Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υπεγράφη η σύμβαση για το πρώτο τμήμα του ΒΟΑΚ (Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος) με ΑΚΤΩΡ
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΕΛΛΑΔΑ
05/09/2022 · 16:12

Υπεγράφη η σύμβαση για το πρώτο τμήμα του ΒΟΑΚ (Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος) με ΑΚΤΩΡ

«Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε τα πρώτα εργοτάξια να στήνονται στην Κρήτη», επισήμανε ο Κώστας Καραμανλής.

Υπεγράφη η σύμβαση για το πρώτο τμήμα του ΒΟΑΚ (Νεάπολη- Άγιος Νικόλαος), παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή και του Υφυπουργού Υποδομών, κ. Γιώργου Καραγιάννη.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο διευθυντής της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων, κ. Δημήτριος Αναγνώπουλος και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της αναδόχου εταιρείας ΑΚΤΩΡ, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Το τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος του ΒΟΑΚ θα κατασκευαστεί ως δημόσιο έργο. Έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021 και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 169 εκατομμύρια ευρώ.

Αναμένεται άμεσα να στηθούν τα πρώτα εργοτάξια και να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.

Καραμανλής: Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε τα πρώτα εργοτάξια να στήνονται στην Κρήτη

Ο κ. Καραμανλής σε δηλώσεις του κατά την υπογραφή της σύμβασης τόνισε ότι:

«Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για την Κρήτη -και ιδίως το Νομό Λασιθίου- αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Γιατί σήμερα ξεκινάει και επισήμως να γίνεται πραγματικότητα το μεγαλύτερο οδικό έργο που θα κατασκευαστεί στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Σήμερα, με την υπογραφή της σύμβασης για το πρώτο τμήμα του ΒΟΑΚ Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος που θα κατασκευαστεί ως δημόσιο έργο, θέτουμε το πρώτο καθοριστικό σημαντικό ορόσημο, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η Κρήτη την Εθνική Οδό που της αξίζει».

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισήμανε ότι: «Ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης είναι ένας αυτοκινητόδρομος που, όταν ολοκληρωθεί, θα ενώνει το νησί από τον Κίσσαμο ως τη Σητεία. Συνολικού μήκους 294 χιλιομέτρων και εκτιμώμενου προϋπολογισμού άνω των 2 δισ. ευρώ. Το μεγαλύτερο οδικό έργο που θα χρηματοδοτήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα επόμενα χρόνια».

Υπενθύμισε δε ότι: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, το έργο αυτό αποτελεί το σταθερό και μεγαλύτερο αίτημα όλων των Κρητικών εδώ και δεκαετίες. Μια αναγκαιότητα, για έναν τόπο με ραγδαία τουριστική ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα στον πρωτογενή τομέα. Αποτελεί όμως και κάτι ακόμα: ένα έργο που η ελληνική πολιτεία το οφείλει σε όλες τις οικογένειες που έχουν θρηνήσει θύματα στην άσφαλτο αυτού του δρόμου».

Ο κ. Καραμανλής στη συνέχεια τόνισε: «Σήμερα, λοιπόν, σηματοδοτείται πρακτικά η έναρξη κατασκευής του ΒΟΑΚ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δούμε τα πρώτα εργοτάξια να στήνονται στην Κρήτη. Όπως ακριβώς είχαμε πει. Για άλλη μια φορά, οι πράξεις μας επιβεβαιώνουν τα λόγια μας».

Ο ΒΟΑΚ υπηρετεί την ανάπτυξη και την οδική ασφάλεια

Υπενθύμισε εξάλλου ότι: «Αυτό είχαμε προαναγγείλει έναν χρόνο πριν από την Κρήτη, με τον ίδιον τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Για αυτό είχαμε δεσμευτεί. Ότι θα δούμε μπουλντόζες μέσα στο 2022. Και βλέπετε ότι αυτό ακριβώς κάνουμε».

Άλλωστε, σημείωσε ότι: «Ο ΒΟΑΚ αποτελεί και ένα προσωπικό στοίχημα του Πρωθυπουργού. Γιατί είναι ένα έργο που υπηρετεί απολύτως δύο σπουδαίους στόχους που έχει θέσει: Ανάπτυξη και οδική ασφάλεια».

Ο κ. Καραμανλής υπενθύμισε επίσης πως: «Για να φτάσουμε βέβαια, εδώ σε έργο απτό και υλοποιήσιμο, χρειάστηκε να κάνουμε συγκεκριμένα βήματα. Να εξασφαλίσουμε δηλαδή τις τρεις απαραίτητες προϋποθέσεις για κάθε οδικό έργο: Χρηματοδότηση, Χάραξη, Χρονοδιάγραμμα.

Πρώτο και σημαντικότερο λοιπόν: Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση. Αξιοποιήσαμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και βέβαια την ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης.

Δεύτερον, οριστικοποιήσαμε την χάραξη του έργου.

Και τρίτον, ορίσαμε ένα συγκεκριμένο και πολύ σφικτό χρονοδιάγραμμα για κάθε στάδιο του έργου».

Στην τελική ευθεία και για το Χερσόνησος- Νεάπολη και το Χανιά- Ηράκλειο

Ο κ. Καραμανλής προανήγγειλε ότι: «Το επόμενο διάστημα θα μπούμε στην τελική ευθεία και για το Χερσόνησος- Νεάπολη, που υλοποιείται με ΣΔΙΤ. Και βέβαια ακολουθεί το Χανιά- Ηράκλειο, που θα γίνει με Σύμβαση Παραχώρησης και σύντομα θα μπούμε στη Β φάση του διαγωνισμού».

«Έχουμε θέσει πια στέρεες και γερές βάσεις για τα έργα που θα οδηγήσουν την χώρα μας στην επόμενη δεκαετία»

Κλείνοντας, τόνισε για μια ακόμη φορά το εξής: «Εκπονήσαμε και υλοποιούμε βήμα-βήμα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων 13 δισ., από τα οποία έχουμε ήδη δημοπρατήσει τα 9,6 και συμβασιοποιήσει σχεδόν τα 4 δισ. Έχουμε πετύχει λοιπόν να θέσουμε πια στέρεες και γερές βάσεις για τα έργα που θα οδηγήσουν την χώρα μας στην επόμενη δεκαετία. Εκπληρώνουμε έτσι το χρέος που έχουμε απέναντι στις νεότερες γενιές. Να τους κληροδοτήσουμε μια χώρα πιο σύγχρονη και με ισχυρότερες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και πρόοδο».

Ο κ. Καραμανλής, τέλος, ευχαρίστησε όλες και όλους τους συνεργάτες του και ευχήθηκε καλή αρχή στον ανάδοχο και καλή αρχή στο μεγάλο έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, και κατέληξε: «Από την πλευρά μας θα παρακολουθούμε στενά την πρόοδο του έργου, ώστε σε 36 μήνες από σήμερα να παραδοθεί έτοιμο στους πολίτες του Λασιθίου και της Κρήτης».

Γιώργος Καραγιάννης: Η Κρήτη θα αποκτήσει έναν αυτοκινητόδρομο αξίας άνω των 2 δισ. ευρώ

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, κ. Γιώργος Καραγιάννης ανέφερε: «Σύντομα όλοι οι Κρητικοί θα δουν το πολυπόθητο αυτό έργο, τον ΒΟΑΚ, να ξεκινά. Το τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, ένα έργο 169 εκατομμυρίων ευρώ, δίνει το έναυσμα για το μεγαλύτερο υπό κατασκευή οδικό έργο στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ευρώπη».

Επίσης τόνισε ότι: «Η Κρήτη τα επόμενα χρόνια θα γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο, ενώ με την ολοκλήρωση όλων των έργων, θα αποκτήσει έναν αυτοκινητόδρομο αξίας άνω των 2 δισ. ευρώ που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τις αναπτυξιακές προοπτικές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της οικονομίας της και θα προσφέρει αυξημένα επίπεδα οδικής ασφάλειας και προστασία του περιβάλλοντος».

Επιπροσθέτως σημείωσε πως «και τα υπόλοιπα τμήματα αναμένεται σύντομα να προχωρήσουν, θα υπογραφούν συμβάσεις και θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Ο σχεδιασμός προβλέπει πολλούς ανισόπεδους κόμβους, εκτεταμένο παράπλευρο δίκτυο και πολλά χιλιόμετρα υπόγειων έργων».

Καταλήγοντας επισήμανε ότι: «Πριν 3 έτη, παραλάβαμε μια μικρή ως ανύπαρκτη μελετητική ωριμότητα, με αποσπασματικές παρεμβάσεις, διάσπαρτες κατά μήκος του άξονα, χωρίς συνοχή και τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενός σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου. Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι, όταν υπάρχει πολιτική βούληση, αποφασιστικότητα και ικανότητα, όλα είναι δυνατά. Γιατί στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προτιμούμε να λέμε λιγότερα και να πράττουμε περισσότερα».

Στοιχεία για το τμήμα Νεάπολη - Άγιος Νικόλαος του ΒΟΑΚ

Αντικείμενο του έργου είναι η μελέτη και κατασκευή των έργων βελτίωσης του τμήματος Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος του ΒΟΑΚ, με την κατασκευή τετράιχνης αρτηρίας, με δυο λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ ανά κατεύθυνση, συνολικού μήκους 14,5 χλμ, και η μετατροπή του σε αυτοκινητόδρομο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του έργου θα βελτιωθεί και θα διαπλατυνθεί ο υφιστάμενος δρόμος από την πρώτη είσοδο της Νεάπολης μέχρι τον κόμβο Κριτζάς στον Άγιο Νικόλαο.

Θα αναπτυχθεί και θα κατασκευαστεί επίσης πλήρες δίκτυο εγκάρσιων και παράπλευρων οδών (μήκους περίπου 2 χλμ. και 9 χλμ. αντίστοιχα) για να επικοινωνούν οι περιοχές εκατέρωθεν του νέου ουσιαστικά σύγχρονου αυτοκινητόδρομου.

Θα κατασκευαστούν επιπλέον τρεις ανισόπεδοι κόμβοι (Νεάπολης, Λιμνών και Αγίου Νικολάου), πέντε γέφυρες, οκτώ κάτω διαβάσεις και πέντε έργα μερικής και ολικής κάλυψης λωρίδων κυκλοφορίας και έργα αντιστήριξης (Cut & Cover), καθώς και υδραυλικά έργα για την αποστράγγιση των οδών και την απορροή των oμβρίων, αλλά και έργα διευθέτησης ρεμάτων και χειμάρρων.

ΒΟΑΚ: Το μεγαλύτερο οδικό έργο σε εξέλιξη στην Ευρώπη

Ο ΒΟΑΚ αποτελεί το μεγαλύτερο οδικό έργο που κατασκευάζεται σήμερα σε όλη την Ευρώπη και ένα απολύτως αναγκαίο έργο για την Κρήτη, καθώς θα επιτρέπει γρήγορες και κυρίως ασφαλείς μετακινήσεις.

Η υλοποίηση του έργου πλέον ξεκινά, καθώς άμεσα (στις αρχές φθινοπώρου) θα στηθούν τα πρώτα εργοτάξια στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος του έτους το τμήμα Χερσόνησος – Νεάπολη και μέχρι το τέλος του 2023 θα ξεκινήσει και το μεγάλο τμήμα Χανιά – Ηράκλειο, το οποίο έχει λάβει ήδη περιβαλλοντική αδειοδότηση.

Παράλληλα προχωρά, στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η ωρίμανση των μελετών του ΒΟΑΚ μέχρι τη Σητεία. Μέχρι το τέλος του 2022 αναμένεται να είναι έτοιμη η δημοπράτηση των τμημάτων, Καλό Χωριό – Γέφυρα Φρουζή και Παράκαμψη Παχειάς Άμμου, για τα οποία υπάρχουν ήδη εγκεκριμένοι περιβαλλοντικοί όροι.

Το τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος θα πραγματοποιηθεί ως δημόσιο έργο, το τμήμα Χερσόνησος – Νεάπολη (μήκους 22,44 χλμ και προϋπολογισμού 290 εκατομμυρίων ευρώ) ως ΣΔΙΤ και το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο (μήκους 157,5 χλμ και προϋπολογισμού 1,32 δισ ευρώ) ως σύμβαση παραχώρησης.

Εντός του φθινοπώρου αναμένεται να υπογραφεί και η σύμβαση για το Χερσόνησος – Νεάπολη.

Για το Χανιά – Ηράκλειο εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι στις 20 Ιουλίου και πλέον ο διαγωνισμός έχει περάσει στη δεύτερη φάση για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών των συμμετεχόντων στη διαγωνιστική διαδικασία μέχρι το τέλος του έτους, ώστε το έργο να συμβασιοποιηθεί εντός του 2023.

  • ΒΟΑΚ
  • ·
  • ΝΕΑΠΟΛΗ
  • ·
  • ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Στο Κλίβελαντ ο Τζέιμς Χάρντεν σε ανταλλαγή με τον Ντάριους Γκάρλαντ

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης 82-81: Το νικητήριο καλάθι του Τζέριαν Γκραντ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εκπαίδευση αξιωματικών του Στρατού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Λουτράκι
Εκπαίδευση αξιωματικών του Στρατού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Λουτράκι 05/09/2022 - 15:33
Μιχαηλίδου: Ξεκινά η αξιολόγηση ανάγκης για «Προσωπικό Βοηθό» 05/09/2022 - 17:16
Μιχαηλίδου: Ξεκινά η αξιολόγηση ανάγκης για «Προσωπικό Βοηθό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    04/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση πλοιάριου με πρόσφυγες και μετανάστες με περιπολικό σκάφος
    04/02/2026 - 08:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για τη νόμιμη μετανάστευση
    04/02/2026 - 08:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άλμα 46,3% στα στεγαστικά δάνεια και διψήφια άνοδος στην καταναλωτική πίστη το 2025
    04/02/2026 - 08:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζιρακιάν Profil: Στο 20,21% μειώθηκε το ποσοστό του βασικού μετόχου Αρι Τζιρακιάν
    03/02/2026 - 21:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: Ισχυρό διεθνές ενδιαφέρον για την έκδοση ομολόγου 750 εκατ. ευρώ, με ιστορικά χαμηλό περιθώριο τιμολόγησης
    03/02/2026 - 21:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΕΕ: Προτείνει στις ΗΠΑ κοινή γραμμή για τα κρίσιμα ορυκτά, με στόχο τον περιορισμό της κινεζικής επιρροής
    03/02/2026 - 20:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    03/02/2026 - 20:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Ενισχύονται οι υπηρεσίες του DASHBOARD – myEFKA - Στόχος η εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων
    03/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική
    03/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα - Τι δείχνουν τα στοιχεία της «Εργάνης»
    03/02/2026 - 09:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025
    03/02/2026 - 10:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο η Αθήνα
    03/02/2026 - 09:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Yalco: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Ανδρέας Σκύρλας
    03/02/2026 - 12:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εύκολα στο Μπρούκλιν οι Λέικερς 125-109 στην επιστροφή του Όστιν Ριβς (vid)

04/02/2026 - 06:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

04/02/2026 - 06:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Samsung: Παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης 3D, χωρίς γυαλιά

03/02/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο νέος Αδύναμος Κρίκος έρχονται στο OPEN

03/02/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo