Τρίτη, 21 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Διαμεσολάβηση - η ταχύτερη διαδικασία επίλυσης εργατικών διαφορών
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
29/01/2018 · 02:00

Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Διαμεσολάβηση - η ταχύτερη διαδικασία επίλυσης εργατικών διαφορών

Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Επιτροπή Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων, η ημερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στο N.J.V. Athens Plaza Hotel.

Με σημαντική επιτυχία ολοκληρώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Επιτροπή Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων, η ημερίδα με θέμα «ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ / ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 στο N.J.V. Athens Plaza Hotel.

Κατά κοινή ομολογία, επιτεύχθηκε ο στόχος της επισήμανσης ρεαλιστικών προτάσεων μετά από διάλογο μεταξύ πανεπιστημιακών, νομικών, οικονομολόγων και κορυφαίων στελεχών εργοδοτικών και εργασιακών οργανώσεων. Το πρωτότυπο αυτό σεμινάριο-εργαστήρι συζήτησης, διεξάχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε κατάμεστη αίθουσα μετά από μια σύντομη εισαγωγή των κ.κ. Σίμου Αναστασόπουλου (Προέδρου του Επιμελητηρίου), Ηλία Σπυρτούνια (Γεν. Διευθυντή του Επιμελητηρίου) και Κωνσταντίνου Κρεμαλή (ομότιμου καθηγητή, Διεθνή Διαιτητή, Προέδρου της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Επιμελητηρίου).

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, και αφού πρώτα εξήρε τις δράσεις της επιτροπής Ασφαλιστικών & Εργασιακών Θεμάτων του Επιμελητηρίου τόνισε ότι έρχεται μια δύσκολη και κρίσιμη χρονιά που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «η χώρα κατάφερε, μετά από πολλά χρόνια, να επιτύχει μία δημοσιονομική εξισορρόπηση και πλεονάσματα τα οποία μπορεί να είναι και μεγαλύτερα από αυτά που χρειαζόντουσαν, από την άλλη πλευρά όμως η πραγματική οικονομία δείχνει να εξακολουθεί να υποφέρει. Η υπερφορολόγηση, όπως και το πολύ μεγάλο μη μισθολογικό κόστος, αποτελούν σημεία τα οποία χρειάζονται αντιμετώπισης αλλά δεν είναι μόνο αυτά». Τόνισε, ότι υπάρχουν και θεσμικά ζητήματα, όπως η ταχύτητα απονομής της δικαιοσύνης η σταθερότητα των πλαισίων και άλλα θέματα τα οποία πρέπει να μας απασχολήσουν και να υπάρξει πρόοδος μέσα από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, ώστε να καταφέρουμε τελικά να κάνουμε το περιβάλλον πιο φιλικό και για τις επενδύσεις και για την επιχειρηματικότητα. «Είναι ο μόνος τρόπος, για να πάμε μπροστά και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας με καλές, καλοπληρωμένες και σταθερές θέσεις εργασίας».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεµάτων του Ελληνο-Aµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου, ομότιμος καθηγητής & ∆ιεθνής ∆ιαιτητής, κ. Κωνσταντίνος Κρεμαλής, τόνισε την πεποίθησή του ότι ο εποικοδομητικός αυτός διάλογος θα προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στη λύση των επίκαιρων ζητημάτων. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αναρωτήθηκε εάν θα μπορούσε η πρόληψη να βοηθήσει στην επίλυση των συγκρούσεων, κάτι το οποίο, μέχρι σήμερα, αναλαμβάνουν για τις μεγάλες επιχειρήσεις οι Διευθύνσεις Ανθρωπίνων Πόρων και για τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι ίδιοι οι μάνατζερ, ώστε αυτό που λέμε συναινετικές και συμφιλιωτικές διαδικασίες να πάψουν να έχουν το στίγμα της εργοδοτικής πρωτοβουλίας, που θέλει να ματαιώσει τη φωνή των εργαζομένων. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ειδικά στο εξωτερικό, έχουν συνδέσει την έννοια του διαλόγου και της συναινετικής επίλυσης των διαφορών σαν μία προσχώρηση των εργαζομένων σε αυτά που τους προτείνει ο εργοδότης».

Ο Οµότιµος καθηγητής Εργατικού ∆ικαίου & επίτιµος πρόεδρος, ΟΜΕ∆, κ. Ιωάννης Κουκιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, υπογράμμισε ότι το θέμα δεν είναι μόνο νομικό, αλλά έχει και πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις, εξηγώντας, παράλληλα ότι η διαιτησία είναι η αλυσίδα αλληλοεξαρτώμενων δικαιωμάτων και θεσμών.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Οργανισµού Μεσολάβησης και ∆ιαιτησίας (ΟΜΕ∆) κ. Άγγελος Ζησιµόπουλος, τόνισε ότι ο ΟΜΕΔ παραμένει ο μόνος θεσμικός εξουσιοδοτημένος φορέας παροχής υπηρεσιών μεσολάβησης και διαιτησίας προς τις εργατικές και εργοδοτικές οργανώσεις, καθώς και προς μεμονωμένους εργοδότες, με σκοπό την υποστήριξη των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και την επίλυση συλλογικών διαφορών εργασίας.

Ο Γενικός Γραµµατέας του Οργανισµού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης ∆ιαφορών (ΟΠΕΜΕ∆), κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, επισήμανε ότι ένα από τα πιο καίρια ζητήματα των ημερών, είναι η επίλυση των διαφορών στον εργασιακό χώρο και ανέφερε ότι διεθνώς, η αποτελεσματική προσέγγιση και διευθέτηση των συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο αντιμετωπίζεται ως μία από τις κρισιμότερες παραμέτρους για την επιτυχή επιχειρηματική δραστηριότητα με παράλληλη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Παράλληλα τόνισε χαρακτηριστικά, «η επίλυση των εργατικών διαφορών δεν είναι αποκλειστικό αντικείμενο των δικαστηρίων, υπάρχει και μία εναλλακτική οδός, εξωδικαστική, που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και δεν είναι άλλη από την διαμεσολάβηση».

Οι συμμετέχοντες στο Workshop, είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θεματική ενότητα που επιθυμούσαν και χωρισμένοι σε 4 διαφορετικές ομάδες συζήτησης κατέθεσαν τις απόψεις τους, πιο συγκεκριμένα τα συμπεράσματα που ακολούθησαν είναι:

Συμπεράσματα

Παρά το συγκρουσιακό χαρακτήρα, που μπορούσε να δημιουργήσει η επιλογή από το Επιμελητήριο ενός τόσο αμφιλεγόμενου θέματος, (ως προς τα όρια και τη σκοπιμότητα της υποχρεωτικής διαιτησίας), η συζήτηση ανέδειξε υψηλό βαθμό ευθύνης και ωριμότητας σε όσους έχουν εμβαθύνει στον προβληματισμό και δεν διακατέχονται από πολιτικές εμπάθειες. Τόσο οι κεντρικοί ομιλητές, όσο και το εξειδικευμένο ακροατήριο, κατέδειξαν τις δυνατές διαβαθμίσεις για μια αποτελεσματική επίλυση των ατομικών και συλλογικών διαφορών και το συμπληρωματικό, αλλά αναγκαίο, ρόλο της ιδιωτικής διαμεσολάβησης. Παρουσιάστηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα από ελληνικές και αλλοδαπές εμπειρίες και έννομες τάξεις, ώστε να σταθμίζεται κάθε διαθέσιμη καλή πρακτική συμφιλίωσης πριν εκδηλωθούν οι εργατικοί αγώνες.

Στην ενότητα για τις «τεχνικές πρόληψης ή ελαχιστοποίησης των εργασιακών συγκρούσεων» διατυπώθηκαν απόψεις για ένα διάλογο και μια αναζήτηση συναίνεσης σε επιχειρησιακό, τοπικό και κλαδικό επίπεδο. Στην ενότητα για τους «τρόπους διαμεσολάβησης και διαχείρισης των ατομικών ή συλλογικών συγκρούσεων» υποδείχθηκαν απόψεις συμπλήρωσης των νομοθετικών κενών που παρεμποδίζουν την επίλυση των διαφορών. Στην ενότητα για τη «διασφάλιση των διαδικασιών προαιρετικής και υποχρεωτικής διαιτησίας» ανακοινώθηκαν πρωτότυπα μοντέλα διαμεσολάβησης. Τέλος, στην ενότητα για τις «διαπραγματεύσεις και συνεργασίες μεταξύ οργανώσεων εργοδοτών και εργαζομένων», επιχειρήθηκε η καταγραφή των ορίων για τις απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις.

Οι κεντρικοί ομιλητές μετά την ενημερωτική τοποθέτησή τους, δέχτηκαν ηλεκτρονικές ερωτήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων και έκαναν με αριστοτεχνικό τρόπο τη σύνθεση των διάφορων απόψεων.

Οι συζητήσεις και τα πορίσματα του διαλογικού αυτού σεμιναρίου θα μπορούσαν να αποτελέσουν οδηγό σκέψης για μια πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση των εργασιακών διαπραγματεύσεων και συγκρούσεων.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Break Ατλάντα με ΜακΚόλουμ 107-106 τους Νικς στη Νέα Υόρκη (vids)

All Content

Κλίβελαντ-Τορόντο 115-105: Η 12η σερί νίκη των Καβαλίερς σε playoffs επί των Ράπτορς για το 2-0 (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΣΕΒΕ: Πώς επηρεάζει την εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων η κρίση στη Μέση Ανατολή

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αυξημένα κατά 70,7% τα έσοδα απο τον τουρισμό στο δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2026

All Content - BusinessNews.gr

Interlife: Καθαρά κέρδη €27,77 εκατ. το 2025 - Πρόταση για μέρισμα €0,25 /μετοχή

All Content

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

All Content

25 χρόνια Palladian: The Reputation Company

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

FleetNews

BMW Group: Ισχυρή ζήτηση BEV οχημάτων – «Με το δεξί» η Neue Klasse

All Content

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

All Content

Tα play-in Παναθηναϊκός AKTOR-Mονακό, Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας στο παρκέ του Novasports!

All Content - BusinessNews.gr

Η Bally’s Intralot εξετάζει την εξαγορά της βρετανικής evoke - Ορόσημο η 18η Μαΐου

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο τοπίο στα FMCGs: Ανάπτυξη, ψηφιακό κανάλι και ιδιωτική ετικέτα - Η εικόνα το α’ τρίμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Μπακόπουλος (Italian Motion SMSA): Απαιτείται να διαμορφωθεί ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς

FleetNews

Η Opel σε ισχυρή ανάπτυξη το α’ τρίμηνο στην Ευρώπη

FleetNews

Χρηματοδότηση εταιρικών στόλων παγκοσμίως: Μια αγορά… αντιθέσεων

CSRΝews.gr

KPMG: AdvantAge Ημέρα Καριέρας για έμπειρους επαγγελματίες 50+

CSRΝews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Βραβεύτηκε ως «Most Sustainable Company 2025»

CSRΝews.gr

Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Συνεργασία με την CURA για τη δοκιμή τεχνολογίας τσιμέντου μειωμένου άνθρακα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στη Γερολυμάτος η διάθεση των κτηνιατρικών προϊόντων της Boehringer Ingelheim
Στη Γερολυμάτος η διάθεση των κτηνιατρικών προϊόντων της Boehringer Ingelheim 29/01/2018 - 02:00
Πιστοποίηση ασφαλείας Common Criteria για την Veridos Matsoukis 29/01/2018 - 02:00
Πιστοποίηση ασφαλείας Common Criteria για την Veridos Matsoukis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fauchon Café Pâtisserie: Παρουσία στην Ελλάδα με το άνοιγμα του 1ου café pâtisserie στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa
    20/04/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • THEON: Μέρισμα 0,31 ευρώ, νέες επενδύσεις και ενίσχυση παρουσίας στις διεθνείς αγορές
    20/04/2026 - 22:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Προειδοποίηση Λαγκάρντ: Γεωπολιτική κρίση και ενέργεια θολώνουν τη νομισματική πολιτική
    20/04/2026 - 22:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια»
    20/04/2026 - 21:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    20/04/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Στο 29,36% μειώθηκε το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    20/04/2026 - 20:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για τη θωράκιση των ΜμΕ απέναντι στην κλιματική κρίση - Τι προτείνει
    20/04/2026 - 20:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελιζέ: Η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα θα αναδείξει τους ιστορικούς δεσμούς ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα
    20/04/2026 - 19:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τον Γιώργο Φλωρίδη θα επισκεφθεί η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας Λάουρα Κοβέσι
    20/04/2026 - 19:36 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΗΕ-ΕΕ: Περισσότερα από 71 δισ. δολάρια χρειάζονται για την ανοικοδόμηση της Γάζας έως το 2036
    20/04/2026 - 19:35 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΓΣΕΕ: Πρώτη η ΠΑΣΚΕ στις εκλογές με 42,8% - Ξανά πρόεδρος ο Γ. Παναγόπουλος
    20/04/2026 - 10:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ιαπωνία: Μεγάλος σεισμός 7,5 ρίχτερ - Προειδοποίηση για τσουνάμι ύψους έως και 3 μέτρων
    20/04/2026 - 11:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σαράντης ΑΒΕΕ: Καθαρές πωλήσεις στα 147,1 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Το μήνυμα της διοίκησης
    20/04/2026 - 08:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bally’s Intralot: Άλμα εσόδων 34,8% το 2025 €518 εκατ - Το αποτύπωμα της εξαγοράς στα μεγέθη του ομίλου
    20/04/2026 - 08:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιώργος Μπακόπουλος (Italian Motion SMSA): Απαιτείται να διαμορφωθεί ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς
    20/04/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κλίβελαντ-Τορόντο 115-105: Η 12η σερί νίκη των Καβαλίερς σε playoffs επί των Ράπτορς για το 2-0 (vid)

21/04/2026 - 04:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

21/04/2026 - 04:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

20/04/2026 - 18:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Αθήνα στο προσκήνιο της διεθνούς τουριστικής αγοράς με το This is Athens - Agora 2026

20/04/2026 - 14:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: AdvantAge Ημέρα Καριέρας για έμπειρους επαγγελματίες 50+

20/04/2026 - 12:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Βραβεύτηκε ως «Most Sustainable Company 2025»

20/04/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

20/04/2026 - 07:10
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

20/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo