Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πιερρακάκης: "Αυτόματο ραντεβού για το εμβόλιο"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
22/11/2020 · 18:14

Πιερρακάκης: "Αυτόματο ραντεβού για το εμβόλιο"

Το ψηφιακό κράτος θα λύσει τώρα και το πρόβλημα του μαζικού εμβολιασμού με εκατοντάδες χιλιάδες αυτόματα ραντεβού.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Επιπλέον, το 5G βρίσκεται προ των πυλών, τα ραντεβού στον ΟΑΕΔ θα γίνονται ψηφιακά, ενώ το gov.gr τείνει πλέον να καλύψει 1.000 διαδικασίες μέσα από υπολογιστή ή το κινητό. Και όλα αυτά με τη θωράκιση των προσωπικών δεδομένων, όπως έδειξε η απόρριψη των σκέψεων για «κόφτη» στα SMS.

Η πλήρης συνέντευξη που έδωσε ο κ. Πιερρακάκης στην "Κ":

– Ακούσαμε τον υπουργό Υγείας να ανακοινώνει ότι το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα έχει σημαντική εμπλοκή ως προς τον τρόπο που θα κλειστούν τα ραντεβού με τους πολίτες για το εμβόλιο του κορωνοϊού. Τι παραπάνω θα μπορούσατε να μας πείτε;

– Ο σχεδιασμός μας είναι ο προγραμματισμός του ραντεβού από μεριάς του πολίτη για να μπορέσει να κάνει το εμβόλιο να είναι όσο πιο απλός γίνεται. Ετσι, προφανώς θα αναπτυχθεί ψηφιακή πλατφόρμα στο gov.gr για το κλείσιμο των ραντεβού όσο και τηλεφωνικό κέντρο για εκείνους που δεν έχουν εξοικείωση με ψηφιακά συστήματα. Ωστόσο, προσανατολιζόμαστε και σε ένα πρόσθετο –και πολύ ευκολότερο– κανάλι για τον πολίτη. Εφόσον κάποιος έχει εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση –και αυτή τη στιγμή περίπου 800.000 συμπολίτες μας το έχουν ήδη πράξει– το ραντεβού για το εμβόλιο θα κλείνεται αυτόματα, με τον πολίτη να ενημερώνεται μέσω SMS ή και e-mail για αυτό, με βάση τα στοιχεία που θα έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο σύστημα. Με αυτά τα πολλαπλά κανάλια εκτιμούμε πως θα είμαστε σε θέση να διευκολύνουμε σημαντικά τη διαχείριση μιας ιδιαίτερα απαιτητικής διαδικασίας εθνικής σημασίας.

– Μετατρέψατε μια κρίση, τον κορονοϊό, σε ευκαιρία για επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ποιες ήταν οι κυριότερες επιτυχίες του 2020;

– Σίγουρα το gov.gr αποτελεί για εμάς το μεγαλύτερό έργο των τελευταίων μηνών: από τις 501 υπηρεσίες έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 710 και πολύ σύντομα θα έχουμε φτάσει τις χίλιες. Το πιο σημαντικό όμως εδώ είναι ότι οι πολίτες ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία, εκδίδοντας ηλεκτρονικά πάνω από δύο εκατομμύρια έγγραφα –από τις νέες μόνο υπηρεσίες που δημιουργήσαμε– σε λιγότερο από επτά μήνες.

Παράλληλα, ολοκληρώσαμε μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα όλα τα στάδια μέχρι τη δημοπρασία του φάσματος του 5G. Χρειάστηκαν πάνω από 70 διαδικασίες, νομοθετικές και διοικητικές μέσα σε περίπου ένα χρόνο για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε τη δημοπρασία.

– Τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, τηλεδιασκέψεις: Θα φύγουν μαζί με την πανδημία ή ήρθαν για να μείνουν;

– Είναι αλήθεια ότι το πρώτο συνθετικό «τηλε-» έγινε απότομα κομμάτι της καθημερινότητάς μας, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι πριν. Σε ό,τι μας αφορά, στόχος μας είναι το σύνολο των υπηρεσιών που αναπτύσσουμε να αφορούν τόσο το «τώρα» όσο και το «μετά». Μία από τις υπηρεσίες που καθιερώσαμε ήταν τα «ψηφιακά ραντεβού», δηλαδή η επικοινωνία του πολίτη με τους δημόσιους φορείς μέσω τηλεδιάσκεψης. Αρχικά το εφαρμόσαμε για την απόκτηση κλειδάριθμου από την ΑΑΔΕ –το myAADElive– και για μία σειρά από διαδικασίες στα ΚΕΠ – το myKEPlive. Τα στατιστικά που λαμβάνουμε δείχνουν ότι μέσα σε μια μέρα τον Νοέμβριο διεξάγονται στα ΚΕΠ όσες βιντεοκλήσεις έλαβαν χώρα όλο τον Σεπτέμβριο.

Αυτό μας δείχνει ότι οι πολίτες αναγνωρίζουν τη χρησιμότητα αυτής της πρωτοβουλίας, γι’ αυτό και θα την επεκτείνουμε άμεσα. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ανάπτυξη μιας νέας υπηρεσίας με τον ΟΑΕΔ και ασφαλώς θα ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και διαδικασίες: ο πολίτης θα κλείνει το ραντεβού και σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα θα επικοινωνεί μέσω τηλεδιάσκεψης με τον αρμόδιο υπάλληλο από το σπίτι ή το γραφείο του. Μάλιστα, μια καινοτομία που θα εισαγάγουμε στο myOAEDlive σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ είναι και η δυνατότητα συνδρομής διερμηνέα στην τηλεδιάσκεψη.

– Γιατί επιλέξατε να βάλετε «κόφτη» στον «κόφτη» για τα SMS του 13033;

– Εξαρχής είχαμε πει ότι το 13033 είναι ένα σύστημα ισοδύναμο του χαρτιού. Αντί να χρησιμοποιεί κανείς τη φόρμα της Πολιτικής Προστασίας ή μια λευκή κόλλα χαρτί μπορεί να στείλει ένα δωρεάν SMS σε έναν πενταψήφιο αριθμό, σε ένα σύστημα που δεν κρατά τα δεδομένα, με στόχο ο πολίτης να διευκολυνθεί. Ενας «κόφτης» αρχικά θα απαιτούσε κατάργηση του χαρτιού, κάτι το οποίο θα άνοιγε μια συζήτηση περί ανισοτήτων, ως προς τους συμπολίτες μας εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι ακόμα και με αυτό το απλό σύστημα, ή για εκείνους που δεν έχουν κινητό τηλέφωνο ή έχουν παραπάνω από ένα. Δεύτερον, θα απαιτούσε ένα σύστημα με άλλη φιλοσοφία, το οποίο θα ξεκινούσε να «κρατά» δεδομένα ώστε να ξέρει στα πόσα μηνύματα θα έπρεπε αρνηθεί την έξοδο. Η φιλοσοφία της ψηφιακής πολιτικής της κυβέρνησης έχει στον πυρήνα της το να ενδυναμώσει τους πολίτες και να τους διευκολύνει.

– Τι θα συμβεί σε βάθος δεκαετίας; Ποιοι είναι οι υπολογισμοί σας για την επίδραση των ψηφιακών αλλαγών στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνική συνοχή με ορίζοντα το 2030;

– Η στρατηγική για τα ανοιχτά δεδομένα σε βάθος πενταετίας είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη της προστιθέμενης αξίας μιας εκ των πολιτικών που θα ακολουθήσουμε. Η σωρευτική επίδραση του συνόλου της στρατηγικής μας προκύπτει σημαντικά μεγαλύτερη.

Για παράδειγμα, ένας παράγοντας που θα καθορίσει τα επόμενα χρόνια είναι το πώς κάθε χώρα θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες που φέρνει το 5G. Εδώ έχουμε προβεί σε μια σημαντική καινοτομία: την επένδυση μέσω του Ταμείου «Φαιστός» (το οποίο θα αντλήσει τα πρώτα κεφάλαιά του μέσω του 25% των εσόδων της δημοπρασίας φάσματος του 5G) σε ιδέες και εφαρμογές 5G σε κάθε κλάδο της οικονομίας. Σύμφωνα με μελέτη της Ernst & Young που έγινε για το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εκτιμάται ότι μέχρι το 2030 το 5G θα δημιουργήσει έως 69.000 νέες θέσεις εργασίας και θα «γεννήσει» ακαθάριστη προστιθέμενη αξία ώς 12,4 δισ. ευρώ.

Παράλληλα, πολύ σημαντικά θα είναι τα οφέλη από την απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών του ελληνικού Δημοσίου. Πριν από την οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, ο ΟΟΣΑ είχε υπολογίσει ότι τα διοικητικά βάρη κόστιζαν στο ελληνικό ΑΕΠ 6,8% ετησίως. Το gov.gr, η ψηφιοποίηση, οι απλουστεύσεις, κάθε νέα ψηφιακή υπηρεσία που προσθέτουμε μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, έρχονται να αφαιρέσουν ένα μικρό κομμάτι αυτού του σημαντικού βάρους για την οικονομία και στην αναπτυξιακή διαδικασία.

– To πακέτο του Ταμείου Ανάκαμψης θα έχει σημαντική επίδραση στον σχεδιασμό σας;

– Απολύτως. Τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης αποτελούν ένα Σχέδιο Μάρσαλ για την εποχή μας. Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν είναι σε θέση να δράσουν ευεργετικά ως προς την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας. Και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τουλάχιστον το 20% αυτών των χρημάτων θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση ψηφιακών έργων υποδομής. Μας δίνεται έτσι μια δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε το σύνολο της στρατηγικής μας ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό και μέσα σε λίγα χρόνια να έχουμε μετασχηματίσει πραγματικά το σύνολο της αλληλεπίδρασης του πολίτη και της επιχείρησης με το κράτος αλλά και τον ίδιο τον τρόπο με τον οποίο το κράτος λειτουργεί εσωτερικά.

– Ποιοι είναι οι νέοι στόχοι σας για το 2021;– Εργαζόμαστε ταυτόχρονα πάνω σε πολλά έργα, κάποια εκ των οποίων έχουμε ήδη ανακοινώσει. Eνα από αυτά είναι η εφαρμογή του gov.gr στα κινητά, ενώ μέσω του «Know Your Customer» οι πολίτες δεν θα χρειάζεται πια να προσκομίζουν έγγραφα στις τράπεζες, καθώς αυτά θα αντλούνται απευθείας από την πλατφόρμα, πάντα με τη συγκατάθεση του πολίτη. Επίσης, με το Μητρώο Επικοινωνίας Πολιτών, οι πολίτες θα μπορούν να προσδιορίζουν πώς θα επικοινωνεί το Δημόσιο με αυτούς. Ταυτόχρονα, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα λεγόμενα «ανοιχτά δεδομένα». Εδώ η εκκρεμότητα της χώρας είναι ξεκάθαρη: ουσιαστικά το κράτος δεν διαθέτει ελεύθερα τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα που συλλέγει, ούτε πάντα τα συλλέγει σε μορφή επεξεργάσιμη. Γιατί συνέβαινε αυτό; Κυρίως για δύο λόγους: πρώτον, γιατί υπήρχαν σημαντικές ελλείψεις στο νομοθετικό πλαίσιο και δεύτερον, διότι δεν είχαν γίνει οι κατάλληλες τεχνικές και διοικητικές ενέργειες για τη διάθεσή τους. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί η επίλυση αυτών των εκκρεμοτήτων, ώστε μία σειρά από αποθετήρια δεδομένων να είναι πλέον διαθέσιμα με τρόπο αξιοποιήσιμο για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, φυσικά με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα. Δεδομένα από κατηγορίες όπως οι συγκοινωνίες, οι μετακινήσεις, η φορολογία και η συνταγογράφηση θα ανοίξουν μέσα από μια νέα πλατφόρμα που ετοιμάζουμε. Τι αξία έχει αυτό για τους πολίτες; Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης του ΣΕΒ από το 2018, μιλάμε για πρόσθετα 3,2 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ, πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και περίπου 12 δισ. ευρώ σωρευτικά οφέλη εντός 5 ετών από το πραγματικό άνοιγμά τους. Σε αυτά τα στοιχεία συντείνουν όλες οι σχετικές έρευνες και αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα όσων χωρών έχουν υλοποιήσει την πολιτική των ανοιχτών δεδομένων.

  • ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έκτη στο Ευρωπαϊκό Παίδων η Εθνική μετά την ήττα 77-85 από τη Γερμανία

All Content

Ρεάλ Μαδρίτης: Απέκτησε τον Ολιβιέ Σαρ (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 0,31%, κέρδη 23,70% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

FleetNews

Arval: Διψήφια ανάπτυξη, με πτώση στα κέρδη

All Content

Περιστέρι: Πήρε τον Αμερικανό φόργουορντ Τάιταν Άντερσον

All Content

Αντετοκούνμπο: "Φέτος θα κυριαρχήσω"! (video)

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ΠΕΑΚ: «Απόλυτη δικαίωση» από την απόφαση του ΣτΕ για τα ΝΠΠΕ - «Το σκάνδαλο, δυστυχώς, θα έχει συνέχεια»

All Content - BusinessNews.gr

Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ

FleetNews

Kινεζική επέλαση (και) στη μεσαία κατηγορία της Ευρώπης

FleetNews

Στην Ελλάδα το Leapmotor B05 με τιμή από 22.790 ευρώ

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 30χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό
Λάρισα: Στο νοσοκομείο 30χρονη μετά από άγριο ξυλοδαρμό 22/11/2020 - 18:06
«ΕΛΙΖΑ»: Καμία ανοχή στην παιδική κακοποίηση 22/11/2020 - 18:17
«ΕΛΙΖΑ»: Καμία ανοχή στην παιδική κακοποίηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο: Η σκέψη μας σε όσους δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές
    15/08/2026 - 15:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στενά του Ορμούζ: Νέα επίθεση σε τάνκερ του Αμπου Ντάμπι
    15/08/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 21 Αυγούστου
    15/08/2026 - 14:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τραμπ: «Θα ανακηρύξω το Ορμούζ αμερικανικό έδαφος» – Σκληρή απάντηση από το Ιράν
    15/08/2026 - 14:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ινδονησία: Σεισμό 7,7 Ρίχτερ, πολλοί οι νεκροί – Μάχη για εγκλωβισμένους
    15/08/2026 - 13:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το «παράθυρο» πριν από τον πλειστηριασμό: Έως 300 δόσεις και κούρεμα χρεών
    15/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ογδόντα έξι χρόνια από τον τορπιλισμό της «Έλλης» στην Τήνο - Το χρονικό
    15/08/2026 - 12:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μετρό Θεσσαλονίκης: Στην τελική ευθεία η Καλαμαριά – Στο επίκεντρο η επέκταση προς τα δυτικά
    15/08/2026 - 11:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ηλεκτρική διασύνδεση Δωδεκανήσων - Τα οφέλη για τους καταναλωτές από έργο 2 δισ. ευρώ
    15/08/2026 - 11:24 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Avramar: Άλμα σχεδόν 20% στον τζίρο και επιστροφή στην κερδοφορία το 2025
    15/08/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος 0,38%, στα 234,99 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/08/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aktor: Εξαγορά συγκροτήματος ακινήτων στην Παιανία από Ευρώπη Holding, έναντι 45,5 εκατ.
    14/08/2026 - 20:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hellenic Cables: Αναλαμβάνει την ηλεκτρική διασύνδεση Κορίνθου–Κω, συνολικής αξίας €1,5 δισ.
    14/08/2026 - 17:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Λουκέτα σε εστιατόρια, mini market και airbnb σε Σαντορίνη και Νάξο
    14/08/2026 - 15:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κολομβία-σεισμός: Έκτακτη βοήθεια 200 εκατομμυρίων δολαρίων έστειλε η Παγκόσμια Τράπεζα
    14/08/2026 - 16:46 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Έκτη στο Ευρωπαϊκό Παίδων η Εθνική μετά την ήττα 77-85 από τη Γερμανία

15/08/2026 - 12:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: Απέκτησε τον Ολιβιέ Σαρ (pic)

15/08/2026 - 10:15
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

14/08/2026 - 05:10
FleetNews
fleetnews.gr

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

14/08/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo