Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Διεθνής Μελέτη BayWa r.e: Οι επιχειρήσεις μεταβαίνουν προς τις ΑΠΕ - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
Newsroom Newsroom
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
20/04/2023 · 09:28

Διεθνής Μελέτη BayWa r.e: Οι επιχειρήσεις μεταβαίνουν προς τις ΑΠΕ - Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να είναι πιο διστακτικές στο να συμμετέχουν ενεργά στη μετάβαση προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι επικεφαλής των επιχειρήσεων και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ αναμένουν ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα επιβραδύνει τους παγκόσμιους στόχους για μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών άνθρακα έως και τρία χρόνια, καθώς σε πολλά μέρη του πλανήτη στρέφονται σε εναλλακτικές πηγές των ορυκτών καυσίμων για να μειώσουν την εξάρτησή τους από τη Ρωσία. Ταυτόχρονα, οι συνολικές επιπτώσεις της κλιματικής και ενεργειακής κρίσης επιταχύνουν τη μετάβαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με το 96% των επικεφαλής των επιχειρήσεων να έχουν ήδη αναπτύξει ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ή να σχεδιάζουν κάτι τέτοιο για το μέλλον. Από την άλλη, το 53% των επικεφαλής επιχειρήσεων δηλώνουν ότι η αύξηση των τιμών της ενέργειας επέφερε νέα επείγουσα ανάγκη, επηρεάζοντας θετικά τους στόχους αειφορίας τους.

Το κάρβουνο επέστρεψε στην παγκόσμια διαδικτυακή συζήτηση το 2022 με πάνω από ένα εκατομμύριο αναφορές τον μήνα - αύξηση σχεδόν 12% σε σύγκριση με το 2021. Ενώ μεταξύ 2020 και 2022, οι αναφορές που σχετίζονται με τον άνθρακα αυξήθηκαν κατά 130%. Όλα αυτά συμβαίνουν στο πλαίσιο της μεταβαλλόμενης διαδικτυακής συζήτησης, όπου οι καταναλωτές έχουν αυξήσει τις αναφορές επείγοντος, όπως "κλιματική κρίση" και "κλιματική δράση", οι οποίες έχουν ξεπεράσει την "υπερθέρμανση του πλανήτη" ως θέμα συζήτησης.

Τα ευρήματα αυτά προκύπτουν από τη μελέτη ‘The Decade That Matters 2.0’ της BayWa r.e., για την οποία διεξήχθη έρευνα σε 3.000 επικεφαλής επιχειρήσεων και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, ενώ χρησιμοποιήθηκε και μια πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων social media για την εξαγωγή συμπερασμάτων του πώς εξελίσσεται ο δημόσιος λόγος στο διαδίκτυο.

Η κατεύθυνση της πορείας είναι σαφής: οι επιχειρήσεις μεταβαίνουν προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ωστόσο, όσον αφορά την πλήρη επίτευξη αυτής της μετάβασης, το 57% των επικεφαλής των επιχειρήσεων πιστεύει ότι αυτό δεν θα συμβεί πριν από το 2050 ή και αργότερα, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα (8%) πιστεύει ότι η μετάβαση δεν θα επιτευχθεί ποτέ πλήρως. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής που ερωτήθηκαν κατά την έρευνα της BayWa r.e., με πάνω από το ένα τρίτο (35%) να πιστεύει ότι θα επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2030, ενώ μόνο το 11% δήλωσε ότι θα επιτευχθεί μετά το 2050.

Στην Ελλάδα, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής επιδεικνύουν σήμερα υψηλότερο αίσθημα δέσμευσης, όπως φαίνεται στους στόχους του νέου Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), που παρουσίασε πρόσφατα η Κυβέρνηση, όπου ο στόχος για τη συμμετοχή των ΑΠΕ στην ακαθάριστη τελική κατανάλωση ενέργειας για το 2030 αυξήθηκε στο 45%, δηλαδή 10% υψηλότερα από το προηγούμενο ΕΣΕΚ και 5% υψηλότερα από τον στόχο που έχει συμφωνηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την ίδια στιγμή, οι ελληνικές επιχειρήσεις δείχνουν μικρότερο ενδιαφέρον στην προτεραιοποίηση του ζητήματος της ενεργειακής μετάβασης, όπως δείχνουν στοιχεία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, με μόλις το 25% των ελληνικών επιχειρήσεων να έχει επενδύσει το 2022 σε μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής τους απόδοσης, ενώ μόνο το 24% των ελληνικών επιχειρήσεων σχεδιάζει να επενδύσει σε αυτόν τον τομέα τα επόμενα τρία χρόνια.

«Δύο χρόνια μετά την πρώτη μελέτη ‘The Decade That Matters’ και το περιεχόμενο της μελέτης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης γίνονται πλέον αισθητές σε παγκόσμιο επίπεδο και η κρίση αυτή δεν επηρεάζεται από ύφεση, πολιτικές, σύνορα ή την ίδια την ταχύτητα με την οποία η ανθρωπότητα μπορεί να προσαρμοστεί", δήλωσε ο Matthias Taft, CEO της BayWa r.e..

"Η έρευνα δείχνει την αναγνώριση αυτής της επείγουσας ανάγκης από τους πολίτες, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους επικεφαλής των επιχειρήσεων. Ο πόλεμος στην Ουκρανία υπήρξε ταυτόχρονα καταλύτης για την επιτάχυνση της μετάβασης στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα αύξησε βραχυπρόθεσμα την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα. Αν και η κατεύθυνση της πορείας είναι σαφής, η ταχύτητα έχει ζωτική σημασία και οποιαδήποτε καθυστέρηση εγκυμονεί τον κίνδυνο επιδείνωσης της κλιματικής κρίσης. Ενώ η μετάβαση έχει πλέον επιταχυνθεί, το γρήγορο δεν είναι ακόμη αρκετά γρήγορο".

Η ανταλλαγή ευθυνών κυριαρχεί στο ευρωπαϊκό τοπίο

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι επικεφαλής επιχειρήσεων διαφοροποιούνται όχι μόνο ως προς τις απόψεις τους σχετικά με τον χρονισμό της μετάβασης στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και ως προς τα σημαντικότερα εμπόδια που σχετίζονται με την επίτευξη των μηδενικών εκπομπών. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι επικεφαλής των επιχειρήσεων αναφέρουν ότι η έλλειψη στήριξης από την Πολιτεία (34%) και η κυβερνητικές πολιτικές (29%)* καθυστερούν την πορεία προς την επίτευξη μηδενικού ισοζυγίου. Όμως, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πιστεύουν ότι η συνειδητοποίηση της κοινής γνώμης (35%) και η ταχύτητα με την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμοστούν (35%)* είναι τα μεγαλύτερα ζητήματα. Ωστόσο, το 42% των επικεφαλής επιχειρήσεων και το 33% των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής συμφωνούν ότι το κόστος αποτελεί πολύ σημαντικό εμπόδιο.

Ο Philipp Kunze, Διευθύνων Σύμβουλος της BayWa r.e. Ελλάδας, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι πρέπει να επιτευχθεί πιο στενή και αποδοτική συνεργασία μεταξύ της Πολιτείας και των υπευθύνων χάραξης πολιτικής και των κύριων εκπροσώπων της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Στην Ελλάδα διαπιστώνεται σήμερα αυξανόμενη ανησυχία για τις καθυστερήσεις στην εξέταση αιτημάτων για όρους σύνδεσης και ακριβώς εδώ πρέπει στρατηγικά να παραχθεί ένα σαφές και διαφανές πλαίσιο για τον τρόπο προτεραιοποίησής των αιτημάτων αυτών. Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής όσον αφορά την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη για να άρουμε τα εμπόδια. Η BayWa r.e. ελπίζει ότι τα στοιχεία της μελέτης θα λειτουργήσουν ως υπενθύμιση της ανάγκης για πρόοδο, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως».

Η μετατροπή της κοινής γνώμης οδηγεί στη δράση

Η μελέτη "The Decade That Matters 2.0" δείχνει επίσης μια αυξανόμενη μετατροπή των τάσεων της κοινής γνώμης γύρω από την κλιματική αλλαγή, όπως εκφράζονται διαδικτυακά και καταγράφονται στα ευρήματα των εργαλείων ανάλυσης δεδομένων social media. Στην αρχική μελέτη, οι αναφορές σε "μηδενικές εκπομπές" αποδείχθηκε ότι είχαν υπερπενταπλασιαστεί μεταξύ 2015 και 2019. Στα τρία χρόνια που ακολούθησαν, υπήρξε η ίδια σημαντική αύξηση σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

Το 2021, παρατηρήθηκε επίσης μια αξιοσημείωτη μετατόπιση όσον αφορά τον όρο "κλιματική κρίση", ο οποίος ξεπέρασε τον όρο "υπερθέρμανση του πλανήτη" σαν θέμα συζήτησης, με μέγιστο αριθμό πάνω από 2,5 εκατομμύρια διαδικτυακές αναφορές. Ενώ το 2022, η τάση άλλαξε για άλλη μια φορά, με τις εμφανώς αρνητικές αναφορές σε "μηδενικές εκπομπές" να διπλασιάζονται σε σύγκριση με το 2018.

Αυτές οι αλλαγές γύρω από τη συνειδητοποίηση της κοινής γνώμης επηρεάζονται αναμφίβολα από τις δραματικές εξελίξεις σε θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, τα οποία υποδηλώνουν τη μετάβαση από την απλή ευαισθητοποίηση προς τον χαρακτήρα του επείγοντος. Ενώ συνεχίζουν να εξελίσσονται, δείχνουν επίσης αυξανόμενη ανυπομονησία με τον τρέχοντα ρυθμό αλλαγής. Η ευκαιρία να αναληφθεί η απαραίτητη δράση για την αποτροπή των πιο καταστροφικών συνεπειών της κλιματικής κρίσης υπάρχει ακόμη, αλλά το παράθυρο αυτό της ευκαιρίας κλείνει γρήγορα, καθώς οι πρώτες επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης γίνονται πλέον αισθητές σε παγκόσμιο επίπεδο.

  • ΜΕΛΕΤΗ
  • ·
  • BAYWA RE
  • ·
  • ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Δεν πάει την Τρίτη στη συνάντηση της ΕΟΚ για τη διαιτησία

All Content

Γουόκαπ: "Ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του" (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Οι 4 βασικοί άξονες των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ - Η πλήρης εξειδίκευση από το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

Εξαγωγές: Άνοδος 14,9% στο επτάμηνο – Πάνω από 5 δισ. ευρώ για τέταρτο συνεχόμενο μήνα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

All Content

Humble - Endless: Δεν θέλει υπερβολές, #goodmood θέλει

All Content

Στην Initiative η E.I. Παπαδόπουλος

FleetNews

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

FleetNews

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

FleetNews

Η XPENG επενδύει πάνω από 900 εκατ. δολάρια στη ρομποτική

All Content

Γκριγκόνις: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου έδωσε πολλή αγάπη"

All Content

Παγκόσμιο Γυναικών: Στους "8" η Ισπανία, έμεινε εκτός το Μάλι

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Γιατί επιλέγει την Euronext Athens – Στόχος η ρευστότητα και η διεύρυνση της επενδυτικής βάσης

All Content - BusinessNews.gr

Στα 2 δισ. ευρώ οι επενδύσεις της Fraport AG στη Ελλάδα - Χρ. Δήμας: Η κυβέρνηση θα επιμείνει στην υλοποίηση των έργων υποδομής

All Content - BusinessNews.gr

Η Λίτσα Παναγιωτοπούλου αναγορεύτηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

FleetNews

Jeep Compass: Νέες και ισχυρότερες εκδόσεις με μεγαλύτερη αυτονομία

FleetNews

AION: Η τεχνολογία πίσω από την αυτονομία των έως 708 χλμ.

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

CSRΝews.gr

Pepco: Ένα μπρελόκ – αρκουδάκι αλλάζει τις ζωές των παιδιών σε 19 χώρες της Ευρώπης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Urbino 12 Hydrogen: Παρουσίαση του πρώτου αστικού λεωφορείου υδρογόνου
Urbino 12 Hydrogen: Παρουσίαση του πρώτου αστικού λεωφορείου υδρογόνου 19/04/2023 - 21:20
ΔΕΗ: Νέα μείωση στην τιμή του ρεύματος τον Μάιο αλλά παραμένει 76,6% ακριβότερο από ότι ήταν πριν τέσσερα χρόνια 21/04/2023 - 07:12
ΔΕΗ: Νέα μείωση στην τιμή του ρεύματος τον Μάιο αλλά παραμένει 76,6% ακριβότερο από ότι ήταν πριν τέσσερα χρόνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΠΟΕΣΕ: «Αόρατη» η εστίαση στα μέτρα της ΔΕΘ – Ζητά στοχευμένες παρεμβάσεις
    07/09/2026 - 22:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουκρανία: Ζημιές στην καπνοβιομηχανία BAT μετά από ρωσική επίθεση
    07/09/2026 - 22:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λετονία: Σχεδιάζει την επιβολή δασμών 300% σε σιτηρά από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία
    07/09/2026 - 21:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κρις Ρόκος: Στην Ελλάδα μεταφέρει τη φορολογική του κατοικία ο «βασιλιάς» των hedge funds
    07/09/2026 - 20:46 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ταχιάος για τη Γραμμή 4 στην Κυψέλη: «Πλήρης αποκατάσταση των ζημιών, επανεκκίνηση του έργου με απόλυτη ασφάλεια»
    07/09/2026 - 20:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    07/09/2026 - 19:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • THEON: Νέα χρηματοδότηση 325 εκατ. ευρώ – Πού θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια
    07/09/2026 - 19:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Σπασμένη Φλέβα»: H ταινία του Γιάννη Οικονομίδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ
    07/09/2026 - 19:10 LIFESTYLE
  • Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Περιορισμένη η ελάφρυνση για τις μικρές επιχειρήσεις από τα νέα μέτρα
    07/09/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε κοντά στις 2.702 μονάδες, με κέρδη περίπου 0,04%
    07/09/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Helleniq Energy: Νέα εποχή εξωστρέφειας - Επενδύσεις έως 5 δισ. ευρώ με στόχο ισχυρότερο αποτύπωμα στην Ευρώπη
    07/09/2026 - 08:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο νέος χάρτης φοροελαφρύνσεων: Τι κερδίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τα €2,2 δισ. της ΔΕΘ
    07/09/2026 - 07:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: Νέο holding υποδομών με «όχημα» το Χρηματιστήριο – Το σχέδιο για ΜΕΤΚΑ και Παραχωρήσεις
    07/09/2026 - 09:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
    07/09/2026 - 12:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι 4 βασικοί άξονες των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ - Η πλήρης εξειδίκευση από το οικονομικό επιτελείο
    07/09/2026 - 12:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παγκόσμιο Γυναικών: Στους "8" η Ισπανία, έμεινε εκτός το Μάλι

07/09/2026 - 17:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

07/09/2026 - 17:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Pepper 96.6 έφερε τον Jack Savoretti live στην Ερμού

07/09/2026 - 15:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

UEFA Europa League και UEFA Conference League επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

07/09/2026 - 14:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

07/09/2026 - 13:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

07/09/2026 - 12:30
FleetNews
fleetnews.gr

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

07/09/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

07/09/2026 - 05:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo