριθμό των επιβατών.

Με σκοπό τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της εθνικής οικονομίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς συμμετέχει με 11 επιχειρήσεις-μέλη του, POSEIDON Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ-Μ. ΠΑΠΑΧΑΣΤΑΣ Ο.Ε., ΑΦΟΙ Σ. ΚΟΡΚΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., Κ.Α. ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Α.Ε., GOLDEN CARGO Α.Ε., ΟΜΙΛΟΣ ONEX, ΒΑΝΟΣ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε., Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΙ, ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΙ Α.Ε., ΚΑΤΡΑΔΗΣ ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΒΡΑΜΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, στην πρώτη ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που διοργανώνει η CLIA, 11-14 Μαρτίου 2024, στην Γένοβα της Ιταλίας.

Ο προέδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης δήλωσε: «Η Πειραϊκή επιχειρηματικότητα, παρατηρώντας το ρεκόρ όλων των εποχών της κρουαζιέρας, προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της και ακολουθεί την ανάπτυξή της με σκοπό να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, εφοδιασμού, δεξαμενισμών και επισκευών στα ελληνικά ναυπηγεία Ο στόχος της δυναμικής παρουσίας των επιχειρήσεων του Ε.Β.Ε.Π., του Δήμου Πειραιά, του Enterprise Greece, της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων, του cluster «Μaritime Hellas», του Ο.Λ.Π, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και, βεβαίως, της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, είναι η Ελλάδα να φιλοξενήσει την επόμενη έκθεση της Clia στην πόλη-λιμάνι του Πειραιά. Άλλωστε, τα ρεκόρ της κρουαζιέρας στα ελληνικά λιμάνια και προορισμούς επιβεβαιώνουν, όλο και περισσότερο, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του κόσμου της κρουαζιέρας».

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΒΕΠ
  • ·
  • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 19:00: ΑΕΚ-Άρης Betsson

All Content

Το κάρφωμα του ΜακΚίσικ στην κορυφή του Top-5 του τελικού (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες: «Πλεύση» σε ιστορικά υψηλά με πωλήσεις 110 εκατ. ευρώ και ενίσχυση κερδοφορίας

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα 1,887 δισ. ευρώ, στο τετράμηνο - Ισχυρές επιδόσεις στο μέτωπο του ΦΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

TREK: Εξαγόρασε το 51,23% της Terra Advisory, με βάση συνολική αποτίμηση 900.000 ευρώ

All Content

ΕΔΕΕ - ΣΔΕ: Ανανεωμένος ο 12Λογος του Καλού Spec

All Content

Η DOPE Studio υπογράφει το νέο website του The Ellinikon

FleetNews

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

FleetNews

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

FleetNews

BMW: Ξεκινά η σταδιακή εισαγωγή της αμφίδρομης φόρτισης

All Content

Φουρνιέ: «Τι περισσότερο να ζητήσεις από το να κερδίσεις μέσα στο ΟΑΚΑ;» (vid)

All Content

Ρεάλ Μαδρίτης: Ολική ρήξη αχιλλείου ο Ουσμάν Γκαρούμπα

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή ανάπτυξη του Factoring στην Ελλάδα: Στα 29,4 δισ. ευρώ ο διαχειριζόμενος κύκλος εργασιών

All Content - BusinessNews.gr

Αμυντική βιομηχανία: Theon, Metlen, Onex διεκδικούν μερίδιο στα νέα εξοπλιστικά

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Χρειάζεται «στοχευμένη στήριξη» από την ΕΕ, για να αντέξουν οι βιομηχανίες το ενεργειακό κόστος

FleetNews

Δωρέαν καλοκαιρινός έλεγχος για τα Subaru

FleetNews

Skoda: Nέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% για Fabia, Kamiq και Elroq

CSRΝews.gr

Santorini Blue Loop Living Lab: Η Σαντορίνη μετατράπηκε σε «ζωντανό εργαστήριο» θαλάσσιας προστασίας

CSRΝews.gr

Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα

CSRΝews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ηχηρό μήνυμα πρόληψης για τις εξαφανίσεις ανηλίκων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του εντόπισε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ
Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του εντόπισε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ 12/03/2024 - 07:40
ManpowerGroup: Μέτριο κλίμα προσλήψεων για το 2ο τρίμηνο στην Ελλάδα - Πιο ανταγωνιστικός κλάδος η Πληροφορική 12/03/2024 - 10:42
ManpowerGroup: Μέτριο κλίμα προσλήψεων για το 2ο τρίμηνο στην Ελλάδα - Πιο ανταγωνιστικός κλάδος η Πληροφορική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • AVE: Εξαγόρασε το 24,98% της Probotek έναντι 150.000 ευρώ
    25/05/2026 - 18:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κώτσηρας: Ηρθε η ώρα να μειωθεί το φορολογικό βάρος στη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα
    25/05/2026 - 18:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αντιδράσεις της ΣΕΤΚΕ στο νέο χωροταξικό για τον τουρισμό: Πλήγμα στις οικογενειακές επιχειρήσεις
    25/05/2026 - 18:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βουλευτικές εκλογές στην Κύπρο: Ανακηρύχθηκαν οι 56 νέοι βουλευτές
    25/05/2026 - 17:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Από τη φοιτητική στέγη στις επενδύσεις: Η MyStudentFlat αναζητά κεφάλαια έως 500.000 ευρώ
    25/05/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού: Οι θέσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος
    25/05/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος 2,07%, στα 196,81 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    25/05/2026 - 17:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Novo Nordisk Ελλάδος: Αποχωρεί ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου μετά από 32 χρόνια παρουσίας
    25/05/2026 - 17:37 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Μιχάλης Χατζηπάνος (ΑΔΜΗΕ): Η Δυτική Ελλάδα μετατρέπεται σε στρατηγικό ενεργειακό κόμβο της χώρας
    25/05/2026 - 17:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Με τους κανόνες της αγοράς η ανάπτυξη του υδρογονανθράκων
    25/05/2026 - 17:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Euroleague: Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός
    24/05/2026 - 23:07 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Η Μαρία Παπατζίκου στο τιμόνι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαπίστευσης
    24/05/2026 - 20:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η Γωγώ Μαστροκώστα, σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα
    25/05/2026 - 08:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πρωτοφανείς για την εποχή θερμοκρασίες σε Γαλλία και Βρετανία
    25/05/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • TREK: Εξαγόρασε το 51,23% της Terra Advisory, με βάση συνολική αποτίμηση 900.000 ευρώ
    25/05/2026 - 09:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η προετοιμασία για Παναθηναϊκό, ατομικό ο Ντίμσα - Στη Θεσσαλονίκη ο Τρινκιέρι

25/05/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το κάρφωμα του ΜακΚίσικ στην κορυφή του Top-5 του τελικού (vid)

25/05/2026 - 15:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Santorini Blue Loop Living Lab: Η Σαντορίνη μετατράπηκε σε «ζωντανό εργαστήριο» θαλάσσιας προστασίας

25/05/2026 - 13:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Motor Oil: Δωρεά ενός σκάφους και 4 οχημάτων στο Λιμενικό Σώμα

25/05/2026 - 13:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Τηλεοπτική κάλυψη κορυφής στο F4 της EuroLeague στην Αθήνα, με τον Ολυμπιακό να στέφεται πρωταθλητής Ευρώπης

25/05/2026 - 12:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Your Face Sounds Familiar»: Στην κορυφή της τηλεθέασης με 2.490.644 τηλεθεατές

25/05/2026 - 12:16
FleetNews
fleetnews.gr

Στην Ευρώπη το σκληροτράχηλο Ford Ranger Super Duty

25/05/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

GAC AION / ESG Report 2025: Η ηλεκτροκίνηση σε νέο πολιτισμό κινητικότητας

25/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo