Τετάρτη, 1 Απριλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία “Erminio” – Ποιες περιοχές βρίσκονται σε red code
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Manpower: Σε ποιους κλάδους αναμένονται προσλήψεις το επόμενο τρίμηνο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
11/06/2019 · 03:00

Manpower: Σε ποιους κλάδους αναμένονται προσλήψεις το επόμενο τρίμηνο

Το 27% των Ελλήνων εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για το διάστημα από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την έρευνα για τις Προθέσεις Προσλήψεων της ManpowerGroup.

Το 27% των Ελλήνων εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για το διάστημα από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με την έρευνα για τις Προθέσεις Προσλήψεων της ManpowerGroup.

Οι ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων καταγράφονται στον τομέα των Κατασκευών και των Μεταφορών & Επικοινωνιών, με τους εργοδότες να καταγράφουν αισιόδοξες συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +29%. Οι εργοδότες του τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση επίσης αναφέρουν υγιείς προθέσεις προσλήψεων, με προοπτικές της τάξης του +28%. Παράλληλα, οι εργοδότες στον τομέα της Γεωργίας καταγράφουν τις πιο χαμηλές προοπτικές απασχόλησης, με προοπτικές της τάξης του +3%.

Οι συνολικές προοπτικές απασχόλησης στην ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής ανέρχονται σε +21%, καθώς οι εργοδότες αναμένουν σταθερή αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων κατά το προσεχές τρίμηνο. Παράλληλα, οι εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα καταγράφουν προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +16%.
Οι εργοδότες τόσο στις μεγάλου όσο και στις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις αναμένουν υγιή αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων, με συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +34% και +29%, αντίστοιχα, ενώ οι προοπτικές για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις διαμορφώνονται στο +10%.
"Τα αποτελέσματα της έρευνας μας δείχνουν ότι οι Έλληνες εργοδότες παραθέτουν προθέσεις προσλήψεων που κινούνται στον ίδιο βαθμό με το προηγούμενο τρίμηνο. Τα αποτελέσματα που διαμορφώνονται από στοιχεία της αγοράς και τους πελάτες μας δείχνουν ότι ο τομέας της Ενέργειας συνεχίζει να δείχνει αυξητικές τάσεις, όπως επίσης και ο τομέας των Κατασκευών ειδικά το επόμενο τρίμηνο.
Παρά την πρόοδο που φαίνεται να υπάρχει στην αγορά, από τη μεριά μας συνεχίζουμε να τονίζουμε ότι μόνο με το ταίριασμα των σωστών ανθρώπων στη σωστή θέση μπορεί να επιτευχθεί η ανάπτυξη κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην εκπαίδευση και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, δηλώνει ο Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας.

Αναλυτικά: Συγκρίσεις ανά Τομέα Οικονομικής Δραστηριότητας

Οι εργοδότες και στους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας αναμένουν αύξηση του αριθμού απασχολούμενων κατά τους επόμενους τρεις μήνες. Οι ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων καταγράφονται στον τομέα των Κατασκευών και των Μεταφορών & Επικοινωνιών, με τους εργοδότες να καταγράφουν αισιόδοξες Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +29%. Οι εργοδότες του τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση επίσης αναφέρουν υγιείς προθέσεις προσλήψεων, με Προοπτικές της τάξης του +28%, ενώ στους τομείς Χρηματοοικονομικά, Ασφάλειες, Ακίνητη Περιουσία και Παροχή Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις και Εμπόριο (Χονδρική & Λιανική) οι Προοπτικές ανέρχονται σε +22% και +20% αντίστοιχα. Παράλληλα, οι εργοδότες του τομέα της Γεωργίας καταγράφουν τις πιο επιφυλακτικές προθέσεις προσλήψεων, με Προοπτικές της τάξης του +3%.

Σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2019, οι προθέσεις προσλήψεων αποδυναμώνονται σε πέντε από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας, με σημαντικότερη την αύξηση κατά 11 ποσοστιαίες μονάδες στον τομέα της Γεωργίας. Οι εργοδότες του τομέα του Τουρισμού καταγράφουν μείωση 6 ποσοστιαίων μονάδων, και οι Προοπτικές εμφανίζονται αποδυναμωμένες κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες τόσο στον τομέα της Βιομηχανίας / Παραγωγής όσο και στον τομέα Δημόσιο & Κοινωνικές Υπηρεσίες. Ωστόσο, οι Προοπτικές ενισχύονται σε τέσσερις τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών, με αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων, και του τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση, όπου οι εργοδότες καταγράφουν βελτίωση κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες.

Συγκρίσεις ανά μέγεθος οργανισμού
Οι εργοδότες και στις τέσσερις κατηγορίες μεγέθους οργανισμού προβλέπουν αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων κατά το προσεχές τρίμηνο. Οι εργοδότες των Μεγάλων επιχειρήσεων καταγράφουν τις ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων, με αισιόδοξες Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης που ανέρχονται σε +34%. Οι εργοδότες στις Μεσαίες επιχειρήσεις αναμένουν υγιή αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων τους, με Προοπτικές της τάξης του +29%, ενώ οι Προοπτικές στις Μικρές και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις είναι της τάξης του +18% και +10%, αντίστοιχα.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι προθέσεις προσλήψεων αποδυναμώνονται κατά 4 και 2 ποσοστιαίες μονάδες για τους εργοδότες των Πολύ Μικρών και Μικρών επιχειρήσεων. Οι εργοδότες στις Μεσαίες επιχειρήσεις αναφέρουν βελτίωση 4 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ οι Προοπτικές για τις Μεγάλες επιχειρήσεις παραμένουν σχετικά σταθερές.

Σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, οι εργοδότες των Μεσαίων επιχειρήσεων αναφέρουν σημαντική βελτίωση κατά 13 ποσοστιαίες μονάδες, και οι Προοπτικές εμφανίζονται ενισχυμένες κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες στις κατηγορίες των Μικρών και των Μεγάλων επιχειρήσεων. Ωστόσο, οι εργοδότες στις Πολύ Μικρές επιχειρήσεις καταγράφουν μείωση της τάξης των 2 ποσοστιαίων μονάδων.

Διεθνείς Συγκρίσεις

Περισσότεροι από 59.000 εργοδότες σε 44 χώρες και επικράτειες συμμετείχαν στην έρευνα της ManpowerGroup για τη σφυγμομέτρηση της αναμενόμενης δραστηριότητας στην αγορά εργασίας* κατά το Γ’ Τρίμηνο του 2019. Όλοι οι συμμετέχοντες απάντησαν στην εξής ερώτηση: «Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεταβολή στον συνολικό αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στον οργανισμό σας, στην περιοχή ευθύνης σας, κατά τους τρεις επόμενους μήνες, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2019, σε σχέση με το τρέχον τρίμηνο;»

Η έρευνα της ManpowerGroup για το τρίτο τρίμηνο του 2019 αποκαλύπτει ότι οι εργοδότες αναμένουν αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων σε 43 από τις 44 χώρες και επικράτειες που συμμετείχαν στην έρευνα, στο διάστημα έως και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι εργοδότες σε 18 από τις 44 χώρες και επικράτειες αναφέρουν ενισχυμένες προοπτικές προσλήψεων, ενώ οι εργοδότες σε άλλες 18 καταγράφουν αποδυναμωμένα σχέδια προσλήψεων. Σε οκτώ, δεν αναμένεται καμία αλλαγή. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, οι προθέσεις προσλήψεων βελτιώνονται σε 12 χώρες και επικράτειες, επιδεινώνονται σε 26, και παραμένουν αμετάβλητες σε έξι. Το ισχυρότερο κλίμα προσλήψεων καταγράφεται στην Ιαπωνία, την Κροατία, την Ταϊβάν, τις ΗΠΑ, τη Ελλάδα και τη Σλοβενία, ενώ οι πιο αδύναμες προοπτικές προσλήψεων καταγράφονται στην Ουγγαρία, την Αργεντινή, την Ιταλία και την Ισπανία.

Αύξηση του αριθμού απασχολουμένων αναμένεται από τους εργοδότες σε 25 από τις 26 χώρες της περιφέρειας Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική (ΕΜΕΑ) που συμμετείχαν στην έρευνα, κατά το προσεχές τρίμηνο, ενώ οι εργοδότες στην Ουγγαρία αναμένουν να μειώσουν τον αριθμό απασχολουμένων. Σε σύγκριση με το Β’ Τρίμηνο του 2019, οι προοπτικές προσλήψεων βελτιώνονται σε πέντε χώρες αλλά αποδυναμώνονται σε 14. Σε σύγκριση με το Γ’ Τρίμηνο του 2018, οι Προοπτικές βελτιώνονται επίσης σε πέντε χώρες αλλά επιδεινώνονται σε 17. Οι ισχυρότερες προσδοκίες προσλήψεων για το προσεχές τρίμηνο καταγράφονται στην Κροατία, την Ελλάδα και τη Σλοβενία ενώ οι εργοδότες σε Ουγγαρία, Ιταλία και Ισπανία αναφέρουν τα πιο δυσοίωνα σχέδια προσλήψεων.

Οι εργοδότες και στις οκτώ χώρες και επικράτειες της Ασίας-Ωκεανίας που συμμετείχαν στην έρευνα, προσδοκούν αύξηση του αριθμού απασχολουμένων κατά τους τρεις μήνες έως και το τέλος Σεπτεμβρίου 2019. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι προθέσεις προσλήψεων ενισχύονται σε πέντε χώρες και επικράτειες αλλά αποδυναμώνονται σε δύο. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, οι εργοδότες αναφέρουν ενισχυμένες Προοπτικές σε δύο χώρες και επικράτειες, ενώ οι προοπτικές προσλήψεων αποδυναμώνονται σε πέντε. Οι εργοδότες στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν αναμένουν την ισχυρότερη δραστηριότητα προσλήψεων κατά το Γ’ Τρίμηνο του 2019, ενώ οι πιο αδύναμες Προοπτικές καταγράφονται σε Κίνα, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με τους εργοδότες, όσοι αναζητούν εργασία σε οποιαδήποτε από τις 10 χώρες της Βόρειας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής που συμμετέχουν στην έρευνα, θα βρουν ευκαιρίες απασχόλησης κατά το προσεχές τρίμηνο. Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι προοπτικές προσλήψεων βελτιώνονται σε οκτώ χώρες, ενώ αποδυναμώνονται σε δύο. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, οι Προοπτικές βελτιώνονται σε πέντε χώρες αλλά επιδεινώνονται σε τέσσερις. Οι εργοδότες σε ΗΠΑ και Καναδά αναφέρουν τις ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων για το προσεχές τρίμηνο, ενώ οι πιο αδύναμες Προοπτικές καταγράφονται σε Αργεντινή και Παναμά.

  • ΕΡΕΥΝΑ
  • ·
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
  • ·
  • MANPOWER
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί την 1η Απριλίου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Αταμάν: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα κόντρα στη Χάποελ»

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Αναβάθμιση από τον MSCI και μεγάλη επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Holcim: Ενισχύει την παρουσία της στη Λατινική Αμερική με την εξαγορά της Cementos Pacasmayo

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola: Σχεδιάζει επενδύσεις 1 δισ. δολαρίων στη Νότια Αφρική έως το 2030

All Content

WARC Creative 100: Το comeback της δηµιουργικότητας

All Content

McCann: Aποχωρεί από το spec για το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

FleetNews

Νέο ηλεκτρικό βαν Ford Transit City με αυτονομία έως 254 χλμ.

All Content

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, Ρογκαβόπουλο, Τολιόπουλο κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ (pics)

All Content

Δήλωση των Προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Τελεσίδικα συκοφάντης κρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

All Content - BusinessNews.gr

Cenergy: Οι πωλήσεις ξεπέρασαν το όριο των 2 δισ. ευρώ τo 2025 - Ανοδος 39% στο καθαρό κέρδος

All Content - BusinessNews.gr

Νέο Fuel Pass 2026: Αιτήσεις από 6 έως 30 Απριλίου - Πώς θα γίνουν οι πληρωμές

All Content - BusinessNews.gr

Το σήριαλ με το rebranding της Ελλάδας και το ελληνικό deal για την Warner Bros

FleetNews

Νέες εκδόσεις της Mercedes GLC για τα 140 χρόνια καινοτομίας της μάρκας

FleetNews

Skoda: Νέα αναβάθμιση για Elroq και Enyaq

CSRΝews.gr

Όμιλος Σαράντη & My market: συνεχίζουν για 4η χρονιά την δράση ΕΚΕ PassPantou – Skills for wheels

CSRΝews.gr

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για ΑΠΕ και άλλες ρυθμίσεις

CSRΝews.gr

Kομισιόν: Σχέδιο για τη σταθερότητα και την προβλεψιμότητα της αγοράς άνθρακα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Elvida Foods μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα
Η Elvida Foods μειώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα 11/06/2019 - 03:00
Ο Ιωάννης Καλλιάς νέος πρόεδρος της Hellascert 11/06/2019 - 03:00
Ο Ιωάννης Καλλιάς νέος πρόεδρος της Hellascert

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Υψηλά κέρδη 3,15%, στα 398,81 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    01/04/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: Τα μέτρα που ενεργοποιούνται σήμερα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας διαρκούς στήριξης
    01/04/2026 - 17:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Fais Group: Εγκρίθηκε η συγχώνευση τριών θυγατρικών της με την Καλογήρου
    01/04/2026 - 17:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Yπερκάλυψη 3,8 φορές στην ΑΜΚ - Η δήλωση Βρεττού
    01/04/2026 - 17:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Revoil: Ο Δημήτριος Βενετσάνος νέος Διευθυντής Εφοδιασμού
    01/04/2026 - 17:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης Ροδόπης με συμμετοχή του Υφυπουργού Ανάπτυξης Λάζαρου Τσαβδαρίδη
    01/04/2026 - 17:17 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σχολεία: Πότε ολοκληρώνονται τα μαθήματα σε λύκεια και γυμνάσια - Οι ημερομηνίες των εξετάσεων
    01/04/2026 - 17:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σε κλίμα ενότητας η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς
    01/04/2026 - 16:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέα συνεργασία ElevenLabs & IBM για φωνητικούς AI Agents
    01/04/2026 - 16:52 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • DHL Global Connectedness Report 2026: Σταθερή η παγκοσμιοποίηση σε επίπεδο-ρεκόρ - ΗΠΑ και Κίνα αποσυνδέονται
    01/04/2026 - 16:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Cenergy: Οι πωλήσεις ξεπέρασαν το όριο των 2 δισ. ευρώ τo 2025 - Ανοδος 39% στο καθαρό κέρδος
    31/03/2026 - 21:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Profile: Ανοδος σε κύκλο εργασιών και EBITDA το 2025 - αυξημένο κατά 25% το μέρισμα
    31/03/2026 - 18:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fourlis: Καθαρά κέρδη 30,3 εκατ.ευρώ, αυξημένα κατά 52% το 2025 - Σημαντικά στρατηγικά ορόσημα
    31/03/2026 - 19:40 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Αναβάθμιση από τον MSCI και μεγάλη επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές
    01/04/2026 - 08:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ALPHA TRUST: Ισχυρή ανάπτυξη και αύξηση κερδοφορίας το 2025 – Τροποποίηση οικονομικού ημερολογίου
    31/03/2026 - 20:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δύο υποψηφιότητες στα Webby Awards για την Ogilvy

01/04/2026 - 14:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γκριγκόνις: «Αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία, θα την πάρω»

01/04/2026 - 14:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα κόντρα στη Χάποελ»

01/04/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Σαράντη & My market: συνεχίζουν για 4η χρονιά την δράση ΕΚΕ PassPantou – Skills for wheels

01/04/2026 - 14:17
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για ΑΠΕ και άλλες ρυθμίσεις

01/04/2026 - 14:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Triumph παρουσιάζει το “Feels Like Triumph”

01/04/2026 - 11:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: O πρώτος κινέζος κατασκευαστής στον κατάλογο αειφορίας της S&P Global

31/03/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E και νέα ειδική έκδοση

30/03/2026 - 05:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo