Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Επιχειρησιακά Κέντρα Συμβάντων σε όλη την Ελλάδα – Πώς θα λειτουργεί το νέο δίκτυο της Πολιτικής Προστασίας
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
04/01/2026 · 14:26

Επιχειρησιακά Κέντρα Συμβάντων σε όλη την Ελλάδα – Πώς θα λειτουργεί το νέο δίκτυο της Πολιτικής Προστασίας

Κεντρικός πυλώνας αυτής της μεταρρύθμισης θα είναι επίσης η εισαγωγή τυποποιημένων πρωτοκόλλων διοίκησης και επιχειρησιακής ανταπόκρισης, κατά τα πρότυπα του διεθνώς αναγνωρισμένου Incident Command System (ICS) - (Σύστημα Διοίκησης Συμβάντων)
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ριζική αλλαγή για την αναμόρφωση του Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας θα αποτελέσει η σύσταση των 13 Περιφερειακών Επιχειρησιακών Κέντρων Συμβάντων ( μικρά ΕΣΚΕΔΙΚ) που προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο "Ενεργή Μάχη".

Όπως έγινε γνωστό από την Πολιτική Προστασία σε κάθε Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση θα λειτουργεί Επιχειρησιακό Κέντρο Συμβάντων, πλήρως διασυνδεδεμένο με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.Δ.Ι.Κ.) με σκοπό να εξασφαλιστεί ενιαία επιχειρησιακή εικόνα σε πραγματικό χρόνο, από το τοπικό έως το εθνικό επίπεδο, επιτρέποντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λήψη αποφάσεων.

Κεντρικός πυλώνας αυτής της μεταρρύθμισης θα είναι επίσης η εισαγωγή τυποποιημένων πρωτοκόλλων διοίκησης και επιχειρησιακής ανταπόκρισης, κατά τα πρότυπα του διεθνώς αναγνωρισμένου Incident Command System (ICS) - (Σύστημα Διοίκησης Συμβάντων).

Το Σύστημα Διοίκησης Συμβάντων αποτελεί ένα διεθνώς δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης συμβάντων όλων των κινδύνων, το οποίο αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε συστηματικά, ήδη από τις δεκαετίες του 1970 και 1980, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, χώρες που θεωρούνται πρωτοπόρες στον τομέα της πολιτικής προστασίας και της δασοπυρόσβεσης. Ακολουθώντας το πρότυπο της εφαρμογής του εκεί, η χώρα μας θα προσεγγίσει για πρώτη φορά θεσμικά το επίπεδο αυτών των δύο μοντέλων, υιοθετώντας κεντρικές αρχές τους, όπως η λειτουργική ενοποίηση όλων των σχεδίων και διαδικασιών (Κανόνες Εμπλοκής, Γενικά Σχέδια, λειτουργία Εθνικού Μηχανισμού), ανάπτυξη ενιαίου πλαισίου στρατηγικής, επιχειρησιακής και τακτικής διοίκησης, καθώς και θεσμοθέτηση στοιχείων τακτικής διοίκησης στο πεδίο.

Πώς θα λειτουργούν τα Επιχειρησιακά Κέντρα Συμβάντων

Η νέα επιχειρησιακή δομή που αναμένεται να θεσπιστεί μέσω του νομοσχεδίου, δηλαδή το Επιχειρησιακό Κέντρο Συμβάντων θα λειτουργεί, όπως επισημαίνουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας ως κεντρικός κόμβος συντονισμού, επικοινωνίας και ροής πληροφοριών όλων των εμπλεκομένων φορέων. Θα είναι δηλαδή ένα μικρό Ε.Σ.Κ.Ε.Δ.Ι.Κ. που θα εξοπλιστεί με συστήματα επικοινωνίας, δορυφορικούς χάρτες, τεχνική υποστήριξη και κάθε μέσο που απαιτείται για την ταχεία και τεκμηριωμένη εκτίμηση των επιχειρησιακών δεδομένων ιδίως κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Ουσιαστικά, κατά τις ίδιες πηγές, με τα Επιχειρησιακά Κέντρα Συμβάντων, η Ελλάδα αποκτά ένα δίκτυο αυτοτελών επιχειρησιακών κέντρων μοιρασμένο σε όλη την επικράτεια, που όμως θα είναι πλήρως διασυνδεδεμένο με το ΕΣΚΕΔΙΚ, αναβαθμίζοντας κατά αυτό τον τρόπο τον συντονισμό σε εθνικό επίπεδο κατά τα πρότυπα της διεθνούς εμπειρίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα Επιχειρησιακά Κέντρα Συμβάντων, ενσωματώνουν την αρχή «μία επιχείρηση - μία διοίκηση» και λειτουργούν ως τοπικά - περιφερειακά κέντρα ("War Rooms"), στα οποία θα βρίσκονται μόνιμα σύνδεσμοι του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) και του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ), αλλά και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και μη κυβερνητικών οργανώσεων που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας ή και εκτός αυτού. Τέτοια είναι για παράδειγμα το Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων ή Συνδέσμων Προστασίας και Ανάπτυξης Δασών. Σκοπός αυτής της αλλαγής, όπως σημειώνουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας, θα είναι μια σύγχρονη, διαλειτουργική διοίκηση, η οποία θα ξεπεράσει τις αδυναμίες που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενες κρίσεις όπου δεν υπήρξε ενιαίος συντονισμός με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καταστροφές και τραγωδίες.

Με οδηγό τα διεθνή κέντρα σε ΗΠΑ, Καναδά (Incident Command Post) αλλά και σε Ιταλία (Sala Operativa/Direttore Operazioni Spegnimento) το Επιχειρησιακό Κέντρο Συμβάντων θα βαδίσει στα παραπάνω πρότυπα για μια σύγχρονη διαχείριση κρίσεων στην Ελλάδα. Όπως υπογραμμίζουν πηγές της Πολιτικής Προστασίας, η ρύθμιση αυτή θα επιφέρει βαθιά θεσμική τομή, καθώς, κατά τις ίδιες πηγές αναβαθμίζει την επιτόπια διοίκηση από πρακτική «αυτοσχέδιου συντονισμού» σε θεσμικά κατοχυρωμένο κεντρικό επιχειρησιακό εργαλείο του Εθνικού Μηχανισμού. Στόχος του νέου αυτού μοντέλου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, είναι η ταχύτερη λήψη αποφάσεων, «ο περιορισμός του κινδύνου ασύμβατων ή αντιφατικών εντολών, η ενίσχυση της ασφάλειας προσωπικού και πολιτών, η εξασφάλιση διαφάνειας στη δημόσια ενημέρωση από ενιαίο κέντρο καθώς και η συμβολή στην υιοθέτηση μιας κουλτούρας σύγχρονης, τεκμηριωμένης και προληπτικής διαχείρισης κρίσεων».

Τι θα φέρει το Σύστημα Διοίκησης Συμβάντων και πώς θα εφαρμοστεί

Το Σύστημα Διοίκησης Συμβάντων (ICS) αποτελεί ένα διεθνώς δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο πρότυπο διαχείρισης συμβάντων όλων των κινδύνων, που χρησιμοποιείται ευρέως τόσο για φυσικές καταστροφές όσο και για τεχνολογικά ή σύνθετα συμβάντα. Σκοπός είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να υιοθετούν μια ενιαία και ολοκληρωμένη οργανωτική δομή, ικανή να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις και την πολυπλοκότητα μεμονωμένων ή πολλαπλών περιστατικών. Με τον τρόπο αυτό, επιχειρείται να διασφαλιστεί ένας κοινός τρόπος διοίκησης, σαφής κατανομή ρόλων και ενιαία επιχειρησιακή «γλώσσα» μεταξύ όλων των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η λογική του ICS, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας και ιδίως στον τομέα της πυροσβεστικής, προβλέπεται να εφαρμόζεται σε τρία επίπεδα διαχείρισης του κινδύνου.

1. σε στρατηγικό με την ενίσχυση του Ε.Σ.Κ.Ε.Δ.Ι.Κ. και την αξιοποίηση ειδικών λειτουργιών, όπως η επιχειρησιακή μετεωρολογία

2. σε επιχειρησιακό , μέσω της λειτουργίας των νέων Επιχειρησιακών Κέντρων Συμβάντων,

3. σε τακτικό, με τη σύσταση στοιχείου διοίκησης επί του πεδίου, διασυνδεδεμένου με τα Κινητά Επιχειρησιακά Κέντρα (όπως το "Όλυμπος"), ώστε να επιτυγχάνεται κοινός και ενιαίος συντονισμός όλων των επιχειρησιακών φορέων.

Ακόμη, για άλλες καταστροφές που υπάγονται στον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων, η προσέγγιση του ICS προβλέπει επίσης την κατάρτιση Κοινών Επιχειρησιακών Πρωτοκόλλων.

Το νομοσχέδιο που προωθείται, όπως έχει γίνει γνωστό από την Πολιτική Προστασία, προβλέπει μεταξύ άλλων, ενιαίους επιχειρησιακούς κανόνες και δομές, που προσομοιάζουν στις αρχές του Incident Command System (ICS):

Ειδικότερα:

-Συστήνονται συστήματα - στοιχεία διοίκησης στο πεδίο με σκοπό τη δημιουργία ενιαίου κόμβου συντονισμού, όπου ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) και οι σύνδεσμοι όλων των εμπλεκόμενων επιχειρησιακών φορέων (ΕΛ.ΑΣ, Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και το Εθνικό Κέντρο 'Αμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) διαμορφώνουν κοινή επιχειρησιακή εικόνα, εξασφαλίζουν άμεση ανταλλαγή κρίσιμων πληροφοριών και λαμβάνουν συντονισμένες αποφάσεις.

- Προβλέπεται η λειτουργία των δεκατριών Επιχειρησιακών Κέντρων Συμβάντων (Ε.Κ.Σ.) σε κάθε Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων (ΠΕ.ΠΥ.Δ.), διασυνδεδεμένων επιχειρησιακά με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.), και με σκοπό τη «διάχυση» μιας ενιαίας επιχειρησιακής εικόνας από και προς τα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.), τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) και τα Τοπικά Επιχειρησιακά Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.).

- Παράλληλα, εισάγονται τυποποιημένα πρωτόκολλα και Κανόνες Εμπλοκής του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.), οι οποίοι καθορίζουν σαφές πλαίσιο διοίκησης, διαδικασίες κινητοποίησης και επίπεδα εντολών για όλο το προσωπικό.

Συνοψίζοντας, σύμφωνα με πηγές της Πολιτικής Προστασίας, η συγκεκριμένη ρύθμιση, σηματοδοτεί τη σταδιακή μετάβαση του Εθνικού Μηχανισμού σε ένα σύγχρονο, διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο διοίκησης συμβάντων. Όπως σημειώνουν, μέσω της θεσμικής ενσωμάτωσης του ICS, της πρόβλεψης κοινών σχεδίων επιχειρησιακής δράσης των σωμάτων ασφαλείας και της σύστασης στοιχείων τακτικής διοίκησης στο πεδίο, επιχειρείται να αρθούν οι διαπιστωμένες αδυναμίες συντονισμού, να ενισχυθεί η ταχύτητα και η ποιότητα λήψης αποφάσεων και να διασφαλισθεί ότι κάθε μεγάλη καταστροφή αντιμετωπίζεται με ενιαία γλώσσα, ενιαίο σχέδιο και σαφή κατανομή ευθυνών.

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
  • ·
  • ΕΛΛΑΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η Σερβία 90-87 τη Γαλλία σε απολαυστικό φιλικό στο Βελιγράδι (pics & vids)

All Content

Ο Λαρεντζάκης είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Καμπανάκι από τα έσοδα για τον τουρισμό – Ανεβαίνουν οι αφίξεις, «φρενάρουν» οι εισπράξεις

All Content - BusinessNews.gr

Τζίρος 20,17 δισ. ευρώ στο λιανεμπόριο το β' τρίμηνο - Ποιοι κλάδοι απογειώθηκαν και ποιοι κατέγραψαν πτώση

All Content - BusinessNews.gr

Νέο πλαίσιο στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από το ΥΠΕΝ: «Φρένο» στους στρατηγικούς κακοπληρωτές

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Hyundai Tucson

All Content

Καρδίτσα: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση - Το ρόστερ της ομάδας (pics)

All Content

Ο Χάρντεν ανανέωσε για τρία χρόνια στους Καβαλίερς - Το ποσό που θα εισπράξει

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικά κίνητρα για περισσότερα σπίτια στην αγορά – Τι αλλάζει στον ΦΠΑ, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί

All Content - BusinessNews.gr

«Κλειδώνουν» οι μειώσεις τιμών στα ράφια – 1.100 προϊόντα και έρχονται άλλα 400 - Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου

All Content - BusinessNews.gr

ΔΥΠΑ: Στους 715.328 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιούλιο - Μειώθηκαν κατά 10%

FleetNews

Πώς η τηλεματική μεταμόρφωσε έναν εταιρικό στόλο 600 οχημάτων

FleetNews

Η Sixt ξεπέρασε τα 2 δισ. ευρώ σε έσοδα το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 11,3%

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεών τους
Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεών τους 04/01/2026 - 11:05
Σοβαρά προβλήματα με τις συχνότητες της ΥΠΑ στον ελληνικό εναέριο χώρο - Τι γίνεται με τις πτήσεις, εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ 04/01/2026 - 11:55
Σοβαρά προβλήματα με τις συχνότητες της ΥΠΑ στον ελληνικό εναέριο χώρο - Τι γίνεται με τις πτήσεις, εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Νέα ώθηση στο ράλι του πετρελαίου – Το Brent αγγίζει τα 94 δολάρια μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
    20/08/2026 - 20:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων - Από 21/8 οι ενστάσεις
    20/08/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεοδωρικάκος: Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η λίστα των προϊόντων με μείωση τιμής
    20/08/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,23%, στα 200,33 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    20/08/2026 - 17:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Alaska Airlines ξεκινά πτήσεις Αθήνα-Σιάτλ από τον Μάιο του 2027 - Tρεις φορές την εβδομάδα
    20/08/2026 - 17:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Without Blood»: Νέο τρέιλερ για τo δράμα εκδίκησης της Αντζελίνα Τζολί με τη Σάλμα Χάγιεκ
    20/08/2026 - 17:17 LIFESTYLE
  • Η αυγουστιάτικη πανσέληνος «φωτίζει» το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στις 28/8 με ευφάνταστες δράσεις
    20/08/2026 - 17:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΕ: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καταγγέλλει μια εντεινόμενη εκστρατεία απειλών
    20/08/2026 - 16:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΗΕ: Εβδομήντα χιλιάδες δόσεις του εμβολίου Ervebo τίθενται στη διάθεση της ΛΔ Κονγκό
    20/08/2026 - 16:54 ΥΓΕΙΑ
  • Ερντογάν: «Η Τουρκία δεν θα πέσει στην παγίδα του Νετανιάχου»
    20/08/2026 - 16:53 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Φορολογικά κίνητρα για περισσότερα σπίτια στην αγορά – Τι αλλάζει στον ΦΠΑ, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί
    20/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΤτΕ: Καμπανάκι από τα έσοδα για τον τουρισμό – Ανεβαίνουν οι αφίξεις, «φρενάρουν» οι εισπράξεις
    20/08/2026 - 11:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τζίρος 20,17 δισ. ευρώ στο λιανεμπόριο το β' τρίμηνο - Ποιοι κλάδοι απογειώθηκαν και ποιοι κατέγραψαν πτώση
    20/08/2026 - 12:41 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Θητεία εννέα μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή για σπουδές - Ποιους αφορά
    20/08/2026 - 10:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • Cenergy: Η Σωληνουργεία Κορίνθου συμμετέχουν σε project στη Μοζαμβίκη
    20/08/2026 - 11:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ντάλα: «Ο Άρης είναι η ομάδα που έκανε γνωστό το μπάσκετ στην Ελλάδα»

20/08/2026 - 20:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Σερβία 90-87 τη Γαλλία σε απολαυστικό φιλικό στο Βελιγράδι (pics & vids)

20/08/2026 - 20:12
FleetNews
fleetnews.gr

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

20/08/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

20/08/2026 - 05:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo