Κυριακή, 12 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στ. Παπασταύρου: Νέα χωροταξικά πλαίσια για τουρισμό, ΑΠΕ και βιομηχανία
Newsroom Newsroom
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
27/05/2026 · 16:32

Στ. Παπασταύρου: Νέα χωροταξικά πλαίσια για τουρισμό, ΑΠΕ και βιομηχανία

Ο κ. Παπασταύρου τόνισε ότι η Ελλάδα προχωρά στην πρώτη ερευνητική γεώτρηση μεγάλου βάθους τον Φεβρουάριο του 2027, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία σύνθετη και πολυετή διαδικασία
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τη στρατηγική σημασία της ανάπτυξης των ενεργειακών υποδομών, των υδρογονανθράκων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και του κάθετου ενεργειακού διαδρόμου για τη γεωπολιτική και οικονομική αναβάθμιση της χώρας ανέδειξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της Attica Green Expo 2026. Επιπλέον, επεσήμανε την ολιστική προσέγγιση του υπουργείου όσον αφορά τα χωροταξικά πλαίσια του τουρισμού, των ΑΠΕ και της βιομηχανίας, κάνοντας λόγο για τη θέσπιση ενός ξεκάθαρου τοπίου με κανόνες. Απ΄ την πλευρά του, σε σχετικό πάνελ που συμμετείχε, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος έκανε γνωστό ότι η πρόταση για τον σχεδιασμό της διαχείρισης των αποβλήτων στην Αττική έχει ήδη κατατεθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ειδικότερα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, χαρακτήρισε την ανάπτυξη του τομέα των υδρογονανθράκων «εθνική υπόθεση», επισημαίνοντας ότι απαιτεί «σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια», ενώ υπογράμμισε πως η χώρα εισέρχεται πλέον σε μία νέα φάση ενεργειακής στρατηγικής και γεωπολιτικής αναβάθμισης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο τομέας ανάπτυξης υδρογονανθράκων είναι μία εθνική υπόθεση και γι' αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια».

Ο κ. Παπασταύρου τόνισε ότι η Ελλάδα προχωρά στην πρώτη ερευνητική γεώτρηση μεγάλου βάθους τον Φεβρουάριο του 2027, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία σύνθετη και πολυετή διαδικασία, η οποία απαιτεί στρατηγική επιμονή και σταθερότητα.

«Η ανάπτυξη του τομέα υδρογονανθράκων είναι ένας "μαραθώνιος"», σημείωσε, εξηγώντας ότι οι μεγάλες ενεργειακές εταιρείες λειτουργούν με όρους διεθνούς διαχείρισης χαρτοφυλακίου και αξιολογούν συνεχώς επενδυτικές προτεραιότητες και αποδόσεις.

Παράλληλα, ανέδειξε τη σημασία της συνέχειας της ενεργειακής πολιτικής, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα κατάφερε να επιταχύνει κρίσιμες διαδικασίες και να κερδίσει την αξιοπιστία μεγάλων διεθνών επενδυτών.

«Το να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ερευνητική γεώτρηση δεν είναι κάτι που γίνεται σε αυτόματο πιλότο», υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι η χώρα «ξάφνιασε θετικά» τις μεγάλες ενεργειακές εταιρείες με την ταχύτητα υλοποίησης κρίσιμων αποφάσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπουργός στον Κάθετο Διάδρομο, τον οποίο χαρακτήρισε έργο «πολύ μεγαλύτερο από το στενά ενεργειακό κομμάτι», καθώς — όπως είπε — δημιουργεί μία νέα οικονομική και γεωπολιτική πραγματικότητα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

«Η Ελλάδα εξελίσσεται σε σημείο εισόδου και διαχείρισης νέων ενεργειακών δρόμων», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η χώρα αξιοποιεί τη γεωγραφική της θέση, τις υποδομές της, αλλά και την πολιτική και οικονομική σταθερότητα που διαθέτει.

Ο κ. Παπασταύρου ερωτηθείς για το επικείμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ, αναφέρθηκε και στη συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Ηνωμένων Πολιτειών στον τομέα της ενέργειας, σημειώνοντας ότι η πρωτοβουλία «3+1» αποκτά πλέον μεγαλύτερο βάθος και ουσιαστικότερο περιεχόμενο.

«Αυτή η πρωτοβουλία για εμάς είναι στοιχείο ανάδειξης του πλούτου της περιοχής και δημιουργίας πλαισίου συνεργασίας», δήλωσε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικά με τις ενεργειακές υποδομές, ο υπουργός υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επενδύει συστηματικά στα δίκτυα και στις διασυνδέσεις ήδη από το 2019, επισημαίνοντας πως η στρατηγική αυτή δεν αποτελεί αποτέλεσμα συγκυριακών εξελίξεων, αλλά μακροπρόθεσμου σχεδιασμού.

Όπως ανέφερε, έχουν ήδη προχωρήσει κρίσιμα έργα, όπως το FSRU Αλεξανδρούπολης, οι νέοι συμπιεστές φυσικού αερίου, η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης, καθώς και οι σχεδιαζόμενες διασυνδέσεις των Δωδεκανήσων.

«Τα δίκτυα και οι υποδομές είναι η ραχοκοκαλιά της πατρίδας μας και επένδυση για τα παιδιά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες που δημιουργεί η τεχνητή νοημοσύνη και η ανάπτυξη των data centers, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις στον τομέα αυτό επιβεβαιώνουν τη σημασία της έγκαιρης ενίσχυσης των ενεργειακών δικτύων.

Αναφερόμενος στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ο Υπουργός σημείωσε ότι η εγκατεστημένη ισχύς από ΑΠΕ αυξήθηκε από 6,3 GW το 2019 σε σχεδόν 18 GW σήμερα, ενώ μόνο τους τελευταίους 12 μήνες προστέθηκαν επιπλέον 3 GW στο σύτημα.

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη για μία νέα ολιστική προσέγγιση στη χωροταξία και την ενέργεια, με επίκεντρο τα νέα χωροταξικά πλαίσια για τον τουρισμό, τις ΑΠΕ και τη βιομηχανία.

«Χρειάζεται να δημιουργηθεί μία ολιστική προσέγγιση», δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι στόχος είναι να υπάρξει συντονισμός μεταξύ χωροταξίας, ενέργειας, τουρισμού και βιομηχανίας, με σαφείς και σύγχρονους κανόνες ανάπτυξης.

Ο κ. Παπασταύρου υπογράμμισε ότι στόχος είναι να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τα νέα χωροταξικά πλαίσια, τα οποία θα θέτουν ξεκάθαρους κανόνες για τις επιτρεπόμενες χρήσεις και την προστασία του περιβάλλοντος.

«Όταν έχεις φτάσει στα 18 GW, χρειάζονται πλέον πιο ξεκάθαροι και πιο αυστηροί κανόνες», ανέφερε, σημειώνοντας ότι η χώρα οφείλει να οργανώσει τον δημόσιο χώρο με μεγαλύτερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Αναφερόμενος στην πολιτική προστασία και στην αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από φυσικές καταστροφές, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του Antinero, για πρώτη φορά ολοκληρώθηκαν εγκαίρως αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές του 2025.

«Αν ακολουθήσεις το τραύμα της φωτιάς τον πρώτο χειμώνα, τότε η φύση έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επανέλθει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της χώρας στον τομέα της ενέργειας, σημειώνοντας ότι, εφόσον επιβεβαιωθούν οι γεωλογικές εκτιμήσεις για τα κοιτάσματα της περιοχής, δημιουργούνται σημαντικές δυνατότητες για νέες επενδύσεις και περαιτέρω ενίσχυση της γεωπολιτικής θέσης της Ελλάδας.

«Η Ανατολική Μεσόγειος βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μεγάλων ενεργειακών εταιρειών», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα προχωρά «με οργανωμένο τρόπο και με σοβαρότητα» στη νέα αυτή ενεργειακή εποχή.

Μ. Γραφάκος: Ο σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική ολοκληρώνεται τους προσεχείς μήνες

Ο σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική ολοκληρώνεται μέσα στους προσεχείς μήνες, «άρα κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η Αττική», σημείωσε απ΄ την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, σε σχετικό πάνελ που συμμετείχε. Όπως έκανε γνωστό, έχει ήδη κατατεθεί η σχετική πρόταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όπως ανέφερε, «εδώ και επτά χρόνια έχουμε δουλέψει σκληρά. Βάλαμε σε τάξη ένα δύσκολο και πολύ σύνθετο κομμάτι, με συγκρούσεις και αντιδράσεις τοπικού χαρακτήρα. Κάποιοι φώναζαν όταν έκλειναν δομές και αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι επρόκειτο για εγκαταστάσεις με μηδέν άτομα προσωπικό και χωρίς οικονομικές καταστάσεις επί δέκα χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει μία τεράστια αλλαγή, μία τεράστια μεταρρύθμιση και πραγματικά είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί το πετύχαμε μαζί με την αυτοδιοίκηση».

  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
  • ·
  • ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
  • ·
  • ΑΠΕ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στην Α' κατηγορία μετά από χρόνια η Εθνική Νέων Γυναικών 78-59 το Μαυροβούνιο!

All Content

Mε Πορτογαλία η Εθνική Νέων Γυναικών στον τελικό της Κυριακής

All Content - BusinessNews.gr

Το δημόσιο χρέος επιστρέφει σε προμνημονιακά επίπεδα - Κάτω από το 140% του ΑΕΠ το 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Παράταση φορολογικών δηλώσεων έως Παρασκευή 24 Ιουλίου

All Content - BusinessNews.gr

AI Act: Τι αλλάζει για πολίτες, επιχειρήσεις, Δημόσιο – Το νέο πλαίσιο για την ΤΝ στην Ελλάδα

All Content

Στα 401 εκατ. ευρώ η ελληνική digital αγορά

All Content

Publicom Burson: Σχεδίασε και υλοποίησε την εκδήλωση «Partners in Growth»

FleetNews

Το Zeekr 7GT με διάκριση 5 αστέρων στο Euro NCAP

FleetNews

Το Apple Music έρχεται σε πάνω από 2 εκατ. αυτοκίνητα Volvo

FleetNews

Toyota – ΗΠΑ: Επένδυση 3,6 δισ. δολαρίων σε εργοστάσιο

All Content

Εθνική Νέων: Έχασε 64-69 από την Κροατία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού U20

All Content

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

All Content - BusinessNews.gr

Φθηνότερα καύσιμα έως το τέλος Αυγούστου - Πώς θα εφαρμοστεί η μείωση που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Εικόνα «bull market» και ισχυρό story των ελληνικών μετοχών

All Content - BusinessNews.gr

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τη διαχείριση υδάτων

FleetNews

Lepas: Τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Intelligent LEX

FleetNews

Ford Kuga FHEV: Υβριδική αποδοτικότητα με νέα τιμή

CSRΝews.gr

Ποιος «μοιάζει» με ηγέτης: H αόρατη προκατάληψη πίσω από το χάσμα φύλου στην κορυφή

CSRΝews.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπεγράφη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη»

CSRΝews.gr

Μαρίνα Φλοίσβου: Το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης πίσω από τη σύμπραξη ΕΤΑΔ, LAMDA και ΝΟΠΦ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

KPMG: Νέο ενεργειακό σοκ φρενάρει την ανάπτυξη σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη το 2026
KPMG: Νέο ενεργειακό σοκ φρενάρει την ανάπτυξη σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη το 2026 27/05/2026 - 11:45
ΔΟΕ: Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή αναδιαμορφώνει τις ενεργειακές στρατηγικές των κρατών 28/05/2026 - 09:15
ΔΟΕ: Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή αναδιαμορφώνει τις ενεργειακές στρατηγικές των κρατών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    11/07/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Marfin: Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τις δύο συλλήψεις για τον φονικό εμπρησμό
    11/07/2026 - 16:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Τα επιτεύγματα της φορολογικής διοίκησης στην ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    11/07/2026 - 15:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρίστος Δήμας: Η Ελλάδα επενδύει σε υποδομές αεροναυτιλίας για την επόμενη δεκαετία
    11/07/2026 - 14:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φθηνότερα καύσιμα έως το τέλος Αυγούστου - Πώς θα εφαρμοστεί η μείωση που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός
    11/07/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Με εκπτώσεις και κρατήσεις τελευταίας στιγμής εξελίσσεται η σεζόν στην Κρήτη – Πιέζονται τα έσοδα
    11/07/2026 - 13:21 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Η δυναμική της ναυτικής απασχόλησης και οι προοπτικές του κλάδου - Εκθεση του ΝΑΤ
    11/07/2026 - 12:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AI Act: Τι αλλάζει για πολίτες, επιχειρήσεις, Δημόσιο – Το νέο πλαίσιο για την ΤΝ στην Ελλάδα
    11/07/2026 - 12:11 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Οι μικροπιστώσεις στην πράξη: Πέντε ιστορίες που δείχνουν τη δύναμή τους
    11/07/2026 - 11:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τη διαχείριση υδάτων
    11/07/2026 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το δημόσιο χρέος επιστρέφει σε προμνημονιακά επίπεδα - Κάτω από το 140% του ΑΕΠ το 2026
    11/07/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euronext Athens: Εικόνα «bull market» και ισχυρό story των ελληνικών μετοχών
    11/07/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για τη διαχείριση υδάτων
    11/07/2026 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρίστος Δήμας: Η Ελλάδα επενδύει σε υποδομές αεροναυτιλίας για την επόμενη δεκαετία
    11/07/2026 - 14:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φθηνότερα καύσιμα έως το τέλος Αυγούστου - Πώς θα εφαρμοστεί η μείωση που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός
    11/07/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Μπεσίκτας για Αβράμοβιτς εφόσον φύγει από το Ντουμπάι

11/07/2026 - 20:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Mε Πορτογαλία η Εθνική Νέων Γυναικών στον τελικό της Κυριακής

11/07/2026 - 19:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ποιος «μοιάζει» με ηγέτης: H αόρατη προκατάληψη πίσω από το χάσμα φύλου στην κορυφή

10/07/2026 - 13:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Tα Ελληνικά Οινοποιεία και ο ΑΟΣ Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» παρουσίασαν τη νέα εικόνα του «Θεσσαλικού»

10/07/2026 - 12:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κομισιόν ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά σε Instagram και Facebook

10/07/2026 - 11:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπεγράφη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη»

10/07/2026 - 10:33
FleetNews
fleetnews.gr

Το Zeekr 7GT με διάκριση 5 αστέρων στο Euro NCAP

10/07/2026 - 06:00
FleetNews
fleetnews.gr

Το Apple Music έρχεται σε πάνω από 2 εκατ. αυτοκίνητα Volvo

10/07/2026 - 05:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Φινάλε των επιτυχημένων 11 χρόνων της θρυλικής εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»”

09/07/2026 - 07:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το πρώτο Pop-Up Store της La Mer στην Ελλάδα, στην Astir Marina Βουλιαγμένης

08/07/2026 - 12:34
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo