Σάββατο, 18 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΤΕπ: Χρηματοδοτήσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ το 2023 στην Ελλάδα
newsroom newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
16/02/2024 · 15:40

ΕΤΕπ: Χρηματοδοτήσεις ύψους 2,5 δισ. ευρώ το 2023 στην Ελλάδα

Η ΕΤΕπ, στο πλαίσιο ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων για την Ελλάδα, ανακοίνωσε τη χορήγηση νέου δανείου στο ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. αξίας 143 εκατ. ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) συμβάλλει στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης (Ε&Α) του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) στα δημόσια ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα όλης της Ελλάδας μέσω του δανείου ύψους 143 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Παράλληλα, ο Όμιλος ΕΤΕπ, ο οποίος αποτελείται από την ΕΤΕπ και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤαΕ), παρουσίασε τα ετήσια αποτελέσματά του για την Ελλάδα, ανακοινώνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις για ακόμα ένα έτος στη χώρα, καθώς η στήριξη για έργα οικονομικής και κοινωνικής συνοχής έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα και οι συνολικές χρηματοδοτήσεις που υπογράφηκαν το 2023 ανήλθαν σε 2,5 δισ. ευρώ.

Η νέα επένδυση που ανακοινώθηκε στην Αθήνα σε ειδική τελετή στο Υπουργείο Οικονομικών, η δεύτερη μετά το δάνειο ύψους 180 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε το 2016 για την έναρξη λειτουργίας του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ., θα ενισχύσει περαιτέρω τις δραστηριότητες Ε&Α που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αλλά και τις δυνατότητες καινοτομίας της χώρας, και θα προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες σε νέους ερευνητές, αποτρέποντας τη διαρροή επιστημόνων στο εξωτερικό και ενισχύοντας την οικονομική, κοινωνική και εδαφική συνοχή της ΕΕ σύμφωνα με τους στόχους του Ευρωπαϊκού Χώρου Έρευνας (ΕΧΕ).

«Ανακοινώνουμε σήμερα με μεγάλη χαρά αυτήν τη νέα σύμβαση χρηματοδότησης η οποία στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ελληνικές αρχές για τη συνέχιση του σπουδαίου έργου που επιτελείται στο ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. Πρόκειται για σημαντική συμφωνία, η οποία στηρίζει τις δραστηριότητες Ε&Α που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και έχει καίρια σημασία για την Ελλάδα καθώς μπορεί να αποδώσει ουσιαστικά αποτελέσματα για την ελληνική καινοτομία, συνδράμοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και ταλαντούχους ερευνητές» δήλωσε ο κ. Κυριάκος Κακουρής, αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ. «Πέραν αυτού, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 2023 ο Όμιλος ΕΤΕπ υπερβεί τους στόχους του στην Ελλάδα, διαθέτοντας συνολική χρηματοδότηση άνω των 2,5 δισ. ευρώ για επενδύσεις που έχουν υψηλό αντίκτυπο και επηρεάζουν πολλούς τομείς. Οι επενδύσεις αυτές θα συμβάλουν στη διατήρηση των καλών προοπτικών απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής, τονώνοντας την ανταγωνιστικότητα και βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών».

«Η υπογραφή της νέας σύμβασης με την ΕΤΕπ ενισχύει αποφασιστικά το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. με εξαιρετικά σημαντικούς πόρους, αναβαθμίζοντας τον αναπτυξιακό ρόλο που διαδραματίζει στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας. Τα κεφάλαια που διαθέτει η ΕΤΕπ για επενδύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και η αδιαμφισβήτητη ακαδημαϊκή και επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού του Ιδρύματος αποτελούν τη βέλτιστη εγγύηση για την προσέλκυση νέων ερευνητών, συμβάλλοντας καταλυτικά στον περιορισμό και την ανάσχεση του φαινομένου brain drain. Η Ελλάδα, με εξωστρέφεια, αξιοποιώντας την καινοτομία και την τεχνολογία, συγκροτεί ένα μοντέλο ανάπτυξης που παρέχει εφόδια εξέλιξης και νέες επαγγελματικές δυνατότητες στους επιστήμονες της πατρίδας μας», δήλωσε ο Κώστας Σκρέκας, υπουργός Ανάπτυξης», δήλωσε ο κ. Kώστας Σκρέκας, Υπουργός Ανάπτυξης.

«Η νέα συμφωνία για χρηματοδότηση που υπογράφουμε σήμερα με την ΕΤΕπ εντάσσεται στις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε την οικονομία της γνώσης στην Ελλάδα και να προωθήσουμε την τεχνολογία και την καινοτομία. Πρόκειται για ένα κρίσιμο στοιχείο του νέου δυναμικού και εξωστρεφούς αναπτυξιακού μοντέλου που οικοδομούμε. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ΕΤΕπ για τη διαχρονική υποστήριξή της στις επενδύσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Τα κεφάλαια και η τεχνογνωσία που παρέχει η ΕΤΕπ αποτέλεσαν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχημένης οικονομικής ανάκαμψης που πέτυχε η Ελλάδα και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας για την προώθηση των κοινών μας στόχων και προτεραιοτήτων», δήλωσε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση και η ΕΤΕπ εμπιστεύτηκαν το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την αξιολόγηση και τη χρηματοδότηση βασικών ερευνητικών έργων στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της 8ετούς λειτουργίας του, το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. έχει αποδείξει ότι ως μοναδικό ίδρυμα, το οποίο διοικείται από την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, διαθέτει επιστημονική εμπειρογνωσία αλλά και εμπειρία στο επίπεδο της εποπτείας, και στηρίζει την ελληνική ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα ώστε να διαπρέψει στον τομέα των επιστημών» δήλωσε η καθηγήτρια κ. Ξένια Χρυσοχόου, πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα όχι μόνο για το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. αλλά για το σύνολο της ελληνικής ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας. Με αυτήν τη νέα σύμβαση χρηματοδότησης εδραιώνεται το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. ως ο εθνικός οργανισμός χρηματοδότησης της βασικής έρευνας και διαμορφώνονται καλύτερες προϋποθέσεις για τις επιδόσεις της Ε&Α στην Ελλάδα, την ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής οικονομίας και την ανάσχεση της διαρροής επιστημόνων στο εξωτερικό» δήλωσε η Δρ. Κατερίνα Κουραβέλου, διευθύντρια του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.

Ο Όμιλος ΕΤΕπ υλοποιεί για ένα ακόμα έτος καινοτόμες επενδύσεις στην Ελλάδα

Όσον αφορά τα ετήσια αποτελέσματα του Ομίλου ΕΤΕπ στην Ελλάδα, τόσο ο δημόσιος όσο και ο ιδιωτικός τομέας στράφηκαν στην ΕΤΕπ για τη στήριξη μακρόπνοων επενδύσεων στην κοινωνική συνοχή, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην ενεργειακή ασφάλεια και απόδοση, σε μια χρονιά κατά την οποία οι χρηματοδοτήσεις που υπογράφηκαν ήταν οι υψηλότερες στο σύνολο των κρατών της ΕΕ ως ποσοστό του ΑΕΠ.

Κοινωνική και οικονομική συνοχή

Στα εμβληματικά έργα του 2023 συγκαταλέγεται η συμφωνία διάθεσης 900 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση ζωτικής σημασίας επενδύσεων στον δημόσιο τομέα με επίκεντρο την κοινωνική συνοχή, τη βιώσιμη αστική αναζωογόνηση και τη δίκαιη μετάβαση προς την κλιματική ουδετερότητα. Αυτές οι πράξεις χρηματοδότησης βοηθούν τις ελληνικές αρχές να υλοποιήσουν σταδιακά επενδύσεις προτεραιότητας σε τομείς όπωςη ενέργεια και η διαχείριση υδάτων έως την εκπαίδευση και τις υπηρεσίες υγείας, ενώ παράλληλα επιταχύνουν τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και συνδράμουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ενεργειακή ασφάλεια, βιώσιμη ενέργεια και ενεργειακή μετάβαση

Μια πολύ σημαντική σύμβαση υπογράφηκε στον τομέα της ενέργειας: η ΕΤΕπ χρηματοδότησε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εμβληματικό έργο, ύψους 524 εκατ. ευρώ, του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας για τη διασύνδεση των δυτικών και νότιων Κυκλάδων με το ηπειρωτικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Το δίκτυο θα προσφέρει φθηνότερη και καθαρότερη ηλεκτρική ενέργεια και θα επιταχύνει τη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις δυτικές και νότιες Κυκλάδες.

Σημαντική συμφωνία υπογράφηκε επίσης με τη διεθνή ενεργειακή και βιομηχανική εταιρεία MYTILINEOS, στο πλαίσιο της οποίας η ΕΤΕπ διέθεσε 400 εκατ. ευρώ για να αναπτυχθεί ένα νέο χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών έργων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες (BESS) έως το 2026, το οποίο θα προσθέσει περί τα 2,6GW παραγωγικής δυναμικότητας. Η αξία της επένδυσης εκτιμάται πως θα ανέλθει στα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ τα έργα θα υλοποιηθούν στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Επιπλέον, η ΕΤΕπ στήριξε με 150 εκατ. ευρώ τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) για το έργο της σταδιακής εγκατάστασης έξυπνων μετρητών σε όλη τη χώρα, το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση της απόδοσης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και στην επέκταση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο μέλλον.

Τέλος, μια πρωτοποριακή επένδυση αφορά τη χρηματοδότηση της παραγωγής καινοτόμων μπαταριών από την Sunlight, που έλαβε επίσης την υποστήριξη της ΕΤΕπ με δάνειο 25 εκατ. ευρώ. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει την ικανότητα της να παράγει μπαταρίες λιθίου, να επεκτείνει τις δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, καθώς και να της επιτρέψει να παράγει ζωτικής σημασίας εξαρτήματα τα οποία επί του παρόντος ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Επιπλέον, θα δημιουργήσει πάνω από 200 θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης της εταιρείας στην Ξάνθη στη Βόρεια Ελλάδα.

Σημαντική υποστήριξη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η ΕΤΕπ επιβεβαίωσε την υποστήριξή της προς τις ΜΜΕ και τις εταιρίες μεσαίας κεφαλαιοποίησης μέσω των Ελληνικών τράπεζων, διαθέτοντας 800 εκατ. ευρώ - 36% των συνολικών δεσμεύσεων του Ομίλου στην Ελλάδα - με τη μορφή διαμεσολαβούμενων δανείων και εγγυήσεων. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΤΕπ χορήγησε δάνειο ύψους 400 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για περαιτέρω δανειοδότηση προς τις ΜΜΕ και τις επιχειρήσεις μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Επιπλέον, η τράπεζα της ΕΕ εγκαινίασε ένα νέο πακέτο εγγυήσεων υπέρ των ελληνικών τραπεζών, υπογράφοντας τις δύο πρώτες συναλλαγές ύψους 200 εκατ. ευρώ η καθεμία, οι οποίες θα καλύψουν νέα δάνεια προς MidCaps συνολικού ύψους 800 εκατ. ευρώ. Αυτές οι συμφωνίες θα κινητοποιήσουν χρηματοδότηση ύψους 1,6 δισ. ευρώ με ευνοϊκούς όρους για τη ραχοκοκαλιά της πραγματικής οικονομίας.

Καινοτομία και ασφάλεια

Η ΕΤΕπ απέδειξε επίσης ότι υποστηρίζει διαρκώς τις άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας, χορηγώντας δάνειο ύψους 10,5 εκατ. ευρώ στην Veridos Ματσούκης, κορυφαία εταιρεία παραγωγής εγγράφων ταυτότητας υψηλής ασφάλειας για περισσότερες από 40 κυβερνήσεις παγκοσμίως –μεταξύ αυτών και κυβερνήσεις της ΕΕ– καθώς και για διάφορους επιχειρηματικούς εταίρους. Τα έγγραφα ταυτότητας υψηλής ασφάλειας, τα οποία είναι δύσκολο να παραποιηθούν ή να παραχαραχτούν, συμβάλλουν στην ασφάλεια του κράτους και των πολιτών. Η σύμβαση αποτελεί μέρος της χρηματοδότησης της ΕΤΕπ για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και υλοποιείται μέσω της ειδικής στρατηγικής πρωτοβουλίας για την ευρωπαϊκή ασφάλεια (SESI).

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Παράλληλα, οι σύμβουλοι της ΕΤΕπ συνέχισαν να υποστηρίζουν με τεχνική βοήθεια τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε μια σειρά από πρωτοβουλίες και έργα υποδομών που αφορούν το περιβάλλον και το κλίμα, την ψηφιακή καινοτομία και την αστική ανάπλαση. Το 2023 ξεχώρισε η συμβουλευτική υποστήριξη για τη βελτίωση έργων υποδομής βιώσιμης και ενεργειακής απόδοσης σε μικρότερα και απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας, στο πλαίσιο του επενδυτικού προγράμματος ΝΕΑΡΧΟΣ, ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Για ένα ακόμα έτος το ΕΤαΕ στηρίζει δυναμικά τις ελληνικές επιχειρήσεις

Το ΕΤαΕ, το ίδρυμα του Ομίλου ΕΤΕπ που επικεντρώνεται στις ΜΜΕ και διακρίνεται για την ανάληψη κινδύνων, συνεχίζει να ενισχύει την ευελιξία του.

Το χαρακτηριστικό αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά το 2023 καθώς εγκρίθηκαν πράξεις χρηματοδότησης συνολικού ύψους 295 εκατ. ευρώ. Πάνω από το 80% των πόρων αυτών (240 εκατ. ευρώ) διοχετεύθηκαν μέσω των ελληνικών τραπεζών και εντάχθηκαν στους μηχανισμούς εγγυήσεων της ΕΕ, για την ακρίβεια στον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και στο πρόγραμμα InvestEU. Η στήριξη αυτή αναμένεται να αποδεσμεύσει νέους χρηματοδοτικούς πόρους έως 2,8 δισ. ευρώ για τις ελληνικές ΜΜΕ, βοηθώντας τις εταιρείες να αποκτήσουν ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση. Παράλληλα, οι εν λόγω χρηματοδοτικοί πόροι υποστηρίζουν τους στόχους της πολιτικής της ΕΕ, καθώς εντάσσονται στους στόχους της δημόσιας πολιτικής του ΕΤαΕ: ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη, καινοτομία, κοινωνικός αντίκτυπος, βιωσιμότητα και πράσινος μετασχηματισμός.

  • ΕΤΕΠ
  • ·
  • ΕΛΙΔΕΚ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Τα ζευγάρια στα play-in και τα playoffs

All Content

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μονακό που θα αρχίσει στις 21:00

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 3,75% - Mεγάλα κέρδη 15,06% από τα χαμηλά Μαρτίου

All Content - BusinessNews.gr

Ελλάκτωρ: Καθαρά κέρδη 152,1 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα 89,2 εκατ. ευρώ ο ετήσιος τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Profile: Τζίρος ρεκόρ 47,5 εκατ. ευρώ για το 2025 - Σε πλήρη εξέλιξη ο μετασχηματισμός του Ομίλου

All Content

Ogilvy: Καμπάνια λανσαρίσματος για τη Superbet

All Content

Τρεις αναθέσεις από την Κοινωνία της Πληροφορίας

FleetNews

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

FleetNews

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

FleetNews

Tesla: Πρώτη άδεια για «πλήρως αυτόνομη οδήγηση» στην Ευρώπη

All Content

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Βραζιλιάνος Όσκαρ Σμιντ

All Content

Αταμάν: «Δεν θέλαμε να παίξουμε play-in, όμως οι στόχοι μας είναι ακόμα εκεί»

All Content - BusinessNews.gr

Το Ιράν ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ για όλα τα εμπορικά πλοία όσο ισχύει η εκεχειρία

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Επιταχύνεται το επενδυτικό πλάνο - νέα μεγάλα έργα και deals

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Υποβλήθηκαν αυτοματοποιημένα οι προεκκαθαρισμένες δηλώσεις για 1 εκατ. φυσικά πρόσωπα

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

CSRΝews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

CSRΝews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

CSRΝews.gr

Το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) πλησιάζει

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στο ΕΣΠΑ ερευνητικό έργο της Sunlight προϋπολογισμού 112,9 εκατ. ευρώ
Στο ΕΣΠΑ ερευνητικό έργο της Sunlight προϋπολογισμού 112,9 εκατ. ευρώ 16/02/2024 - 15:06
H StiQ συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ και γίνεται το πρώτο μεγάλο cloud kitchen στη Νοτιοανατολική Ευρώπη 16/02/2024 - 17:21
H StiQ συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ και γίνεται το πρώτο μεγάλο cloud kitchen στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το Cine Paris επιστρέφει στις 23 Απριλίου
    17/04/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Οι Ελληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στην Β κατηγορία
    17/04/2026 - 22:20 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • «Ας χορέψουμε»: Η Σελίν Ντιόν εξυμνεί τη δύναμη της ψυχής σε ένα νέο τραγούδι (vid)
    17/04/2026 - 21:45 LIFESTYLE
  • Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις αποστολές όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες λόγω του πολέμου στο Ιράν (Reuters)
    17/04/2026 - 20:46 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Αλμα κερδών, μετά την ανακοίνωση για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
    17/04/2026 - 20:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία- Σύνοδος του Παρισιού: «Ζητάμε να ανοίξουν εκ νέου, άμεσα και άνευ όρων τα Στενά του Ορμούζ»
    17/04/2026 - 20:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τέσσερις φορές ισόβια στον πρώην αστυνομικό της Βουλής για κακοποίηση των παιδιών του - Αθώα η μητέρα
    17/04/2026 - 19:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Επιφυλακτικές εμφανίζονται ναυτιλιακές εταιρείες για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
    17/04/2026 - 19:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 3,75% - Mεγάλα κέρδη 15,06% από τα χαμηλά Μαρτίου
    17/04/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Quality & Reliability: Σύμβαση 1,14 εκατ. ευρώ με το ΕΚΔΔΑ - Οι στόχοι του έργου
    17/04/2026 - 18:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Στην «πρώτη γραμμή» των ελέγχων η ομάδα ΔΕΟΣ - Έμφαση σε αδήλωτα ενοίκια, οφειλές και ενισχύσεις
    17/04/2026 - 08:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Profile: Τζίρος ρεκόρ 47,5 εκατ. ευρώ για το 2025 - Σε πλήρη εξέλιξη ο μετασχηματισμός του Ομίλου
    17/04/2026 - 15:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Λιονέλ Μέσι: Αγόρασε την Κορνεγιά, ομάδα πέμπτης κατηγορίας στην Ισπανία
    17/04/2026 - 12:42 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Πιερρακάκης στο ΔΝΤ: Ορατός ο κίνδυνος για τη μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην Ιστορία
    17/04/2026 - 08:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κομισιόν: «Εγχειρίδιο κρίσεων» απέναντι στην ενεργειακή κρίση - Ποια μέτρα θα προτείνει
    17/04/2026 - 08:52 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μονακό που θα αρχίσει στις 21:00

17/04/2026 - 21:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Δεν θέλαμε να παίξουμε play-in, όμως οι στόχοι μας είναι ακόμα εκεί»

17/04/2026 - 20:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΟΠΑΕ : Η Ελλάδα στο 2026 ECOSOC Youth Forum στη Νέα Υόρκη

17/04/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναμονή…

17/04/2026 - 13:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Most Sustainable Prizes 2025 by Synesgy: Διάκριση τριάντα ελληνικών εταιρειών για τις επιδόσεις τους στη βιώσιμη ανάπτυξη

17/04/2026 - 12:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Amita Lemonades, Frulite BOOST και Tsakiris Sticks Cup αναδεικνύονται «Προϊόντα της Χρονιάς 2026»

17/04/2026 - 12:01
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD φέρνει «Flash Chargers» 1.500 kW στην Ευρώπη

17/04/2026 - 10:29
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Άνοδος 12% στις παγκόσμιες παραδόσεις α’ τριμήνου

17/04/2026 - 10:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo