Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Απονεμήθηκαν τα βραβεία του Stelios Foundation για νέους επιχειρηματίες
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
04/09/2023 · 17:10

Απονεμήθηκαν τα βραβεία του Stelios Foundation για νέους επιχειρηματίες

O sir Στέλιος Χατζηιωάννου απένειμε τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece στο νέο χώρο του Ιδρύματός του, στην οδό Κυδαθηναίων στην Πλάκα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Για 14η χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easy family of brands - www.easygroup.com.gr και www.easyhistory.info, που συμπεριλαμβάνει και τις easyJet, easyHotel, easyCar.com, easyFerry.com, easyStudies.gr, easyCinema.gr , κ.ά.), τίμησε τους νέους επιχειρηματίες με τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου στο Stelios Foundation Conference Hall, που στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο, ιδιοκτησίας του Ιδρύματος, της οδού Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου απένειμε τρία βραβεία ύψους € 100.000 σε νέους επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εταιρείες, οι οποίες ξεχώρισαν, προέρχονται από το χώρο της «νέας οικονομίας» και αποτελούν εταιρείες που προσαρμόζονται στην μεταβαλλόμενη τεχνολογία και τη χρησιμοποιούν για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Το πρώτο βραβείο, ύψους € 50.000, απέσπασε η Δάφνη Μπεχτσή, ιδρύτρια της γνωστής πλατφόρμας ταινιών, Cinobo.com. Το Cinobo είναι η πρώτη ελληνική sVOD (subscription video on demand) υπηρεσία που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο και μια από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, που απευθύνεται στους λάτρεις του σινεμά και δίνει στο κοινό τη δυνατότητα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή, σε επιλεγμένες σινεφίλ ταινίες, βραβευμένες από μεγάλα διεθνή φεστιβάλ. Επιπλέον, πρόσφατα το Cinobo εγκαινίασε τμήμα διανομής που χορηγεί δικαιώματα ταινιών, παρέχοντας αποκλειστικό περιεχόμενο σε κινηματογράφους, τηλεόραση, εκδηλώσεις κλπ. Τα επόμενα τρία χρόνια, το Cinobo φιλοδοξεί να επιτύχει τη μέγιστη διείσδυση στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου και να επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Η Δάφνη Μπεχτσή δήλωσε για τη βράβευσή της: «Eίναι πολύ τιμητικό να βλέπεις τη δουλειά σου και της ομάδας σου να αναγνωρίζεται. Αυτό το βραβείο επικυρώνει όχι μόνο τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση στο όραμά μας, αλλά και το γεγονός ότι το Cinobo είναι κάτι που έλειπε από τους θεατές αυτής της χώρας. Μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας: να αποδείξουμε ότι το Cinobo έχει θέση και πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Πάμε λοιπόν να κάνουμε το καλύτερο σινεμά προσβάσιμο σε όλους και στο εξωτερικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι, την easy family of brands, τον Στέλιο Χατζηιωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation, που δίνουν έμπνευση και στηρίζουν νέους επιχειρηματίες, και την ομαδάρα του Cinobo που έκανε το Cinobo πραγματικότητα».

Το δεύτερο έπαθλο, ύψους € 30.000, έλαβε ο youtuber Χρήστος Τσούνης για την εταιρεία του Financial Greeks. Πρόκειται για μια πρωτότυπη πλατφόρμα digital marketing και influencing με στόχο την ενίσχυση της χρηματοοικονομικής και επενδυτικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Η εταιρεία με παρουσία σε όλα τα κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Discord, Telegram, Medium, μετρά περισσότερες από 3,5 εκατ. προβολές το μήνα. Σήμερα, η εταιρεία εκπροσωπεί περισσότερους από 250 χρηματοοικονομικούς δημιουργούς σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει 40 διαφορετικούς συνεργάτες και χορηγούς, με συνολική διείσδυση στην αγορά της Ελλάδας, της Πολωνίας και της Σερβίας, ενώ σταδιακά εισέρχονται και άλλες αγορές, όπως αυτές της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Χρήστος Τσούνης σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να βραβεύομαι για δεύτερη συνεχή χρονιά από τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου. Το Stelios Award 2023 είναι μία διάκριση που αναγνωρίζει τη δέσμευσή μου για προαγωγή της επιχειρηματικής, οικονομικής κι επενδυτικής κουλτούρας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Το τρίτο βραβείο, ύψους € 20.000, απέσπασε ο Γιάννης Χοχώλης με το e-shop Aithrio.com. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) ειδών σπιτιού, που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών, για τη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα του σπιτιού. Ο Γιάννης Χοχώλης είπε για τη βράβευσή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Sir Στέλιο και όλους τους συνεργάτες του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου που μας διάλεξαν να κερδίσουμε αυτή την διάκριση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την πορεία που έχουμε κάνει μαζί έως τώρα. Πιστεύω πως οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτές που δεν σταματούν να προσπαθούν και να προσφέρουν. Σήμερα θεωρώ πως βραβεύεται αυτή η προσπάθεια μας».

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά βραβεύσαμε και τιμήσαμε την νεανική επιχειρηματικότητα. Οι αιτήσεις που λάβαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και μας γέμισαν αισιοδοξία ότι οι νέοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα είναι γεμάτοι πάθος, όραμα και φαντασία. Και αυτό είναι κάτι που προσωπικά με συγκινεί. Εύχομαι στους βραβευθέντες να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και δυναμισμό τις δραστηριότητές τους. Τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs θα συνεχίσουν να στηρίζουν σταθερά την προσπάθεια της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και να παραμένουν επίκαιρα, όπως και εγώ προσωπικά θα παραμείνω δίπλα στους νέους επιχειρηματίες. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τους υποψήφιους! Φέτος λάβαμε 46 αιτήσεις πράγμα το οποίο έκανε την επιλογή των 3 καλύτερων πολλή δύσκολη. Ενθαρρύνω τους υποψήφιoυς να κάνουν αίτηση και του χρόνου αν πληρούν τα κριτήρια. Οι 2 από τους 3 νικητές φέτος έχουν ξανακερδίσει τα βραβεία μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος τους δίνω καλύτερο βραβείο αφού έχουν προοδεύσει τα τελευταία χρόνια. Καμία από τις τρεις αυτές επιχειρήσεις δεν θα ήταν εφικτή πριν 10 χρόνια καθώς όλες αποτελούν επιχειρήσεις «νέας οικονομίας» ενώ οι 2 από αυτές δεν θα ήταν υπαρκτές ούτε πριν από 3-4 χρόνια».

Παράλληλα, στο πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στον Στέλιο Χατζηιωάννου (Stelios Philanthropic Foundation) και τη Δάφνη Μπεχτσή (Cinobo, CEO) ο ιστορικός θερινός κινηματογράφος Cine Paris (www.cineparis.gr ) που βρίσκεται στην ταράτσα του Stelios Foundation Conference Hall, στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, θα επαναλειτουργήσει πλήρως ανακαινισμένος από τον Μάιο 2024, σε διαχείριση της οικογένειας Μπεχτσή και υπό την επιμέλεια του Cinobo. Η οικογένεια Μπεχτσή δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στον χώρο του κινηματογράφου και της κινηματογραφικής διανομής ταινιών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ζωή σε τρεις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αθήνα (τα θερινά Cine Αλεξάνδρα και Σινέ Φλερύ και το χειμερινό Αλεξάνδρα Europa Cinemas). To Cine Paris θα επαναλειτουργήσει σε καλά χέρια, και με την υποστήριξη και την επιμέλεια προγράμματος από την ομάδα του Cinobo, της πλατφόρμας που έκανε τον πλούτο του παγκόσμιου κινηματογράφου προσβάσιμο σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται μία affiliate συνεργασία marketing μεταξύ του easyCinema.gr , part of the easy family of brands και του cinobo.com με σκοπό την περεταίρω ανάπτυξή τους σε Ελλάδα και Κύπρο με το easyCinema.com.cy.

Τα 14α Stelios Awards for Young Entrepreneurs στην Ελλάδα απευθύνονταν αποκλειστικά σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών (γεννηθέντες και γεννηθείσες το 1982 ή μετέπειτα) που έχουν ιδρύσει την εταιρεία τους στην Ελλάδα και έχουν ξεκινήσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον € 30.000 το χρόνο. Η επιχείρησή τους πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 3 άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής. Εάν οι ιδιοκτήτες είναι δύο, θα πρέπει να κατέχουν πάνω από το 80% της εταιρείας μεταξύ τους.

Από το 2008, και με μια μικρή παύση τα έτη 2020 και 2021 λόγω πανδημίας, ο σημαντικός για την ελληνική επιχειρηματικότητα θεσμός ενισχύει ουσιαστικά την εθνική οικονομία της Ελλάδας. Συμπεριλαμβανόμενης της φετινής διοργάνωσης, τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece θα έχουν ενισχύσει τις νέες επιχειρήσεις της χώρας με το συνολικό ποσό των € 1.130.000, από το 2008 έως σήμερα.

Τo 2022 o μεγάλος νικητής ήταν η εταιρεία www.pakketo.com, το 2019 το πρώτο βραβείο κέρδισε η Hempoilshop (https://hempoilshop.gr/) ενώ το 2018 μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Ferryhopper (https://www.ferryhopper.com/), η πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Τις προηγούμενες χρονιές, νικήτριες ανακηρύχθηκαν οι εταιρείες: Melira Greek Honey (2017), Sun of a Beach (2016), Sede (2015), Ancient Greek Sandals (2014), Nanobionic (2013), People for Business (2012), Fereikos Helix (2011), Fasmetrics (2010), Zoo.gr (2009) και Simply Burgers (2008).

  • STELIOS PHILANTHROPIC FOUNDATION
  • ·
  • ΒΡΑΒΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η νέα Μπαρτσελόνα των ελπιδοφόρων παικτών και των μεγάλων στοιχημάτων

All Content

NBA 2026-27: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της σεζόν, στις 28/1 η επιστροφή του Γιάννη στο Μιλγουόκι

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση – 20,58 εκατ. ταξιδιώτες στο επτάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Qualco και Olympic Marine ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ελληνικό θαλάσσιο drone

All Content - BusinessNews.gr

Διπλό μήνυμα του ΣτΕ για μη κρατικά ΑΕΙ: "Ναι" στο θεσμικό πλαίσιο, "όχι" σε πλημμέλειες αδειοδότησης – Η απάντηση του υπ. Παιδείας

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

All Content

Μπαρτζώκας, Σπανούλης και Κάτας σε σεμινάριο προπονητικής στην Κύπρο

All Content

Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Εντιάι για τον Ολυμπιακό – Η ανάρτησή του για τους «ερυθρόλευκους»

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 247 δισ. ευρώ αυξήθηκε ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξάμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Φθηνότερο ρεύμα στην Ελλάδα παρά την υψηλή ζήτηση – Οι ΑΠΕ καλύπτουν έως και 70% του φορτίου

All Content - BusinessNews.gr

Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου

FleetNews

FIAT 500 Hybrid: Από 18.990 ευρώ με όφελος έως 1.800 ευρώ

FleetNews

Leapmotor T03 με €16.190: Η προσιτή πρόταση στην ηλεκτροκίνηση

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εξάρχου-Intrakat: Αναμενόμενη η έρευνα της Επ. Ανταγωνισμού
Εξάρχου-Intrakat: Αναμενόμενη η έρευνα της Επ. Ανταγωνισμού 04/09/2023 - 13:07
ΟΠΑΠ: Καθαρά κέρδη 224,4 εκατ. στο εξάμηνο, προμέρισμα €1- Karas: Προσηλωμένοι στους στόχους μας 04/09/2023 - 18:12
ΟΠΑΠ: Καθαρά κέρδη 224,4 εκατ. στο εξάμηνο, προμέρισμα €1- Karas: Προσηλωμένοι στους στόχους μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ηλεκτρικό ρεύμα: Από τις χαμηλότερες στην ΕΕ οι τιμές χονδρικής και την Παρασκευή στην Ελλάδα
    13/08/2026 - 20:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ολλανδία: Ένας νεκρός και τραυματίες από έκρηξη σε διυλιστήριο στο λιμάνι του Ρότερνταμ
    13/08/2026 - 20:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μουζάκης: Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά συμμετοχής βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ
    13/08/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Περιφέρεια Αττικής: Στο επίκεντρο η πράσινη επιχειρηματικότητα - Τι δείχνει μελέτη
    13/08/2026 - 19:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φωτιά στη Χαλκιδική: Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης από Σίβηρη και Φούρκα- Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες
    13/08/2026 - 18:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Διπλό μήνυμα του ΣτΕ για μη κρατικά ΑΕΙ: "Ναι" στο θεσμικό πλαίσιο, "όχι" σε πλημμέλειες αδειοδότησης – Η απάντηση του υπ. Παιδείας
    13/08/2026 - 18:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τον φόρο σε χαρτζιλίκια, δωρεές και μεταφορές χρημάτων
    13/08/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Οριακή πτώση 0,02%, στα 212,134 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    13/08/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Qualco και Olympic Marine ενώνουν δυνάμεις για το πρώτο ελληνικό θαλάσσιο drone
    13/08/2026 - 17:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέος εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ ο Παν. Γιαννακούλιας
    13/08/2026 - 16:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πώς μειώνονται τα πρόστιμα της εφορίας έως και 50% – Πότε συμφέρει η αποδοχή του ελέγχου
    13/08/2026 - 08:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Στα 247 δισ. ευρώ αυξήθηκε ο τζίρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξάμηνο
    13/08/2026 - 12:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κομοτηνή: Η νέα γέφυρα Κομψάτου παραδόθηκε στην κυκλοφορία μετά από σχεδόν εννέα χρόνια
    13/08/2026 - 13:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.617,07 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,13%
    13/08/2026 - 13:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fraport Greece: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση – 20,58 εκατ. ταξιδιώτες στο επτάμηνο
    13/08/2026 - 12:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η νέα Μπαρτσελόνα των ελπιδοφόρων παικτών και των μεγάλων στοιχημάτων

13/08/2026 - 20:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία Step Sport (pic)

13/08/2026 - 20:13
FleetNews
fleetnews.gr

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

13/08/2026 - 09:51
FleetNews
fleetnews.gr

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

13/08/2026 - 09:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo