Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΒΕΑ και ΕΥ συνεργάζονται με την EBRD
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
28/04/2020 · 13:00

ΕΒΕΑ και ΕΥ συνεργάζονται με την EBRD

Συμμετέχουν στο πρόγραμμα συμβουλευτικής προς μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις “Advice for Small Business”
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η EY Ελλάδος, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), πραγματοποίησαν την Παρασκευή 24 Απριλίου, ενημερωτικό webcast, για την παρουσίαση του προγράμματος συμβουλευτικής προς μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), “Advice for Small Business - ASB”, το οποίο επιδοτείται από την EBRD.

Η επόμενη μέρα από την κρίση του COVID-19, θα βρει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε ένα πολύ διαφορετικό οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες προς όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας – από τη χρηματοδότηση, τη στρατηγική και το ανθρώπινο δυναμικό, έως τη χρηματοοικονομική διαχείριση, αλλά και την τεχνολογία – γίνονται πιο απαραίτητες από ποτέ, καθώς οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επισπεύσουν τον μετασχηματισμό τους, αλλάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο τους και αναπροσαρμόζοντας την κατανομή των κεφαλαίων τους.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κος Κωνσταντίνος Μίχαλος, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό κατά την έναρξη του webcast. Ο κος Μίχαλος αναφέρθηκε στις απαισιόδοξες προοπτικές για την οικονομία μετά το πέρας της κρίσης, τονίζοντας τη σημασία και τη προστιθέμενη αξία που δίνει στις προσπάθειες στήριξης των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων το επιδοτούμενο πρόγραμμα της EBRD, ενώ εξέφρασε την ελπίδα οι επιχειρήσεις να αδράξουν αυτή την ευκαιρία, ώστε να εξασφαλιστεί η θετική ανταπόκρισή τους στις προκλήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κος Μίχαλος, δήλωσε: «Τα μέτρα που ελήφθησαν κατά το προηγούμενο διάστημα και εξακολουθούν να λαμβάνονται από την Πολιτεία για τη στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών, κινούνται βέβαια προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά είναι πλέον προφανές ότι δεν επαρκούν για να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα στην αγορά. Κομβικό ρόλο στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων την επόμενη ημέρα, καλείται να διαδραματίσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Η κυβέρνηση, με δεδομένη την πρόθεση της ΕΕ – για αυτή την περίοδο της κρίσης – να «παραχωρήσει» ευελιξία στις κεντρικές τράπεζες των χωρών-μελών, θα πρέπει να παρέμβει για τη λήψη μέτρων που θα διασφαλίσουν την παροχή ρευστότητας από τις τράπεζες στις επιχειρήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές επιπτώσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία. Μια τέτοια στρατηγική θα πρέπει, προφανώς, να περιλαμβάνει άμεσες αποφάσεις για εμπροσθοβαρή προγράμματα οικονομικής στήριξης, επεξεργασμένα με τέτοιο τρόπο που να ενισχύσουν την αγορά και την οικονομία, με στόχο την επαναφορά στην ομαλότητα. Ένα από αυτά τα προγράμματα είναι και η πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού ΕΒΕΑ, EBRD και ΕΥ για την αξιοποίηση, μέσω της EBRD, σημαντικών πόρων προς όφελος των επιχειρήσεων».

Από την πλευρά της EBRD, η κα Δήμητρα Παπανδρέου, Επικεφαλής του Προγράμματος Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς ΜμΕ στην Ελλάδα, αφού αναφέρθηκε συνοπτικά σε έργα συμβουλευτικής που έχει υποστηρίξει η Τράπεζα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε τους όρους του προγράμματος ASB, καθώς και τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο τη στήριξη των αναπτυξιακών εγχειρημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επιδοτείται από την EBRD, η οποία καλύπτει το 70%-75% του συνολικού ποσού συμμετοχής σε αυτό, για έργα που πραγματοποιούνται με τοπικούς συμβούλους. Ενδεικτικά, η κα Παπανδρέου ανέφερε ότι οι κλάδοι οι οποίοι επιζητούν μέχρι σήμερα περισσότερο τα έργα συμβουλευτικής, είναι εκείνοι των τροφίμων και ποτών και των φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς στρατηγικής και εξαγωγών. Όπως τόνισε, σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες και να προσαρμοστούν στις νέες ανάγκες που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση.

Στην εισαγωγική του παρουσίαση, ο κος Τάσος Ιωσηφίδης, Εταίρος και Επικεφαλής του Τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβούλων & Υποστήριξης Συναλλαγών της EY Ελλάδος, ανέφερε ότι η πανδημία βρήκε τις ελληνικές ΜμΕ σε μια φάση παραγωγικής ανασυγκρότησης και ότι, καθώς αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, είναι σημαντική η υποστήριξή τους σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. «Η προσέγγισή μας για τη στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι διττή», ανέφερε ο κος Ιωσηφίδης, εξηγώντας ότι, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που ανέπτυξε η EY για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία, «σε πρώτο στάδιο, είναι εστιασμένες στην επιβίωσή τους, με έμφαση σε θέματα χρηματοδότησης, ρευστότητας και συγκράτησης κόστους, ενώ σε δεύτερο, πιο μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, εστιάζονται στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού τους μοντέλου μέσω σταδιακού μετασχηματισμού, ενισχύοντας την ετοιμότητά τους, τόσο να ανταγωνιστούν, όσο και να αντέξουν τις πιέσεις του ανταγωνισμού, σε μια αγορά, που εξαιτίας των βίαιων και επιταχυνόμενων αλλαγών στις συνθήκες λειτουργίας της, δε θα είναι ίδια με αυτή που γνωρίζαμε πριν την κρίση».

Σε ερώτηση σχετικά με τις κύριες ανησυχίες που προκαλεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, το 69% των συμμετεχόντων ανέφεραν την πιθανή παγκόσμια ύφεση, το 62% τα προβλήματα ρευστότητας και κεφαλαιακών πόρων, ενώ από 34% συγκέντρωσαν η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και ο δημοσιονομικός αντίκτυπος της κρίσης, αντίστοιχα.

Παράλληλα, περισσότεροι από οκτώ στους δέκα συμμετέχοντες (82,5%) εκτίμησαν ότι ο αντίκτυπος της πανδημίας στα έσοδα της επιχείρησής τους θα είναι αισθητός, επιφέροντας μείωση των εσόδων, με το 18% εξ’ αυτών να προβλέπουν κάμψη μεγαλύτερη του 30%. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα 17,5% των συμμετεχόντων, το οποίο εκτιμά ότι η πανδημία θα επιφέρει αύξηση στα έσοδα της επιχείρησής τους.

Ο κος Τρύφων Μάντσος, Director στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων & Υποστήριξης Συναλλαγών της EY Ελλάδος, ανέλυσε τις διαβλεπόμενες επιπτώσεις της πανδημίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις ανά τομείς, και εξήγησε ότι η παρούσα κρίση καθιστά την ανάγκη μετασχηματισμού των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πιο επιτακτική από ποτέ. Κατά τον ομιλητή, οι ΜμΕ θα κληθούν να ανταποκριθούν στις διάφορες προκλήσεις που δημιουργούνται σε επτά κυρίως τομείς: στη χρηματοδότηση, στην εφοδιαστική αλυσίδα, στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην κυβερνοασφάλεια, στη στρατηγική, στη χρηματοοικονομική και λογιστική πληροφόρηση, και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Στη συνέχεια, στελέχη της EY αναφέρθηκαν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις έκτακτες ανάγκες οι οποίες προκύπτουν για τις ελληνικές ΜμΕ στους ανωτέρω τομείς, εξαιτίας της πανδημίας. Οι ομιλητές παρέθεσαν, αντίστοιχα, συγκεκριμένες λύσεις και υπηρεσίες, τις οποίες η EY διαμόρφωσε για να τις υποστηρίξει στην αντιμετώπιση αυτών των ιδιαίτερων προκλήσεων, και που εντάσσονται στο επιδοτούμενο πρόγραμμα της EBRD.

Ο κος Τάσος Ιωσηφίδης, στη δευτερολογία του, εστίασε στις υπηρεσίες που ανάπτυξε και προσάρμοσε ειδικά η ΕΥ στις ανάγκες των ΜμΕ για να αντιμετωπίσουν την παρούσα κρίση και που αφορούν τον επιχειρηματικό σχεδιασμό για την υποστήριξη χρηματοδότησης, την άντληση ιδιωτικών κεφαλαίων, τον στρατηγικό σχεδιασμό μετασχηματισμού του επιχειρηματικού μοντέλου τους, καθώς και την προετοιμασία τους για συμπράξεις, αλλά και εξαγορές και συγχωνεύσεις, με σκοπό τη μεγέθυνσή τους για την απόκτηση οικονομιών κλίμακας. Στην ανάγκη του εξορθολογισμού του κόστους κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας και της αλυσίδας αξίας των ΜμΕ, αναφέρθηκε ο κος Θάνος Μαύρος, Εταίρος και Επικεφαλής του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Διεπιχειρησιακών Λειτουργιών EY Ελλάδος και EY Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA).

Στη συνέχεια, ο κος Παναγιώτης Παπαγιαννακόπουλος, Associate Partner και Υπεύθυνος των Υπηρεσιών Cybersecurity, Data Protection & Privacy, και ορισμένων Υπηρεσιών Τεχνολογίας της ΕΥ Ελλάδος και της EY Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μίλησε για την κρισιμότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού των ΜμΕ, της ενεργοποίησης ενός ασφαλούς περιβάλλοντος τηλεργασίας, καθώς και της σημασίας της αξιολόγησης του ρίσκου και της ανθεκτικότητας των τρίτων μερών (3rd Parties). Η κα Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίες Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος, υπογράμμισε τους τομείς που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθούν οι επιχειρήσεις για να συνεχίσουν να επιτελούν επιτυχώς το έργο τους εν μέσω κρίσης. Τέλος, o κος Στέλιος Ντούρης, Manager στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Λογιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, εστίασε στην υποστήριξη χρηματοοικονομικής και λογιστικής πληροφόρησης, στη βελτίωση των διαδικασιών της Οικονομικής Διεύθυνσης και στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της μακροπρόθεσμης αξίας της εταιρείας, ζητήματα που απασχολούν σήμερα τις ΜμΕ.

Κατά την τελευταία ενότητα, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να δώσουν τις εκτιμήσεις τους για τις πιθανές επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις τους κατά το επόμενο εξάμηνο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, παράλληλα με τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης, όπως η μείωση εσόδων (61%) και η έλλειψη ρευστότητας (47%), τα στελέχη διαβλέπουν και ευκαιρίες, όπως η διερεύνηση νέων δραστηριοτήτων (60%), η αλλαγή επιχειρηματικού μοντέλου και στρατηγικής (56%) και η επανεξέταση της ψηφιακής στρατηγικής (46%).

Με την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, ο κος Μίχαλος, η κα Παπανδρέου και τα στελέχη της EY, απάντησαν σε σειρά ερωτημάτων και αποριών που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του webcast.

-τέλος-

  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ EBRD
  • ·
  • ERNST YOUNG EY
  • ·
  • ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΒΕΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπρέικ με Μοντέρο και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Βαλένθια, 88-80 την Μπαρτσελόνα (vid)

All Content

LNB: Τιμωρήθηκε ο Στράζελ, η Μονακό σκέφτεται να μην αγωνιστεί στον 5ο τελικό με την Παρί!

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή στο Euronext Athens

All Content - BusinessNews.gr

Κυριάκος Πιερρακάκης: Σε «Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο» μετονομάζεται το Υπερταμείο

All Content - BusinessNews.gr

Κώστας Νεμπής (ΟΤΕ): Δεν μπορεί να υπάρξει AI-ready οικονομία χωρίς AI-ready τηλεπικοινωνιακές υποδομές

All Content

Bronze Lion για την Ogilvy Greece με το Toyota «Escape Vehicle»

All Content

Ogilvy & WHAT’S UP δίνουν φωνή σε μια ολόκληρη γενιά

FleetNews

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

FleetNews

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

FleetNews

Από 40.990 ευρώ το εντυπωσιακό Xpeng P7+

All Content

«Σήμερα ή αύριο θα γίνει η ανταλλαγή του Γιάννη σε Σέλτικς ή Χιτ»! (vid)

All Content

ΕΕΑ: Πήραν αναβολή για την Παρασκευή Προμηθέας Πάτρας και Βαγγέλης Λιόλιος

All Content - BusinessNews.gr

OK! Anytime Market: Αύξηση κερδών 51% και σχέδια περαιτέρω επέκτασης, εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού

All Content - BusinessNews.gr

Premia: Νέα στρατηγική επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο - Deal 250 εκατ. ευρώ με τον όμιλο Akti

All Content - BusinessNews.gr

Ένταλμα σύλληψης στο Βέλγιο για τον Δ. Αβραμόπουλο για το Qatargate

FleetNews

Τα van της Stellantis αποκτούν νέα πολυχρηστική έκδοση

FleetNews

Η Aviloo παρουσιάζει την εγγύηση «Κατάστασης Υγείας» των μπαταριών BEV

CSRΝews.gr

«Σήμα Διαφορετικότητας» 2026 για τη Novo Nordisk Ελλάδος

CSRΝews.gr

Generali: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Culture Month 2026 με επίκεντρο τις εταιρικές αξίες

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Συνεργασία με την jetdrops για το λανσάρισμα του YOUniverse

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Διάσταση: Εξειδικευμένα επιδοτούμενα προγράμματα για τον χώρο του Franchise
Διάσταση: Εξειδικευμένα επιδοτούμενα προγράμματα για τον χώρο του Franchise 28/04/2020 - 11:40
ΔΕΦΑ: Παραμένει πιστή στον προγραμματισμό έλευσης φυσικού αερίου στην Κύπρο 28/04/2020 - 14:57
ΔΕΦΑ: Παραμένει πιστή στον προγραμματισμό έλευσης φυσικού αερίου στην Κύπρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Newrest Hellas: Αύξηση τζίρου 7,3%, αλλά πιέσεις στην κερδοφορία
    23/06/2026 - 07:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τερκενλής: Τζίρος 19 εκατ. για τα πιο φημισμένα τσουρέκια της Θεσσαλονίκης
    23/06/2026 - 06:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γερμανία: Αντιδράσεις προκαλούν οι προτάσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για το συνταξιοδοτικό
    22/06/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Theon: Νέες παραγγελίες ύψους περίπου €70εκατ. και επιτάχυνση περαιτέρω της ανάπτυξής της
    22/06/2026 - 21:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης: Οι πόλεμοι του μέλλοντος κρίνονται πλέον και στο ψηφιακό πεδίο - Eγκαίνια του νέου κτιρίου Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ
    22/06/2026 - 21:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υπογραφή Σύμβασης Παραχώρησης για την αξιοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας - Τι προβλέπει
    22/06/2026 - 20:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Viohalco: Placement για περίπου 6 εκατ. μετοχές της Cenergy Holdings - Οι στόχοι
    22/06/2026 - 20:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    22/06/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • FutuReady Greece: Συνεργασία Παπαστράτος και ΟΠΑ και επένδυση στους νέους ανθρώπους
    22/06/2026 - 19:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρυξέλλες και Λονδίνο πατούν «pause» στην επαναπροσέγγιση των σχέσεών τους, μετά την παραίτηση Στάρμερ
    22/06/2026 - 19:24 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο μικροσκόπιο και οι κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί - Οι κινήσεις που «χτυπούν καμπανάκι» στην ΑΑΔΕ
    22/06/2026 - 08:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OK! Anytime Market: Αύξηση κερδών 51% και σχέδια περαιτέρω επέκτασης, εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού
    22/06/2026 - 09:59 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    22/06/2026 - 09:00 MEDIA
  • Premia: Νέα στρατηγική επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο - Deal 250 εκατ. ευρώ με τον όμιλο Akti
    22/06/2026 - 10:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • FresHellas: Ιδρύθηκε σύνδεσμος εταιρειών συσκευασίας φρούτων και λαχανικών - Οι στόχοι
    22/06/2026 - 09:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στην Team USA ο Μάικ Τζέιμς!

22/06/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπρέικ με Μοντέρο και «αγκαλιά» με τον τίτλο η Βαλένθια, 88-80 την Μπαρτσελόνα (vid)

22/06/2026 - 19:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

DPG Digital Media Group: Ο Κωστής Χριστοδούλου Διευθυντής Επιχειρηματικού Ρεπορτάζ

22/06/2026 - 14:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Meta: Νέος CEO της WhatsApp ο Ινδός ιδρυτής της CRED Kunal Shah

22/06/2026 - 14:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Σήμα Διαφορετικότητας» 2026 για τη Novo Nordisk Ελλάδος

22/06/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Generali: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Culture Month 2026 με επίκεντρο τις εταιρικές αξίες

22/06/2026 - 14:06
FleetNews
fleetnews.gr

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

22/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

22/06/2026 - 04:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo