Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Check Point: Αυτό ήταν το πιο κακόβουλο λογισμικό για τον Φεβρουάριο
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
20/03/2019 · 02:00

Check Point: Αυτό ήταν το πιο κακόβουλο λογισμικό για τον Φεβρουάριο

Οι ερευνητές της Check Point επιβεβαιώνουν ότι το Coinhive κατέχει την πρώτη θέση στον κατάλογο του πιο διαδεδομένου κακόβουλου λογισμικού τον Φεβρουάριο, για 15ο συνεχόμενο μήνα, πριν από τη διακοπή της λειτουργίας του – Ποιες είναι οι 10 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα.

Οι ερευνητές της Check Point επιβεβαιώνουν ότι το Coinhive κατέχει την πρώτη θέση στον κατάλογο του πιο διαδεδομένου κακόβουλου λογισμικού τον Φεβρουάριο, για 15ο συνεχόμενο μήνα, πριν από τη διακοπή της λειτουργίας του – Ποιες είναι οι 10 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα.

Η Check Point Research, ο τομέας πληροφοριών για απειλές της Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), ενός κορυφαίου παρόχου λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, δημοσίευσε τον πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Κατάλογο Απειλών για τον Φεβρουάριο του 2019. Ο κατάλογος απειλών αποκαλύπτει ότι το Coinhive για άλλη μια φορά βρίσκεται στην κορυφή του Παγκόσμιου Καταλόγου Απειλών για 15ο συνεχόμενο μήνα, παρά την ανακοίνωση ότι οι υπηρεσίες του θα διακόψουν τη λειτουργία τους στις 8 Μαρτίου 2019.

Οι ερευνητές της Check Point ανακάλυψαν επίσης διάφορες εκτεταμένες εκστρατείες διάδοσης του ransomware GandCrab που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ιαπωνία, τη Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστραλία. Αυτές οι χώρες είναι μέρος μόνο των χωρών που αποτελούν στόχο. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες αναδύθηκαν κατά του τελευταίους δύο μήνες και οι ερευνητές της Check Point διαπίστωσαν την ύπαρξη μιας νέας έκδοσης του ransomware που διαδίδεται σε μια από τις πιο πρόσφατες εκστρατείες. Η νέα έκδοση, το Gandcrab V5.2, ενσωματώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης, αλλά με μια αλλαγή στη μέθοδο κρυπτογράφησης που καθιστά αναποτελεσματικό το εργαλείο αποκρυπτογράφησης για τις προηγούμενες εκδόσεις του ransomware.

Τον Φεβρουάριο, οι επικρατέστεροι τύποι κακόβουλου λογισμικού ήταν τα προγράμματα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Το Coinhive παραμένει το πιο διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό, πλήττοντας το 10% των οργανισμών παγκοσμίως. Αυτό το ποσοστό ακολουθεί μια φθίνουσα τάση στην παγκόσμια επίπτωση του Coinhive, από το 18% τον Οκτώβριο του 2018 στο 12% τον Ιανουάριο του 2019, με μια μείωση 2% αυτό το μήνα. Αυτή η μείωση είναι αποτέλεσμα του αυξανόμενου κόστους εξόρυξης σε συνδυασμό με τη μείωση της αξίας του Monero. Το Cryptoloot ανήλθε στη δεύτερη θέση τον Φεβρουάριο, αντικαθιστώντας το XMRig, ακολουθούμενο από το Emotet, ένα εξελιγμένο, αυτοαναπαραγόμενο και δομοστοιχειωτό δούρειο ίππο (modular trojan) που αντικατέστησε το Jsecoin στην τρίτη θέση του καταλόγου.

Η Maya Horowitz, Διευθύντρια Πληροφοριών και Έρευνας για Απειλές στην Check Point σχολίασε: «Όπως διαπιστώσαμε τον Ιανουάριο, όσοι δημιουργούν απειλές συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται νέους τρόπους για τη διάδοση κακόβουλου λογισμικού, δημιουργώντας παράλληλα νέες και πιο επικίνδυνες παραλλαγές των υφιστάμενων μορφών κακόβουλου λογισμικού. Η νέα έκδοση του GandCrab αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι, αν και υπάρχουν οικογένειες κακόβουλου λογισμικού που παραμένουν στον κατάλογο του πιο διαδεδομένου κακόβουλου λογισμικού επί σειρά μηνών και μοιάζουν στάσιμες, στην πραγματικότητα εξελίσσονται και αναπτύσσονται έτσι, ώστε να αποφεύγουν τον εντοπισμό. Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, οι ερευνητές μας παρακολουθούν σε συνεχή βάση αυτές τις απειλές με βάση το DNA των οικογενειών τους κακόβουλου λογισμικού – συνεπώς, είναι κρίσιμης σημασίας για τους οργανισμούς να διατηρούν τις λύσεις ασφάλειας που χρησιμοποιούν πλήρως ενημερωμένες.»

Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού τον Φεβρουάριο 2019:

*Τα βέλη υποδεικνύουν τη μεταβολή στην κατάταξη σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

↔ Coinhive - Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί διαδικτυακή εξόρυξη του κρυπτονομίσματος Monero όταν ο χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, χωρίς αυτό να είναι σε γνώση του, χωρίς την έγκρισή του και χωρίς να κερδίζει ο ίδιος. Το JavaScript που εμφυτεύεται χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος των υπολογιστικών πόρων των μηχανημάτων των τελικών χρηστών για την εξόρυξη νομισμάτων και ενδέχεται να προκαλέσει κατάρρευση του συστήματος.
↑ Cryptoloot - Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί την ισχύ της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU) η του επεξεργαστή γραφικών (GPU) και τους υπάρχοντες πόρους του θύματος για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων - προσθέτοντας συναλλαγές στο blockchain και παράγοντας νέα νομίσματα. Ανταγωνίζεται το Coinhive, προσπαθώντας να το εκτοπίσει ζητώντας μικρότερο ποσοστό των εσόδων από τους ιστότοπους.
↑ Emotet – Εξελιγμένος, αυτοαναπαραγόμενος και δομοστοιχειωτός δούρειος ίππος (modular Trojan). Το Emotet κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται ως διανομέας για άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης κακόβουλου λογισμικού. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους για να παραμένει στο σύστημα καθώς και τεχνικές αποφυγής για να μην ανιχνεύεται. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.

Αυτό το μήνα, το Lotoor είναι το πλέον διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό για κινητές συσκευές, αντικαθιστώντας το Hiddad στην πρώτη θέση του καταλόγου με το πιο διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό για κινητές συσκευές. Το Triada παραμένει στην τρίτη θέση.

Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού για κινητές συσκευές τον Φεβρουάριο:

1. Lotoor- Εργαλείο hacking που εκμεταλλεύεται ευπάθειες στο λειτουργικό σύστημα Android για την απόκτηση δικαιωμάτων πλήρους πρόσβασης (root) σε παραβιασμένες κινητές συσκευές.

2. Hiddad - Κακόβουλο λογισμικό Android που ανασυσκευάζει νόμιμες εφαρμογές και εν συνεχεία τις καθιστά διαθέσιμες σε κατάστημα τρίτου μέρους. Η κύρια λειτουργία του είναι η εμφάνιση διαφημίσεων, ωστόσο, είναι επίσης ικανό να αποκτήσει πρόσβαση σε σημαντικά στοιχεία ασφάλειας που ενσωματώνονται στο λειτουργικό σύστημα, επιτρέποντας σε κάποιον εισβολέα να αποκτήσει ευαίσθητα δεδομένα του χρήστη.

3. Triada - Δομοστοιχειωτή κερκόπορτα (modular backdoor) για Android που εκχωρεί δικαιώματα superuser σε κακόβουλο λογισμικό που έχει ληφθεί, βοηθώντας το να ενσωματωθεί σε διαδικασίες του συστήματος. Το Triada έχει παρατηρηθεί επίσης ότι παραποιεί διευθύνσεις URL που φορτώνονται στο πρόγραμμα περιήγησης.

Οι ερευνητές της Check Point ανέλυσαν επίσης τις κυβερνο-ευπάθειες που γίνονται συχνότερα αντικείμενο εκμετάλλευσης. Το CVE-2017-7269 εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των ευπαθειών που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης, με ποσοστό 45%. Η ευπάθεια αποκάλυψης πληροφοριών OpenSSL TLS DTLS Heartbeat Information Disclosure είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη ευπάθεια με παγκόσμια επίπτωση 40%, ακολουθούμενη από την ευπάθεια διακομιστών ιστού που επιτρέπει την εισαγωγής κώδικα εσφαλμένης διαμόρφωσης PHPMyAdmin Misconfiguration Code Injection, που επηρεάζει το 34% των οργανισμών παγκοσμίως.

Οι 3 ευπάθειας «που γίνονται συχνότερα αντικείμενο εκμετάλλευσης» για τον Φεβρουάριο:

↔ Microsoft IIS WebDAV ScStoragePathFromUrl Buffer Overflow (CVE-2017-7269) - Μέσω της αποστολής ενός κατασκευασμένου αιτήματος διαμέσου ενός δικτύου στο Microsoft Windows Server 2003 R2 μέσω του Microsoft Internet Information Services 6.0, ένας απομακρυσμένος εισβολέας θα μπορούσε να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα ή να προκαλέσει συνθήκες άρνησης υπηρεσιών στον διακομιστή στόχο. Αυτό οφείλεται κυρίως σε μια ευπάθεια υπερχείλισης ενδιάμεσης μνήμης, η οποία προκαλείται από την εσφαλμένη επικύρωση μιας μεγάλης κεφαλίδας σε αίτημα HTTP.
↑ OpenSSL TLS DTLS Heartbeat Information Disclosure (CVE-2014-0160; CVE-2014-0346) - Μια ευπάθεια αποκάλυψης πληροφοριών που υπάρχει στο OpenSSL. Η ευπάθεια οφείλεται σε ένα σφάλμα κατά το χειρισμό πακέτων heartbeat TLS/DTLS. Ένας εισβολέας μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτή την ευπάθεια για να αποκαλύψει περιεχόμενα της μνήμης ενός συνδεδεμένου συστήματος-πελάτη ή διακομιστή.
↑ Web servers PHPMyAdmin Misconfiguration Code Injection - Μια ευπάθεια εισαγωγής κώδικα που έχει αναφερθεί για το PHPMyAdmin. Η ευπάθεια οφείλεται σε εσφαλμένη διαμόρφωση του PHPMyAdmin. Ένας απομακρυσμένος εισβολέας μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτή την ευπάθεια αποστέλλοντας ένα ειδικά κατασκευασμένο αίτημα HTTP στον στόχο.

Ο Παγκόσμιος Κατάλογος Επίπτωσης Απειλών και ο Χάρτης ThreatCloud της Check Point βασίζονται στο ThreatCloud intelligence της Check Point, στο μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασίας για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος, το οποίο παρέχει δεδομένα για απειλές και τις τάσεις των επιθέσεων από ένα παγκόσμιο δίκτυο ανιχνευτών απειλών. Η βάση δεδομένων ThreatCloud περιλαμβάνει περισσότερες από 250 εκατομμύρια διευθύνσεις που αναλύονται για τον εντοπισμό bot, περισσότερες από 11 εκατομμύρια υπογραφές κακόβουλου λογισμικού και περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια μολυσμένους ιστότοπους, ενώ αναγνωρίζει εκατομμύρια τύπους κακόβουλου λογισμικού καθημερινά.

* Η πλήρης λίστα με τις 10 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα για τον Φεβρουάριο είναι:

Coinhive - Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί διαδικτυακή εξόρυξη του κρυπτονομίσματος Monero όταν ο χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, χωρίς την έγκριση του χρήστη. Το JavaScript που εμφυτεύεται χρησιμοποιεί πολλούς υπολογιστικούς πόρους των μηχανημάτων των τελικών χρηστών για την εξόρυξη νομισμάτων, επηρεάζοντας συνεπώς την απόδοσή τους.

JSEcoin - Λογισμικό εξόρυξης JavaScript που μπορεί να ενσωματώνεται σε ιστότοπους. Με το JSEcoin, μπορείτε να εκτελείτε το λογισμικό εξόρυξης απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης με αντάλλαγμα μια εμπειρία περιήγησης χωρίς διαφημίσεις, νομίσματα παιχνιδιών και άλλα κίνητρα.

Lokibot - Το Lokibot είναι λογισμικό υποκλοπής πληροφοριών που διαδίδεται κυρίως μέσω email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και χρησιμοποιείται για την υποκλοπή δεδομένων όπως διαπιστευτηρίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και κωδικών πρόσβασης σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων και διακομιστές FTP.

Emotet - Εξελιγμένος, αυτοαναπαραγόμενος και δομοστοιχειωτός δούρειος ίππος (modular Trojan). Το Emotet κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται ως διανομέας για άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης κακόβουλου λογισμικού. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους και τεχνικές αποφυγής για να παραμένει στο σύστημα και να αποφεύγει την ανίχνευση. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.

Cryptoloot - Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί την ισχύ της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU) η του επεξεργαστή γραφικών (GPU) και τους υπάρχοντες πόρους του θύματος για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων - προσθέτοντας συναλλαγές στο blockchain και παράγοντας νέα νομίσματα. Ανταγωνίζεται το Coinhive.

Gandcrab - Το GandCrab είναι ένα ransomware που διαδίδεται μέσω των κιτ εκμετάλλευσης κενών ασφάλειας RIG και GrandSoft, καθώς και μέσω ανεπιθύμητων email. Το ransomware λειτουργεί στο πλαίσιο ενός προγράμματος συνεργασιών, με όσους εντάσσονται στο πρόγραμμα να καταβάλλουν το 30% έως 40% των εσόδων από τα λύτρα στο δημιουργό του GandCrab. Ως αντάλλαγμα, οι συνεργαζόμενοι φορείς αποκτούν έναν πλήρως λειτουργικό διαδικτυακό πίνακα ελέγχου και τεχνική υποστήριξη.

XMRig - Το XMRig είναι ένα λογισμικό εξόρυξης CPU ανοικτού πηγαίου κώδικα για τη διαδικασία εξόρυξης του κρυπτονομίσματος Monero που παρατηρήθηκε σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τον Μάιο του 2017.

Smokeloader - Λογισμικό λήψης δεύτερου σταδίου για Windows που χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλου κακόβουλου λογισμικού ή άλλων πρόσθετων (plugin). Το Smokeloader χρησιμοποιεί διάφορα τρικ κατά της ανάλυσης με σκοπό την παραπλάνηση και την αυτοπροστασία. Το Smokeloader χρησιμοποιείται ευρέως για τη φόρτωση πολλών γνωστών οικογενειών κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων του δούρειου ίππου Trickbot, του λογισμικού υποκλοπής πληροφοριών Azorult και του Panda Banker.

Dorkbot - Λογισμικό-σκουλήκι (worm) που βασίζεται στο IRC, σχεδιασμένο για να επιτρέπει την απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα από το χειριστή του, καθώς και τη λήψη πρόσθετου κακόβουλου λογισμικού στο μολυσμένο σύστημα, με βασικό σκοπό την υποκλοπή ευαίσθητων πληροφοριών και την πραγματοποίηση επιθέσεων άρνησης υπηρεσιών.

Kryptik - Το Kryptik είναι ένας δούρειος ίππος που έχει ως στόχο την πλατφόρμα Windows. Συλλέγει πληροφορίες για το σύστημα και τις αποστέλλει στον απομακρυσμένο διακομιστή. Μπορεί να λαμβάνει και να εκτελεί πρόσθετα αρχεία κακόβουλου λογισμικού σε ένα μολυσμένο σύστημα.

Οι Πόροι Πρόληψης Απειλών της Check Point είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο: http://www.checkpoint.com/threat-prevention-resources/index.html

  • CHECK POINT
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Η photo gallery από το sold out ΣΕΦ

All Content

Εύκολα το ντέρμπι η Φενέρμπαχτσε, 79-62 την Εφές

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Έκθεση ΙΟΒΕ για ΦΠΑ: Κερδίζει τη μάχη στη συμμόρφωση αλλά χάνει στα έσοδα

All Content

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

All Content

VML: Το trend report ''The Future 100: 2026'' θέτει ένα νέο πλαίσιο για τις μάρκες

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Η Σεντόνα Πρινς κορυφαία παίκτρια του Ιανουαρίου στο EuroCup Γυναικών

All Content

Σαράνια: «Αυτοί είναι οι τέσσερις πιο πιθανοί προορισμοί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

All Content - BusinessNews.gr

Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων

All Content - BusinessNews.gr

«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για το GREGY – 9,56 εκατ. ευρώ για τη διασύνδεση Αιγύπτου–Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο τεχνικός βάρδιας της «Βιολάντα»

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΟΦ: Ποια συμπληρώματα διατροφής γνωστής μάρκας ανακαλεί;
ΕΟΦ: Ποια συμπληρώματα διατροφής γνωστής μάρκας ανακαλεί; 20/03/2019 - 02:00
EUROCERT: Διαχρονική παρουσία στην Κύπρο 20/03/2019 - 02:00
EUROCERT: Διαχρονική παρουσία στην Κύπρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνάντηση Πιερρακάκη-Λαγκάρντ -Στο επίκεντρο οι προτεραιότητες του Eurogroup
    29/01/2026 - 21:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέο «Εξοικονομώ» για ευάλωτα νοικοκυριά στο τέλος του 2026
    29/01/2026 - 21:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση του υποψηφίου διαδόχου του Πάουελ στη Fed
    29/01/2026 - 20:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μυτιληναίος: Ισχυρό ευρώ και ενεργειακό κόστος βαραίνουν την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης
    29/01/2026 - 20:16 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    29/01/2026 - 19:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλήρης ψηφιοποίηση της υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση απλής χρήσης τμήματος αιγιαλού ή παραλίας
    29/01/2026 - 19:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Performance Technologies: Πράσινο φως από ΔΣ για την εξαγορά της Ascentum, έναντι ποσού 1,5 εκατ.ευρώ
    29/01/2026 - 19:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λάμψα: Αποφάσισε τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Regency
    29/01/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Η κυβέρνηση υπερασπίζεται τις επενδύσεις στις σιδηροδρομικές μεταφορές μετά τα δυστυχήματα
    29/01/2026 - 18:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας η γαλλίδα υπουργός Άμυνας Κατρίν Βοτρέν για το πρόγραμμα φρεγατών FDI Ελλάδας–Γαλλίας
    29/01/2026 - 18:29 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης
    29/01/2026 - 09:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης
    29/01/2026 - 09:41 MEDIA
  • Έκθεση ΙΟΒΕ για ΦΠΑ: Κερδίζει τη μάχη στη συμμόρφωση αλλά χάνει στα έσοδα
    29/01/2026 - 08:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Πράσινο φως» από την Κομισιόν για το GREGY – 9,56 εκατ. ευρώ για τη διασύνδεση Αιγύπτου–Ελλάδας
    29/01/2026 - 09:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Nova: Έπεσε το δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα
    29/01/2026 - 14:59 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα με Ντόρσεϊ

29/01/2026 - 20:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

29/01/2026 - 19:38
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κι άλλη;

29/01/2026 - 15:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο

29/01/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προσφορά 32.000 κιλών ζυμαρικών για ευπαθείς ομάδες το 2025

29/01/2026 - 13:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TÜV NORD Hellas: Επαλήθευσε το Ανθρακικό Αποτύπωμα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας

29/01/2026 - 11:09
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
FleetNews
fleetnews.gr

Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών και πανελλαδική ανάπτυξη το 2025

29/01/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo