Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα - Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες - Οι top προορισμοί
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
03/05/2024 · 09:35

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα - Που θα ταξιδέψουν οι Έλληνες - Οι top προορισμοί

Αυξημένη είναι και η κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με τα αεροσκάφη να φεύγουν με πολύ υψηλές πληρότητες τόσο στο δίκτυο εσωτερικού όσο και στο δίκτυο εξωτερικού.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι επί ποδός για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους καθώς αναχωρεί για την περιφέρεια το τελευταίο μεγάλο κύμα των εκδρομέων του Πάσχα.

Αυξημένη είναι η κίνηση στις εθνικές οδούς, ενώ από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

Χθες, Μεγάλη Πέμπτη, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 119.896 αυτοκίνητα (70.588 από την Αθηνών- Κορίνθου και 49.308 από την Αθηνών - Λαμίας).

Με πληρότητες που αγγίζουν 100% κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων στις μετακινήσεις τους από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων. Την ίδια εικόνα, με πολύ υψηλές πληρότητες στις πτήσεις εμφανίζει και το Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ αγγίζουν πληρότητα 100% για δρομολόγια σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό - Mακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, Σοφοκλής Φάτσιος, η κίνηση και στους δυο σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι, και μάλιστα αυξημένη κατά 20%.

Για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή είναι προγραμματισμένα 250 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 50 είναι έκτακτα, και το Μεγάλο Σάββατο 180 δρομολόγια.

Αυξημένα είναι και τα δρομολόγια από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στη Λιοσίων, ξεπερνούν τα 100 καθημερινά, έως και το Μεγάλο Σάββατο και για τους 11 προορισμούς: Ευβοίας, Φθιώτιδας, Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Πιερίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Λειβαδιάς, Θήβας.

Αυξημένη αναμένεται και σήμερα η κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα από το λιμάνια της Αττικής, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση τους.

Οι επιβάτες που πρόκειται να αναχωρήσουν σήμερα καλό είναι να είναι νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου λόγω κυκλοφοριακού φόρτου.

Σημειώνεται ότι για τη μεταφορά οχημάτων με εναλλακτικό καύσιμο στα πλοία της ακτοπλοΐας εφαρμόζεται φέτος η επικαιροποιημένη εγκύκλιος του υπουργείου Ναυτιλίας, που ορίζει ότι το επίπεδο φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 40% ενώ γι αυτά που κινούνται με υγραέριο ή φυσικό αέριο οι δεξαμενές να μην περιέχουν καύσιμο άνω του 50%.

Από το λιμάνι του Πειραιά για σήμερα Μ. Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 18 δρομολόγια, 32 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 14 από τη Ραφήνα και 10 από το Λαύριο.

Χθες Μ. Πέμπτη από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 21 δρομολόγια ενώ ταξίδεψαν για κάποιο νησί του Αιγαίου συνολικά 27.263 επιβάτες με 4.275 οχήματα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 38 απόπλοι ενώ αναχώρησαν 11.314 επιβάτες με 1.433 οχήματα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 16 απόπλοι ενώ αναχώρησαν 11.941 επιβάτες με 2.767 οχήματα και από το λιμάνι του Λαυρίου 10 αναχωρήσεις πλοίων με 3.271 επιβάτες και 1.105 οχήματα.

Στο μεταξύ, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Κρήτη ΙΙ που κατέπλευσε χθες τα μεσάνυχτα με ασφάλεια στο λιμάνι του Πειραιά από το Ηράκλειο μετά από βλάβη σε μια από τις ηλεκτρομηχανές του, θα αντικατασταθεί με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κίσσαμος». Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα στις 10 το πρωί έχουν ενημερωθεί με sms από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Πτήσεις

Αυξημένη είναι και η κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με τα αεροσκάφη να φεύγουν με πολύ υψηλές πληρότητες τόσο στο δίκτυο εσωτερικού όσο και στο δίκτυο εξωτερικού.

Για αύριο Μεγάλη Παρασκευή το σύνολο των πτήσεων (αφίξεις και αναχωρήσεις) από το «Ελ. Βενιζέλος» είναι 537, από αυτές οι 268 είναι αφίξεις και 269 αναχωρήσεις. Το Μεγάλο Σάββατο, το σύνολο των πτήσεων είναι 467, εκ των οποίων 238 αφίξεις και 229 αναχωρήσεις ενώ την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται 437 συνολικά πτήσεις, 217 αφίξεις και 220 αναχωρήσεις. Για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, το σύνολο των πτήσεων στο «Ελ. Βενιζέλος» είναι 504 ( αφίξεις 250 και αναχωρήσεις 254), για Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου, 533 πτήσεις, με 265 αφίξεις και 268 αναχωρήσεις και για Τετάρτη 8 Μαΐου, 516 πτήσεις ( 261 αφίξεις και 255 αναχωρήσεις) .

Οι προτιμήσεις των εκδρομέων

Γεμάτες πτήσεις, αυξημένη επιβατική κίνηση σε όλο το δίκτυο της και διατήρηση της προτίμησης σε προορισμούς που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν "outsider", αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της φετινής Πασχαλινής επιβατικής κίνησης για την AEGEAN.

H μαζική έξοδος των επιβατών από τις δυο μεγαλύτερες βάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεκινά ήδη από το Σαββατοκύριακο και κορυφώνεται μόλις στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας, αγαπημένος πασχαλινός προορισμός στην Ελλάδα παραμένει η Κέρκυρα, με την Ικαρία και τη Σητεία να αποτελούν την φετινή ευχάριστη "έκπληξη" λόγω των υψηλών πληροτήτων στις πτήσεις.

Ωστόσο σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις των Ελλήνων, top προορισμός είναι το Μαρόκο , πρωταγωνιστεί στη λίστα προτιμήσεων, με τα εισιτήρια στις πτήσεις προς το Μαρρακές να έχουν εξαντληθεί εδώ και εβδομάδες, ενώ η Μάλαγα, η Νάπολη, αλλά και η Στοκχόλμη κερδίζουν συνεχώς την προτίμηση των επιβατών.

Δίκτυο εσωτερικού - Top προορισμοί

Στο δίκτυο του εσωτερικού από τη βάση της AEGEAN στην Αθήνα, οι πτήσεις από τις 26 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο καταγράφουν πληρότητα που ξεπερνά το 80%, ενώ η κίνηση της επιστροφής καταγράφει ήδη πληρότητες που ξεπερνούν το 90% και κορυφώνεται την Τρίτη 7 Μαΐου, όπου μεταφέρεται και η αργία του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Οι top προορισμοί εσωτερικού από την βάση της Αθήνας είναι: η Κέρκυρα, η Ικαρία, η Σητεία, τα Ιωάννινα, η Ζάκυνθος και η Κως

Από τη δεύτερη μεγαλύτερη βάση της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο δίκτυο του εσωτερικού οι πληρότητες είναι αυξημένες, αγγίζοντας το 90% με τις πτήσεις της επιστροφής να είναι ήδη γεμάτες. Οι top προορισμοί είναι: Κως, Σάμος, Χίος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Λήμνος.

Επίσης, δρομολόγια, όπως Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Αθήνα - Ηράκλειο, Αθήνα - Ρόδος και Αθήνα - Χανιά έχουν την τάση να συγκεντρώνουν αντίστοιχα υψηλές πληρότητες, παρόλο που η εταιρεία λαμβάνοντας ιδιαίτερη μέριμνα για τις μετακινήσεις ειδικών κατηγοριών επιβατών όπως φοιτητές, στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί κ.λπ. έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων προσθέτοντας επιπλέον συχνότητες.

Δίκτυο εξωτερικού -Top προορισμοί

Στο δίκτυο εξωτερικού από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι πληρότητες είναι αρκετά αυξημένες συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ξεκινώντας από 75% έως 82% με την κίνηση να κορυφώνεται από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η μέση πληρότητα των διεθνών πτήσεων κυμαίνεται από 80% έως 86%.

Από την βάση της Αθήνας οι top προορισμοί είναι Μαρρακές, Λισαβώνα, Μάλαγα, Νάπολη, Παρίσι και Στοκχόλμη ενώ από τη βάση της Θεσσαλονίκη στις top προτιμήσεις είναι Παρίσι, Βαρκελώνη, Ρώμη, Λάρνακα, Βερολίνο, Φρανκφούρτη.

Μάλιστα οι πτήσεις από και προς το Μαρρακές εδώ και εβδομάδες παρουσιάζουν πληρότητα που αγγίζει σχεδόν το 100% κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Το φετινό Πάσχα παρουσιάζει αντίστοιχη δυναμική και ζήτηση σε σχέση με το περσινό, παρά το γεγονός ότι το 2023 το Καθολικό και το Ορθόδοξο Πάσχα απείχαν χρονικά μια μόνο εβδομάδα, σε αντίθεση με φέτος όπου το διάστημα που μεσολάβησε ήταν πολύ μεγαλύτερο, αποτυπώνοντας την αυξημένη διάθεση και δυναμική των Ελλήνων ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και και τις επιλογές των ταξιδιωτών κατά τα 3ημερα και τις αργίες της φετινής χρονιάς, διαπιστώνεται ότι πλέον οι Έλληνες έχουν την τάση, να επιλέγουν λιγότερο προβεβλημένους ή πολυσύχναστους προορισμούς, και να «δοκιμάζουν» νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, ενώ προχώρησαν στις κρατήσεις των εισιτηρίων τους αρκετά νωρίτερα, αξιοποιώντας και τις ευκαιρίες των προσφορών.

Ωστόσο, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν ακόμη και σήμερα «ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής» για διάφορους προορισμούς, όπως τη Βαρσοβία, το Κάιρο, το Μπρίστολ, ή το Μόναχο στο δίκτυο του εξωτερικού, αλλά και για συγκεκριμένες πτήσεις προς την Πάρο, τη Μήλο αλλά και τη Μύκονο στο δίκτυο του εσωτερικού.

  • ΕΞΟΔΟΣ
  • ·
  • ΠΑΣΧΑ
  • ·
  • ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
  • ·
  • ΚΤΕΛ
  • ·
  • ΠΤΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ροζακέας: «Το χειρότερο είναι να νιώσεις μετά από ένα παιχνίδι ότι δεν τα έχεις δώσει όλα»

All Content

Μέχρι το 2030 στον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

All Content - BusinessNews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content - BusinessNews.gr

Hermès: Luxury επιδόσεις στην Ελλάδα - Μερίσματα 16,5 εκατ. ευρώ στην εξαετία

All Content - BusinessNews.gr

Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group

All Content

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

All Content

Νάσια Παναγοπούλου, Marketing Director, Ιnventor: Το αυθεντικό πάντα «γράφει!»

FleetNews

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

FleetNews

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

FleetNews

Wolt: Πρωτοβουλία οδικής ασφάλειας με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»

All Content

Στην Ντουμπάι μέχρι το 2029 ο Πασκουάλ - Το «ευχαριστώ» της Μπαρτσελόνα (pic)

All Content

«Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κλάιμπερν η Φενέρμπαχτσε»

All Content - BusinessNews.gr

QnR: Από τα έργα του Δημοσίου στη διεθνή ανάπτυξη - Πού ποντάρει με την εξαγορά της πολωνικής E-XIM

All Content - BusinessNews.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου AKTOR και της ONYX Τουριστική για το νέο αγροτουριστικό χωριό της Χαλκιδικής

All Content - BusinessNews.gr

Άλαν Γκρίνσπαν: Ο μέγας θεμελιωτής της «πιστωτικής οικονομίας» - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Toyota: Νέα υπηρεσία οικιακής φόρτισης οχημάτων

FleetNews

BYD – DENZA: Πρεμιέρα SHARK, BAO 5 και Z στο Goodwood

CSRΝews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

CSRΝews.gr

M.O.RE. 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Masters of Retail Summit του ΣΕΛΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ομαλοποιείται η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου - Χωρίς προβλήματα η κίνηση στην Αθηνών - Λαμίας
Ομαλοποιείται η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου - Χωρίς προβλήματα η κίνηση στην Αθηνών - Λαμίας 02/05/2024 - 21:53
Αύξηση θερμοκρασίας και ξηρασία προκαλούν περισσότερες πυρκαγιές - Προειδοποιούν οι ειδικοί 03/05/2024 - 11:21
Αύξηση θερμοκρασίας και ξηρασία προκαλούν περισσότερες πυρκαγιές - Προειδοποιούν οι ειδικοί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Παπαπαρασκευάς»: Ένας αιώνας ιστορίας για το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης
    14/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • STIRIXIS Group: Γιορτάζει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, σχεδιάζοντας «ευφυή» κτίρια
    14/07/2026 - 21:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νίκος Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού»
    14/07/2026 - 21:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    14/07/2026 - 20:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσινγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή "σε έναν επικίνδυνο γκρεμό"
    14/07/2026 - 20:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Seanergy Maritime αντλεί 100 εκατ. ευρώ μέσω εταιρικού ομολόγου στη Euronext Athens
    14/07/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέα παρέμβαση για τα 22 αεροδρόμια: Οι επτά άξονες που προτείνει το ICC Ελλάς
    14/07/2026 - 19:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκαν οι δύο 42χρονοι – Συναινεί στην έκδοσή της από τη Βρετανία η 46χρονη κατηγορούμενη
    14/07/2026 - 19:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τα τέλη 20% στα Στενά του Ορμούζ
    14/07/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ElvalHalcor: Καλύφθηκε μέσα σε λίγες ώρες η αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
    14/07/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ιωνική Σφολιάτα: Αύξηση τζίρου και κερδών στην πρώτη χρονιά υπό το Switz Group
    14/07/2026 - 07:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ElvalHalcor: ΑΜΚ έως 250 εκατ. ευρώ – Ανοίγει το βιβλίο προσφορών, μέγιστη τιμή διάθεσης στα 4,86 ευρώ
    14/07/2026 - 08:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Από σήμερα οι μειώσεις στις τιμές προμήθειας βενζίνης και ντίζελ
    14/07/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση και επέκταση του Leonardo Kolymbia Resort στη Ρόδο
    14/07/2026 - 10:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος
    14/07/2026 - 15:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτσελόνα: Αποχώρησαν και οι βοηθοί του Πασκουάλ

14/07/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μάλαγα: Απέκτησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις (pic)

14/07/2026 - 19:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» – Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026» - Επιχείρηση της Χρονιάς η Παπαστράτος

14/07/2026 - 13:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς & CTY Greece: 13 χρόνια κοινής πορείας δίπλα στα χαρισματικά παιδιά

14/07/2026 - 12:31
FleetNews
fleetnews.gr

Αναδείχθηκαν οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

14/07/2026 - 12:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
FleetNews
fleetnews.gr

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία της TOYOTA στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

14/07/2026 - 05:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo