Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Μειωμένες οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο εννιάμηνο
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
22/11/2016 · 02:00

ΤτΕ: Μειωμένες οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο εννιάμηνο

Πλεόνασμα 10.472 εκατ. ευρώ εμφάνισε την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2016 το ταξιδιωτικό ισοζύγιο, μειωμένο κατά 7,1% έναντι πλεονάσματος 11.269 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Πλεόνασμα 10.472 εκατ. ευρώ εμφάνισε την περίοδο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2016 το ταξιδιωτικό ισοζύγιο, μειωμένο κατά 7,1% έναντι πλεονάσματος 11.269 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει η ΤτΕ, η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα τόσο της μείωσης των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 703 εκατ. ευρώ ή 5,5% όσο και της αύξησης των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 94 εκατ. ευρώ ή 6,2%. H μείωση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στη μείωση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 9,3%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 3,5%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 86,5% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 78,5% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΤτΕ, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο το Σεπτέμβριο του 2016 εμφάνισε πλεόνασμα 2.038 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 1,0% έναντι πλεονάσματος 2.018 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 2,3% κατέγραψαν το Σεπτέμβριο του 2016 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.232 εκατ. ευρώ, έναντι 2.182 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2015, ενώ αύξηση κατά 17,9% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Σεπτέμβριος 2016: 193 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2015: 164 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 13,7%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 10,1%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν με ποσοστό 81,9% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και υπεραντιστάθμισαν (148,8%) το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών.

Το Σεπτέμβριο του 2016, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 2,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 4,4% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 (Σεπτέμβριος 2016: 1.603 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2015: 1.536 εκατ. ευρώ), ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των λοιπών χωρών εκτός της ΕΕ-28 μειώθηκαν κατά 3,3% (Σεπτέμβριος 2016: 569 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2015: 588 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 188 εκατ. ευρώ ή 36,7%, καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ παρουσίασαν μείωση κατά 11,8 % (Σεπτέμβριος 2016: 903 εκατ. ευρώ, Σεπτέμβριος 2015: 1.023 εκατ. ευρώ). Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 17,8% και διαμορφώθηκαν στα 357 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 24,7% και διαμορφώθηκαν στα 136 εκατ. ευρώ. Αύξηση κατά 39,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 377 εκατ. ευρώ. Από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 39,6% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 97 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 36,9% και διαμορφώθηκαν στα 112 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 5,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015 και διαμορφώθηκαν στα 12.085 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται τόσο στη μείωση κατά 2,8% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 8.389 εκατ. ευρώ, όσο και στη μείωση κατά 13,5% των εισπράξεων από κατοίκους των λοιπών χωρών εκτός της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.278 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 7,4% και διαμορφώθηκαν στα 5.093 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 5,2% και διαμορφώθηκαν στα 3.296 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 10,4% και διαμορφώθηκαν στα 1.798 εκατ. ευρώ και οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 24,3% και διαμορφώθηκαν στα 842 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο διαμορφώθηκαν στα 1.763 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 5,6%. Από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 5,4% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 410 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 26,7% και διαμορφώθηκαν στα 628 εκατ. ευρώ.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση το Σεπτέμβριο του 2016 διαμορφώθηκε στις 4.150 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 13,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων και οδικών σταθμών αυξήθηκε κατά 9,5% και 17,5% αντιστοίχως. Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-28 κατά 21,4%, καθώς η ταξιδιωτική κίνηση από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28 μειώθηκε κατά 2,3%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 1.449 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,1%, και αυτή από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ εμφάνισε αύξηση κατά 49,6% (Σεπτέμβριος 2016: 1.544 χιλ., Σεπτέμβριος 2015: 1.032 χιλ.). Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 8,1% και διαμορφώθηκε στις 513 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ και αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 13,8% και διαμορφώθηκε στις 208 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 58,1% και διαμορφώθηκε στις 527 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 44,2% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία, η οποία διαμορφώθηκε στις 130 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 34,0% και διαμορφώθηκε στις 89 χιλ. ταξιδιώτες.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2016 αυξήθηκε κατά 3,5% και διαμορφώθηκε στις 21.345 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 20.617 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2015. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 6,8%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών μειώθηκε κατά 5,4%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 14.838 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 13,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2015, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 6.506 χιλ. ταξιδιώτες, μειωμένη κατά 13,2%. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 6,9% και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 20,5%. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 6,2% και διαμορφώθηκε στις 2.536 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 11,6% και διαμορφώθηκε στις 1.186 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 15,6% και διαμορφώθηκε 2.456 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ-28, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία αυξήθηκε κατά 18,9% και διαμορφώθηκε στις 525 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 2,8% και διαμορφώθηκε στις 640 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
  • ·
  • ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με Λιθουανία στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Β' κατ. η Εθνική Νεανίδων

All Content

Αλέξης Γιαννούλιας: Υποψήφιος Δήμαρχος στο Σικάγο ο άλλοτε παίκτης του Πανιώνιου

All Content - BusinessNews.gr

Evergood: Άγγιξε τα 300 εκατ. ο τζίρος- Στα 10 εκατ. ευρώ το τίμημα για το 60% του Jackaroo

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος AKTOR: Εξαγοράζει το 75% των ΗΛΕΚΤΩΡ και THALIS – Στρατηγική συνεργασία με τη Motor Oil

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Ισχυρή ανάπτυξη στο α΄ εξάμηνο 2026 με προσαρμοσμένο EBITDA στα 1,2 δισ. ευρώ

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

All Content

Ντουράντ: "Ο Γιάννης θα μπορούσε να 'ναι ο κορυφαίος όλων"! (vid)

All Content

Οι διακοπές των Γάλλων του Παναθηναϊκού με τέσσερις συμπατριώτες τους στη Μύκονο (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Είσοδος της γαλλικής Meridiam στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Άνοδος 11,4% στα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου – Στα 524,4 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Cenergy Holdings: Άνοδος 45% στα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου, στα 138 εκατ. ευρώ

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

CSRΝews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

CSRΝews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Λειτουργία νέου τμήματος στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα
Λειτουργία νέου τμήματος στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα 22/11/2016 - 02:00
Θεανώ Φωτίου: "Στις 24 Νοεμβρίου η ενεργοποίηση της κάρτας αλληλεγγύης και η καταβολή επιδόματος ενοικίου" 22/11/2016 - 02:00
Θεανώ Φωτίου: "Στις 24 Νοεμβρίου η ενεργοποίηση της κάρτας αλληλεγγύης και η καταβολή επιδόματος ενοικίου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση κατά 0,18%, στα 315,71 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/08/2026 - 18:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Είσοδος της γαλλικής Meridiam στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
    05/08/2026 - 18:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ: Ισχυρή ανάπτυξη στο α΄ εξάμηνο 2026 με προσαρμοσμένο EBITDA στα 1,2 δισ. ευρώ
    05/08/2026 - 17:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Όμιλος AKTOR: Εξαγοράζει το 75% των ΗΛΕΚΤΩΡ και THALIS – Στρατηγική συνεργασία με τη Motor Oil
    05/08/2026 - 17:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Επιβράδυνση των προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα τον Ιούλιο - Δημιουργήθηκαν μόνο 44.000 θέσεις εργασίας
    05/08/2026 - 17:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε με πράξεις την έρευνα και την καινοτομία
    05/08/2026 - 16:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ν. Χαρδαλιάς: Μηδενική ανοχή και σε νομικό επίπεδο για τους υπαίτιους της πυρκαγιάς στη Δυτική Αττική
    05/08/2026 - 16:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΕ: Διοχετεύει 1,4 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
    05/08/2026 - 16:03 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.623,62 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,19%
    05/08/2026 - 15:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,20%, στα 1,1557 δολάρια
    05/08/2026 - 15:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Η Vendora επεκτείνεται σε 27 χώρες της Ευρωπαϊκή 'Ενωσης
    05/08/2026 - 10:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • SpaceX: Άλμα 92% στα έσοδα του α' τριμήνου στα 7,8 δισ. δολάρια
    05/08/2026 - 08:44 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Evergood: Άγγιξε τα 300 εκατ. ο τζίρος- Στα 10 εκατ. ευρώ το τίμημα για το 60% του Jackaroo
    05/08/2026 - 12:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους
    05/08/2026 - 12:41 ESG
  • Παπουτσάνης: Καθαρά κέρδη 3,4 εκατ. ευρώ στο α΄ εξάμηνο – Στα 40,7 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/08/2026 - 08:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στο Κάνσας Στέιτ η Τζωάνα Ταμπάκου (pic)

05/08/2026 - 20:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Λιθουανία στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού Β' κατ. η Εθνική Νεανίδων

05/08/2026 - 19:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

05/08/2026 - 10:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αγωνία και δράση με το «Dust Bunny» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

05/08/2026 - 07:21
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

05/08/2026 - 05:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:52
FleetNews
fleetnews.gr

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

04/08/2026 - 09:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo