Σάββατο, 21 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΜyPlanet (ROLCO): Επέτειος 15 ετών με δράσεις ESG στη θάλασσα, νέα προϊόντα και ανασχεδιασμό στις εξαγωγές
ΒusinessNews.gr ΒusinessNews.gr
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
03/07/2023 · 07:44

ΜyPlanet (ROLCO): Επέτειος 15 ετών με δράσεις ESG στη θάλασσα, νέα προϊόντα και ανασχεδιασμό στις εξαγωγές

To brand My Planet είναι από τα λίγα στην Ευρώπη με τόσο ευρεία γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον καθαριστικών προϊόντων.

Εβδομήντα πέντε χρόνια λειτουργίας της ελληνικής εταιρείας απορρυπαντικών ROLCO και 15 έτη παρουσίας του φιλικού προς το περιβάλλον brand της, MyPlanet και Baby Planet συμπληρώνονται φέτος, με την επιχείρηση να θέτει επί χάρτου την εξωστρέφεια, νέα προϊόντα που συμπληρώνουν τις ανάγκες του νοικοκυριού, αλλά και τις δράσεις για το περιβάλλον.

Ήδη από πλευράς MyPlanet ‘’τρέχουν’’ δύο σημαντικές δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα στο επετειακό για την εταιρεία 2023: Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ξεκίνησε η δράση σε συνεργασία με την ΜΚΟ Εναλεία και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου, με τη δέσμευση για την περισυλλογή 3 τόνων πλαστικού από τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού. Υπάρχει, δε, σε εξέλιξη η σύμπραξη με την ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στο BusinessNews.gr ο Marketing Director της εταιρείας Αλέξανδρος Δελλασούδας: «Γενικότερα ως MyPlanet αναζητούμε να κάνουμε δράσεις που να ευαισθητοποιούν και να εκπαιδεύουν το κοινό ως προς το περιβάλλον. Η Εναλεία είναι μια ΜΚΟ που έχει ως στόχο να επαναπροσδιορίσει το μέλλον των ωκεανών, οι αξίες της είναι πολύ κοντινές με αυτές του MyPlanet και έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία: Μέσα στην κρίση, ο ιδρυτής της, Λευτέρης Αραπάκης επέστρεψε γιατί ήθελε να βοηθήσει τον ψαρά πατερά του. Μπαίνοντας στην ενεργή διαδικασία του ψαρέματος, συνειδητοποίησε ότι οι ψαράδες μαζί με τα ψάρια μάζευαν και χιλιάδες πλαστικά από τη θάλασσα, τα οποία, όμως, έριχναν ξανά μέσα στο νερό. Το σημαντικότερο έργο της Εναλεία, το οποίο ταιριάζει με τις αξίες του MyPlanet, είναι ότι ‘’υιοθετεί’’ ψαρόβαρκες, εκπαιδεύει τους ψαράδες πως να αλιεύουν σωστά και δίνει ένα κίνητρο του πώς να συλλεχθεί το πλαστικό και να επιστρέψει στην κυκλική οικονομία. Από την εταιρεία θεωρείται ότι θα έχει ισχυρό αντίκτυπο και θα υπενθυμίσει την eco κληρονομιά που έχει το MyPlanet».

Άλλη δράση του MyPlanet που, επίσης, θα τρέχει για το υπόλοιπο του έτους είναι αυτή με την ΑΡΧΕΛΩΝ που προστατεύει τις θαλάσσιες χελώνες, ενημερώνει το κοινό, με εκπροσώπους της, μάλιστα, να πηγαίνουν και σε σχολεία, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους μικρούς μαθητές: «Είναι συνεργασία 10 ετών με πολύ ενεργή δράση. Ενδεικτικό είναι ότι το 2022 η συγκεκριμένη ΜΚΟ προστάτευσε πάνω από 5.000 φωλιές θαλάσσιων χελωνών σε όλη την Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζουμε έναν τέτοιο οργανισμό» αναφέρει ο κ. Δελλασούδας.

Με την εταιρεία να βρίσκεται στο επίκεντρο τέτοιων δράσεων τα τελευταία χρόνια, η συμμετοχή του κόσμου σε αυτές συνεχώς αυξάνεται: «Για παράδειγμα, για μια δράση δενδροφύτευσης με την We4all to 2022, ανοιχτή για το κοινό, φυτεύθηκαν πάνω από 1000 δένδρα, με πάνω από 150 άτομα συμμετοχή, καταρχήν από άτομα από την εταιρεία, από οικογένειες με παιδιά, από νέους και νέες. Οι εταιρείες και τα brands οφείλουν να κάνουν τέτοιες ενέργειες και για εμάς τους ίδιους, τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον» τονίζεται από το ΜyPlanet.

Ο κ. Δελλασούδας, εξάλλου, εξηγεί την πορεία ‘’ωριμότητας'' του καταναλωτή τα τελευταία χρόνια, όπως έχει αποτυπωθεί μέσω των δράσεων του MyPlanet και από τον ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης του brand: «Όταν ξεκίνησαν τα MyPlanet πριν από 15 χρόνια, μάθαμε στην πορεία ότι δεν αρκεί να φτιάχνεις τα καλύτερα προϊόντα, είναι σημαντικό να παροτρύνεις τον καταναλωτή μέσα από αυτά να κάνει μικρές καθημερινές επιλογές, που έχουν ένα μεγαλύτερο, θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο. Οι σύγχρονοι καταναλωτές έχουν μια πιο συνειδητοποιημένη περιβαλλοντική συνεισφορά. Είναι πολύ πιο ώριμοι να ακούσουν. Το 2008 που δημιουργήθηκε το brand MyPlanet, ο κόσμος δεν ήταν ακόμα ώριμος για να ακούσει για την προστασία του περιβάλλοντος, χρειάστηκε μια πορεία χρόνων για να γίνει αυτό. Τώρα πλέον, το κοινό είναι πολύ πιο ώριμο και πολύ πιο ευαισθητοποιημένο και χαίρομαι που όλες οι εταιρείες ακολουθούν το παράδειγμα του MyPlanet.»

Χαρακτηριστικό είναι το 1/5, δηλαδή το 20% των δαπανών της εταιρείας ετησίως πηγαίνει σε τέτοιες δράσεις που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, την υγεία και την κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια, με τις ενέργειες του MyPlanet, έχουν φυτευθεί πάνω από 15.000 δένδρα που καλύπτουν πάνω από 30 στρέμματα πρασίνου, ενώ έχουν καθαριστεί πολλές ακτές και βυθοί και έχουν μαζευτεί πάνω από 8,5 τόνοι πλαστικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εξαγωγές και εμπλουτισμός των eco σειρών

Παράλληλα, η εταιρεία εξελίσσεται διαρκώς και προσθέτει όλο και περισσότερα προϊόντα στο portfolio της, συνιστώντας, πλέον, μία από τις λίγες βιομηχανίες με τόσο ευρεία γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων καθαρισμού στην Ευρώπη.

Εν έτει 2023, οι κωδικοί φτάνουν τους 38 για MyPlanet και Baby Planet. Εξάλλου, μέσα στην φετινή, επετειακή χρονιά έγιναν λανσαρίσματα όπως μαλακτικά με τρία διαφορετικά αρώματα, τον Μάιο κυκλοφόρησε το πρώτο υγρό καθαριστικό Baby της ελληνικής αγοράς, ειδικά μελετημένο για τα μικρά παιδιά, χωρίς σκληρά χημικά, τον Ιούνιο λανσαρίστηκε το πρώτο υγρό απορρυπαντικό πιάτων με ένζυμα, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα λανσαριστεί το πρώτο υγρό πλυντηρίου πιάτων MyPlanet, μετά από τις ταμπλέτες που υπάρχουν ήδη ως προϊόν.

Για το 2024 υπάρχει από την εταιρεία σχεδιασμός για διείσδυση και σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ σε ό,τι αφορά τον κλάδο HoreCa, το brand MyPlanet έχει μεν παρουσία, αλλά με ακόμα πιο μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, όσο περισσότερο ευαισθητοποιούνται τα brands και οι επιχειρηματίες.

Ένα κομμάτι στο οποίο αναμένεται να δούμε περισσότερη κινητικότητα από πλευράς ROLCO και MyPlanet στο εγγύς μέλλον είναι η εξωστρέφεια. Εξαγωγές, αυτή τη στιγμή κάνει το Baby Planet στην Κύπρο, υπάρχουν, επίσης, κάποιοι κωδικοί στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και στόχος της εταιρείας είναι να ξεκινήσει ένα μεγαλύτερο πλάνο εξωστρέφειας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην παρούσα φάση, τα MyPlanet και Baby Planet αποτελούν το 38% του τζίρου της ROLCO από το καταναλωτικό της portfolio και καταγράφουν κάθε έτος όλο και πιο ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης, ενώ συνολικά η ROLCO για το πρώτο εξάμηνο του 2023 κινείται με ελαφρά αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με το 2022, τηρουμένων των αναλογιών του πληθωρισμού και άλλων ζητημάτων στην οικονομία.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η MyPlanet έχει εσωτερικό, εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με προσωπικό 30 ατόμων, το οποίο συμμετέχει, μάλιστα, σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την αντικατάσταση βλαβερών χημικών και νέες πράσινες τεχνολογίες, καθοδηγούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για λύσεις που δεν επιβαρύνουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ROLCO: 75 χρόνια ιστορίας - 15 χρόνια MyPlanet

Από τη δεκαετία του 1950, η ROLCO μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην κορυφή της προϊοντικής γκάμας των απορρυπαντικών και καθαριστικών, υποστηρίζοντας κάθε Ελληνικό νοικοκυριό. Στο ενεργητικό της καταγράφει σημαντικές καινοτομίες, όπως το πρώτο απορρυπαντικό σε σκόνη, υγρό πιάτων, αλλά και απορρυπαντικό με πλήρως βιοδιασπώμενα συστατικά, ενώ στο portfolio της διαθέτει 7 αναγνωρισμένα brands όπως: MyPlanet, Baby Planet, ESSEX, ROL, Roli, BIONOL, White Glo.

Με μια ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στο Ρέντη Αττικής και ένα ταχέως εξελισσόμενο τμήμα R&D, η ROLCO επενδύει διαρκώς στην καινοτομία με στόχο την βελτίωση των προϊόντων και την δημιουργία νέων, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ολοκληρωμένης σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών MyPlanet, αποτελεσματικά προϊόντα που δεν θα επιβαρύνουν ούτε τον πλανήτη, αλλά ούτε και την υγεία.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης και προσήλωση στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον εκπονεί όλα αυτά τα χρόνια προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με πολλαπλές δράσεις, διαφορετικού σκοπού και περιεχομένου.

  • MYPLANET
  • ·
  • ROLCO
  • ·
  • ESG
  • ·
  • ΕΝΑΛΕΙΑ
  • ·
  • ΑΡΧΕΛΩΝ
  • ·
  • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights από τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα (vid)

All Content

Αταμάν: «Αυτό είναι το ΟΑΚΑ που μας έδωσε τον τίτλο πριν από δύο χρόνια» - Τι είπαν Χέις-Ντέιβις και Ναν

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαίες απώλειες 3,18%, με τον Γενικό Δείκτη κάτω από 2.100 μονάδες - Στα 14 δισ. το «κόστος» του πολέμου

All Content - BusinessNews.gr

Η ΤτΕ «ψαλιδίζει» τον ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας για το 2026 - Αναθεωρείται στο 1,9% από 2,1%

All Content - BusinessNews.gr

ENDLESS EC: Προχωρά στην εξαγορά της FINEZZA ενισχύοντας τη στρατηγική της ανάπτυξη

All Content

Village Cinemas: Ισχυρή πλατφόρμα σύνδεσης των brands με το κοινό

All Content

Pollen: Στον «αέρα» η νέα επικοινωνία για τη SKY express

FleetNews

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

FleetNews

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

FleetNews

Στην Ελλάδα το νέο Peugeot 308 με 4 επιλογές κινητήρων

All Content

Επέστρεψε από το -12 και βλέπει εξάδα ο Παναθηναϊκός, 82-74 τον Ερυθρό Αστέρα (pics)

All Content

"Χρυσή" νίκη και άλμα Ζαλγκίρις 87-85 τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Δομική Κρήτης: Ανάληψη έργου αξίας 15,5 εκατ. ευρώ για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development στις Βρυξέλλες: Το The Ellinikon αναδεικνύει το νέο όραμα για τις πόλεις του αύριο στην Ευρώπη

All Content - BusinessNews.gr

Κρουαζιέρα: Αύξηση 11,7% της κίνησης στα ελληνικά λιμάνια το 2025

FleetNews

Νέο Ford Capri με έως 627 χλμ. αυτονομία και νέες τεχνολογίες

FleetNews

Nissan, Wayve και Uber ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη ρομποταξί

CSRΝews.gr

LAMDA Development στις Βρυξέλλες: Το The Ellinikon αναδεικνύει το νέο όραμα για τις πόλεις του αύριο στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Οι νικητές των Βραβείων Ευρωπαίων Πολιτών «Κώστας Καρράς» 2026

CSRΝews.gr

ΜΑΣΟΥΤΗΣ & ΝΥΜΦΗ: Δράση στήριξης προς το Φάρο Τυφλών της Ελλάδος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Twitter: Όριο στις αναρτήσεις που θα μπορούν να διαβάζουν οι χρήστες
Twitter: Όριο στις αναρτήσεις που θα μπορούν να διαβάζουν οι χρήστες 02/07/2023 - 17:08
Carrefour: Τί σηματοδοτεί η ενίσχυση του ποσοστού της AVE - Η στόχευση στον τουρισμό 03/07/2023 - 07:35
Carrefour: Τί σηματοδοτεί η ενίσχυση του ποσοστού της AVE - Η στόχευση στον τουρισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρίστος Δήμας: Εντατικές εργασίες στη Διώρυγα της Κορίνθου με στόχο να ανοίξει τον Ιούλιο
    20/03/2026 - 22:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Λονδίνο δίνει το «πράσινο φως» στις ΗΠΑ για πλήγματα κατά Ιράν από βρετανικές βάσεις
    20/03/2026 - 22:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΑΔΕ: Υποχρεωτικά ψηφιακά η διεκπεραίωση εξαγωγών
    20/03/2026 - 21:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Στα ύψη θα παραμείνουν οι τιμές στα σοκολατένια πασχαλινά αυγά παρά την πτώση της τιμής του κακάο
    20/03/2026 - 21:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η κυβέρνηση μηνύει το Χάρβαρντ για τη μεταχείριση των Εβραίων και Ισραηλινών φοιτητών
    20/03/2026 - 21:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    20/03/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης για ΣΣΕ στην εστίαση: Αυξήσεις έως 25% στην εστίαση – 400.000 εργαζόμενοι στο «κάδρο» (vid)
    20/03/2026 - 20:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Helleniq Energy: Αλλαγή πλάνου στην προμήθεια πετρελαίου - Αντικαθιστά τα φορτία από Ορμούζ με άλλους τύπους αργού
    20/03/2026 - 19:59 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ιράν: Στη δημοσιότητα βίντεο με τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, απροσδιόριστης ημερομηνίας
    20/03/2026 - 19:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κούβα: Η Αβάνα "δεν διαπραγματεύεται" το πολιτικό σύστημα, ούτε την αποχώρηση του προέδρου
    20/03/2026 - 19:11 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • SMERC: Το σχέδιο Καραμούζη για έναν ισχυρό εξαγωγικό όμιλο τροφίμων με αιχμή το SMERemediumCap
    20/03/2026 - 08:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συγχώνευση Allwyn – ΟΠΑΠ: Τα επόμενα βήματα και η νέα δομή - Στόχος η διεθνής ανάπτυξη
    20/03/2026 - 09:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tι απαντούν οι τράπεζες σε δημοσιεύματα για χρεώσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς
    20/03/2026 - 07:32 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Η Ισπανία θα μειώσει τον ΦΠΑ στα καύσιμα στο 10% από 21% λόγω του πολέμου στο Ιράν
    20/03/2026 - 10:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνελήφθη ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης - Κατασχέθηκαν μετρητά και πλαστοί πίνακες
    20/03/2026 - 16:44 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Αυτό είναι το ΟΑΚΑ που μας έδωσε τον τίτλο πριν από δύο χρόνια» - Τι είπαν Χέις-Ντέιβις και Ναν

20/03/2026 - 21:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μπλατ-Σόρκιν η Μακάμπι 89-85 τη Βιλερμπάν

20/03/2026 - 21:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο CEO του Pinterest ζητά την απαγόρευση των social media για νέους κάτω των 16 ετών

20/03/2026 - 15:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Τα κακά παιδιά»: Σε Α΄ Τηλεοπτική Προβολή αύριο, Σάββατο 21.3.26 στις 21:00 στον STAR

20/03/2026 - 14:15
CSRΝews.gr
csrnews.gr

LAMDA Development στις Βρυξέλλες: Το The Ellinikon αναδεικνύει το νέο όραμα για τις πόλεις του αύριο στην Ευρώπη

20/03/2026 - 13:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Οι νικητές των Βραβείων Ευρωπαίων Πολιτών «Κώστας Καρράς» 2026

20/03/2026 - 13:47
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

19/03/2026 - 06:10
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

19/03/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo