Σάββατο, 23 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΒΕΠ: Προτάσεις για την επίλυση «καυτών» κυκλοφοριακών θεμάτων – Επιστολή στην κυβέρνηση
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
27/02/2025 · 12:02

ΕΒΕΠ: Προτάσεις για την επίλυση «καυτών» κυκλοφοριακών θεμάτων – Επιστολή στην κυβέρνηση

Οι προβληματισμοί και οι προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Π., τόσο στο υπόμνημα στη Κυβέρνηση, όσο και στις τακτικές κοινές συσκέψεις με τον Δήμαρχο, την Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές Α’ Πειραιά, εστιάζονται στα πέντε θέματα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με επιστολή-υπόμνημα στον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σταικούρα, τον Υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. Βασίλης Κορκίδης ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον του υπουργού και του Δημάρχου για την επίλυση των «καυτών» κυκλοφοριακών θεμάτων και την επιτάχυνση των επενδυτικών έργων στον Πειραιά.

Ως γνωστό, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Δήμος και η Περιφέρεια, έχουν στο παρελθόν συμφωνήσει και συναποφασίσει, ώστε να δρομολογήσουν με χρονοδιαγράμμα την επίλυση των «καυτών» προβλημάτων της πόλης, που σχετίζονται με την μελλοντική εικόνα της και την περαιτέρω επενδυτική ανάπτυξη της.

Η ατζέντα της συζήτησης στις 26/2/25 στο Δημαρχείο πρέπει, μεταξύ άλλων, να συμπεριλάβει συγκεκριμένα ζητήματα, όπως την αξιοποίηση της «ΟΧΕ» της περιόδου 2021-2027, το κόστος της υπογειοποίησης των γραμμών των ΗΣΑΠ, την δημιουργία της «Ιπποδάμειας αγοράς» και βεβαίως την κυκλοφοριακή μελέτη μετά και την έναρξη των εργασιών του Δικαστικού Μεγάρου, καθώς και τη διευκόλυνση μετά και την ολοκλήρωση της αξιοποίησης του «Πύργου» με μισθώσεις σημαντικών πολυεθνικών και εγχώριων επιχειρήσεων έντασης εργασίας.

Από την διαρκή ανταλλαγή απόψεων, επί των θεμάτων, διαπιστώθηκαν καθυστερήσεις σε διαδικασίες, αλλά και συναντίληψη, για την από κοινού ενεργοποίηση όλων των φορέων, ώστε να αρθούν εμπόδια, να επικαιροποιηθούν σχεδιασμοί και να δρομολογηθούν, άμεσα, οι ενδεδειγμένες παρεμβάσεις στα συναρμόδια υπουργεία.

Οι προβληματισμοί και οι προτάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Β.Ε.Π., τόσο στο υπόμνημα στη Κυβέρνηση, όσο και στις τακτικές κοινές συσκέψεις με τον Δήμαρχο, την Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές Α’ Πειραιά, εστιάζονται στα πέντε παρακάτω θέματα:

1. Η Υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ

Η λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά είναι η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ. Το θέμα του κυκλοφοριακού στη πόλη-λιμάνι του Πειραιά απασχολεί σήμερα περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο κατοίκους, επιβάτες και επισκέπτες. Οι γενικότερες παρεμβάσεις αφορούν, όχι μόνο στην πόλη και τις παραγωγικές τάξεις, αλλά και την ΟΛΠ ΑΕ-COSCO. Οι σχεδιασμοί για το εμπορικό και επιβατικό λιμάνι θα πρέπει να συμπεριλάβουν την υλοποίηση της επικαιροποιημένης μελέτης, της υπογειοποίησης των γραμμών, που ενδιαφέρει όλους. Το θέμα ήταν, αρχικά, η εξεύρεση κονδυλίων ύψους 70 εκατ. ευρώ και συνεχίζει και σήμερα με το πρόβλημα να έχει μεγαλώσει, αφού ο προϋπολογισμός του έργου έχει ανέλθει στα 110 εκατ., τα οποία και πάλι η ΣΤΑΣΥ δεν διαθέτει, ενώ η περιβαλλοντική μελέτη έληξε το 2022 και δεν έχει ανανεωθεί. Θέτουμε λοιπόν, επιτακτικά για μία ακόμη φορά, την ανάγκη της υπογειοποίησης των γραμμών των ΗΣΑΠ, από το Φάληρο ως τον Πειραιά, που θα συμβάλλει στην εκτόνωση του κυκλοφοριακού προβλήματος, με την ανάπτυξη οδικού άξονα, που θα ενώνει και δεν θα διαχωρίζει την είσοδο και έξοδο της πόλης και του λιμανιού.

2. Η Κυκλοφοριακή μελέτη στα Αντισταθμιστικά της ΟΛΠ

Μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη οι διαχειριστές του λιμανιού φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν αντισταθμιστικά οφέλη στην πόλη για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τη κατασκευή του τέταρτου προβλήτα. Κατά συνέπεια μια νέα σύσκεψη Ε.Β.Ε.Π- Δήμου και Περιφέρειας με ΟΛΠ ΑΕ, θα μπορούσε να αποτυπώσει προθέσεις και προτάσεις. Το ΕΒΕΠ έχει ήδη προγραμματίσει συνάντηση με το νέο Πρέσβη της Κίνας, στην οποία θα ζητηθεί να παραβρεθεί και ο πρόεδρος της COSCO, ενόψει και της επέκτασης του λιμανιού του Πειραιά ως «homeport» της κρουαζιέρας, όσο και με τη λειτουργία του νέου terminal που θα επιβαρύνει επιπλέον το κυκλοφοριακό της πόλης τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Το Ε.Β.Ε.Π. έχει τοποθετηθεί, με αφορμή την νέα Ολοκληρωμένη Χωροταξική Επένδυση (ΟΧΕ), για το κυκλοφοριακό καθώς αυτό επηρεάζει, τόσο τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, όσο και τις τουριστικές, δεδομένου ότι το λιμάνι του Πειραιά, κατ’ έτος, φιλοξενεί μεγάλο αριθμό κρουαζιερόπλοιων, αλλά και ακτοπλοϊκών πλοίων, τα οποία και από-επιβιβάζουν εκατομμύρια επιβάτες και οχήματα, η μετακίνηση των οποίων γίνεται από το υφιστάμενο, ελλιπές οδικό δίκτυο.

3. Η Ανάπλαση «Αγίου Διονυσίου»

Παλαιότερη μελέτη που αφορούσε στην αξιοποίηση του Τελωνείου - Χημείου, ήθελε να είναι ως λύση τη κατεδάφιση του και τη δημιουργία θεματικού πάρκου με υπόγειο χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση του λιμανιού, αλλά και όλης της περιοχής Παπαστράτου, μετά την ανάπλαση της και την ανέγερση του Μεγάρου των Δικαστηρίων. Υπενθυμίζεται πως από το 1986 υπάρχει,απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που χαρακτηρίζει χώρο πρασίνου το Ο.Τ. 112 του Τελωνείου, η οποία επικαιροποιήθηκε από τέσσερεις δημάρχους μέχρι το 2015, με αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων για παραχώρηση από το ΥΠΟΙΚ και με πρόταση των φορέων για δημιουργία θεματικής πλατείας- «ναυτιλιακό πάρκο». Το δίλημμα της πλατείας-πρασίνου, χωρίς επιπλέον κυκλοφοριακή επιβάρυνση στο λιμάνι ή 22.000 τ.μ. έντονης δραστηριότητας και κίνησης θα πρέπει να απασχολήσει όσους έχουν την ευθύνη να τη κοστολογήσουν και να αποφασίσουν. Πρέπει όμως η πολιτεία να ξανασκεφτεί τη μεταφορά της εν λόγω ιδιοκτησίας αντιςταθμιστικά στον Δήμο Πειραιά.

4. Το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά - Το νέο Δημαρχείο στη Ράλλειο

Η τοποθέτηση του εμβληματικού κτιρίου στη περιοχή Παπαστράτου ήταν μια εξαιρετική λύση για τη μεταφορά των Δικαστηρίων που απαιτεί προσεκτική κυκλοφοριακή μελέτη αφού η περιοχή έχει ήδη επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά, ενώ την κυκλοφορία δυσχεραίνει η έλλειψη θέσεων parking με αποτέλεσμα να παρκάρουν ΙΧ σε κεντρικούς οδικούς άξονες περιορίζοντας τις λωρίδες κυκλοφορίας σε Αιτωλικού, Αιγάλεω, Βλαχάκου και Μαυρομιχάλη. Επίσης μετά την αποδέσμευση του κληροδοτήματος της Ραλλείου η επιθυμία μας είναι η δημιουργία στο συγκεκριμένο σημείο, ενός Δημαρχείου αντάξιου της ιστορίας της πόλης του Πειραιά, ενώ η αντιπρόταση για ξενοδοχείο δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

5. «Πύργος Πειραιά» και «Ιπποδάμειος Αγορά»

Η αξιοποίηση του Πύργου αναβαθμίζει σε μεγάλο βαθμό το κέντρο της πόλης και την γύρω αγορά με τη προϋπόθεση ότι θα πρέπει να μετεγκατασταθεί η υποτυπώδης αγορά τροφίμων γύρω από τον Πύργο. Κοινά αποδεκτή λύση είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης στεγασμένης αγοράς στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ μέσω ΣΔΙΤ με το Υπερταμείο. Η έλλειψη χώρων στάθμευσης μπορεί να λυθεί με την αξιοποίηση του οικοδομικού τετραγώνου της ΣΤΑΣΥ σε επίπεδο +1, μέχρι το μέτωπο της Ακτής Κονδύλη, μπροστά στο λιμάνι και δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού και του μετρό, αλλά και σε συνάρτηση με τις στάσεις τραμ και λεωφορείων.

Συνοψίζοντας, το μεγάλο πλεονέκτημα θα είναι το γεγονός να εκπονηθεί ή να επικαιροποιηθεί η απαιτούμενη ειδική περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή μελέτη για την επενδυτική ανάπτυξη του Πειραιά από τον Άγιο Διονύσιο μέχρι το ΣΕΦ και από την Πειραϊκή μέχρι τη ΧΡΩΠΕΙ, την οποία το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα υιοθετήσουμε και με τις επιχειρήσεις μέλη μας θα αξιοποιήσουμε επενδυτικά. Το ΔΣ του Ε.Β.Ε.Π. δεσμεύεται για όλα τα παραπάνω θέματα να στηρίξει κάθε προσπάθεια εξεύρεσης, κοινά αποδεκτών και μόνιμων λύσεων, αλλά με σωστό σχεδιασμό και κυρίως με μακροχρόνια προοπτική. Το Επιμελητήριο επιθυμεί γρήγορες ενέργειες, αλλά όχι πρόχειρες αποφάσεις και αναγνωρίζει, ότι σε μία,πόλη-λιμάνι τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά όλα είναι εφικτά, με συνεννόηση και συνεργασία.

  • ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
  • ·
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ·
  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σε ρυθμούς τελικού το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου

All Content

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Έως τις 17:00 του Σαββάτου η διαδικασία μεταπώλησης εισιτηρίων του τελικού

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,11%, κέρδη 7,12% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς

All Content

Διεθνής διάκριση για την Global Link στο ετήσιο συνέδριο του MSPA

All Content

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τη McCann Greece

FleetNews

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

FleetNews

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

All Content

Mε 76 πόντους από τον πάγκο οι Θάντερ 123-108 και 2-1 στο Σαν Αντόνιο! (vids)

All Content

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Τα 650 εκατ. ανεκτέλεστο στην πληροφορική και η δυναμική των ταχυμεταφορών

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

CSRΝews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

CSRΝews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

CSRΝews.gr

Qualco Foundation: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υachting στις 20 και 21 Φεβρουαρίου
Πραγματοποιήθηκε το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υachting στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 27/02/2025 - 11:42
Τα βασικά συμπεράσματα του πορίσματος του ΕΔΟΣΑΑΜ για τα Τέμπη 27/02/2025 - 12:43
Τα βασικά συμπεράσματα του πορίσματος του ΕΔΟΣΑΑΜ για τα Τέμπη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    23/05/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 25 έως 29 Μαΐου
    22/05/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fed: Ο Κέβιν Γουόρς ορκίστηκε νέος πρόεδρος και υπόσχεται «μεταρρυθμίσεις»
    22/05/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της εβδομάδας
    22/05/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final Four - Νίκησε τη Φενέρμπαχτσε 79-61
    22/05/2026 - 20:25 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες - Οι δικαιούχοι
    22/05/2026 - 20:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μπισκότα Παπαδοπούλου: Στρατηγική επένδυση στον Βόλο ύψους 59,6 εκατ. ευρώ - Σε δημόσια διαβούλευση
    22/05/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημόσια διαβούλευση επένδυση 15,7 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς, στα Ιωάννινα
    22/05/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε εφαρμογή ο Προσωπικός Αριθμός στον e-ΕΦΚΑ - Επίσκεψη των υπουργών Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
    22/05/2026 - 19:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ELTON: Ρωσικό πυραυλικό «χτύπημα» στα γραφεία της στο Κίεβο - Τι αναφέρει η εισηγμένη
    22/05/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • N. Κεραμέως: Καμιά περικοπή σε σύνταξη χηρείας – Περιμένω την απόφαση του ΣτΕ και θα νομοθετήσουμε
    22/05/2026 - 11:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Interwood Ξυλεμπορία: Δεν προχωρά σε ΑΜΚ έπειτα από Έκτακτη Γενική Συνέλευση
    22/05/2026 - 16:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αύξηση 3,2% στον τζίρο των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου το α' τρίμηνο
    22/05/2026 - 12:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στη Λεμεσό ο Μαργαρίτης Σχοινάς για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας
    22/05/2026 - 11:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μπισκότα Παπαδοπούλου: Στρατηγική επένδυση στον Βόλο ύψους 59,6 εκατ. ευρώ - Σε δημόσια διαβούλευση
    22/05/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με ασίστ Χάρτενσταϊν κάτω από τα πόδια η κορυφή του Top-5 (video)

23/05/2026 - 05:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Mε 76 πόντους από τον πάγκο οι Θάντερ 123-108 και 2-1 στο Σαν Αντόνιο! (vids)

23/05/2026 - 05:17
FleetNews
fleetnews.gr

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

22/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

22/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

22/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

22/05/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Athletiko app πλέον διαθέσιμο σε App Store και Google Play

22/05/2026 - 13:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

22/05/2026 - 06:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo