Τρίτη, 19 Μαΐου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Συναγερμός στα νότια προάστια λόγω έντονης μυρωδιάς αερίου – Εκκενώσεις σχολείων και επιχειρήσεων
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κορκίδης: Σωστή η απόφαση να επισπευστεί η 2η αύξηση του κατώτατου μισθού
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
17/01/2022 · 11:09

Κορκίδης: Σωστή η απόφαση να επισπευστεί η 2η αύξηση του κατώτατου μισθού

«Ο επιχειρηματικός κόσμος πιστεύει πως, το 2022, η μάχη που πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί είναι αυτή κατά της ακρίβειας», τονίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Οι ΜμΕ της αγοράς πρέπει να επιβεβαιώσουμε πως μπορούμε να βρούμε εγχώριες και ευρωπαϊκές πηγές με τις καλύτερες τιμές. Επί του παρόντος, η ελληνική επιχειρηματικότητα απέναντι στις τρεις βασικές αιτίες του πληθωρισμού, που είναι οι αυξήσεις ενέργειας, μεταφορών και εμπορευμάτων, καλείται να χρησιμοποιήσει αντίστοιχα τρία «αντίμετρα άμυνας», που είναι οι επιδοτήσεις λογαριασμών φυσικού αερίου και ρεύματος, η δίμηνη περίοδο των εκπτώσεων και, στη συνέχεια, η αύξηση των μισθών». Αυτά επισημαίνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, σχετικά με το θέμα των αυξήσεων στην αγορά, ενώ προσθέτει ότι «τα όποια αντίμετρα ανάσχεσης δεν επιλύουν συνολικά το πρόβλημα της ακρίβειας».

Συγκεκριμένα ο κ. Κορκίδης δήλωσε τα εξής:

«Ο επιχειρηματικός κόσμος πιστεύει πως, το 2022, η μάχη που πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί είναι αυτή κατά της ακρίβειας, με τον πληθωρισμό, σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, να καταγράφει ιστορικά υψηλά πολλών ετών. Οι πιέσεις αυτές συνδέονται με τη ραγδαία αύξηση των τιμών της ενέργειας και της αναντιστοιχίας μεταξύ της αυξημένης ζήτησης και της αδύναμης προσφοράς, λόγω των δυσχερειών που επέφερε η πανδημία στις εφοδιαστικές αλυσίδες. Το κόστος της πανδημίας στην παγκόσμια οικονομία εκτιμάται μέχρι σήμερα στα 12 τρισ. δολάρια. Στην Ελλάδα, το κόστος ανέρχεται στα 43,5 δις ευρώ, ενώ το πληθωριστικό φαινόμενο εξελίσσεται με μικρή καθυστέρηση και ελαφρώς μικρότερη ένταση σε σύγκριση με την Ευρωζώνη, που ήδη υπερβαίνει το 6%. Η αντιμετώπιση των πληθωριστικών πιέσεων θεωρείται μείζονος σημασίας, καθώς η άνοδος του επιπέδου τιμών σε βασικά προϊόντα και, κυρίως, στην ενέργεια, επιβαρύνει σημαντικά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, συμπιέζοντας, εν τέλει, την αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών.

Στην πλευρά της καταναλωτικής εμπιστοσύνης συνεχίστηκε η υποχώρηση, κατόπιν της κλιμάκωσης της ανόδου των τιμών βασικών αγαθών κατά 20%, καθώς καταγράφεται ανησυχία για την εξέλιξη των πραγματικών εισοδημάτων των νοικοκυριών. Οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν το επόμενο δίμηνο, μπορούν να λειτουργήσουν ως «κόφτης» και ανάχωμα κατά της ακρίβειας για τους καταναλωτές. Ας ελπίσουμε ότι τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων και η επάρκεια αγαθών στην ελληνική αγορά θα δώσουν τη δυνατότητα, αφενός στα εμπορικά καταστήματα να ρευστοποιήσουν τα εποχικά εμπορεύματα τους και, αφετέρου, στους καταναλωτές κάνουν «έξυπνες» αγορές για να καλύψουν, σε χαμηλότερες τιμές, πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις.

Απειλή για το εμπόριο και τη βιομηχανία το 2022 είναι ο πληθωρισμός στην Ευρώπη, που τροφοδοτείται από τις σπειροειδείς τιμές της ενέργειας και των εμπορευμάτων, ενώ θα χρειαστούν αρκετοί μήνες για να αποκλιμακωθεί. Να σημειώσω πώς ο πληθωρισμός στην Ελλάδα αυξήθηκε τον Δεκέμβριο στο 5,1%, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostar, φαίνεται πως έχει αναρριχηθεί στην Ευρωζώνη σε επίπεδα άνω του 6% τον Ιανουάριο. Οι συστημικές τράπεζες θα χρειαστούν σταθερά επιτόκια χρηματοδότησης από την ΕΚΤ για να αποφύγουν δημοσιονομικές αντιδράσεις και να μην σκοτώσουν την ανάκαμψη. Το 2022 θα είναι, επίσης, μια χρονιά αλλαγής στις ανάγκες του εμπορικού κλάδου σε ένα ολοένα και πιο περίπλοκο περιβάλλον ενεργειακής κρίσης. Η ακρίβεια, με όχημα το ενεργειακό κόστος και τις διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα αποτελέσουν τα βασικά μέτωπα τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Ωστόσο, νεότερες εκτιμήσεις, που απεύχομαι την επιβεβαίωσή τους, θέλουν την κρίση στην εφοδιαστική να εκτείνεται και σε όλο το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, γεγονός που προδικάζει ότι τα κόστη διαμετακόμισης θα εξακολουθήσουν σε ιστορικά υψηλά, με μικρές διακυμάνσεις, που θα επηρεάσουν τόσο το εισαγωγικό, όσο και το εξαγωγικό εμπόριο. Στο «σκηνικό» που έχει σχηματοποιηθεί ενυπάρχουν και οι καθυστερήσεις, από 15 έως 45 ημέρες, στην εξυπηρέτηση πλοίων σε κομβικά λιμάνια της Ε.Ε. που αποδίδεται στην έλλειψη χώρων εναπόθεσης, καθώς, με βάση τα τελευταία στοιχεία εμφανίζουν πληρότητες που ξεπερνούν, σε ορισμένες των περιπτώσεων, και το 100%. Το στοιχείο αυτό «μεταφράζεται» σε επιπρόσθετα κόστη από «σταλίες», καταπτώσεις ρητρών και έξοδα μεταφορτώσεων, που, σε τελική ανάλυση, επηρεάζουν στη διαμόρφωση των τελικών τιμών που καλείται το καταναλωτικό κοινό να καταβάλει.

Είναι γεγονός πως η μάχη κατά της ακρίβειας απαιτεί κοινό αγώνα πολιτείας και αγοράς για να κερδηθεί. Για να περιορίσουμε, λοιπόν, μέρος των αυξήσεων πρέπει να δημιουργήσουμε αποθέματα, άρα χρειάζεται ρευστότητα. Αντί για τη μείωση του ΕΦΚ και του ΦΠΑ, από 13% στο 6%, που θα δημιουργήσει παρέκκλιση του προϋπολογισμού, εν μέσω μάλιστα της προτελευταίας 13ης αξιολόγησης και που δεν ξέρουμε εάν θα μετακυλιστεί στις τελικές τιμές, είναι ίσως τολμηρότερο, αλλά προτιμότερο, να αυξηθούν κατά 6% οι κατώτατοι μισθοί. Σωστή, λοιπόν, η απόφαση του Πρωθυπουργού να επισπεύσει τη 2η, εντός του έτους, αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαΐου με θετικό αντίκτυπο σε 4 εκατ. εργαζόμενους.

Ανάσα δίνουν τα τρία πρόσφατα μέτρα στήριξης ύψους 80 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνουν την επέκταση των αναστολών, του επιδόματος των 534 ευρώ για εργαζόμενους στη μουσική, εστίαση, ξενοδοχεία, θέατρα, γυμναστήρια και, συνολικά, 37 ΚΑΔ πληγέντων επιχειρήσεων, με οικονομική ενίσχυση. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας θα διατεθούν τα ποσά των 30 εκατ. ευρώ σε εργαζομένους για αναστολές στο 25% έως 100% του προσωπικού, 42 εκατ. ευρώ για επιλεγμένες επιχειρήσεις που θα λάβουν ενίσχυση 8% του τζίρου του 2019 έως 400.000 ευρώ η καθεμία. Επιπλέον, για τον Ιανουάριο, προβλέπεται το πάγωμα πληρωμής δόσεων φορολογικών υποχρεώσεων στην Εφορία και ρυθμισμένων οφειλών 8 εκατ. ευρώ, τόσο επιχειρήσεων που πλήττονται, όσο και εργαζομένων σε αναστολή εργασίας, με αποπληρωμή στο τέλος της ρύθμισης. Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι τα μέτρα θα συνεχιστούν για όσο διαρκεί η κρίση, με βασικό στόχο την προστασία των θέσεων εργασίας και των εισοδημάτων, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο για μεγαλύτερο κούρεμα της επιστρεπτέας προκαταβολής ανάλογα με την έκταση των ζημιών επαγγελματιών και επιχειρήσεων».

Σύμφωνα με το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π. στην παρούσα μεταβατική κατάσταση, χρειάζονται, αφενός παρεμβάσεις στοχευμένης στήριξης από την Πολιτεία και, αφετέρου, μέτρα ώστε να μην υπάρξουν κερδοσκοπικά φαινόμενα. Η αναζήτηση λύσης δεν είναι καθόλου εύκολη και τα όποια αντίμετρα ανάσχεσης δεν επιλύουν συνολικά το πρόβλημα της ακρίβειας. Στο εμπόριο λέμε πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η τιμή αγοράς και όχι η τιμή πώλησης. Τώρα, λοιπόν, στη μάχη κατά της ακρίβειας, οι ΜμΕ της αγοράς πρέπει να επιβεβαιώσουμε πως μπορούμε να βρούμε εγχώριες και ευρωπαϊκές πηγές με τις καλύτερες τιμές. Επί του παρόντος, η ελληνική επιχειρηματικότητα απέναντι στις τρεις βασικές αιτίες του πληθωρισμού, που είναι οι αυξήσεις ενέργειας, μεταφορών και εμπορευμάτων, καλείται να χρησιμοποιήσει αντίστοιχα τρία «αντίμετρα άμυνας», που είναι οι επιδοτήσεις λογαριασμών φυσικού αερίου και ρεύματος, η δίμηνη περίοδο των εκπτώσεων και, στη συνέχεια, η αύξηση των μισθών».

  • ΚΟΡΚΙΔΗΣ
  • ·
  • ΕΒΕΠ
  • ·
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη το τεύχος Μαΐου του AllStar Basket

All Content

«Στην Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς»

All Content - BusinessNews.gr

Μασούτης- Kρητικός: Τα 53 καταστήματα που δεν «χωράνε» στη νέα εποχή

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ Fiber: Παροχή πρόσθετης υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας με 4€ τον μήνα

All Content - BusinessNews.gr

Bally’s Intralot: Στα 268,1 εκατ. ευρώ εκτινάχθηκε ο τζίρος της εισηγμένης το α' τρίμηνο, μετά την ενοποίηση

All Content

Initiative & Unilever «ανεβάζουν» την Ελλάδα στο Global TikTok for Business

All Content

BBDO: Νέα 360 καμπάνια για το Regency Casino Online

FleetNews

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

All Content

«Ο Μοντέρο είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό»

All Content

ΜακΚίσικ, Φαλ και Νετζήπογλου στο Part 2 του «3on3» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,6% σημείωσε ο τζίρος των επιχειρήσεων το α' τρίμηνο φέτος

All Content - BusinessNews.gr

SOS από την ελληνική κλωστοϋφαντουργία για το ενεργειακό κόστος - Επιστολή ΣΕΒΚ στον υπ. Ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Η οικονομία της πολιτιστικής κληρονομιάς: Η ευτυχία ως οικονομικό μέγεθος - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

CSRΝews.gr

Στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας η Grant Thornton για το 2026

CSRΝews.gr

Χρυσή Ζύμη: Προσφορά 10.000 μερίδων φαγητού στο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

CSRΝews.gr

Walking Basketball 60+: Ολοκληρώθηκε ο πιλοτικός κύκλος του πρώτου προγράμματος walking αθλήματος στην Ελλάδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Την πόρτα της εξόδου είδε ο πρόεδρος της Credit Suisse γιατί παραβίασε την καραντίνα
Την πόρτα της εξόδου είδε ο πρόεδρος της Credit Suisse γιατί παραβίασε την καραντίνα 17/01/2022 - 08:59
Alpha Finance: Στα 14 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή - στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ 17/01/2022 - 11:17
Alpha Finance: Στα 14 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή - στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Aegean: Αύξηση 4% στην ταξιδιωτική κίνηση για το α΄τρίμηνο του 2026 - Στα 320,7 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    19/05/2026 - 17:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,12%, στα 284,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    19/05/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Σε επίπεδα συγκρίσιμα με εκείνα του 2007 αυξήθηκε η απόδοση του 30ετούς ομολόγου
    19/05/2026 - 17:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γ. Χατζηθεοδοσίου: Εξαίρεση κρίσιμων κλάδων από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»
    19/05/2026 - 17:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας η Grant Thornton για το 2026
    19/05/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΚΠΑ: Κατέγραψε υψηλές επιδόσεις σε 24 επιστημονικά πεδία στη διεθνή κατάταξη QS
    19/05/2026 - 17:13 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δ. Ανδριόπουλος (Dimand): Χωρίς άμεσο σοκ προσφοράς δεν θα δούμε βελτίωση στο στεγαστικό
    19/05/2026 - 17:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕ-Ντομπρόβσκις: "Η παράταση της εξαίρεσης από τις ρωσικές κυρώσεις δείχνει ότι η G7 δε συμφωνεί σε όλα"
    19/05/2026 - 17:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ν. Δένδιας από Αυστρία: Οι ευρωπαϊκές χώρες ανακαλύπτουν ξανά την αξία της συνεργασίας και των κοινών αξιών
    19/05/2026 - 16:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Trade Republic: Ανακοινώνει τον Brad Pitt ως Παγκόσμιο Πρεσβευτή του Brand
    19/05/2026 - 16:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Geeko Digital αναλαμβάνει την digital ανάπτυξη της Fenomilano
    18/05/2026 - 21:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μασούτης- Kρητικός: Τα 53 καταστήματα που δεν «χωράνε» στη νέα εποχή
    19/05/2026 - 07:28 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΙΣΝ - SNF Nostos: Πλούσιο πρόγραμμα και ονόματα εκπλήξεις γιορτάζοντας 30 χρόνια κοινωφελούς δράσης
    18/05/2026 - 19:30 ESG
  • Χαλκιδική: Το νέο Meravia «τρέχει» με υψηλές πληρότητες και στόχο τη σεζόν έως Νοέμβριο
    18/05/2026 - 20:01 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Moody’s: Αυξημένη πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα – Τα 4 εκλογικά σενάρια και ο αντίκτυπος στην οικονομία
    18/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γκαβανόπουλος και Δαμιανάκος μιλούν για την άνοδο του ΓΣ Γαργαλιάνων

19/05/2026 - 14:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας η Grant Thornton για το 2026

19/05/2026 - 14:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Τζόσεφ, Μόρις και Μπουρνελές στο τρίτο μέρος του «3on3» (vid)

19/05/2026 - 13:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσή Ζύμη: Προσφορά 10.000 μερίδων φαγητού στο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

19/05/2026 - 12:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Europe Gulf Forum, πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού

19/05/2026 - 11:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΙΠΕ: Για 5η χρονιά παροχή δωρεάν 24ωρης εξειδικευμένης υποστήριξης στα μέλη του από την Hellas EAP

19/05/2026 - 11:41
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

19/05/2026 - 04:37
FleetNews
fleetnews.gr

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

19/05/2026 - 04:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo