Πέμπτη, 14 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Φαρμακευτική κάνναβη: Πάνω από 135 οι άδειες για παραγωγή - Οι συνεργασίες και τα μεγάλα ονόματα
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
30/11/2023 · 10:59

Φαρμακευτική κάνναβη: Πάνω από 135 οι άδειες για παραγωγή - Οι συνεργασίες και τα μεγάλα ονόματα

Στην Στερεά Ελλάδα οι περισσότερες επιχειρήσεις για την παραγωγή της.

Τις 138 έχουν φτάσει, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι χορηγηθείσες εγκρίσεις από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας για την εγκατάσταση μονάδων για καλλιέργεια, επεξεργασία, μεταποίηση και παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης σε όλη την Ελλάδα, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να κρατά τα πρωτεία με 34 επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται κυρίως στην περιοχή της Βοιωτίας και της Χαλκίδας.

Ακολουθεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με 29 επιχειρήσεις, η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 24, η Περιφέρεια Πελοποννήσου με 16, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με 15, ενώ οι υπόλοιπες 11 έχουν χορηγηθεί στις Περιφέρειες Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκουμε τόσο εταιρείες από το εξωτερικό, όσο και συνεργασίες από την Ελλάδα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ανάμεσα στις οποίες έχουν υπάρξει και διάφορα γνωστά ονόματα από διάφορους χώρους στην Ελλάδα που επιθυμούν να μπουν στο χώρο. Για παράδειγμα η Delta Novem, στην οποία συμμετέχει ο γιος του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ή η Greek Kannabis, στην οποία πρόεδρος είναι ο γιος του Πάνου Καμμένου, Ηλίας Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, στην παρούσα φάση στην Ελλάδα, είναι ελάχιστες οι εταιρείες, τουλάχιστον αυτές που έλαβαν την άδεια από το 2020 και μετά, οι οποίες μετά την έγκριση της άδειας έχουν προχωρήσει στην ολοκλήρωση σχετικών εγκαταστάσεων. Κατά ανώτερο στέλεχος, εξάλλου, πρόκειται για μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά για πιο μικρές επιχειρήσεις, φέρνοντας ως παράδειγμα την ισραηλινή Τikum Olam, η οποία έκανε εγκαίνια στο εργοστάσιό της στα Εξαμίλια της Κορίνθου, έχοντας, ήδη, ξεκινήσει τη διαδικασία το 2018, μέσα στο 2023.

Κατά τις εκτιμήσεις των στελεχών, το 2024 και το 2025 θα είναι δύο χρονιές που θα δούμε περισσότερες μικρές βιομηχανίες να παίρνουν μπροστά και να παράγουν περισσότερα προϊόντα, αν και είναι πολλές και αυτές που μένουν μόνο στην παραγωγή της πρώτης ύλης, δίνοντας το αρχικό προϊόν σε άλλες μεγαλύτερες για τη μεταποίηση και την τελική του μορφή.

Σε σχέση, δε, με τα στρέμματα, τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο, συνολικά έχουν ξεπεράσει τα 3.000, με τάση ανόδου.

H περίπτωση της Tikun Olam και οι συνεργασίες με Lavipharm και Pharmasept

Η βιομηχανική εγκατάσταση της ισραληνικής εταιρείας Tikun Olam Europe, μία από τις πρώτες εταιρείες που είχαν αδειοδοτηθεί για την παραγωγή φαρμακευτική κάνναβη, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία ήδη από τους προηγούμενους μήνες και έχει βγάλει στην αγορά ήδη πάνω από 4 από τους προγραμματισμένους 12 κωδικούς προϊόντων που στοχεύει μέσα στην τρέχουσα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εργοστάσιο της εταιρείας εργάζονται 100 άτομα από διάφορες ειδικότητες όπως γεωπόνοι, χημικοί μηχανικοί, φαρμακοποιοί, τόσο από την εγχώρια αγορά, όσο και από την Αθήνα, με στόχο τον διπλασιασμό του προσωπικού μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η πρότυπη, αυτή, βιομηχανική μονάδα, είναι, δε, σε θέση να παράγει ετησίως 10 τόνους ξηρού άνθους κάνναβης, προϊόν το οποίο είναι βασικό συστατικό για την παραγωγή όλων των σχετικών προϊόντων, ενώ διαθέτει όλα τα μηχανήματα για την πλήρη επεξεργασία του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tikun Europe Νίκος Μπέης στο Businessnews.gr, ήδη έχει ξεκινήσει κατά 30% μια πιλοτική παραγωγή, με κάποιους αρχικούς κωδικούς όπως συμπληρώματα διατροφής, ενώ ήδη από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο της τρέχουσας χρονιάς βρίσκονται στα φαρμακεια, συνταγογραφούμενα, αλλά μη αποζημιούμενα, καπνίζοντα σκευάσματα ειδικά για ασθένειες όπως καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.

Το πρώτο προϊόν της Tikun Europe βγήκε στην αγορά τον περασμένο Μάιο, τέσσερις μήνες μετά την παρουσίαση του εργοστασίου της Tikun Europe στην Κόρινθο και μετά από τη δημοσιοποίηση της συνεργασίας Lavipharm - Tikun Εurope, χωρίς ιατρική συνταγή, αποκλειστικά από τα φαρμακεία.
Πρόκειται για μια νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής φυσικής προέλευσης υπό την επωνυμία LIFELAB CBD, με σύνθημα LAB YOUR LIFE - Η Επιστήμη να ζεις καλά! και αυτές τις ημέρες ξεκινά η διάθεση του στα φαρμακεία. Κατά όσα αναφέρονται από την εταιρεία, πρόκειται για ένα σκεύασμα, το οποίο αποκαθιστά την ομοιόσταση, αλληλεπιδρώντας φυσικά με το Ενδοκανναβινοειδές Σύστημα του οργανισμού, που εμπλέκεται στους μηχανισμούς διαχείρισης της ισορροπίας, ενέργειας και ύπνου.

Κέρδη σε άνοδο

Όλα αυτά συμβαίνουν όταν πλέον τα τελευταία χρόνια η χρήση του φυτού είναι σχεδόν απεριόριστη και στα υπόλοιπα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την αξιοποίηση της βιομηχανικής κάνναβης να αποφέρει κάθε χρόνο σημαντικά κέρδη.

H ευρωπαϊκή αγορά φαρμακευτικής κάνναβης προβλέπεται ότι την περίοδο 2022 – 2027 θα αναπτύσσεται με ετήσιο ρυθμό 21,96% και από τα 4,96 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 θα φτάσει το 2027 τα 13,37 δισ. δολάρια. Παγκοσμίως υπολογίζεται ότι η εν λόγω αγορά ανήλθε σε 44,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες και σχετικές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανική και η φαρμακευτική κάνναβη εκτιμάται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή περισσότερων από 25.000 προϊόντα, όπως ροφήματα, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, πλαστικά, μονωτικά και κατασκευαστικά υλικά, ζωοτροφές, βιοκαύσιμα κ.ά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το πρώτο βήμα του 2018, το 2021 κατοχυρώθηκε από τη Βουλή η ασφαλή και ομαλή παραγωγή και διάθεση τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης, υπό τον έλεγχο του ΕΟΦ, ενώ απομακρύνει πιθανά προσκόμματα και δυσκολίες, με στόχο να διευκολύνει την εξαγωγή αυτών των προϊόντων, ενισχύοντας σημαντικά την εγχώρια οικονομία.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να διευκολύνει και τις εξαγωγές, καθώς σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διατάξεις, τα προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης θα μπορούν πλέον να διατίθενται στη χώρα εισαγωγής με βάση απόφαση της αρμόδιας αρχής σε κάθε κράτος, χωρίς να είναι απαραίτητη η έγκριση κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.

Τότε στόχος της κυβέρνησης ήταν να ενισχύσει την εγχώρια ανάπτυξη και την εξαγωγική δραστηριότητα των εταιρειών σε άλλες χώρες, οι οποίες θα μπορούν πλέον να διαθέτουν προϊόντα ξηρού ανθού και έτοιμων φαρμακευτικών σκευασμάτων κάνναβης, θέτοντας ουσιαστικά, γερές βάσεις για την ανάπτυξη μιας ισχυρής βιομηχανίας, σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο παγκοσμίως.

Τι λένε οι επιχειρηματίες

Η κάνναβη χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, πέρα από τα φαρμακευτικά σκεύασματα και στα καλλυντικά, εδώ και πολλά χρόνια, με τη μορφή ελαίου.
Το 2014 η εταιρεία καλλυντικών Messinian Spa δημιούργησε τη σειρά καλλυντικών Messinian Spa με βάση το ελαιόλαδο Καλαμάτας και πολλά άλλα φυσικά συστατικά όπως το έλαιο κάνναβης. Για τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού αυτού και το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καλλυντικά προϊόντα, η Πάττυ Σωφρονά, διευθύντρια της Open Cosmetics, τόνισε χαρακτηριστικά στο BusinessNews.gr: «Η κάνναβη ως φυτό είναι πραγματικά θαυματουργό. Χαίρομαι πάρα πολύ που γίνονται επενδύσεις πάνω σε αυτό και που υπάρχει πλέον καλύτερη ενημέρωση για τις ιδιότητές του και τις χρήσεις που μπορεί να έχει. Επίσης, πιο σημαντική είναι και η χρήση της κάνναβης για φαρμακευτικούς λόγους, κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ και χρόνια σε άλλες χώρες και έχει βοηθήσει πολύ σε διάφορες χρόνιες παθήσεις, οπότε οι επενδύσεις που θα γίνουν είναι πολύ σημαντικές και πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη στο κομμάτι αυτό».

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει στο BusinessNews.gr, στο περιθώριο εκδήλωσης, ο Πρόεδρος και βασικός μέτοχος της εισηγμένης εταιρείας LaviPharm, Τηλέμαχος Λαβίδας "η αγορά της φαρμακευτικής κάνναβης ήταν μια αγορά που την επιδιώκαμε εδώ και αρκετό καιρό, είναι πολλά υποσχόμενη και πριν από μερικούς μήνες προχωρήσαμε σε συμφωνία με την Tikun Olam για διανομή των προϊόντων, μόνο στην Ελλάδα προς το παρόν".

Εξάλλου, σε συνάντηση με δημοσιογράφους πριν από λίγους μήνεςείχε αναφερθεί ότι η ενασχόληση της Lavipharm με την φαρμακευτική κάναβη έχει μεγάλο επιχειρηματικό και φαρμακευτικό ενδιαφέρον, και αναμένεται να φέρει κέρδη 17 εκατ. ευρώ στην τριετία σε ο, τι αφορά την ελληνική αγορά, για την εισηγμένη εταιρεία.

  • ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
  • ·
  • LAVIPHARM
  • ·
  • TIKUN OLAM
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Που θα δείτε ΑΕΚ-Άρη για τα playoffs της GBL

All Content

Ηρακλής: Απέκτησε τον Ελληνοαμερικανό Τάσο Κουκ (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum

All Content - BusinessNews.gr

Performance Technologies: Με ισχυρό ταμείο και ανεκτέλεστο-ρεκόρ συνεχίζει την ανάπτυξη με εξαγορές

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Πάνω από 2 δισ. ευρώ οι εισπράξεις από το Ελληνικό έως το τέλος του 2026

All Content

SOCIALDOO: Διεθνής διάκριση στα PR Week Global Awards στο Λονδίνο

All Content

Περιφερειακά κανάλια: Παράταση φορολογικής απαλλαγής και νέα τριετής κρατική ενίσχυση

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Στογιάκοβιτς: Θα μιλήσω σύντομα με Ελλάδα και Σερβία (video)

All Content

Γιαννακόπουλος: "Η πίκρα, με πίκρα περνάει"

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: «Η Ευρώπη κινδυνεύει να αλλάξει μία ενεργειακή εξάρτηση με μία άλλη»

All Content - BusinessNews.gr

Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Ιουλία Τσέτη (Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη): Η επόμενη μέρα του ελληνικού επιχειρείν: Ήθος, Ηγεσία, Άνθρωποι και Βιωσιμότητα

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

Spartan: Δεσμευμένη στον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσα από το «Σήμα Φροντίδας»

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει 500 παιδιά που έχουν βιώσει κακοποίηση ή παραμέληση μέσω της δράσης «Μαζί τους το Πάσχα»

CSRΝews.gr

Enterprise Europe Network Hellas: Επενδύει στη συνεργασία, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Orilina Properties: Ενημερωτικό δελτίο για δημόσια προσφορά στην Ελλάδα έως 32.200.000 νέων μετοχών
Orilina Properties: Ενημερωτικό δελτίο για δημόσια προσφορά στην Ελλάδα έως 32.200.000 νέων μετοχών 29/11/2023 - 18:58
Οικογένεια Στεργίου: Αύξηση κερδών και τζίρου για το 2022 – «Πληγή» το κόστος των πρώτων υλών 30/11/2023 - 11:00
Οικογένεια Στεργίου: Αύξηση κερδών και τζίρου για το 2022 – «Πληγή» το κόστος των πρώτων υλών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • FedEx: Fake news τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης από το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη
    14/05/2026 - 13:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πως βλέπει η Κίνα τον Ίλον Μασκ; Ιδεολόγο, κάποιες φορές και κάθαρμα
    14/05/2026 - 13:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κεραμέως: Η αύξηση μισθών μέσω Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας είναι ανάχωμα στην ακρίβεια
    14/05/2026 - 13:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ: Κατασχέθηκαν 46 κιλά κοκαΐνης αξίας 1,7 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά
    14/05/2026 - 13:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μελέτη ΙΟΒΕ: Στο 54% της ευρωπαϊκής παραγωγικότητας η Ελλάδα
    14/05/2026 - 13:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κούβα: Ο ενεργειακός αποκλεισμός από τις ΗΠΑ συνεχίζεται- Οι πολίτες αντιδρούν με διαμαρτυρίες
    14/05/2026 - 13:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Metron Energy: Υιοθέτηση του έργου HP MPS για αναβάθμιση των εκτυπωτών της
    14/05/2026 - 13:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.289,61 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,98%
    14/05/2026 - 13:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΥ: Καταγράφηκαν οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα χανταϊού
    14/05/2026 - 13:24 ΥΓΕΙΑ
  • Αύξηση 11,5% για τον Γενικό Δείκτη Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία τον Μάρτιο
    14/05/2026 - 13:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το πλαίσιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ελληνικά σχολεία - Θεσμοθετείται «Συντονιστής Χρήσης AI»
    13/05/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Γαλλία: Πάνω από 1.700 επιβάτες κρουαζιερόπλοιου σε καραντίνα - Πιθανή επιδημία καραντίνας, ένας θάνατος
    13/05/2026 - 17:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα - πώς ενημερώνονται οι υποψήφιοι
    13/05/2026 - 22:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο SPINDEC για απανθρακοποίηση
    13/05/2026 - 17:35 ESG
  • Ryanair κατά Fraport: «Υπερβολικά τέλη και αντιαναπτυξιακή πολιτική» - Ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης
    13/05/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Παίδων: Το πρόγραμμα της Β' φάσης

14/05/2026 - 10:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Spartan: Δεσμευμένη στον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσα από το «Σήμα Φροντίδας»

14/05/2026 - 10:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει 500 παιδιά που έχουν βιώσει κακοποίηση ή παραμέληση μέσω της δράσης «Μαζί τους το Πάσχα»

14/05/2026 - 10:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο νέος χάρτης του ελληνικού τουρισμού στο CNN Insights

14/05/2026 - 10:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

MEGA: Πρώτο το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με 2,2 εκατ. τηλεθεατές χθες Τετάρτη

14/05/2026 - 10:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τζάμπολ στα playoffs σήμερα για ΑΕΚ-Άρη στη Sunel Arena

14/05/2026 - 09:53
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo