Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Aπεργία στο Δημόσιο ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ για τις 28 Αυγούστου
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
25/08/2025 · 13:15

Aπεργία στο Δημόσιο ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ για τις 28 Αυγούστου

Σε ό,τι αφορά τα ΜΜΜ, το τοπίο σχετικά με τη λειτουργία τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη (28/8) προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο με απόφαση της ΑΔΕΔΥ, καθώς εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή του πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων.

Στις κινητοποιήσεις αναμένεται να συμμετέχουν αρκετοί κλάδοι (από υγειονομικούς, εργαζόμενους σε δήμους, εκπαιδευτικούς, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κ.ά) οι οποίοι είτε έχουν απευθύνει σχετικά καλέσματα είτε θα το κάνουν εντός των επόμενων ωρών.

Σε ό,τι αφορά τα ΜΜΜ, το τοπίο σχετικά με τη λειτουργία τους αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., με αφορμή την εισαγωγή στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση του νομοσχεδίου για το νέο αντεργατικό Πειθαρχικό Δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων την Πέμπτη 28 Αυγούστου, κηρύσσει Πανελλαδική Απεργία για την ημέρα αυτή και καλεί στους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Σύνταγμα στις 10:00πμ.

Στεκόμαστε απέναντι στην επιχειρούμενη ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής, κοινωνικής και πολιτικής δράσης, στην εξομοίωσή τους με αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, στην κατάργηση του Β΄βάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου και του δικαιώματος ένστασης, στην αλλαγή της σύνθεσης των Πειθαρχικών Συμβουλίων με την αποπομπή των εκπροσώπων των εργαζομένων και των δικαστών, τα εξαιρετικά μεγάλα πρόστιμα κ.α.

Απαιτούμε την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Καλούμε τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ολόκληρης της χώρας να προχωρήσουν σε ανάλογες δράσεις την ημέρα αυτή, οργανώνοντας την απεργιακή κινητοποίηση.

Προσυγκέντρωση Ομοσπονδιών και Συνδικάτων στις 9.30 π.μ. στην παλιά Βουλή

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) προκηρύσσει 24ωρη απεργία και καλεί στην προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην παλιά Βουλή.

«Η κυβέρνηση σαν να μην άκουσε τη μαζική αντίδραση των εργαζομένων, αγνοώντας για άλλη μία φορά τις δεκάδες αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων φέρνει στη Βουλή αυτό το έκτρωμα. Δεν πρόκειται για μια απλή αυστηροποίηση των πειθαρχικών ποινών των δημοσίων υπαλλήλων αλλά για ένα απαράδεκτο, κυνικό και αντεργατικό σχέδιο, που στόχο έχει να ενισχύσει το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας μέσα στους χώρους δουλειάς και να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική και πολιτική δράση» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Την απόσυρση του νομοσχεδίου, γιατί δεν στοχεύει στους «επίορκους», αλλά στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους απαιτεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής.

«Το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ στην ολομέλεια της βουλής Αυγουστιάτικα για το νέο πειθαρχικό δίκαιο των δημόσιων υπαλλήλων αποτελεί αιτία πολέμου!» σημειώνει το Συνδικάτο ΟΤΑ ν. Αττικής.

Ανάλογες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει η ΕΙΝΑΠ, το Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, το Σωματείο Εργαζομένων στον Δήμο Ηλιούπολης, ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας, το Σωματείο Καθαριστριών/ών δημοσίων σχολείων ΠΕ και ΔΕ Αθηνών, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ».

Το κάλεσμα της ΕΛΜΕ Πειραιά

«Επιδιώκουν «σιωπητήριο» στους χώρους δουλειάς. Θέλουν να περνάνε τις αντιδραστικές τους αλλαγές και να μην κουνιέται φύλλο. Να τσακίζουν τα δικαιώματά μας, τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και να τους λέμε κι ευχαριστώ. Θέλουν να τσακίσουν κάθε φωνή αντίστασης, για ένα κράτος ακόμα πιο εχθρικό για τις ανάγκες και τις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων σε αυτό, αλλά και πιο αποτελεσματικό στην προώθηση των εκάστοτε κυβερνητικών επιλογών, στα “θέλω” των επιχειρηματικών ομίλων. Ειδικά σήμερα, με την όξυνση των ανταγωνισμών και την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας σε αυτούς, με τη στροφή στην πολεμική οικονομία και τους εξοπλισμούς, η ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής (φοροληστεία, ακρίβεια κ.ά.) πάει χέρι-χέρι με την ένταση της καταστολής, την ποινικοποίηση των αγώνων και της συνδικαλιστικής δράσης.

Το νομοθέτημα, όμως, αυτό αποκαλύπτει το φόβο τους. Φοβούνται, διότι γνωρίζουν ότι μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών, συνολικά των δημοσίων υπαλλήλων αρνείται να συμβιβαστεί και επιλέγει να αντιταχθεί στις επιλογές τους. Υπερασπίζεται μέσα από τα σωματεία του τα δικαιώματά του. Οι εκπαιδευτικοί στέκονται δίπλα στους μαθητές τους και τα μορφωτικά τους δικαιώματα, οι υγειονομικοί δίπλα στους ασθενείς καταγγέλλοντας τις ελλείψεις στα νοσοκομεία κ.λπ.. Φοβούνται, γιατί βλέπουν ότι αναπτύσσεται ένα ρεύμα αγώνα και αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και μέσα στο Δημόσιο. Μέσα στα σχολεία συναντούν σοβαρές αντιδράσεις για τις βασικές επιλογές τους, για την αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και την πολιτική κατηγοριοποίησης της εκπαίδευσης, τα Ωνάσεια σχολεία, τα κενά, την αδιοριστία και τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών, την υποχρηματοδότηση που έχει οδηγήσει σε υπολειτουργία σχεδόν το σύνολο των σχολικών μονάδων. Δεν μπορούν πια να πείσουν κανέναν με επιχειρήματα για την ορθότητα της πολιτικής τους. Οι δημόσιοι υπάλληλοι αντιδρούμε στην εμπλοκή της χώρας στους ανταγωνισμούς για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, είμαστε ενάντια στη σφαγή λαών όπως του Παλαιστινιακού, στεκόμαστε στη ‘«σωστή πλευρά της ιστορίας».

Η ταξική πάλη δεν σταμάτησε ποτέ με νόμους και διατάγματα και ούτε τώρα πρόκειται να σταματήσει. Ενημερώνουμε τους φωστήρες της κυβέρνησης, ότι όχι μόνο δε θα κάνουμε πίσω αλλά θα ενισχύσουμε ακριβώς αυτό που τρέμουν. Οι εκπαιδευτικοί, μαζί με τους συναδέλφους εργαζόμενους στο υπόλοιπο δημόσιο αλλά και όλους τους εργαζόμενους, θα υψώσουμε τείχος αλληλεγγύης γύρω από οποιοδήποτε συνάδελφο βρεθεί στο στόχαστρο του αυταρχισμού.

Με το συλλογικό μας αγώνα, με δύναμη την ενότητα με όλο το λαό και όχημα τα σωματεία μας θα ακυρώσουμε τα σχέδιά τους».

Κάλεσμα από ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025, καλώντας τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 10:00 το πρωί.

Αφορμή αποτελεί η κατάθεση προς ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την «Αναμόρφωση του Πειθαρχικού Δικαίου των Δημοσίων Υπαλλήλων», το οποίο η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει «αντεργατικό τερατούργημα» και «εργαλείο ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης».

Τα βασικά σημεία της αντίδρασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

  • Στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η τιμωρία των επίορκων –για τους οποίους ήδη ισχύουν αυστηρές ποινές– αλλά η ενίσχυση της καταστολής των εργαζομένων και η ποινικοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής τους δράσης.

  • Αλλαγή στα Πειθαρχικά Συμβούλια: περιορίζεται δραστικά η συμμετοχή των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων, ενώ αφαιρούνται οι δικαστικοί λειτουργοί. Τη θέση τους παίρνουν αποκλειστικά νομικοί του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, γεγονός που, όπως καταγγέλλεται, θα οδηγήσει σε πλήρη κρατικό έλεγχο των αποφάσεων.

  • Απόλυση μέσω «αξιολόγησης»: προβλέπεται δυνατότητα απόλυσης σε όσους αρνηθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία, ακόμα κι αν αυτό αποτελεί άσκηση συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος, όπως η απεργία.

  • Αναχρονιστικές διατάξεις: διατηρείται και ενισχύεται το πειθαρχικό αδίκημα της «αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός και εκτός υπηρεσίας», το οποίο θεωρείται εργαλείο αυθαίρετης δίωξης.

  • Αυτοδίκαιη αργία: οι υπάλληλοι που παραπέμπονται για δευτερεύουσας σημασίας αδικήματα τίθενται σε αργία, χωρίς σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας.

    Η Ομοσπονδία τονίζει ότι το νέο πλαίσιο επιχειρεί να επιβάλει καθεστώς φόβου στους εργαζόμενους, προκειμένου να προχωρούν ανεμπόδιστα πολιτικές επιλογές που, όπως αναφέρει, «υποβαθμίζουν τις δημοτικές δομές, ευνοούν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και ανοίγουν τον δρόμο για ιδιωτικοποιήσεις».

«Όχι στην παραμόρφωση του Πειθαρχικού Δικαίου»

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ επισημαίνει ότι το νομοσχέδιο δεν αποτελεί αναμόρφωση αλλά «παραμόρφωση», καθώς συγχέει ποινικά αδικήματα με πειθαρχικά παραπτώματα. «Ο πραγματικός στόχος είναι να καλυφθούν κυβερνητικές και πολιτικές ευθύνες, μεταφέροντας το βάρος στους εργαζόμενους και καθιστώντας τους εξαρτημένους από τη διοικητική ή πολιτική ηγεσία κάθε φορέα», υπογραμμίζει.

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή

Η Ομοσπονδία καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και συνολικά στον δημόσιο τομέα, να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης 28 Αυγούστου και στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Το σύνθημα της ανακοίνωσης είναι σαφές: «Απαιτούμε να αποσυρθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο. Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται και δεν εκβιάζονται!»

  • ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • ·
  • ΑΔΕΔΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Στις 17 Μαρτίου ο εξ αναβολής αγώνας Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε

All Content

Σικάγο Μπουλς-Μαϊάμι Χιτ: Αναβολή λόγω ολισθηρότητας του παρκέ!

All Content - BusinessNews.gr

Διαμαντής Μασούτης: Τελικές υπογραφές για την εξαγορά της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Με +7,22% έτρεξαν οι πωλήσεις το 2025 - Πρόταση της διοίκησης για διανομή 0,50 ευρώ ανά μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Νέο δυναμικό άνοιγμα του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ - Επενδύει 30 εκατ. δολάρια στη Semafor

All Content

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

All Content

Olsberg•SPI: Οικονομικός και στρατηγικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα ο τομέας οπτικοακουστικής παραγωγής

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Γκουγκουτούδης αντί Κορωνίδη στον πάγκο του Αιγάλεω

All Content

Άντονι Έντουαρντς: Τρίτος νεότερος με 10.000 πόντους στην ιστορία του ΝΒΑ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

“Luxury” μέρισμα 7 εκατ. ευρώ από τα attica stores

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Τα 25 σημαντικότερα έργα και δράσεις του 2025

All Content - BusinessNews.gr

Μικρές επιχειρήσεις με έδρα την ΕΕ - Το νέο πλαίσιο απαλλαγής από ΦΠΑ στην Ελλάδα

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Θ. Πλεύρης: Από δω και πέρα να μιλάμε για ανακούφιση των νησιών που σήκωσαν μεγάλο μεταναστευτικό βάρος
Θ. Πλεύρης: Από δω και πέρα να μιλάμε για ανακούφιση των νησιών που σήκωσαν μεγάλο μεταναστευτικό βάρος 25/08/2025 - 11:26
Τετράωρη στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 09:30 έως τις 13:30 στις 28 Αυγούστου 25/08/2025 - 13:28
Τετράωρη στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας από τις 09:30 έως τις 13:30 στις 28 Αυγούστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο ΑΔΜΗΕ στη σύνοδο του Med-TSO για τη διασυνδεσιμότητα των ηλεκτρικών δικτύων στις μεσογειακές χώρες
    09/01/2026 - 11:15 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.196,82 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,34%
    09/01/2026 - 11:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μετρό: Εργασίες στο τμήμα «Συγγρού Φιξ - Άγιος Ιωάννης»- Ποιες μέρες και ώρες θα κλείνουν οι παραπάνω σταθμοί
    09/01/2026 - 11:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • Το ευρώ υποχωρεί 0,15%, στα 1,1643 δολάρια
    09/01/2026 - 10:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΠΕΘΟ: Προτροπή στους κρατικούς φορείς για αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ιδιώτες
    09/01/2026 - 10:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διοικητής ΥΠΑ για μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: «Δεν προκύπτουν στοιχεία για κυβερνοεπίθεση»
    09/01/2026 - 10:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ.Τσιάρας: Φθηνό αγροτικό ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη
    09/01/2026 - 10:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Bitget ανοίγει την TradFi trading suite σε όλους τους χρήστες
    09/01/2026 - 10:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Παπαθανάσης: Νέες δράσεις εκσυγχρονισμού ΑΕΙ μέσω ΕΣΠΑ
    09/01/2026 - 10:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αγροτικές κινητοποιήσεις: Σε τροχιά αποκλιμάκωσης ενόψει της συνάντησης με τον πρωθυπουργό
    09/01/2026 - 10:14 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σύσταση επιτροπής για τον πρωτογενή τομέα μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού
    08/01/2026 - 12:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Jumbo: Με +7,22% έτρεξαν οι πωλήσεις το 2025 - Πρόταση της διοίκησης για διανομή 0,50 ευρώ ανά μετοχή
    08/01/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέο δυναμικό άνοιγμα του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ - Επενδύει 30 εκατ. δολάρια στη Semafor
    08/01/2026 - 19:29 MEDIA
  • Lidl Ελλάς: Έκτακτη παροχή 350€ για όλους τους εργαζόμενους ως αναγνώριση της συμβολής τους
    08/01/2026 - 11:37 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • “Luxury” μέρισμα 7 εκατ. ευρώ από τα attica stores
    08/01/2026 - 15:13 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γκουγκουτούδης αντί Κορωνίδη στον πάγκο του Αιγάλεω

09/01/2026 - 08:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

09/01/2026 - 08:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Olsberg•SPI: Οικονομικός και στρατηγικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα ο τομέας οπτικοακουστικής παραγωγής

09/01/2026 - 08:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ogilvy: Νέα καμπάνια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

09/01/2026 - 08:04
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,4 οι ταξινομήσεις το ενδεκάμηνο – Αυξάνεται το μερίδιο των Κινέζων

09/01/2026 - 07:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ: Στηρίζει τη δράση «Μια Μπάλα για Όλους» – Μαθαίνουμε να Παίζουμε Ζώντας Μαζί

08/01/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work

08/01/2026 - 14:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Artego Hellas”

08/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορικό ορόσημο για την BYD με 15 εκατ. οχήματα Νέας Ενέργειας

08/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’MIEL – Curated Second Hand & New Drops”

07/01/2026 - 16:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo