Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Κυρίαρχο το σενάριο της σμηνοσειράς – Όλα τα τελευταία στοιχεία
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
06/02/2025 · 10:16

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Κυρίαρχο το σενάριο της σμηνοσειράς – Όλα τα τελευταία στοιχεία

Σύμφωνα με το ΕΚΠΑ, πάνω από 6.400 σεισμοί έχουν σημειωθεί στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού από τις 26 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες. Tην Τετάρτη σημειώθηκε ο ισχυρότερος μέχρι σήμερα σεισμός μεγέθους 5,2 Ρίχτερ στις 9 το βράδυ. Η σεισμική ακολουθία παραμένει σταθερά πυκνή, καθώς μπαράζ δονήσεων σημειώθηκε και μέσα στη νύχτα. Σύμφωνα με δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας, στις 5:51 σημειώθηκε σεισμός 4,7 Ρίχτερ, ενώ νωρίτερα άλλες έξι νέες δονήσεις μεγέθους από 4 έως 4,4 Ρίχτερ σημειώθηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ 05:00 και 05:36.

Το κέντρο της Σαντορίνης έχει ερημώσει και ο κόσμος δεν μπορεί να ησυχάσει από τις συνεχιζόμενες σεισμικές δονήσεις. Σήμερα ήρθη το απαγορευτικό απόπλου, άρα τα δρομολόγια των πλοίων θα γίνουν για όσους επιθυμούν να φύγουν από το νησί ακτοπλοϊκώς.

Eχθές το βράδυ, λίγα λεπτά μετά τις 9 έγινε τη μεγαλύτερη σεισμική δόνηση που έχει καταγραφεί από την έναρξη του φαινομένου. Πρόσθεσε ότι «το σημαντικό που συζητάμε συχνά εδώ με τους κατοίκους και είναι ίσως και το πιο αισιόδοξο που συμβαίνει αυτές τις μέρες, είναι ότι έχουν πάρα πολύ μικρή χρονική διάρκεια. Οπότε πολύ συχνά μέχρι να το αντιληφθείς, μέχρι να καταλάβεις ότι κουνιέσαι έχει ήδη σταματήσει η σεισμική δόνηση».

Η μεγάλη φυγή από τη Σαντορίνη έχει ολοκληρωθεί, ελάχιστος ήταν ο κόσμος μέσα στα ταξιδιωτικά γραφεία εχθές.

Ακόμα είπε ότι ο κόσμος αρχίζει και κουράζεται κιόλας από αυτή την κατάσταση καθώς «είναι ορισμένοι που στην αρχή δεν είχαν φοβηθεί τόσο., έλεγαν θα περάσει, αλλά έχουν αρχίσει και κουράζονται από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις. Είναι πολλοί που δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε την νύχτα ούτε να κοιμηθούν. Έχουμε κάθε δύο ένα λεπτό, έχουμε μια σεισμική δόνηση. Και φυσικά και όλη αυτή η ανασφάλεια για το αν θα έρθει μεγαλύτερος σεισμός».

Σε ρυθμούς εγκέλαδου η Αμοργός – Συνεχείς έλεγχοι στις κτιριακές υποδομές του νησιού

Δοκιμάζεται και η Αμοργός, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Σαντορίνη. Μηχανικοί ελέγχουν τα παλιά κτήρια. Aνήσυχοι είναι οι κάτοικοι μετά τα 5,2 Ρίχτερ χθες το βράδυ καθώς ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αμοργό. Το βράδυ κύλησε χωρίς ησυχία και πάλι με διαδοχικούς σεισμούς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 5 μέχρι τις 5 και μισή το βράδυ είχαμε 7 διαδοχικούς σεισμούς άνω των 4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ και συνεχίζονται γύρω στις 8 έγινε ένας ακόμη μεγάλος σεισμός 4,7 Ρίχτερ.

Οι τεχνικοί τοποθετούν ειδικές κορδέλες σήμανσης επικινδυνότητας σε κτήρια τα οποία κρίνονται ακατάλληλα. Το νησί έχει ενισχυθεί με πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό από τη Νάξο.

Σήμερα υπάρχουν άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και απαγορευτικό απόπλου για τον Σκοπελίτη, ο οποίος εξυπηρετεί τα νησιά των Κυκλάδων μεταξύ τους.

Ενημέρωση του πρωθυπουργού από επιστήμονες για την έντονη σεισμική δραστηριότητα

Σε διαρκή επαγρύπνηση βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, για την έντονη σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες, με τους επιστήμονες να εκφράζουν μικρή αισιοδοξία για την πορεία του φαινομένου. Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ο πρωθυπουργός κάλεσε κατοίκους και επισκέπτες των νησιών να είναι ψύχραιμοι, και να συνεργάζονται με τις αρχές.

Β. Καραστάθης: Είμαστε ακόμη στη μέση του δρόμου

«Η σεισμικότητα συνεχίζει με τους ίδιους ρυθμούς, όπως τις προηγούμενες ημέρες, έντονους ρυθμούς, έχουμε αρκετά υψηλό αριθμό σεισμών με μεγέθη άνω των 4» δήλωσε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Βασίλης Καραστάθης για τη σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες, μιλώντας στο ΕΡΤNews.

Για τον μεγαλύτερο σεισμό που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής ο κ Καραστάθης υπογράμμισε: «Είχαμε και ένα ακόμη σεισμό με μέγεθος 5,2, ο οποίος δεν μεταβάλει γενικώς ουσιαστικά τη γενική εικόνα».

«Ακόμη, δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι βλέπουμε κάποιο στοιχείο που θα οδηγεί στο ότι ολοκληρώνεται σιγά σιγά η ακολουθία. Είμαστε ακόμη στη μέση του δρόμου. Δεν έχουμε δει κάποια αραίωση, κάποιο σημάδι ότι βαίνει προς αποδρομή» τόνισε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Θ. Γκανάς στο ΕΡΤΝews: Κυρίαρχο το καλό σενάριο της σμηνοσειράς – Είμαστε ένα βήμα πριν τη σταθεροποίηση

« Οι χθεσινοί σεισμοί και οι σημερινοί το βράδυ που μας πέρασε, δηλαδή όλη αυτή η σεισμικότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της ακολουθίας της σμηνοσειράς. Δεν έχει αλλάξει η εκτίμησή μας ότι το καλό σενάριο, αυτό δηλαδή της σμηνοσειράς, το οποίο όμως είναι και το πιο αργό στο χρόνο, εξακολουθεί και παραμένει ως κυρίαρχο» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Θανάσης Γκανάς μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις».

«Σε ύφεση δεν είναι με τίποτα αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχει μια εξέλιξη της ακολουθίας. Είμαστε προς τη σταθεροποίηση. Δηλαδή η κλιμάκωση η οποία υπήρχε βλέπουμε ότι αρχίζει και μειώνεται. Αυτή η ένταση, αρχίζει και μειώνεται, δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα. Είμαστε ένα βήμα πριν τη σταθεροποίηση».

Στην ερώτηση τι θα θεωρήσει σταθεροποίηση ο κ. Γκανάς απάντησε «εάν σταματήσουν οι σεισμοί του μεγέθους 5 και οι σεισμοί αυτοί αρχίζουν και γίνονται 4, 3,5 και ούτω καθεξής».

Πρόσθεσε « δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να γίνει και με ένα 5,3 γιατί είναι μια εξέλιξη πολύ δυναμική, όπως ρέει όλη αυτή η σμηνοσειρά, η γέννηση της σεισμικότητας οφείλεται σε μια ροή ηφαιστειακών ρευστών από την καλντέρα της Σαντορίνης προς το Κολούμπο και τώρα πηγαίνει προς την Άνυδρο. Έχει φτάσει στην Άνυδρο. Εκεί φαίνεται ότι δεν μπορεί να προχωρήσει βορειότερα, διότι υπάρχει ένας φλοιός εκεί, ο οποίος δεν έχει τάσεις υπολειπόμενες για να δώσει σεισμούς, διότι υπήρχε εκεί στην περιοχή ο μεγάλος σεισμός του 1956. Άρα έχει εντός εισαγωγικών, ας μου επιτραπεί η έκφραση, αδειάσει, οπότε έχει παραμείνει εκεί. Είναι σαν ένα φράγμα φανταστείτε που έχει σταματήσει πλέον αυτή τη ροή και τώρα σπάει ό, τι ρήγματα βρει εκεί μέσα. Αυτά τα ρήγματα μπορεί να είναι μικρότερα ρήγματα. Δίνουν 4,5, 5,1. Αυτό θα συνεχιστεί.
Θα δούμε να σταθεροποιείται, εγώ εκτιμώ ότι θα πάρει μια δυο εβδομάδες οπωσδήποτε μέχρι να σταθεροποιηθεί και κατόπιν θα αρχίσει η αποκλιμάκωση».

Σχετικά με τη δόνηση των 5,2 Ρίχτερ ανέφερε «είναι από τον ίδιο εστιακό χώρο που είχαμε και την υπόλοιπη σμηνοσειρά, δηλαδή κοντά στη νησίδα Άνυδρος. Αυτός ο σεισμός προκαλεί αρκετούς μετασεισμούς στην ίδια περιοχή. Έτσι εξηγείται αυτό το ξέσπασμα πολλών σεισμών με μέγεθος 4, 4,,4,5, το οποίο σημειώνεται μέχρι και τώρα».

Πρόσθεσε ότι « Έχουμε πάρει δεδομένα από το εθνικό δίκτυο του Κτηματολογίου, το Hepos, το οποίο μας τα διέθεσε για επιστημονική έρευνα και από τα οποία βρήκαμε ότι η παραμόρφωση η οποία υπάρχει στην περιοχή των νοτίων Κυκλάδων εστιάζεται μόνο στην Καλντέρα. Έχουμε αναλύσει τα δεδομένα από τη Σαντορίνη, από την Ίο, από την Αμοργό, από τη Νάξο και από τη Φολέγανδρο και δεν βρήκαμε καμία μα καμία απόκλιση από την ηρεμία».

Από τα μεσάνυχτα έως την στιγμή αυτή (9 το πρωί) σημειώνονται σεισμοί σε ένα εύρος μεγέθους από 2.6 έως 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με την Επιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων του ΕΚΠΑ, πάνω από 6.400 σεισμοί έχουν σημειωθεί στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού από τις 26 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου.

Τέλος, τα σχολεία παραμένουν κλειστά έως αύριο στη Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό, κάτι που θα επαναξιολογηθεί στην αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση των Επιτροπών Εκτίμησης Ηφαιστειακού και Σεισμικού Κινδύνου.

  • ΣΕΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Δεν πάει την Τρίτη στη συνάντηση της ΕΟΚ για τη διαιτησία

All Content

Παγκόσμιο Γυναικών: Τα ζευγάρια στα μπαράζ και οι 4 που περιμένουν στα προημιτελικά

All Content - BusinessNews.gr

Οι 4 βασικοί άξονες των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ - Η πλήρης εξειδίκευση από το οικονομικό επιτελείο

All Content - BusinessNews.gr

Εξαγωγές: Άνοδος 14,9% στο επτάμηνο – Πάνω από 5 δισ. ευρώ για τέταρτο συνεχόμενο μήνα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

All Content

Humble - Endless: Δεν θέλει υπερβολές, #goodmood θέλει

All Content

Στην Initiative η E.I. Παπαδόπουλος

FleetNews

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

FleetNews

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

FleetNews

Η XPENG επενδύει πάνω από 900 εκατ. δολάρια στη ρομποτική

All Content

Γουόκαπ: "Ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του" (pic)

All Content

Γκριγκόνις: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μου έδωσε πολλή αγάπη"

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Γιατί επιλέγει την Euronext Athens – Στόχος η ρευστότητα και η διεύρυνση της επενδυτικής βάσης

All Content - BusinessNews.gr

Στα 2 δισ. ευρώ οι επενδύσεις της Fraport AG στη Ελλάδα - Χρ. Δήμας: Η κυβέρνηση θα επιμείνει στην υλοποίηση των έργων υποδομής

All Content - BusinessNews.gr

Η Λίτσα Παναγιωτοπούλου αναγορεύτηκε Επίτιμη Διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου

FleetNews

Jeep Compass: Νέες και ισχυρότερες εκδόσεις με μεγαλύτερη αυτονομία

FleetNews

AION: Η τεχνολογία πίσω από την αυτονομία των έως 708 χλμ.

CSRΝews.gr

Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

CSRΝews.gr

Pepco: Ένα μπρελόκ – αρκουδάκι αλλάζει τις ζωές των παιδιών σε 19 χώρες της Ευρώπης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σεισμος 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Σαντορίνη - Ο πιο ισχυρός ως τώρα
Σεισμος 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Σαντορίνη - Ο πιο ισχυρός ως τώρα 05/02/2025 - 21:38
Allianz: Σε σταθερή βάση το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα - Αδύναμο σημείο παραμένει η δημογραφική προοπτική 06/02/2025 - 13:53
Allianz: Σε σταθερή βάση το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Ελλάδα - Αδύναμο σημείο παραμένει η δημογραφική προοπτική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Φθινοπωρινή Δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης από τη VERGOS Auctions με 169 έργα σε προσιτές τιμές
    07/09/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΠΟΕΣΕ: «Αόρατη» η εστίαση στα μέτρα της ΔΕΘ – Ζητά στοχευμένες παρεμβάσεις
    07/09/2026 - 22:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουκρανία: Ζημιές στην καπνοβιομηχανία BAT μετά από ρωσική επίθεση
    07/09/2026 - 22:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λετονία: Σχεδιάζει την επιβολή δασμών 300% σε σιτηρά από τη Ρωσία και τη Λευκορωσία
    07/09/2026 - 21:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κρις Ρόκος: Στην Ελλάδα μεταφέρει τη φορολογική του κατοικία ο «βασιλιάς» των hedge funds
    07/09/2026 - 20:46 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ταχιάος για τη Γραμμή 4 στην Κυψέλη: «Πλήρης αποκατάσταση των ζημιών, επανεκκίνηση του έργου με απόλυτη ασφάλεια»
    07/09/2026 - 20:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    07/09/2026 - 19:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • THEON: Νέα χρηματοδότηση 325 εκατ. ευρώ – Πού θα κατευθυνθούν τα κεφάλαια
    07/09/2026 - 19:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • «Σπασμένη Φλέβα»: H ταινία του Γιάννη Οικονομίδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Όσκαρ
    07/09/2026 - 19:10 LIFESTYLE
  • Καββαθάς (ΓΣΕΒΕΕ): Περιορισμένη η ελάφρυνση για τις μικρές επιχειρήσεις από τα νέα μέτρα
    07/09/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Helleniq Energy: Νέα εποχή εξωστρέφειας - Επενδύσεις έως 5 δισ. ευρώ με στόχο ισχυρότερο αποτύπωμα στην Ευρώπη
    07/09/2026 - 08:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο νέος χάρτης φοροελαφρύνσεων: Τι κερδίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τα €2,2 δισ. της ΔΕΘ
    07/09/2026 - 07:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Jaguar Land Rover: Προχωρά σε προγραμματισμένες περικοπές θέσεων εργασίας
    07/09/2026 - 10:05 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • METLEN: Νέο holding υποδομών με «όχημα» το Χρηματιστήριο – Το σχέδιο για ΜΕΤΚΑ και Παραχωρήσεις
    07/09/2026 - 09:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων
    07/09/2026 - 12:15 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Κίνα 71-51 την Ιταλία για τη 2η θέση πίσω από τις ΗΠΑ που σάρωσαν την Τσεχία

07/09/2026 - 20:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

07/09/2026 - 20:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Pepper 96.6 έφερε τον Jack Savoretti live στην Ερμού

07/09/2026 - 15:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

UEFA Europa League και UEFA Conference League επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

07/09/2026 - 14:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πειραιώς: Ξεκινούν οι νέοι κύκλοι των δράσεων EQUALL για την ισότητα των φύλων

07/09/2026 - 13:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Επενδύσεις 95 ετών με συνεισφορά 0,42% στο ΑΕΠ της Ελλάδας

07/09/2026 - 12:30
FleetNews
fleetnews.gr

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

07/09/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

07/09/2026 - 05:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου – Dr. Vet Nikoleta Sereti – Apollonia Politia SKG”

03/09/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo