Σάββατο, 28 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κ. Μητσοτάκης: Μακράς πνοής και διάρκειας η δωρεά του Ωνασείου για την δημιουργία 22 πρότυπων σχολείων
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
20/01/2025 · 11:59

Κ. Μητσοτάκης: Μακράς πνοής και διάρκειας η δωρεά του Ωνασείου για την δημιουργία 22 πρότυπων σχολείων

Υπεγράφη η Σύμβαση για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία - Ανακοινώθηκαν οι 22 σχολικές μονάδες που θα ενταχθούν στο δίκτυο

"Δωρεά μακράς πνοής και μακράς διάρκειας" χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την πράξη του Ωνασείου Ιδρύματος να προχωρήσει στη χρηματοδότηση δημιουργίας 22 πρότυπων δημοσίων σχολείων, συνολικού ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, για την παρουσίαση των Δημόσιων Ωνασείων Σχολείων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του Ωνασείου Ιδρύματος να προχωρήσει σε αυτή τη δωρεά, ενώ εξήρε το κοινωφελές έργο του Ιδρύματος στην Παιδεία την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό. Είπε ότι είναι ξεχωριστή η σημερινή δωρεά "επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί έναν καινούργιο τύπο δημοσίου σχολείου ο οποίος θα πατάει στη μεγάλη τεχνογνωσία που αποκτήσαμε από τα 42 πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια που λειτυργούν στη χώρα μας".

Ο πρωθυπουργός είπε ότι τα 22 σχολεία θα ενταχθούν σε περιοχές που αντιμετωπίζουν κοινωνικές προκλήσεις και οι μαθητές τους θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν αντικείμενα πέραν του ωρολογίου προγράμματος, όπως δράσεις πολιτισμού- αθλητισμού, που θα είναι ανοιχτές και στα υπόλοιπα σχολεία της ευρύτερης περιοχής, με εκπαιδευτικούς που θα αμείβονται για το συμπληρωματικό έργο που θα παρέχουν. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι κεντρικό πρόταγμα του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ η ενίσχυση και η αύξηση των πρότυπων σχολείων "και αν κρίνω από το ενδιαφέρον των γονέων πρέπει να κάνουμε κι άλλα σχολεία" συμπλήρωσε.

Επισήμανε ότι πλέον αυξάνεται κατά 50% ο αριθμός των πρότυπων σχολείων, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα έργο κόστους 160 εκ. ευρώ σε ορίζοντα δωδεκαετίας ενώ το πρόγραμμα θα ωφελήσει σχεδόν 30 χιλιάδες μαθητές.

"Μια φιλελεύθερη κυβέρνηση όπως η δική μας, πρεσβεύει τις ίσες ευκαιρίες και τη δυνατότητα σε παιδιά που προέρχονται από περιοχές με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή καλύτερη εκπαίδευση" τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Εκτίμησε ότι τα πρότυπα σχολεία θα γίνουν περιζήτητα και θα αυξηθεί σημαντικά η πίεση τον γονέων να αυξηθεί ο αριθμός τους.

Σημείωσε επίσης ότι η η λογική των ίσων ευκαιριών, η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να ξεκινούν από μια εφάμιλλη ευκαιρία, βρισκόταν την καρδιά της προόδου της χώρας συνολικά, και τόνισε ότι ο σκοπός για τον οποίο επιλέγεται αυτός ο τύπος των σχολείων "είναι για να μπορέσουμε να αντλήσουμε μαθήματα που θα τα επεκτείνουμε σε όλο φάσμα της δημόσιας εκπαίδευσης", εκτιμώντας ότι "το στοίχημα αυτό μπορούμε να το κερδίσουμε".

Το δίκτυο θα αποτελείται από 22 υφιστάμενα σχολεία, 11 Γυμνάσια και 11 Γενικά Λύκεια, τα οποία βρίσκονται σε περιοχές που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες κοινωνικές ή οικονομικές προκλήσεις, με στόχο την ενίσχυση των ευκαιριών που προσφέρει η δημόσια εκπαίδευση.

Βάσει της σύμβασης, η οποία θα κυρωθεί τις επόμενες ημέρες από τη Βουλή, το Ίδρυμα Ωνάση θα διαθέσει 160 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος 12ετίας για την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού των επιλεγμένων σχολικών μονάδων. Τα πρώτα έξι αναβαθμισμένα σχολεία αναμένεται να λειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο του 2025.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Σ. Παπαδημητρίου, ανέφερε από την πλευρά του: «Για το Ίδρυμα Ωνάση, η ισότιμη πρόσβαση στη σύγχρονη εκπαίδευση και στην καινοτομία αποτελεί προτεραιότητα. Σε μια ιστορική στιγμή για εμάς, με την επέτειο 50 χρόνων λειτουργίας μας, υπογράψαμε με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη και με την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τη σύμβαση δωρεάς του Ιδρύματος Ωνάση για τη δημιουργία των Δημόσιων Ωνάσειων Σχολείων.

Με σεβασμό στις αρχές λειτουργίας του Δημόσιου Σχολείου και με στόχο το μοντέλο των ΔΗΜΩΣ να φέρει στον χώρο της δημόσιας παιδείας την καινοτομία που έφερε στον χώρο της υγείας το Ωνάσειο Νοσοκομείο, το Ίδρυμα Ωνάση προχωρά στη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολείου. Στόχος μας είναι να δώσουμε ίσες ευκαιρίες σε αυτούς που δεν τις έχουν και να δημιουργήσουμε το δημόσιο σχολείο του αύριο που θα αγαπήσουν μαθητές, γονείς και καθηγητές».

Υπολογίζεται ότι, με τη σταδιακή ένταξη αναβαθμισμένων μονάδων στα ΔΗΜΩΣ, περισσότερα από 22.000 παιδιά θα φοιτήσουν σε αυτά σε ορίζοντα 12ετίας.

Ολόκληρη η ομιλία του Πρωθυπουργού πριν την υπογραφή της σύμβασης από τον Υπουργό Παιδείας Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Σ. Παπαδημητρίου:

«Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη της Διοίκησης του Ιδρύματος Ωνάση, κ. Υπουργέ, κα Υφυπουργέ, κυρίες και κύριοι,

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, κ. Πρόεδρε, για την απόφαση του Ιδρύματος να προχωρήσει σε μία τόσο σημαντική δωρεά μακράς πνοής και μακράς διάρκειας.

Και πράγματι, δύσκολα θα φανταζόμουν μια πιο σημαντική παρέμβαση του Ιδρύματος, επ’ αφορμή των 50 ετών από την ίδρυσή του, από το πρόγραμμα για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία, το οποίο έχουμε την ευκαιρία σήμερα να επικυρώσουμε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το Ίδρυμα Ωνάση έχει ήδη καταγράψει ένα εξαιρετικά πλούσιο κοινωφελές έργο στους τομείς τους οποίους ήδη αναφέρατε -στην υγεία, στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό-, θεωρώ όμως ότι η σημερινή δωρεά είναι ξεχωριστή.

Και είναι ξεχωριστή διότι ακριβώς θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί, το Ελληνικό Κράτος, η Ελληνική Πολιτεία και το Ίδρυμα Ωνάση, έναν καινούργιο τύπο δημόσιου σχολείου, ο οποίος θα πατάει πάνω στη μεγάλη τεχνογνωσία την οποία έχουμε ήδη αποκτήσει από τα 42 Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια που λειτουργούν στη χώρα μας, για να μπορέσουμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες εκπαιδευτικές αλλά και γνωσιακές εμπειρίες στους μαθητές μας.

Αυτό ακριβώς σηματοδοτεί και η δωρεά αυτή: 22 σχολεία σε περιοχές που, όπως είπατε, αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις, θα ενταχθούν μέσα στους επόμενους 18 μήνες στο δίκτυο των Ωνάσειων Σχολείων, με σημαντικές επενδύσεις στις υποδομές τους, με πρόσθετη υποστήριξη στους καθηγητές και με τη δυνατότητα για τους μαθητές των σχολείων αυτών να ανακαλύπτουν καινούργια αντικείμενα, πέραν του ωρολογίου προγράμματος, είτε συζητάμε για ρομποτική και γνώσεις STEM, τεχνητή νοημοσύνη, δράσεις πολιτισμού, δράσεις αθλητισμού, δράσεις που, όπως είπε και ο κ. Υπουργός, θα είναι ανοιχτές και στα υπόλοιπα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Με εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα αμείβονται για το συμπληρωματικό έργο το οποίο θα παρέχουν και με μαθητές οι οποίοι θα έρχονται και θα φεύγουν, κυρίως, από το σχολείο, χαμογελαστοί και ικανοποιημένοι για την ποιότητα εκπαίδευσης την οποία θα τους παρέχει το Ελληνικό Δημόσιο, με τη στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Δεν χρειάζεται, νομίζω, να μιλήσω αναλυτικά για την πολύ μεγάλη επιτυχία του θεσμού των Πρότυπων σχολείων. Εξάλλου, αποτελούσε κεντρικό πρόταγμα του προγράμματός μας η ενίσχυση και η αύξηση του αριθμού των Πρότυπων σχολείων. Και αν κρίνω από το ενδιαφέρον το οποίο έχουν οι γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στα Πρότυπα σχολεία πρέπει, κ. Υπουργέ, να κάνουμε ακόμα περισσότερα βήματα για να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερα Πρότυπα σχολεία.

Ουσιαστικά, όμως, με μια κίνηση αυξάνουμε κατά 50% τον αριθμό των Πρότυπων σχολείων, δίνοντάς τους και μια παραπάνω δυναμική και προσφέροντας ακόμα περισσότερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες από αυτές που έχουν σήμερα τα Πρότυπα σχολεία.

Η δωρεά αυτή, είπα στην αρχή ότι είναι δωρεά μακράς πνοής και μακράς διάρκειας. Μιλάμε για 160 εκατομμύρια ευρώ, όπως είπατε κ. Πρόεδρε, σε ορίζοντα 12ετίας και για ένα πρόγραμμα το οποίο θα ωφελήσει σχεδόν 30.000 μαθητές.

Θέλω να κλείσω επισημαίνοντας ιδιαίτερα την αναφορά την οποία κάνατε στις ίσες ευκαιρίες, διότι, πράγματι, μια φιλελεύθερη κυβέρνηση, όπως η δική μας, πρεσβεύει τις ίσες ευκαιρίες και τη δυνατότητα σε παιδιά τα οποία μπορεί να προέρχονται από περιοχές που, όπως είπα πριν, έχουν οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση που το κράτος μπορεί να τους παρέχει. Και πράγματι, είμαι σίγουρος ότι τα σχολεία αυτά θα γίνουν περιζήτητα και ενδεχομένως και η πίεση να αυξηθεί ο αριθμός τους θα είναι σημαντική.

Όμως, αυτή η κεντρική λογική των ίσων ευκαιριών, τη δυνατότητα δηλαδή όλα τα παιδιά να μπορούν να ξεκινούν από μια εφάμιλλη αφετηρία, ανεξαρτήτως των κοινωνικών ή των οικονομικών τους δυνατοτήτων, βρισκόταν πάντα στην καρδιά της προόδου της χώρας συνολικά. Αυτό υπηρετεί, οριζόντια, το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης. Και νομίζω ότι τα Ωνάσεια Σχολεία θα έρθουν να δώσουν μια πολύ σημαντική πρόσθετη υποστήριξη σε ένα δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης το οποίο έχει τα προβλήματά του, και αυτό όμως οφείλει να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών.

Ο σκοπός για τον οποίο επιλέγουμε αυτόν τον τύπο των σχολείων δεν είναι μόνο για να δώσουμε μια δυνατότητα σε ιδιαίτερα χαρισματικά παιδιά να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, αλλά για να μπορέσουμε να αντλήσουμε και μαθήματα τα οποία στη συνέχεια θα τα επεκτείνουμε σε όλη την δημόσια εκπαίδευση, σε όλα τα σχολεία μας, σε όλα τα Νηπιαγωγεία μας, σε όλα τα Δημοτικά, σε όλα τα Γυμνάσια, σε όλα τα Λύκεια.

Η εκπαίδευση είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης γενιάς, θα έλεγα, σε έναν κόσμο που αλλάζει με τόσο μεγάλη ταχύτητα. Και νομίζω ότι μας δίνετε σήμερα, κ. Πρόεδρε, με αυτή την πολύ ευγενική δωρεά μια τόνωση, μία ένεση αισιοδοξίας ότι αυτό το στοίχημα μπορούμε να το κερδίσουμε».

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΩΝΑΣΕΙΟ
  • ·
  • ΣΧΟΛΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πήρε και τη διαφορά ο Παναθηναϊκός, 107-97 τη Μονακό

All Content

Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι ο Χουάντσο

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί είναι σημαντικός για την Ελλάδα ο Κάθετος Διάδρομος

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 1,96% - Απώλειες 11,12% από την έναρξη του πολέμου

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνική «απάντηση» στα διεθνή streaming – Οι στόχοι της σύμπραξης Alter Ego, Motor Oil και Antenna

All Content

United Group: Νέα θυγατρική στην Ελλάδα

All Content

ΣΟΚΕΕ: Οι ελληνικές εκθέσεις κινητήριος μοχλός της οικονομίας

FleetNews

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

FleetNews

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

FleetNews

C. Schlicker (CarGarantie): «Οι εγγυήσεις στρατηγικός μοχλός στην αγορά μεταχειρισμένων BEV»

All Content

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μονακό (vid)

All Content

Αταμάν: «Δεν αρκεί να κερδίζουμε μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια»

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΒΚΑ: Αύξηση 77% στα καθαρά κέρδη 2025, μέρισμα €0,1 - Μέρισμα 0,10 ευρώ/μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Diageo Hellas: Αντέχει στο «hangover» της αγοράς

All Content - BusinessNews.gr

Fuel Pass: Δημοσιεύθηκε η ΠΝΠ – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, οι δικαιούχοι, τα ποσά

FleetNews

Στο -1,2% η αγορά της ΕΕ το πρώτο δίμηνο του 2026

FleetNews

Skoda: Έτος-ρεκόρ το 2025 και σταθερά 3η μάρκα στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Πασχαλινό Bazaar Humanity Greece 4 & 5 Απριλίου – Χειροποίητες Λαμπάδες & δώρα στην Αθήνα

CSRΝews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη του έργου του ΑΝΙΜΑ

CSRΝews.gr

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συνεργασία με την ΙΑΣΙΣ για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της συμπερίληψης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Υπεγράφη η Σύμβαση για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία - Ανακοινώθηκαν οι 22 σχολικές μονάδες
Υπεγράφη η Σύμβαση για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία - Ανακοινώθηκαν οι 22 σχολικές μονάδες 20/01/2025 - 11:57
Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση Επίσημου Δείπνου με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου 20/01/2025 - 11:59
Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση Επίσημου Δείπνου με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Giota Vorgia στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών: Η τέχνη ως επάγγελμα και σύγχρονη πορεία ζωής
    27/03/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Νίκος Ανδρουλάκης: Έφτασε η ώρα για μια νέα πολιτική Αλλαγή
    27/03/2026 - 21:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΦΑΕ: Η κρίση καυσίμων απειλεί άμεσα τη λειτουργία των μεταφορών – Απαιτούνται άμεσες αποφάσεις
    27/03/2026 - 21:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Πτώση στο κλεισιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    27/03/2026 - 20:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπό πίεση η αγορά κρατικών ομολόγων: Ξεπέρασε το 4% η απόδοση του 10ετούς, στα επίπεδα Οκτωβρίου 2023
    27/03/2026 - 19:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρούμπιο: Σε δύο με τέσσερις εβδομάδες τελειώνουν οι επιχειρήσεις στο Ιράν
    27/03/2026 - 19:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 1,96% - Απώλειες 11,12% από την έναρξη του πολέμου
    27/03/2026 - 19:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Σε διαπραγμάτευση από τη Δευτέρα οι νέες μετοχές από την ΑΜΚ
    27/03/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΕΒΚΑ: Αύξηση 77% στα καθαρά κέρδη 2025, μέρισμα €0,1 - Μέρισμα 0,10 ευρώ/μετοχή
    27/03/2026 - 18:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Ισχυρή πτώση 1,74%, στα 278,78 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    27/03/2026 - 18:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Diageo Hellas: Αντέχει στο «hangover» της αγοράς
    27/03/2026 - 07:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελληνική «απάντηση» στα διεθνή streaming – Οι στόχοι της σύμπραξης Alter Ego, Motor Oil και Antenna
    27/03/2026 - 08:45 MEDIA
  • Νέος κατώτατος μισθός: Ποιοι ωφελούνται και πόσα χρήματα θα πάρουν - Τι αλλάζει στα επιδόματα
    27/03/2026 - 08:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fuel Pass: Δημοσιεύθηκε η ΠΝΠ – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, οι δικαιούχοι, τα ποσά
    27/03/2026 - 08:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Metlen: Στις 9 Απριλίου τα αποτελέσματα - Επιβεβαιώνει το guidance για EBITDA 750 εκατ. ευρώ
    27/03/2026 - 09:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έβαλαν "φωτιά" η Παρτιζάν 110-104 στη 2η παράταση τη Βαλένθια κι η Μπασκόνια 118-109 τη Χάποελ Τελ Αβίβ!

27/03/2026 - 21:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Δεν αρκεί να κερδίζουμε μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια»

27/03/2026 - 21:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Formula 1 και Allwyn επεκτείνουν τη συνεργασία τους με νέα πολυετή συμφωνία

27/03/2026 - 15:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πασχαλινό Bazaar Humanity Greece 4 & 5 Απριλίου – Χειροποίητες Λαμπάδες & δώρα στην Αθήνα

27/03/2026 - 14:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη του έργου του ΑΝΙΜΑ

27/03/2026 - 14:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

STAR: «1% Club» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη - Πρεμιέρα την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 21.00

27/03/2026 - 13:29
FleetNews
fleetnews.gr

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

26/03/2026 - 06:06
FleetNews
fleetnews.gr

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

26/03/2026 - 06:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo