Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών - Α. Σκέρτσος: Οι ιδιώτες να ρίξουν χρήματα σε επενδύσεις και κατανάλωση
NEWSROOM NEWSROOM
ΕΛΛΑΔΑ
13/05/2021 · 14:44

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών - Α. Σκέρτσος: Οι ιδιώτες να ρίξουν χρήματα σε επενδύσεις και κατανάλωση

Πρόκληση προς τους ιδιώτες, να ρίξουν τα «μεγάλα ταμειακά αποθέματα που έχουν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα», σε επενδύσεις και κατανάλωση «για να ξεκινήσει ξανά η αναπτυξιακή διαδικασία», απηύθυνε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος από το βήμα του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Και πρώτα για το “ Ελλάδα 2.0”, που είναι «η νέα, καλύτερη εκδοχή της χώρας μας», υπογράμμισε ότι «ενώ στο παρελθόν είχε πόρους και δεν είχε σχέδιο, τώρα έχει και πόρους και σχέδιο. Και αυτό έχει συμβεί γιατί ζητήσαμε -πριν καν προκύψει η ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης σε ευρωπαϊκό επίπεδο- από μια επιτροπή καταξιωμένων ανθρώπων, επιστημόνων αλλά και ανθρώπων από την αγορά, να καθίσουν και να μας πουν ποια είναι τα διαρθρωτικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, της εκπαίδευσης, της Δικαιοσύνης. Ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθούμε και να φθάσουμε στον ευρωπαϊκό μέσο όρο ή και καλύτερα από αυτόν».

Γιατί, επιχειρηματολόγησε, «πρέπει πάντα να συγκρινόμαστε με το τι κάνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, δεν μπορεί η Ελλάδα να υπολείπεται πάντα από αυτό που γίνεται στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πάνω σε αυτό το στρατηγικό σχέδιο που πήραμε από την Επιτροπή Πισσαρίδη, χτίσαμε το δικό μας εθνικό σχέδιο. Είναι ένα σχέδιο, με εθνική ιδιοκτησία για πρώτη φορά, δεν έχουμε δηλαδή ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό και μάς λένε τι να κάνουμε», σημείωσε με νόημα ο Α. Σκέρτσος και συνέχισε:

«Έχουμε μια κυβέρνηση που έχει καταλάβει ποια είναι τα προβλήματα και έχει βρει τις λύσεις για να τα θεραπεύσει. Είναι ένα σχέδιο που έχει 107 μεγάλες δημόσιες επενδύσεις, 67 σημαντικές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν το πρόσωπο της χώρας, του κράτους, της εκπαίδευσης. Ήδη πολλά από τα έργα του έχουν αρχίσει να χρηματοδοτούνται με εθνικούς πόρους, έχουμε πάρει πολύ καλές κριτικές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το περιεχόμενο, τα χρονοδιαγράμματα, για τους στόχους που έχουμε θέσει, και θεωρούμε ότι θα εγκριθεί σύντομα, εντός Ιουνίου, για να αρχίσει και στην πράξη η εκταμίευση».
Όταν ρωτήθηκε, από το δημοσιογράφο Ζώη Τσώλη, ποιο είναι το μήνυμα προς τον ιδιωτικό τομέα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απάντησε: «Το μήνυμα είναι ότι η Ελλάδα επανέρχεται σε κανονικότητα, ταχύτατα, υπάρχουν πόροι και επενδύσεις που μπορούν να γίνουν άμεσα. Το Δημόσιο έχει χρήματα να διαθέσει αλλά πρέπει και οι ιδιώτες, τα μεγάλα ταμειακά αποθέματα που έχουν δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα, να τα ρίξουν σε επενδύσεις και κατανάλωση για να ξεκινήσει ξανά η αναπτυξιακή διαδικασία».

Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στις μεταρρυθμίσεις. Πιο πρόσφατη από τις οποίες, η ανακοίνωση την Τετάρτη, του καταλόγου με τα νέα πειραματικά και πρότυπα σχολεία που θα λειτουργήσουν σε όλη τη χώρα. «Κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα έχει πλέον το δικό της πρότυπο/πειραματικό σχολείο, και είναι μια βασική προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης, η οποία υλοποιείται», ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα.
Και για τις μεταρρυθμίσεις γενικώς, ανέφερε ότι «έχουμε μια τεράστια λίστα πραγμάτων για τα οποία δεσμευθήκαμε και υλοποιούμε. Ο στόχος μας είναι αυτά τα οποία είπαμε, να γίνουν». Άλλωστε, και ο στόχος της δικής του δουλειάς, όπως είπε, είναι «να βλέπουμε σε καθημερινή βάση πώς υλοποιούνται οι δεσμεύσεις».

Έκανε ειδική μνεία και στις δεσμεύσεις- ετήσιο κυβερνητικό σχέδιο, το οποίο εγκρίνεται από το Υπουργικό Συμβούλιο στο τέλος του έτους, σε ό,τι αφορά την επόμενη χρονιά: «είναι κι αυτό μια θεσμική παρέμβαση και μια μεταρρυθμιστική τομή του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το κράτος».
«Ο κορονοϊός μάς εκτροχίασε σε πολλά πράγματα ως προς τον κυβερνητικό σχεδιασμό χωρίς όμως να μας βγάλει από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Αποτέλεσε μια αφορμή για την επιτάχυνση της ψηφιακής μετάβασης, για τον ανασχηματισμό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας με ταχύτερους ρυθμούς, για να προσθέσουμε κλίνες, ιατρικό προσωπικό και τεχνολογικά εργαλεία στη Δημόσια Υγεία. Να εντείνουμε τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα στο πλαίσιο ενός ενιαίου Εθνικού Συστήματος Υγείας» προσέθεσε ο κ. Σκέρτσος και υπογράμμισε: «Αυτά όλα είναι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει, γίνονται, υλοποιούνται και θα συνεχίσουν να γίνονται με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς μετά το τέλος της πανδημίας».

Η χώρα, μαζί με τον καλύτερο καιρό, μπορεί να κάνει το άλμα προς την ελεγχόμενη επαναλειτουργία της αγοράς και του τουρισμού

Ο διάλογος, στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, είχε ξεκινήσει όμως από το θέμα της πανδημίας, με αφορμή και τις ανακοινώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ την Τετάρτη:
«Δεν πρέπει να συγκρίνουμε το 2020 με το 2021, έχει μεσολαβήσει ένας χρόνος, ο οποίος μάς έχει δώσει γνώση», παρατήρησε και προσέθεσε: «Έχουμε στα χέρια μας το εμβόλιο, το οποίο προχωράει με πολύ γοργούς ρυθμούς. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή επιτυγχάνει ταχύτατους ρυθμούς εμβολιασμού, σχεδόν στο 1% του πληθυσμού της» (σ.σ. ημερησίως), συνεπώς, συμπλήρωσε, πολύ καλύτερα από χώρες των G8 ή των G20, κι αυτή είναι «μια μεγάλη κατάκτηση».
Παράλληλα, «έχουμε ταυτόχρονα πολύ μεγάλη δυνατότητα διάγνωσης στο γενικό πληθυσμό αλλά και στοχευμένης διάγνωσης, ο ΕΟΔΥ έχει καθημερινά ρεκόρ διαγνώσεων». Τούτων δοθέντων, «η χώρα, μαζί με τον καλύτερο καιρό, μπορεί να κάνει αυτό το άνοιγμα, αυτό το άλμα προς την ελεγχόμενη επαναλειτουργία της αγοράς και του τουρισμού. Τα κρούσματα έχουν πτωτική τάση εδώ και 1,5 μήνα, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία επίσης έχουν πτωτική τάση και σε κάθε περίπτωση από εδώ και πέρα, και όσο προχωράει η ανοσία του πληθυσμού, τα κρούσματα θα πρέπει να μας απασχολούν όλο και λιγότερο».

Αντιθέτως, «αυτό που πρέπει να μας απασχολεί, είναι ο εμβολιασμός σε πολύ μεγάλα ποσοστά των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Απευθύνουμε έκκληση όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα. Υπάρχει δυνατότητα, υπάρχουν τα εμβόλια, υπάρχουν ραντεβού, υπάρχει μια άψογη διαδικασία εμβολιασμού που δεν ταλαιπωρεί κανέναν. Άρα, ο καθένας πρέπει να πάρει την απόφαση και να κάνει την επιλογή του εμβολιασμού για να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε οι ίδιοι και η οικονομία».
Τελικώς, το εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι «μια μεταρρύθμιση και αυτή. Είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να βλέπουμε το ελληνικό Δημόσιο να λειτουργεί. Δηλαδή να πηγαίνει εκείνο στον πολίτη, αντί ο πολίτης να έρχεται σε αυτό και να ζητάει, να παρακαλάει να κάνει τη δουλειά του.

Πρέπει, και έχουμε τη δυνατότητα χάρη στην τεχνολογία, να φθάσουμε πλέον εμείς να αποκτήσουμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών -κι αυτό ακριβώς κάνουμε με το εμβόλιο», ήταν κάτι, επίσης, στο οποίο έδωσε έμφαση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε δε, ότι «δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας εμβολίων, έχουμε παραγγείλει υπερπολλαπλάσια εμβόλια, κοντά στα 30 εκατ. δόσεις εμβολίων, πολύ περισσότερα από αυτά δηλαδή που χρειάζεται ο ελληνικός πληθυσμός. Άρα, θα υπάρχει και πλεόνασμα για να συνεχίσουμε τον εμβολιασμό και το φθινόπωρο και τον επόμενο χρόνο (...) αλλά και να διαθέσουμε ενδεχομένως και σε τρίτες χώρες αν αυτό χρειαστεί».

Όπως είπε ο κ. Σκέρτσος, «ο πρώτος στόχος είναι αρχές φθινοπώρου να έχουμε πιάσει την ανοσία του γενικού πληθυσμού, κοντά στο 70-75%, από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε επαναληπτικές δόσεις». Σε κάθε περίπτωση, «ο εμβολιασμός θα μείνει μαζί μας μέχρι ο κορονοϊός να γίνει ασθένεια ρουτίνας», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Στην ειδική αναφορά του στον τουρισμό, επισήμανε ότι «η Ελλάδα εφαρμόζει ένα συνεκτικό και ασφαλές σχέδιο για την είσοδο, την παραμονή και την έξοδο των επισκεπτών που θα αποφασίσουν να επιλέξουν τη χώρα μας ως τόπο να περάσουν τις διακοπές τους. Επιλέγουμε να κάνουμε ένα σταδιακό άνοιγμα αυτόν τον 1,5 μήνα, προσεκτικό- περιμένουμε πολύ μεγαλύτερες μαζικές ροές τουρισμού από τα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου. Και είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το ευρωπαϊκό πράσινο πιστοποιητικό, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να δείξει ότι είναι εμβολιασμένος, ή ότι έχει αρνητικό τεστ. Όσο θα βρίσκεται στη χώρα μας θα μπορεί να κάνει τακτικά τεστ και να επιστρέψει στη χώρα του με τεστ ασφαλής και υγιής, και να μην υπάρχει ανησυχία και στις χώρες προέλευσης».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • DELPHI ECONOMIC FORUM
  • ·
  • ΣΚΕΡΤΣΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαζίνας: «Είναι πολύ τιμητικό που είμαι στον ΠΑΟΚ»

All Content

Επιστρέφουν Γουίλιαμς, Ανουνόμπι ενόψει των τελικών των Περιφερειών

All Content - BusinessNews.gr

Μιχαήλ Αραμπατζής Α.Β.Ε.Ε.- Ελληνική Ζύμη : Πάνω από 50% του τζίρου από εξαγωγές – Το brand Εlzymi και οι επενδύσεις των 10,5 εκατ. ευρω.

All Content - BusinessNews.gr

Μετά την lululemon και η alo στην Ελλάδα - Ποιος φέρνει το διάσημο brand στη χώρα μας

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Ξεκίνησε σήμερα και καλύφθηκε η δημόσια προσφορά για την ΑΜΚ ύψους 4 δισ. ευρώ

All Content

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

All Content

DOPE: Νέα συνεργασία με το Milko

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

All Content

Την Τετάρτη 20 Μαΐου το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Στους τελικούς της Ανατολής οι Καβαλίερς σάρωσαν 125-94 τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Ryanair: Αύξηση 40% για τα καθαρά κέρδη του 2025 στα 2,26 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζες: Υψηλά ο πήχης της πιστωτικής επέκτασης - Στόχος για νέα δάνεια πάνω από 15 δισ. ευρώ το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Mασούτης: «Πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού στο deal με την Κρητικός

FleetNews

Συνέδριο Ομίλου Συγγελίδη για την στρατηγική των μαρκών του

FleetNews

Στην Ελλάδα η επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας της Volvo, μαζί με το EX60

CSRΝews.gr

ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη»: Ανοίγει πανιά για 11η χρονιά στα νησιά του Αργοσαρωνικού

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Interamerican τίμησε την αριστεύσασα του Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποτροφία «Δημήτρης Κοντομηνάς»

CSRΝews.gr

Greenvolt Next: Yλοποιεί νέο φωτοβολταϊκό έργο aυτοπαραγωγής για τη Γιολδάσης Αρτοποιήματα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΥΠΟΙΚ: Σημαντική επιτυχία του προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ11 με 33.117 οριστικές αιτήσεις σε ένα μήνα
ΥΠΟΙΚ: Σημαντική επιτυχία του προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ11 με 33.117 οριστικές αιτήσεις σε ένα μήνα 13/05/2021 - 14:39
Β. Κικίλιας: 6 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» 13/05/2021 - 15:17
Β. Κικίλιας: 6 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρ.Δήμας: Έτοιμη προς το τέλος Ιουλίου η επέκταση Καλαμαριάς του Μετρό -Το 2027 το flyover
    18/05/2026 - 11:58 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στ. Καφούνης: Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας χρειάζεται ισχυρό και βιώσιμο εμπόριο
    18/05/2026 - 11:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η EY επαναπροσδιορίζει τις ελεγκτικές υπηρεσίες με agentic AI
    18/05/2026 - 11:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Στ. Καφούνης: Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας χρειάζεται ισχυρό, σύγχρονο και βιώσιμο εμπόριο
    18/05/2026 - 11:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επιδημία
    18/05/2026 - 11:35 ΥΓΕΙΑ
  • Εγκρίθηκε η εξαγορά της Rainbow Waters και της Ροής Αγαθών Μεταφορική από την Osmosis Buyers
    18/05/2026 - 11:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.227,13 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,88%
    18/05/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurobank: Στήριξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με δωρεά εξοπλισμού στο Αγαθονήσι
    18/05/2026 - 10:58 ESG
  • Κ. Χατζηδάκης: Οικονομία-άμυνα-θεσμική επανεκκίνηση, το τρίπτυχο της Νέας Δημοκρατίας για το 2030
    18/05/2026 - 10:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,09%, στα 1,1641 δολάρια
    18/05/2026 - 10:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Εντόπισε δίκτυο με 34.000 μη εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής και μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή
    17/05/2026 - 14:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Εκλογές το 2027 – Πάμε να κερδίσουμε τρεις τετραετίες
    17/05/2026 - 14:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΥ: Κήρυξε επιδημία έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα
    17/05/2026 - 16:05 ΥΓΕΙΑ
  • Βιολογική παραγωγή: Υψηλά ποσοστά μη συμμόρφωσης σε ελέγχους για μελισσοκομία και κτηνοτροφία
    17/05/2026 - 12:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έργο - ανάσα για το κυκλοφοριακό η "τριπλή παρέμβαση" στον Σκαραμαγκά
    17/05/2026 - 12:25 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη»: Ανοίγει πανιά για 11η χρονιά στα νησιά του Αργοσαρωνικού

18/05/2026 - 08:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Interamerican τίμησε την αριστεύσασα του Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποτροφία «Δημήτρης Κοντομηνάς»

18/05/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επιστρέφουν Γουίλιαμς, Ανουνόμπι ενόψει των τελικών των Περιφερειών

18/05/2026 - 07:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Eυρωμπάσκετ Κορασίδων: Το πρόγραμμα των ομίλων που θα γίνουν στα Γιάννινα

18/05/2026 - 07:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Πού ήσουν;» από Stoiximan & Another Circus: Mια ερώτηση που κρύβει µέσα της εκατοµµύρια στιγµές

18/05/2026 - 05:34
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

18/05/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

18/05/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Media & Magazine Days 2026: Η ΕΔΙΠΤ εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για την αξία του έντυπου Τύπου

15/05/2026 - 12:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo